Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yapıp yapmamkla kararsızım bir yanım yap bir sorun çıkmayacak rahat nefes alacaksın diyor bir yanımda tam tersi :26:
nurcik bak ben bir yerde dinlemiştim bu testi yaptıranlar binlerce kişiden sadece birinde sorun çıkarmış yanii çok düşük bir ihtimal kendine boşu boşunaaa sorun yapma

:44::44::44::44::44:

[/SIZE]

katılsammı acaba

katıl katıl katıll ben bu aralar recep ivedik gibiyim kayınımın düğnüü bekliyorum güzelleşmek için ..gerçi ne kadar güzel olacaksam katılırdım yoksa ..resimleri sadece üyeler görebiliyormuş misafirlere kapalı olacak

evt öyleymiş hemde kimin kim oldugunu söylemiyeceklermiş nickleri

evt nurcan egerki bir sorun çıkarsaa baştan önlem almak varrrr

valla ben bu konuda bişey diyemem senin kararın şekerim

evet yoksa geç olduğunda çok üzülürsün canımm allah korusun heyyy baksana sen nurcik kötü düşünceleri at bakim kafandannn
tamam kızlar kızmayın yapacam testleri :18:
günaydın kızlar

günaydın kanki

son sayfada gördüklerime göre yazıyorum kızlar eğer yanlış anlamadıysam hamilelikte yapılan testlerden bahsetmişsiniz bence bu isteğe bağlı bi şey değil
bunu düşünmenize konuşmanıza bile gerek yok dr. hangi ay hangi testi isterse tabiki yaptırmalısınız ne abartıya kaçıp dr. gerekli görmediği halde fazla fazla testler yaptırın ne de gerek yok deyip yaptırmamazlık yapın biz dr değiliz ki karar verelim içiniz rahat bir şekilde gerekeni yapın allahın izniyle bebekleriniz sağlıklı merak etmeyin

yapıp yapmamkla kararsızım bir yanım yap bir sorun çıkmayacak rahat nefes alacaksın diyor bir yanımda tam tersi :26:

:44::44::44::44::44:

yap nurcik diğer iyi düşünceli olan yanını dinle

[/SIZE]

katılsammı acaba

katıl sevdamce yüzün güzel senin maşallahh

sadece yüzünü çekeceksin canım fizik yarışması değil..hem sen benim kadar almamışsındır abartma

yaa abartma de sennnn fıçı gibi olmuşummm nasıl verecem kilolarımı

iyimiş

günaydın kızlar

günaydın ipeğim nasılsın

evt öyleymiş hemde kimin kim oldugunu söylemiyeceklermiş nickleri

katıl ozaman oyum sana aaa sedefoda katılırsa hanginize oy verecez :26:
eğerki düğün zamanına denk gelseydi kuaföre gidip makyajımıda yapıp koyacaktım resmimi .güzelliğime güvendiğimden değil haaa adrenalin olsun işte

ahhh ipeğin gel seni öpemmmmçok iyii dedin şekerim nurcik sana kapak olsun

doktorum bu konuda bişey demedi yada diyecektide ben erken davrandım ne zaman yapıılması gerekiyor dediğimde bir ay sonra demişti

sen katıl ben vereyim sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…