aynı şeyler yazmışsınız hadi dilek tutun
taze hamişlerr nasılsınız bakalım 2li testler mi var nurcik testleri asla ihmal etme teknoloji çok gelişti aklına kötü şeyler getirme kötüleri çağırmaa canım
nurcik bak ben bir yerde dinlemiştim bu testi yaptıranlar binlerce kişiden sadece birinde sorun çıkarmış yanii çok düşük bir ihtimal kendine boşu boşunaaa sorun yapma
güzellik yarışması var kızlar katılmak istermsinizhttp://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/510675-kk-guzellik-kralicesi.html
ben isterdim ama duba gibi oldum
yapıp yapmamkla kararsızım bir yanım yap bir sorun çıkmayacak rahat nefes alacaksın diyor bir yanımda tam tersi :26:
:44::44::44::44::44:
[/SIZE]
katılsammı acaba
evt nurcan egerki bir sorun çıkarsaa baştan önlem almak varrrr
katıl katıl katıllben bu aralar recep ivedik gibiyim kayınımın düğnüü bekliyorum güzelleşmek için ..gerçi ne kadar güzel olacaksam katılırdım yoksa ..resimleri sadece üyeler görebiliyormuş misafirlere kapalı olacak
evt nurcan egerki bir sorun çıkarsaa baştan önlem almak varrrr
valla ben bu konuda bişey diyemem senin kararın şekerim
tamam kızlar kızmayın yapacam testleri :18:evet yoksa geç olduğunda çok üzülürsün canımm allah korusun heyyy baksana sen nurcik kötü düşünceleri at bakim kafandannn
günaydın kızlar
günaydın cnm hoşgeldingünaydın kızlar
evet yoksa geç olduğunda çok üzülürsün canımm allah korusun heyyy baksana sen nurcik kötü düşünceleri at bakim kafandannn
yapıp yapmamkla kararsızım bir yanım yap bir sorun çıkmayacak rahat nefes alacaksın diyor bir yanımda tam tersi :26:
:44::44::44::44::44:
[/SIZE]
katılsammı acaba
sadece yüzünü çekeceksin canım fizik yarışması değil..hem sen benim kadar almamışsındır abartma
katıl katıl katıllben bu aralar recep ivedik gibiyim kayınımın düğnüü bekliyorum güzelleşmek için ..gerçi ne kadar güzel olacaksam katılırdım yoksa ..resimleri sadece üyeler görebiliyormuş misafirlere kapalı olacak
günaydın kızlar
yap nurcik diğer iyi düşünceli olan yanını dinle
katıl sevdamce yüzün güzel senin maşallahh
yaa abartma de sennnn fıçı gibi olmuşummm nasıl verecem kilolarımı
iyimiş
günaydın ipeğim nasılsın
evt öyleymiş hemde kimin kim oldugunu söylemiyeceklermiş nickleri
son sayfada gördüklerime göre yazıyorum kızlar eğer yanlış anlamadıysam hamilelikte yapılan testlerden bahsetmişsiniz bence bu isteğe bağlı bi şey değil
bunu düşünmenize konuşmanıza bile gerek yok dr. hangi ay hangi testi isterse tabiki yaptırmalısınız ne abartıya kaçıp dr. gerekli görmediği halde fazla fazla testler yaptırın ne de gerek yok deyip yaptırmamazlık yapın biz dr değiliz ki karar verelim içiniz rahat bir şekilde gerekeni yapın allahın izniyle bebekleriniz sağlıklı merak etmeyin
son sayfada gördüklerime göre yazıyorum kızlar eğer yanlış anlamadıysam hamilelikte yapılan testlerden bahsetmişsiniz bence bu isteğe bağlı bi şey değil
bunu düşünmenize konuşmanıza bile gerek yok dr. hangi ay hangi testi isterse tabiki yaptırmalısınız ne abartıya kaçıp dr. gerekli görmediği halde fazla fazla testler yaptırın ne de gerek yok deyip yaptırmamazlık yapın biz dr değiliz ki karar verelim içiniz rahat bir şekilde gerekeni yapın allahın izniyle bebekleriniz sağlıklı merak etmeyin
katıl ozaman oyum sanaaaa sedefoda katılırsa hanginize oy verecez :26:
eğerki düğün zamanına denk gelseydi kuaföre gidip makyajımıda yapıp koyacaktım resmimi.güzelliğime güvendiğimden değil haaa adrenalin olsun işte
o kapaklarıı var yaaa neyseee hamilesin şimdi bişey demiyorumm mahhh ipeğin gel seni öpemmmmçok iyii dedin şekerim nurcik sana kapak olsun
günaydın kızlar
nasılsınız kedersiz fatoş sedefo ipek
günaydın kızlar
nasılsınız kedersiz fatoş sedefo ipek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?