sen katıl ben vereyim sanaaa
tamam kızlar kızmayın yapacam testleri :18:
günaydın kanki
günaydın cnm hoşgeldin
ya nurcik iyi düşünürmü hiç o negatif düşüncelerin kraliçesi
son sayfada gördüklerime göre yazıyorum kızlar eğer yanlış anlamadıysam hamilelikte yapılan testlerden bahsetmişsiniz bence bu isteğe bağlı bi şey değil
bunu düşünmenize konuşmanıza bile gerek yok dr. hangi ay hangi testi isterse tabiki yaptırmalısınız ne abartıya kaçıp dr. gerekli görmediği halde fazla fazla testler yaptırın ne de gerek yok deyip yaptırmamazlık yapın biz dr değiliz ki karar verelim içiniz rahat bir şekilde gerekeni yapın allahın izniyle bebekleriniz sağlıklı merak etmeyin
çok şükür iyi diyelim sen nasılsın
katıl ozaman oyum sanaaaa sedefoda katılırsa hanginize oy verecez :26:
eğerki düğün zamanına denk gelseydi kuaföre gidip makyajımıda yapıp koyacaktım resmimi.güzelliğime güvendiğimden değil haaa adrenalin olsun işte
o kapaklarıı var yaaa neyseee hamilesin şimdi bişey demiyorumm m
günaydın canım
çok şükür iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
o kapaklarıı var yaaa neyseee hamilesin şimdi bişey demiyorumm m
günaydın canım
çok şükür iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
ahhh ipeğin gel seni öpemmmmçok iyii dedin şekerim nurcik sana kapak olsun
doktorum bu konuda bişey demedi yada diyecektide ben erken davrandım ne zaman yapıılması gerekiyor dediğimde bir ay sonra demişti
günaydın kızlar
nasılsınız kedersiz fatoş sedefo ipek
hoşbulduk fatoşcum
kız sen niye sürekli nickini değiştiriyon oynak şey:44::44:
günaydın ccanım iyiyim sen nasılsınnn
vakti geldimi o söyler sende gider yaptırırsın için rahat bi şekilde bebişini beklersin
tosti sanada alıntı yaptım çıkmamış iyiyim canım sen nasılsın
vakti geldimi o söyler sende gider yaptırırsın için rahat bi şekilde bebişini beklersin
tosti sanada alıntı yaptım çıkmamış iyiyim canım sen nasılsın
cok şükür sedefo ya fiziken rahatım ama ruhum daraliiiiii bu gün
bwn şu ömeri uyandırsam iyi olur hastaydı cumartesi doktora götürdüm bugün de kontrolü var hazırlanmamız lazım
bwn şu ömeri uyandırsam iyi olur hastaydı cumartesi doktora götürdüm bugün de kontrolü var hazırlanmamız lazım
ayyy ipekk varyaa bana dedikiii 2 hafta sonra 2li test tam gidiyodum bol bol çikolata yee bebeğin harektli olsun bize o lazım yemin ederim gözlerim nasıl dolduu bana diyoki bebeğin oynasın RABBİM tüm istiyenlere versinnnn
dünde ben öyleydim canım sanki canım çıkacaktı çok bunalmıştım bugün iyi gibiyimmmm havalardan mı ki akşama doğru kar yağsı burda bugün hafif ama hafif açıldı hava
geri sayım başladı tosticim allahım o güzel gönlüne göre nasip etsin canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?