Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam kızlar kızmayın yapacam testleri :18:

günaydın kanki

günaydın cnm hoşgeldin

ya nurcik iyi düşünürmü hiç o negatif düşüncelerin kraliçesi

valla yöneticiye söyleyeyimde negatiflerin kraliçesinide düzenlesinler ben kesin nurcike oy veririm tacını alırr valla

bak gördün mü nurcikkk

çok şükür iyi diyelim sen nasılsın

iyiyim ipeğim sen nasılsınnn

adrenalin demek haa
yok nurcik ben katılmam ama sevdamce kesin katılmalı oyum onaa

ahhh ipeğin gel seni öpemmmmçok iyii dedin şekerim nurcik sana kapak olsun

doktorum bu konuda bişey demedi yada diyecektide ben erken davrandım ne zaman yapıılması gerekiyor dediğimde bir ay sonra demişti

vakti geldimi o söyler sende gider yaptırırsın için rahat bi şekilde bebişini beklersin

tosti sanada alıntı yaptım çıkmamış iyiyim canım sen nasılsın

vakti geldimi o söyler sende gider yaptırırsın için rahat bi şekilde bebişini beklersin

tosti sanada alıntı yaptım çıkmamış iyiyim canım sen nasılsın

ayyy ipekk varyaa bana dedikiii 2 hafta sonra 2li test tam gidiyodum bol bol çikolata yee bebeğin harektli olsun bize o lazım yemin ederim gözlerim nasıl dolduu bana diyoki bebeğin oynasın RABBİM tüm istiyenlere versinnnn

cok şükür sedefo ya fiziken rahatım ama ruhum daraliiiiii bu gün

dünde ben öyleydim canım sanki canım çıkacaktı çok bunalmıştım bugün iyi gibiyimmmm havalardan mı ki akşama doğru kar yağsı burda bugün hafif ama hafif açıldı hava
geri sayım başladı tosticim allahım o güzel gönlüne göre nasip etsin canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin

bwn şu ömeri uyandırsam iyi olur hastaydı cumartesi doktora götürdüm bugün de kontrolü var hazırlanmamız lazım

ayyy ipekk varyaa bana dedikiii 2 hafta sonra 2li test tam gidiyodum bol bol çikolata yee bebeğin harektli olsun bize o lazım yemin ederim gözlerim nasıl dolduu bana diyoki bebeğin oynasın RABBİM tüm istiyenlere versinnnn

amin canım ...valla açıkçası ben bu konuda dr söylediği bi şeyi yaptırmam diyene de dr gerek yok dediği halde ısrarla fazlasını isteyene de kızıyorum biraz dr güvenmek lazım
biz sadece kulaktan dolma bi şeyler biliyoruz yalan yanlış bunlarla dopru karar veremeyiz etrafın etkileriyle hem allah korusun bir şey varsa önlem alınır

evet canım ya
belkide o yüzden böyleyim son zamanların psikolojısıne mi girdim nedir
kızlar ya egecn yazdım ama kimse bişey yazmamış
benim için tefriciye okurmuyuz rica etsem hayırlı kolay dogun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…