Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah canımmmm dualarımız seninlee canım ayy bende çok heyecanlandım yaaaa

inşallah canımmmm dualarımız seninlee canım ayy bende çok heyecanlandım yaaaa
canımbenim hep hisssettim yürekten amin diye el açıp ettiğiniz duaları ALLAH razı olsun aynen ben bir gün bu heyecanımdan giderim kalbime söz geçiremiyorummm

canımbenim hep hisssettim yürekten amin diye el açıp ettiğiniz duaları ALLAH razı olsun aynen ben bir gün bu heyecanımdan giderim kalbime söz geçiremiyorummm

kız allah korusun deeme öyle diyene bak bende öyleyim allahım inşallah mutluluğumuzu saim eder hepimizn inşallahhh

kız allah korusun deeme öyle diyene bak bende öyleyim allahım inşallah mutluluğumuzu saim eder hepimizn inşallahhh
gel buraya heyecandaşım dur nereye gidiyoz demi daha beişlerimiz önce göbişimize sonra kucaklarımıza alıcazzzz

canım hayır olsun inşallah diyelim bi evde kaalabalıkta gördüm ama inan detay hatırlamıyorum
ama şunu söyliyeyim sıkıntılı değildin yani güzel bir kalabalıktı........

inşallah bu kalabalık 9 ay sonraki bebiş görme kalabalığı olur topikçe toplaşırız türkiye genelinden hepimiz toplaşıp gideriz inşşş

gel buraya heyecandaşım dur nereye gidiyoz demi daha beişlerimiz önce göbişimize sonra kucaklarımıza alıcazzzz

demi yaa haklısın nereye gidiyoruz

canım hayır olsun inşallah diyelim bi evde kaalabalıkta gördüm ama inan detay hatırlamıyorum
ama şunu söyliyeyim sıkıntılı değildin yani güzel bir kalabalıktı........

gerçekten mi ayy inşallah nevom hayır olsunnn tubişte beni görmüştü bi kere sevomlarla beraber rüyasından çok etkilenmiştim inşallah sıkıntılarım son bulur artık inşallahhh demek güzel bi kalabalıktı hemde sıkıntılı değilmiş bu iyi çok şükürr

tosti için tefriciye listesi

kedersiz.....300
sedefnaz....100
nevbahar....300
şifa............444

inşallah bu kalabalık 9 ay sonraki bebiş görme kalabalığı olur topikçe toplaşırız türkiye genelinden hepimiz toplaşıp gideriz inşşş

evetttt evetttt inşallah sıradaki hamişlerden olursun canımmm

ben ipeği görmüştüm bi ses ipek hamile diyodu rüyamda
aynı şekilde en son nurciki gördüm aynı ses nurcan hamile diyodu buraya da yazmıştım hatta akabindeki ay günü geçmişti baya umutlanmıştık
olsun be yaw umutlar bu güneymiş güzellikler bu güne

evet canımmmm güzellikler bu güne inşallahhh sende bi dahakinde benim hamile haberimi duyarsınnn
güzel rüyalar görmüşsün nevom kalbin temizz

tamam canım en kısa zamanda okurum inşallahhh
naptın yıkadın ütüledin mi cicişleri sizin ciciş topiği var mı ekledin mi oraya müsait bi zamanda bakayım
ayyy ne çok sordum

sor canım sor
insan cok hevesleniyor
yok sevom birkaç unuttugum şey var
banyo malzemelerini almadım birde
sabun tozu falan alıp yıkıycam inş. haftaya koyarım
buraya koyarım tayzesi burdan bakarsınız
nevo ya ben hastane cıkışı aldım tamam mı 2 tk o büyük paketlerden almadan battaniyesi falan olan cünkü battaniyeyi ayrı aldım iyisinden
ilk dogdugunda o ipli zının üstü ayaklı pijamasını tek mi giydiriyorlar
yoksa içine atlet falan alayım mı ince atletler oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…