canım yanen yaaaaa yarın bomba gibi haberlerim olacak inşallah
sağol canım çok çok sağol
dal nevom dal hoş geldinnALLAH razı olsun Rabbim kabul buyursun inşallah canım dualarımızı aynen devam nevom devammm
canımbenim hep hisssettim yürekten amin diye el açıp ettiğiniz dualarıinşallah canımmmm dualarımız seninlee canım ayy bende çok heyecanlandım yaaaa
canımbenim hep hisssettim yürekten amin diye el açıp ettiğiniz dualarıALLAH razı olsun aynen ben bir gün bu heyecanımdan giderim kalbime söz geçiremiyorummm
gel buraya heyecandaşımkız allah korusun deeme öyle diyene bak bende öyleyim allahım inşallah mutluluğumuzu saim eder hepimizn inşallahhh
hoşgeldinnn nevom nasılsın beni rüyanda görmüşsün çok merak ettim direk sorayım
tosti için tefriciye listesi
kedersiz.....300
sedefnaz....100
canım 300 de ben alayım ne zamana kadar okunacak
canım hayır olsun inşallah diyelim bi evde kaalabalıkta gördüm ama inan detay hatırlamıyorum
ama şunu söyliyeyim sıkıntılı değildin yani güzel bir kalabalıktı........
aaaa tostim banada yaz tatlım 444 adet okuyayımmhoşgeldin nevom
vallahi canım tarih koymadık ne zaman okursan artık
gel buraya heyecandaşımdur nereye gidiyoz demi daha beişlerimiz önce göbişimize sonra kucaklarımıza alıcazzzz
canım hayır olsun inşallah diyelim bi evde kaalabalıkta gördüm ama inan detay hatırlamıyorum
ama şunu söyliyeyim sıkıntılı değildin yani güzel bir kalabalıktı........
inşallah bu kalabalık 9 ay sonraki bebiş görme kalabalığı olurtopikçe toplaşırız türkiye genelinden hepimiz toplaşıp gideriz inşşş
hoşgeldin nevom
vallahi canım tarih koymadık ne zaman okursan artık
inşallah bu kalabalık 9 ay sonraki bebiş görme kalabalığı olurtopikçe toplaşırız türkiye genelinden hepimiz toplaşıp gideriz inşşş
demi yaa haklısın nereye gidiyoruz
gerçekten mi ayy inşallah nevom hayır olsunnn tubişte beni görmüştü bi kere sevomlarla beraber rüyasından çok etkilenmiştim inşallah sıkıntılarım son bulur artık inşallahhh demek güzel bi kalabalıktı hemde sıkıntılı değilmiş bu iyi çok şükürr
evetttt evetttt inşallah sıradaki hamişlerden olursun canımmm
ben ipeği görmüştüm bi ses ipek hamile diyodu rüyamda
aynı şekilde en son nurciki gördüm aynı ses nurcan hamile diyodu buraya da yazmıştım hatta akabindeki ay günü geçmişti baya umutlanmıştık
olsun be yaw umutlar bu güneymiş güzellikler bu güne
tamam canım en kısa zamanda okurum inşallahhh
naptın yıkadın ütüledin mi cicişleri sizin ciciş topiği var mı ekledin mi oraya müsait bi zamanda bakayım
ayyy ne çok sordum
evet canımmmm güzellikler bu güne inşallahhh sende bi dahakinde benim hamile haberimi duyarsınnn
güzel rüyalar görmüşsün nevom kalbin temizz
inşalalh canım duyacağız inan bana
kızlar uyanan var ben kaçtım.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?