Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben cumartesi günü izinliyim duruşmam yok bugun o erkeğe benzeyen kaslı kadını ben koymadımki yumurta hücrelerimizi geliştiren bi ilaç varmış ondan verdi doktor

bizim topiğin kızları maşallah marifetli..herkesin ayrı ayrı marifeti var...maşallah....maşallah...maşallah...
kızlar bizim apartmanda çok iyi anlaştığım bir komşum vardı...o da hamileymiş..hemde aramızda 10 gün var..yani bu kadar tesadüf olur...ben hamile kalayım diye uğraşırken kendide hamile kaldı..gerçi çevremde bir kaç arkadaşım daha öyle oldu..ilk zamanlar bana tarif ediyorlardı nasıl olacağını..kendilerinin çoçukları olmuştu tecrübeliler ya..bakıyordum diğer ay kendileri hamile bende tık yoktu...ALLAHIMA çok şükür bende tattım bu mutluluğu rabbim herkeslere nasip etsin...mutluluğumunda devamını nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnn

tebrik ederim hamilelğini.allah kucağına almayı da göstersin.
sorun neydi?ne zamandır istiyordnuz?nasıl başardın ?diye az önce de sordum ama sanırım görmedin canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…