bynkutluay cnm senın yas kac cnm merak ettım kedersızıme abla dıosun yaaa
hoşbulduk daha iyiyim canım can sıkıntısından patik örmeye başladım
ben cumartesi günü izinliyim duruşmam yok bugun o erkeğe benzeyen kaslı kadını ben koymadımki yumurta hücrelerimizi geliştiren bi ilaç varmış ondan verdi doktor
sağol canım kendimi dinleyip oturuyorum bugün batmalar ara sıra durup başlıyo bi iki dk.sürüp duruyo öylemi oluyo sendedeiyiyim nazracım sen nasılsın...sabret canım az kaldı..Allahın izniyle hayırlı sonuçlar alıcaz inşallah...
bizim topiğin kızları maşallah marifetli..herkesin ayrı ayrı marifeti var...maşallah....maşallah...maşallah...
kızlar bizim apartmanda çok iyi anlaştığım bir komşum vardı...o da hamileymiş..hemde aramızda 10 gün var..yani bu kadar tesadüf olur...ben hamile kalayım diye uğraşırken kendide hamile kaldı..gerçi çevremde bir kaç arkadaşım daha öyle oldu..ilk zamanlar bana tarif ediyorlardı nasıl olacağını..kendilerinin çoçukları olmuştu tecrübeliler ya..bakıyordum diğer ay kendileri hamile bende tık yoktu...ALLAHIMA çok şükür bende tattım bu mutluluğu rabbim herkeslere nasip etsin...mutluluğumunda devamını nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnn
sağol canım bitsinde çekerim resmi çok kolay emin olkolay gelsin canım,,, örünce buraya yapıştırsana. bende örmek istiyorum ama hiç patik örmedim.
hayla geçmedi ağrım off allahım bak beni stres topuna çevirdiler
ayyy ben küçüğüm yaaa 19 :)
tamam tatlım daha az önce başladım bitsindeNazraca apla patİklerİn bİtİnce paylaŞ tamam mı Çok meraklıyımdır da sÖlemesİ ayıp
ben cumartesi günü izinliyim duruşmam yok bugun o erkeğe benzeyen kaslı kadını ben koymadımki yumurta hücrelerimizi geliştiren bi ilaç varmış ondan verdi doktor
sağol canım kendimi dinleyip oturuyorum bugün batmalar ara sıra durup başlıyo bi iki dk.sürüp duruyo öylemi oluyo sendede
kız benden fazla kucuk deılmıssın bende 20 yasındayıımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?