Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oyyyyyyyy maşallah bana da bu lazım sevommmm kocişim baktımı doyamamalııı

dün bahsettiğim facedeki arkadaş bir kaç parça eklemiş biri bu amam ben hiç birini beğenmedim yinesizinlede paylaşayım bakalım siz beğenecekmisiniz
fiyat 29.90

nurcik bak bu güzel beğendiklerimi söyleyeyim

kızlar hadi bana iyi akşamlar bugünlük bu kadar yeter

iyiy akşamlarr ablacım

24.90

bunların hiç biri düğünlük değilki

buda çok güzel

sevo bak bu elbisede hoşuma gitti fiyatıda çok iyi 29.90

buda güzel 3nü beğendim

üçüncüyü bende beğendim ama gnlük giymek için güzel bir elbise .

Son düzenleme:
ben bundan giymiştim mağzada kilolu insanın üstünde çok kötü dürüyor seninle kilomuz aynı galiba hiç deneme bile ben giyince eşim gülmüştü tabii almadık

işte sorun da burda zaten dün beğendiklerimi giyiyorum okadar beğenerek alıp kabine gdiyordumki ama giydikten sonra o kabinden dışarı çıkmak istemiyordum eşim görmesin o halde diye hiç yakışmıyor artık elbiseler bana .kendime şaşıyorum .bence aldıklarım yine iyi kilomu muhafaza edşyor en azından

nurcan neden hep spor kıyafetlere bakıyoruz ki anlamadım
ben 9 aylık bile olsaydım elti olarak mutlaka abiye bir kıyafet alırdım

benim boy 1.65 tombikte olunca eşim bu elbiseyle ebeme benzedin diye kahkahayla gülmüştü
sen gel düğün için abiye bak şıkır şıkır kendini iyi hissedersin

sevom bi tane beğendim çok güzel nurcik bak istersen içine boğazlı uzun kollu giyersin olur mu ki yada beyaz gömlek elbisenin üstü kolsun altı şalvarlı etek gibi

nurcan neden hep spor kıyafetlere bakıyoruz ki anlamadım
ben 9 aylık bile olsaydım elti olarak mutlaka abiye bir kıyafet alırdım
spor bakmıyorum canım abiyede olmasını istemiyorum abiyeye okadar para verecem tek seferlik giymek için değemez bence ..birde aldığımı ilerki aylardada giymek istiyorum
ayy bakma pahalı bacımm
evet pahalı

benim boy 1.65 tombikte olunca eşim bu elbiseyle ebeme benzedin diye kahkahayla gülmüştü
sen gel düğün için abiye bak şıkır şıkır kendini iyi hissedersin
eşim sıkıysa gülsün
sevom bi tane beğendim çok güzel nurcik bak istersen içine boğazlı uzun kollu giyersin olur mu ki yada beyaz gömlek elbisenin üstü kolsun altı şalvarlı etek gibi

beğendiklerim var ama hepsi açık olanlar için bana göre değil hiç biri
ayy sizide kendimle beraber strese soktum

aşk olsun ne sterse sokması nurcanım aksine çok hoşuma gidiyor paylaşmanızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…