büyüyor büyüyor test edildi onaylandı ama uçlar için bişey diyemem yıllarca yemedim yedirdim ama büyümedi gitti şimdi şimdi hareketlenmeye başladıbide kızlar memişlerim zaten büyüktü kızlar bilir şimdi uçan balon oldu iğne soksan patlayacak gibi
dün bahsettiğim facedeki arkadaş bir kaç parça eklemiş biri bu amam ben hiç birini beğenmedim yinesizinlede paylaşayım bakalım siz beğenecekmisiniz
fiyat 29.90
kızlar hadi bana iyi akşamlar bugünlük bu kadar yeter
24.90
bunların hiç biri düğünlük değilki
sevo bak bu elbisede hoşuma gitti fiyatıda çok iyi 29.90
üçüncüyü bende beğendim ama gnlük giymek için güzel bir elbise .oyyyyyyyy maşallah bana da bu lazım sevommmm kocişim baktımı doyamamalııı
nurcik bak bu güzel beğendiklerimi söyleyeyim
iyiy akşamlarr ablacım
buda çok güzel
buda güzel 3nü beğendim
sevo bak bu elbisede hoşuma gitti fiyatıda çok iyi 29.90
üçüncüyü bende beğendim ama gnlük giymek için güzel bir elbise .
ben bundan giymiştim mağzada kilolu insanın üstünde çok kötü dürüyor seninle kilomuz aynı galiba hiç deneme bile ben giyince eşim gülmüştü tabii almadık
canım bak buldum bi site katologuna bak gayet şık şeyler var içinde
Foli Katalog | Byk Beden Bayan Giyim 40-58 Beden | PLUS SIZE CLOTHING
birde bizim burda şubesi açılmış beğendiğin bişey olursa direk gidip bakabilirim senin için ve gönderebilirimyada online olarakta alabilirsin
ayyy bacım benim yaa kurban olurum sanan dur bakayım
işte sorun da burda zaten dün beğendiklerimi giyiyorum okadar beğenerek alıp kabine gdiyordumki ama giydikten sonra o kabinden dışarı çıkmak istemiyordum eşim görmesin o halde diye hiç yakışmıyor artık elbiseler bana.kendime şaşıyorum .bence aldıklarım yine iyi kilomu muhafaza edşyor en azından
canım bak buldum bi site katologuna bak gayet şık şeyler var içinde
Foli Katalog | Byk Beden Bayan Giyim 40-58 Beden | PLUS SIZE CLOTHING
birde bizim burda şubesi açılmış beğendiğin bişey olursa direk gidip bakabilirim senin için ve gönderebilirimyada online olarakta alabilirsin
ayyy hiç bakma vazgeçtim çok pahalı
spor bakmıyorum canım abiyede olmasını istemiyorum abiyeye okadar para verecem tek seferlik giymek için değemez bence ..birde aldığımı ilerki aylardada giymek istiyorumnurcan neden hep spor kıyafetlere bakıyoruz ki anlamadım
ben 9 aylık bile olsaydım elti olarak mutlaka abiye bir kıyafet alırdım
evet pahalıayy bakma pahalı bacımm
eşim sıkıysa gülsünbenim boy 1.65 tombikte olunca eşim bu elbiseyle ebeme benzedin diye kahkahayla gülmüştü
sen gel düğün için abiye bak şıkır şıkır kendini iyi hissedersin
sevom bi tane beğendim çok güzel nurcik bak istersen içine boğazlı uzun kollu giyersin olur mu ki yada beyaz gömlek elbisenin üstü kolsun altı şalvarlı etek gibi
benim boy 1.65 tombikte olunca eşim bu elbiseyle ebeme benzedin diye kahkahayla gülmüştü
sen gel düğün için abiye bak şıkır şıkır kendini iyi hissedersin
kızlar eşim oturacak çıkıyorum ben .. iyi bakın kendinize
spor bakmıyorum canım abiyede olmasını istemiyorum abiyeye okadar para verecem tek seferlik giymek için değemez bence ..birde aldığımı ilerki aylardada giymek istiyorum
evet pahalı
eşim sıkıysa gülsün
beğendiklerim var ama hepsi açık olanlar için bana göre değil hiç biri
ayy sizide kendimle beraber strese soktum
görüşürüz ayşe ve nurcik
bizimde çıkış saatimiz yaklaşıyo allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?