Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallahh herşey güzel olacak bu sefer canım ama gerçkten direte direte söylüyorum kendinizde inanın buna vucudunuzu hazırlayın hamile moduna girin

yok çok şidettli değil bıçak saplanması gibi girip çıkıyor hemen acaba diyorum bebekmi büyüor yoksa rahimi büyüyor bu ağrılar buyüzdenmi diyorum:26::26:

diyetisyene gitmişmiydin sen kanki:44:merak ediyorum cidden ,diyet yapınca çok aç kalınıyormu:44:bide hamur işinden haftada bir gün yazarmı listeye acep

ipeğim demek sende kız diyon

nurcikin eşi kız içinden geçiriyodu nurcikte
benim eşimde erkek içinden geçiriyo açıkçası benimde öle bakalımm kısmett sağlık öncelik tabisi

sorun değil tam okumadım

bak bakk sende bak bakimm ben bakamıyom şuan malum işyerindeyim

baktım sevom memişleri çok güzel kocamannnngözlerim kamaştıı

yaaa ne sandınnn sennn

valla işe yarıyor antalayada üçümüz yapmıştık hatta resimlerde de var görmüşsünüzdür

kız nurcik memişler için ne tavsiyede bulunursunnn bende büle istiyorum

benim eşimde erkek içinden geçiriyo açıkçası benimde öle bakalımm kısmett sağlık öncelik tabisi

bende erkek diyorum hadi bakalım

bakma sen öyle dediğine ERKEK istiyormuş şimdide
bir laf vardır nasıl söylesem şimdiii neyse susayım en iyisi

yok ablacım kızmadım şaka yaptım çünkü seni gerçekten çok merak ediyorum sen gel bi iki bişey yazz onada razıyım

tamam tatlım arad yazarım artık bende sizleri merak ediyorum takip etmeden duramıyorum ....

nurcancım o kısa süreli bıçak saplanması gibi sancıla bendede oldu dr normal dedi ama çok rahatsız edecek boyuttaysa dra sor yada bol sıvı alıp istirahat et canım.
ahh nurcancım daha geçmiş değil diyetle normale döndü sadece ama çok zor o kadar şey yasakki bence sende ilerde bunları yaşamamak için temkinli ol derim ilerleyen zamanlarda dahada çok acıkıyosun ama malesef istediğin zaman istediğin şeyi yiyemiyosun gerçi bebeğim iyi olsunda gerisi hiç önemli değil hayırlısıyla kucağıma alayımda ondan sonra çıkarırım acısını

inşallahh herşey güzel olacak bu sefer canım ama gerçkten direte direte söylüyorum kendinizde inanın buna vucudunuzu hazırlayın hamile moduna girin
vücudu buna hazırlamak ne kadar etkiliymiş dimi sevom

ben diyetisyene gitmedim endokrin ve tüp bebekçi bana diyet listesi yazmıştı harfiyen uydum gerek kalmadı iki doktorda birbirinin hemen hemen aynı şeyler söylemişti
tatlı hamurişi abur cubur kızartma hazır gıdalar baharat kesnilikle yok tuz çok az kullanılacak ekmek günde 5-6 dilimi geçmeyecek hergün mutlaka yoğurt süt peynir meyve sebze yenecek kırmızı et balık tavuk haftada bir kaç kez yenecek ceviz badem fındık gibi kuruyemişler haftada bir avuçu geçmeyecek peynir zeytin suya konacak maden suyu tuz içerdiği için içilmeyecek bir tane bile içemem mi demiştim hayır demişti çikolata haftada en fazla bir veya iki kare yiyebilirsin demişti böyle işte kankim ben çok rahat yaptım hep söylediğim gibi çok faydasını gördüm

off yaaaaa yane diyorsunki diyet çok zor .ben hiç aç kalmaya dayanamıyorum gecenin körü olsa kalkar hazırlar yerim yemeğimi ..aç kalınca vüudum hemen titremeye başlıyor gelemiyorum açlığa

onu anladım kanki neden koydun kimin memesi anlamında sormuştum sonra senin olduğunu diğer mesajlarda anladım epey küçükmüş

allah hayırlı sağlıklı gönlünüze göre versin benim çok şükür gönlümden geçeni rabbim verdi inşallah hayırlı iyi insan olur
bakma sen öyle dediğine ERKEK istiyormuş şimdide
bir laf vardır nasıl söylesem şimdiii neyse susayım en iyisi

söyle söyle ben merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…