valla papatyamtam gaz diyete devam iyi vermişsin
resimlet hadiiiiiii bekliyorummm
:26::26::26::26::26:özür dilerim gerçekten düşünemedim :26::26::26::26:
hemen baktın mı kızz bide bende bakayım merak ettim
valla papatyamtam gaz diyete devam iyi vermişsin
resimlet hadiiiiiii bekliyorummm
buyur canımm
canım ya nekadar kilo versemde hala çok tombiğim
92 den 85 e düştüm ama enson tedavimde daha zayıftım yannış hatırlamıyorsam 80 di galiba
inşallah bende bu sefer hamile kalabilirim inşallah son tedavim olur yoksa sonu sıkıntılı olacak korktuğum için sürekli tarihi erteliyorum
yok çok şidettli değil bıçak saplanması gibi girip çıkıyor hemen acaba diyorum bebekmi büyüor yoksa rahimi büyüyor bu ağrılar buyüzdenmi diyorum:26::26:amin canım
doktor kabul etmese de bence dişlerden sevom tamam çocuğun alerjik yapısı var anladık amahiç bu kadar arkaya arkaya hastalanmadı ne zaman dişleriyle uğraşsa kaşıntı olsa böyle oluyor
sağol canım eşime aldırıcam
kankim dediğin gibi çocuk işte kısa bir süre sonra hayırlısıyla sizde görüceksiniz ...hamurişinden uzak dur tehlikeli sulara girme tansiyonuna çok dikkat et diyetisyene git ve mutlaka uygula hiç bir börekpişmanlıklara derman olmuyo yaşadım biliyorum ...sancın içinde şimdiye kadar hiç olmamış ve şiddetli bi şeyse git istersen
kızlar bence sevo kız kankim erkek fatoşu bilemedim
buyur canımm
inşallahh herşey güzel olacak bu sefer canım ama gerçkten direte direte söylüyorum kendinizde inanın buna vucudunuzu hazırlayın hamile moduna girin
biraz alakasız olacak canım ama bu pekmez her yerde bulunurmu
yaaa ne sandınnn sennnkızzz waooooooooowwwwwwwwwwww göğüslere bakk maşallahhhhh gözlerim kamaştıı
tamam canım bu günden itibaren hamile elbiselerimi giyip içine yastık koyacam bakalım ne olacak
sorun değil tam okumadım
bak bakk sende bak bakimmben bakamıyom şuan malum işyerindeyim
yaaa ne sandınnn sennn
valla işe yarıyor antalayada üçümüz yapmıştık hatta resimlerde de var görmüşsünüzdür
ipeğim demek sende kız diyon
nurcikin eşi kız içinden geçiriyodu nurcikte
benim eşimde erkek içinden geçiriyo açıkçası benimde ölebakalımm kısmett sağlık öncelik tabisi
ipeğim demek sende kız diyon
benim eşimde erkek içinden geçiriyo açıkçası benimde ölebakalımm kısmett sağlık öncelik tabisi
yok ablacım kızmadım şaka yaptım çünkü seni gerçekten çok merak ediyorum sen gel bi iki bişey yazz onada razıyım
ben geldim kızlar sabah çıktıktan sonra kahvaltı hazırlıyayım dedim karnımın biraz sağ tarafına(bebeğin durduğu yer) sancılar girmeye başladı .kısa ve bıçak saplanması gibi grip çıkıyor halen devam ediyor 2_3 dakkada bir bu şekilde girip çıkıyor ne yapayım kızlar doktora gitsemmi yoksa normami bu sancı
kankim tahmin ediyorum canım senin nasıl üstüne titrediğini nekadar dikkat edersen çocuk işte hastalanıyor bide diş çıkarıyor paşam kolay değil çocuk mahfoluyo çıkana kadar ..inşallah çarçabuk atlattırsınız bu durumuda
tarfilim geçmiş olsun canım neyseki geçmiş şükürler olsun..korkarım aynı şey benimde başıma gelecek..diyetisyene gitsem biliyorum uymuycam ben okadar boşboğazımki hayatta diyet miyet yapamam diye düşünüyorum ..
şifacım resimleri merak etmişsin evet kuşum benim yüzümde çıktığı için silmek zorunda kaldım canım
baktım sevom memişleri çok güzel kocamannnngözlerim kamaştıı
kız nurcik memişler için ne tavsiyede bulunursunnn bende büle istiyorum
bende erkek diyorum hadi bakalım
vücudu buna hazırlamak ne kadar etkiliymiş dimi sevominşallahh herşey güzel olacak bu sefer canım ama gerçkten direte direte söylüyorum kendinizde inanın buna vucudunuzu hazırlayın hamile moduna girin
yok çok şidettli değil bıçak saplanması gibi girip çıkıyor hemen acaba diyorum bebekmi büyüor yoksa rahimi büyüyor bu ağrılar buyüzdenmi diyorum:26::26:
diyetisyene gitmişmiydin sen kanki:44:merak ediyorum cidden ,diyet yapınca çok aç kalınıyormu:44:bide hamur işinden haftada bir gün yazarmı listeye acep
tamam tatlım arad yazarım artık bende sizleri merak ediyorum takip etmeden duramıyorum ....
nurcancım o kısa süreli bıçak saplanması gibi sancıla bendede oldu dr normal dedi ama çok rahatsız edecek boyuttaysa dra sor yada bol sıvı alıp istirahat et canım.
ahh nurcancım daha geçmiş değil diyetle normale döndü sadece ama çok zor o kadar şey yasakki bence sende ilerde bunları yaşamamak için temkinli ol derim ilerleyen zamanlarda dahada çok acıkıyosun ama malesef istediğin zaman istediğin şeyi yiyemiyosun gerçi bebeğim iyi olsunda gerisi hiç önemli değil hayırlısıyla kucağıma alayımda ondan sonra çıkarırım acısını
off yaaaaa yane diyorsunki diyet çok zor .ben hiç aç kalmaya dayanamıyorum gecenin körü olsa kalkar hazırlar yerim yemeğimi ..aç kalınca vüudum hemen titremeye başlıyor gelemiyorum açlığa
onu anladım kankiMEMEEEEe..
allah hayırlı sağlıklı gönlünüze göre versin benim çok şükür gönlümden geçeni rabbim verdi inşallah hayırlı iyi insan oluripeğim demek sende kız diyon
bakma sen öyle dediğine ERKEK istiyormuş şimdide
bir laf vardır nasıl söylesem şimdiii neyse susayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?