Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ceviz badem fındık bunları nerdeyse günde 1 avuç yiyiorum :26:bundan böyle üçer beşer atayım ağzıma
maden suyuda bulantı için içiyordum :26:artık içmiyim
hamur işini sorma söyledim zaten
abur cubur hiç yemiyorum nerdeyse ,hele çikolatat tatlı türü şeyler yiyemiyorum
tavuk ta yiyiemiyorum tiksiniyorum artık:120:
ama balık severim haftada 2 gün yiyiorum
hamur işi sevsemde ekmekle pek aram yok genelde kahvaltıda yerim 3-5dilim

bol bol hamur işi yersen seninde olur büle MEMELERDEN

yoooo hamurla olacak iş değil sevomun yorumunu okudun muuu

kanma sakın bu tehlikeye sedefom buna

bak memeleri büyütmek için eş olsun yeter yaww konuşturtmayın beni topik kapanacak yoksa

sevom tahmin ettim yazacağını akşama kocişime diyecemmmmm büyüt bakalım bunları diyeee

aynen öle ipeğim gerçekten çok işe yarıyomuş hatta ben işte eşimle tedavi sırasında konuşurken hamile kalınca şöle böle derken eşim kendini kaptırma sanki hamile gibiymişsin konuşuyosun diyodu erkekler daha temkinli bu konuda tabiki 2 sonuç vardı her ikiside Rabbimdendi bunun bilincindeydim ama pozitiftim

hımm demek maden suyu kesinlikle hayır dedi ben günde kesin 2 tane tüketiyorum o olmazsa midemi bastıramam

söylersem çok AYIP olur

benim hamur işiyle seninkide bu şekilde büyüyor aksini düşünemiştim zaten

yoooo hamurla olacak iş değil sevomun yorumunu okudun muuu

sevom tahmin ettim yazacağını akşama kocişime diyecemmmmm büyüt bakalım bunları diyeee

büyüyor büyüyor test edildi onaylandı ama uçlar için bişey diyemem yıllarca yemedim yedirdim ama büyümedi gitti şimdi şimdi hareketlenmeye başladı bide kızlar memişlerim zaten büyüktü kızlar bilir şimdi uçan balon oldu iğne soksan patlayacak gibi

benim doktor tuz konusunda biraz hassastı gebelikte gizli tansiyon olabildiği için izin vermiyodu bazı doktorlar özellikle tavsiye ediyo ama mineralli olduğu için istersen doktoruna danış

dün bahsettiğim facedeki arkadaş bir kaç parça eklemiş biri bu amam ben hiç birini beğenmedim yinesizinlede paylaşayım bakalım siz beğenecekmisiniz
fiyat 29.90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…