- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
bol bol hamur işi yersen seninde olur büle MEMELERDEN
vücudu buna hazırlamak ne kadar etkiliymiş dimi sevom
ben diyetisyene gitmedim endokrin ve tüp bebekçi bana diyet listesi yazmıştı harfiyen uydum gerek kalmadı iki doktorda birbirinin hemen hemen aynı şeyler söylemişti
tatlı hamurişi abur cubur kızartma hazır gıdalar baharat kesnilikle yok tuz çok az kullanılacak ekmek günde 5-6 dilimi geçmeyecek hergün mutlaka yoğurt süt peynir meyve sebze yenecek kırmızı et balık tavuk haftada bir kaç kez yenecek ceviz badem fındık gibi kuruyemişler haftada bir avuçu geçmeyecek peynir zeytin suya konacak maden suyu tuz içerdiği için içilmeyecek bir tane bile içemem mi demiştim hayır demişti çikolata haftada en fazla bir veya iki kare yiyebilirsin demişti böyle işte kankim ben çok rahat yaptım hep söylediğim gibi çok faydasını gördüm
evet canım malesef zor ..ama bebiş için katlanmaya değer
söylersem çok AYIP olursöyle söyle ben merak ettim
kanma sakın bu tehlikeye sedefom buna
bak memeleri büyütmek için eş olsun yeteryaww konuşturtmayın beni topik kapanacak yoksa
bol bol hamur işi yersen seninde olur büle MEMELERDEN
kanma sakın bu tehlikeye sedefom buna
bak memeleri büyütmek için eş olsun yeteryaww konuşturtmayın beni topik kapanacak yoksa
vücudu buna hazırlamak ne kadar etkiliymiş dimi sevom
ben diyetisyene gitmedim endokrin ve tüp bebekçi bana diyet listesi yazmıştı harfiyen uydum gerek kalmadı iki doktorda birbirinin hemen hemen aynı şeyler söylemişti
tatlı hamurişi abur cubur kızartma hazır gıdalar baharat kesnilikle yok tuz çok az kullanılacak ekmek günde 5-6 dilimi geçmeyecek hergün mutlaka yoğurt süt peynir meyve sebze yenecek kırmızı et balık tavuk haftada bir kaç kez yenecek ceviz badem fındık gibi kuruyemişler haftada bir avuçu geçmeyecek peynir zeytin suya konacak maden suyu tuz içerdiği için içilmeyecek bir tane bile içemem mi demiştim hayır demişti çikolata haftada en fazla bir veya iki kare yiyebilirsin demişti böyle işte kankim ben çok rahat yaptım hep söylediğim gibi çok faydasını gördüm
söylersem çok AYIP olur
benim hamur işiyle seninkide bu şekilde büyüyor aksini düşünemiştim zaten
yoooo hamurla olacak iş değil sevomun yorumunu okudun muuu
sevom tahmin ettim yazacağını akşama kocişime diyecemmmmm büyüt bakalım bunları diyeee
aynen öle ipeğim gerçekten çok işe yarıyomuşhatta ben işte eşimle tedavi sırasında konuşurken hamile kalınca şöle böle derken eşim kendini kaptırma sanki hamile gibiymişsin konuşuyosun diyodu erkekler daha temkinli bu konuda tabiki 2 sonuç vardı her ikiside Rabbimdendi bunun bilincindeydim ama pozitiftim
hımm demek maden suyu kesinlikle hayır dedi ben günde kesin 2 tane tüketiyorum o olmazsa midemi bastıramam
tunik güzel yani senin üstüne giyeceğinden daha iyielbise yokmuymuş
iyi akşamlar ipeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?