fatma kız aşılamayı bu ay mı yaptırdın
iyi yapmışsın ama eğlencenin dozu kaçtı kötükedihüso
yok cnm yaaa nerde esım amelıyat oldu yaaa yatıyooo yaptıramadık para lazıımmmm asılamayaaa calısmıyo bızde ondan yaptıramadık gelecek aya ınsallah
sağol canım yaa sana bi zarar vermiyo dimi bide hamile kalma sürecini uzatıyomu acaba yani bu ayki adetimden sonra yine kalabilirmiyim sence sen ne kadar sonra kaldıncanım rahat ol benim düşükten sonra 3 ay gelmedi
iğne oldum adını hatırlamıyorum 1 hafta sonra geldi...
yok cnm yaaa nerde esım amelıyat oldu yaaa yatıyooo yaptıramadık para lazıımmmm asılamayaaa calısmıyo bızde ondan yaptıramadık gelecek aya ınsallah
sağol canım yaa sana bi zarar vermiyo dimi bide hamile kalma sürecini uzatıyomu acaba yani bu ayki adetimden sonra yine kalabilirmiyim sence sen ne kadar sonra kaldın
bir gün ben bıçağı dayıcam kendime sokucamda sokucam bıçağı
kızlar çııldırdı bu valla sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibir gün ben bıçağı dayıcam kendime sokucamda sokucam bıçağı
çok geçmiş olsun canım hayırlısı bakalımmm inşallah bebiş sürpriz yapar da gelir nevbahar apla birisinden sürpriz bekliyorum dedi kendi sürpriz yaptı:)
saolun kızlarrrrr gectı bıle gezmeye basladı sımdı müdürü aldı gezmeye goturdubende bıraz rahat ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?