Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım rahat ol benim düşükten sonra 3 ay gelmedi
iğne oldum adını hatırlamıyorum 1 hafta sonra geldi...
sağol canım yaa sana bi zarar vermiyo dimi bide hamile kalma sürecini uzatıyomu acaba yani bu ayki adetimden sonra yine kalabilirmiyim sence sen ne kadar sonra kaldın

yok cnm yaaa nerde esım amelıyat oldu yaaa yatıyooo yaptıramadık para lazıımmmm asılamayaaa calısmıyo bızde ondan yaptıramadık gelecek aya ınsallah

çok geçmiş olsun canım hayırlısı bakalımmm inşallah bebiş sürpriz yapar da gelir nevbahar apla birisinden sürpriz bekliyorum dedi kendi sürpriz yaptı:)

sağol canım yaa sana bi zarar vermiyo dimi bide hamile kalma sürecini uzatıyomu acaba yani bu ayki adetimden sonra yine kalabilirmiyim sence sen ne kadar sonra kaldın

evet canım hemen kalanlar var ama bizim öyle olmadı
çünkü eşim askere gitt....kaydirigubbakcemile3

seni kapsama alanı dışında bırakmak yetmez
bigisayarının ıp numarasını engellemeli asıl
başka bilgisayar kullanmadığın sürece kurtuluruz senden

saolun kızlarrrrr gectı bıle gezmeye basladı sımdı müdürü aldı gezmeye goturdubende bıraz rahat ettım

çok geçmiş olsun canım hayırlısı bakalımmm inşallah bebiş sürpriz yapar da gelir nevbahar apla birisinden sürpriz bekliyorum dedi kendi sürpriz yaptı:)

kız yok benimki sürpriz olmadı tedavi sürecinin hepsini yazdım
benim dediğim bulut gibi biri sürpriz yapacak kendiliğinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…