Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ve bende yalan diyilim sinirimden kaderime öyle şeyler dedim söylediklerinizi anlıyorum tamam biliyorum her konudan konuya atlıyorum ama kendimi savunmak benimde hakkım hiç kimse bana bi laf edemez sülaleme anneme babama kardeşime allaha laf edemez ederseler aklını alırırım

deli diyilim biliyorum Allahın büyük harfle yazıldığını ben o kadarda diyilim bazı insanlar Allahın ismini küçük harfle yazıyolar deli sanıyorsunuz beni manyak sanıyorsunuz beni beni ezdikçe eziyorsunuz allah istediğini versin sizlere ne diyim ben artık

ız senın anana babana sÜlanene laf etemıdıkkı sen dÜnyalı mısın ya kendını bu duruma dÜŞÜren sensın oku bakalım neler saÇmalamıŞsın bu kadar dÜŞÜrme kendını tart ta konuŞ

ve Şunu unutma rabbıme laf sÖylemek ne haddımıze be salak saÇma konuŞuyon

kızlar boşverin.

şimdi bana doktor kist için doğum kontrol ilaçına devam dedi. bitecek. sonra regl olcam. reglin 2. günü gel dedi. doğum kontrol ilacı bitince ne kadar sonra regl gelir, bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…