Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

heyy yüce Allahım ya sen beni kurtar şu dünyadan kaderimi değiştirirsin inşallah ya bi sakin olun bewn kendimi dağıtmadım ilgi mi çekiyorum

kızlar boşverin.

şimdi bana doktor kist için doğum kontrol ilaçına devam dedi. Bitecek. Sonra regl olcam. Reglin 2. Günü gel dedi. Doğum kontrol ilacı bitince ne kadar sonra regl gelir, bilgisi olan var mı?
canım zaten doğum kontrol hapı 21 günlük falan propektüsnde yazıyodur ne zaman başladıysan ordan takip edebilirsin bitince geliyo zaten

benim aklımı hiç kimse almadı sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum ben bozuntuya vermiyorum hiç kimse bu sitede sülaleme anneme babama kardeşime Allaha küfür eden olmadı kendimi ve Allahı savundum

heyy yüce Allahım ya sen beni kurtar şu dünyadan kaderimi değiştirirsin inşallah ya bi sakin olun bewn kendimi dağıtmadım ilgi mi çekiyorum

sen saçmalaıklarına devam et editör birazdan seni atarsa siteden görürüsün
bundan sonra saçmalıklarını dumbelleremi anlatırsın cho mı anltırsın bilemem artık
ha yeni isimle üye olunca ne olur avukat diye tantma kendi çok komik oluyor gerçi her halinle komiksinde guclubacismile

benim aklımı hiç kimse almadı sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum ben bozuntuya vermiyorum hiç kimse bu sitede sülaleme anneme babama kardeşime Allaha küfür eden olmadı kendimi ve Allahı savundum

şimdi ben sana bi küfür etcem hayatında duymadığın küfürleri duyarsın
en iyii sen burdan defoooooollllll.......

kızzzzzzzzzzzz benı dellllllllllllıııııııııı etmeee bu topıkdeee sende baska ALLAH ın adını senın gıbı dusunmeden kullanamaz bıda ALLAH ın adını alma agazına defol gıtttttttttttt

kızlar ya bişe sorcam bi kutu farlutal kullandım söktürücü 2 gündür bekliyorum ne adet ne bişey hiç ağrıda yok 1 haftaya gelmezse yine gitçem doktora sizce normalmi gelmezse kürtaj falan yaparmı ya çok korkuyorum gelsinde rahatlayım artık valla içimde onu tutmak beni üzüyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım rahat ol benim düşükten sonra 3 ay gelmedi
iğne oldum adını hatırlamıyorum 1 hafta sonra geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…