canım zaten doğum kontrol hapı 21 günlük falan propektüsnde yazıyodur ne zaman başladıysan ordan takip edebilirsin bitince geliyo zatenkızlar boşverin.
şimdi bana doktor kist için doğum kontrol ilaçına devam dedi. Bitecek. Sonra regl olcam. Reglin 2. Günü gel dedi. Doğum kontrol ilacı bitince ne kadar sonra regl gelir, bilgisi olan var mı?
ilaçsız 2 yumurta süper kaydirigubbakcemile3
vallaha mı ben ılac kullanmadın sadece asılama olurken 5 gun klomen kullandım
ve bende yalan diyilim sinirimden kaderime öyle şeyler dedim söylediklerinizi anlıyorum tamam biliyorum her konudan konuya atlıyorum ama kendimi savunmak benimde hakkım hiç kimse bana bi laf edemez sülaleme anneme babama kardeşime allaha laf edemez ederseler aklını alırırım
heyy yüce Allahım ya sen beni kurtar şu dünyadan kaderimi değiştirirsin inşallah ya bi sakin olun bewn kendimi dağıtmadım ilgi mi çekiyorum
benim aklımı hiç kimse almadı sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum ben bozuntuya vermiyorum hiç kimse bu sitede sülaleme anneme babama kardeşime Allaha küfür eden olmadı kendimi ve Allahı savundum
Allah iyiliğini versin kız klomen de ilaç
aşılam olurken klomen kullandın 2 yumurta mı oldu
evet cnm kotu muuu
melona sende gel eğlence var dedim kızlar
kızlar ya bişe sorcam bi kutu farlutal kullandım söktürücü 2 gündür bekliyorum ne adet ne bişey hiç ağrıda yok 1 haftaya gelmezse yine gitçem doktora sizce normalmi gelmezse kürtaj falan yaparmı ya çok korkuyorum gelsinde rahatlayım artık valla içimde onu tutmak beni üzüyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?