Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba cnm hg aramızaaa benımkıde 4 sene olacak inşallah en yakın zamanda bebeıslerımıze kavusuruzzzzz

Amin canım Amin .................:Saruboceq: bende geçen sene 2 kez tüp bebek denedim. ilki düştü ikincisi başarısız oldu.mafoldumben şimdi bende 3. tedavim için doktara gidicem banada dua edin kızlarş.. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın......:Saruboceq:

iyi akşamlar kıslarr apla hayırlı olsun. nerden buluyon böyle şeyleri ne şeker.

ya kızlar ben hiç iyi değilim hani diyodumya görümcem 3. hamile diye bugün doktora gitmiş üşütmüş yoksa normalde gideceği yoktu hiç haberi bile yok hamile olmak istemiyorduu 3 aylık hamile çıkmışşş ayyy kıslarr bizim ne zaman olacakk biz ne zaman böyle haberler verecezz hayırlısıyla kucağına alır inşallah.
hamile görünce bebek görünce başlıyom ağlamayaaa ya kurban olduğumun gücüne gitmesin ama tutamıyorumm

inşallah ablacımm inşallahh

ayy buda çokk şekerr iyi ki varsınız gerçekten öncelere göre artık gaha iyiyim

kimseyle konuşmadıklarımı burda konuşuyorumm

gerçek dostlar düştüğünde kalkmana yardım edenlerdir çokkkkkkk tatlı

apla ben şifaanın bebiş kıyafetlerine bakacam bloğundamıbulamadım ben

gerçek dostlar düştüğünde kalkmana yardım edenlerdir çokkkkkkk tatlı

apla ben şifaanın bebiş kıyafetlerine bakacam bloğundamıbulamadım ben

allah allah ben neden göremiyorum ekledim ama gizlilik diye bir seçenek vardı ona tıkladım ondan göremiyorum herhalde neyse
canım şifa elemekleri bölümüne açmıştı oraya bak dur bakayım bulabilirsem ekliyim buraya

çok tatlı ama ya anlamlıı tamam tatlım

ben çıkıyorum canım eşim bugün sen çok oturdun diyo kızdırmıyayım adamı
görüşürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…