Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım günü geçenler ne durumda bynkutluay sende şüpheleniyodun değilmi ne durumdasın canım.

ipeğimdende haber yok eyvahedigeldismile

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
bynkutluay, ftsedp+, MONA ROSA, sevdanehri54

img101.imageshack.us/img101/1748/kahvesy7.jpg

bynkutluay cnm benım senın hıslerını okadar ıyı bılıyorum kı aynısısnı bende yasıyoruummm ALLAH yardımcımız olsunnnn

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım günü geçenler ne durumda bynkutluay sende şüpheleniyodun değilmi ne durumdasın canım.

ipeğimdende haber yok eyvahedigeldismile

iyi akşamlarr canımm yaa bilmiyorum kasıklsrım falan ağrıyo arada bii mide bulantısı da varr soğandan galibaa adette 31 inde olmuştumya % 0.5 gibi bi üzerime görme ihtimalide olsa yine aklıma geliyoo

ya yine de büyük ihtimal soğandan kaynaklanıyor bunlar

cnm sen hıc doktora gıtmedın mı kontrol ııcın

gittim canım ama devlet hastanesine gittim bi ara iltihap vardı fitil verdi geçtii
sonra hormonlarım bi yükseldi bi düştü eşime de sperm testi yaptırdık çok şükür bişey yoktuu 7 aydır falan gitmeyi kestim doktor bana kızıyodu gelme artık kendin küçüksün olur diyoduu ama ben tüplerden korkuyorum daha önce koca karı usülü annnemler baktırmıştı ama yine dr kontrolu daha olmadımm

canımmmm inşallah hamişsindir ama yinede takmamaya çalışş ha birde şu koca karı usulü nasıl bişi yapıldı ya ??? meraklıyım napıyımmmmmm kaydirigubbakcemile3

canımmmm inşallah hamişsindir ama yinede takmamaya çalışş ha birde şu koca karı usulü nasıl bişi yapıldı ya ??? Meraklıyım napıyımmmmmm kaydirigubbakcemile3

canımmm hamile olma ihtimalim çokk düşük olmaz herhalde.
Canım şimdi kalın tuğlayı ısıttılarr çok ısındı üzerine yıllanmış sirke döktüler ben üzerine altım çıplak çöktüm ne battaniye aldımm vücudum içerde başım dışarda kaldımm sirke ta genzimden içimden geldi bu da tüplerimin açık olduğu anlamına geliyormuş önceden böle bakıyorlarmıştı

canım hoşgeldinnn göz nurlarına baktım çookk güzeller ellerine sağlık emeğine sağlıkkk
RABBİM GİYDİRMEYİDE NASİB ETSİNN BEN DE İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM
beğenmene sevindim canım teşekkürler aminnnnnnnn inşalllaaaahhhhhhhhh tabi canımm seve seve inşallah ne demek yerimseniben

hımmm ok inş tedaviye gerek kalmaz o avatarındaki gibi senin gibi güleryüzlü cicimi cici bebişin olur inşallah müjdeyi verirsin inşallah bu aralar canım yaaaaaa kaydirigubbakcemile5

canım çok enteresan yahu ilk defa duyuyorum. başka koca karı usülü var mı ki çok merak ettim. CADIARZU

hımmm ok inş tedaviye gerek kalmaz o avatarındaki gibi senin gibi güleryüzlü cicimi cici bebişin olur inşallah müjdeyi verirsin inşallah bu aralar canım yaaaaaa kaydirigubbakcemile5

ayyyyyyyyy inşallah canım yaa inşallah hepimizde hamileyiz diye bangır bangır bağırırızz

kızlar ya hay aksi az evvel tv miz bozuldu ya eşim şimdi pc başına geçmek istiyor sıkıldı tabi 5-10 dk dayanamadı yaaa kızlar çıkıyorum ya kusura bakmayın artık fırsat bulduğum an gelirim ok kendinize iyi bakın ALLAH' a emanetsiniz ,görüşmek üzere opuyorumnanaktan

oooooooooo gitti tv. tamam canım hayırlı akşamlarr öpüyorum Allah a emanet ol görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…