Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ıyılık cnm evet herkez gıttı bende beklıyorummm gelın dıye

kimse gelmiyorr herkes kocişinin yanında yaww. ee sen bu ay klomen kullandım dimi

ya o klomeni ben de 2 ay kullandım ikisinde de yumurtaler çetlamadı
2. verdiğinde iğne de verdi çatlatma iğnesi ama olmadıı

kimse gelmiyorr herkes kocişinin yanında yaww. ee sen bu ay klomen kullandım dimi

ya o klomeni ben de 2 ay kullandım ikisinde de yumurtaler çetlamadı
2. verdiğinde iğne de verdi çatlatma iğnesi ama olmadıı

fıstık ben asılama yaptıracagım zmn klomen kullandım oda 6 7 ay onceydı yumurtalıklarım normalmısss gerek yok dedı doktor bızım asıl zorluk spermde kedersızle kaderımız aynı

fıstık ben asılama yaptıracagım zmn klomen kullandım oda 6 7 ay onceydı yumurtalıklarım normalmısss gerek yok dedı doktor bızım asıl zorluk spermde kedersızle kaderımız aynı

anladımm datlumm inşallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını verir ben 20 dk gelirim cnm

bynkutluay cnm senı bekledım ama gelmedın cnm ben cok yorgunum yatıp dınnenıceeem senı kırmamışımdır inşallah yarın görüşürüüüzzzz öptüüümmmm rüyanda melek yuzlu bebısını gor byyyyyyyyyyyyyyy

canım asıl sen kusura bakma çok özür dilerimm yarın görüşürüz öpüyorum sende rüyanda melek yüzlü bebişini görrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kizlar biliyorsunuz bu kac gundur yogunum giremiyordum
ama simdi tefriyeleri merak ettim bi bakim dedim eksiklerin fazla oldugunu gordum
lutfenkizlar biraz caba sarfedelim ben salavati tefriciyeye cok inaniyorum
canlarim benmeyra icin 100 tane aldim onu bitirir bitirmez yine alacagim
ya insallah bitiririz

kizlar ben meyra icin 120 tane okudum ve hala okumayaa devam ediyorum
srp16 ve melikenin gercek isimlerini bilmedigim icin daha onlar icin okumadim
onlarin adini ogrenince ins onlarada okumaya baslayacagim

canim ben meryemin 300unu okudum,eklermisin?

idare eder cnm güzeldiii
insallah ehliyetini alirsin,dualarimiz seninle

canim,moralini yuksek tut,insallah her sey diledigimiz gibi olur,RABBIM cetinliklerimizi kolaylastirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…