Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhabalar
canım arkadaşlarım ne kaynatmışsınız ne oku oku bitiremedim uzun geçmişleri hiç okumazdım ilk defa okumaya niyetlendim ammada uzunmuş oku oku yoruldum
ama iyiki okumuşum benim için duaya başladığınızı göremezdim yoksa
öncelikle arkadaşlarımın bana dua etmesi için vesile olan arkadaşım seyhanım çok teşekkür ederim allah razı olsun
sonra çiğdemcim sende listemi takip ediyorsun rabbim sendende razı olsun benim özürlü olduğumu bilmiş listemi takibe başlamışsın çok teşekkür ederim
bana duada bulunan diğer arkadaşlarım hepinizden rabbim razı olsun
Şimdi okumuş olduğum uzun geçmişten aklımda kalanları yazayım(dedim ama hemen unuttum:26:)
İPEK çok geçmiş olsun düşmüşsün rabbim korumuş
NEVBAHAR çok çok mutlu oldum rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin
LARA canım çok sevindim hayırlısıyla vakti saatinde kavuşursun yavrularına inşallah bak tahminim tuttu
aman kızlar kusuruma bakmayın unuttum demek aklımda bu kadar kalmış
bu gün dr. kontrolum vardı çok şükür şuan herşey yolunda bir yaramazlık olmaz bir engel mani çıkmaz rabbim nasip kısmet ederse çarşamba opum olacak
hepinizi tanıdığıma birkez daha çok çok mutlu oldum geçmiş sayfaları okurken
sizlerde tanışmama vesile olan ASİ arkadaşımdan allah razı olsun rabbim en kısa zamanda onada evlat nasip etsin

şifam hoşgeldin canım nasılsın bakalım

ayşecim ne demek senden de allah razı olsun demek çarşamba opun var ayy hadi herşey yolunda gidecekk bebeğine kavuşacaksın hep böle düşün az kaldı bebeğimi alıcam de

hoş buldum tatlım iyiyim hamdolsun yaramaz bişi yok sen nasılsın canım benim sınav sonucun ne oldu yaa :26: beni hiç sorma berbatın en önde gideniyim :2: sadece 1 dersten 50 alıp diğer 5 dersten 30 aldım

inşallah hoş buldum şuanıma binlerce şükür iyim sizlerin geçmiş mesajlarını okurken nedendir bilmiyorum içimden umut sevgi coştu
şuan umut doluyum bu sefer yavrum bana sıkıca tutunacak gibi hissediyorum
ama benim asıl hislerim düşüncelerim heyecanım kaygım transferden sonra başlayacak her tedavimde olumlu pozitif başlarım ama stresim heyecanım transferden sonra başlar inşallah ozamanlardada pozitif olmayı başarabilirim rabbim nasip kısmet eder inşallah

bugün beni aramayı unuttun heyecandan bende rahatsız etmek istemedim belki dr yanındasın filan diye kontrol sonucunu deli gibi merak ediyordum ohhh maşallah opu tarihi bile netleşmiş hadi inşş umudun heyecanın boş deil sonu güzel bitecek canım inşşşş

şifam olsun kız zaten bekliyordun böyle bir sonucu sen başarırsın bir dahaki sınavlarda geçersin inşallah

şifam benim şimdi çıkmam gerekiyor açlıktan ölüyorum akşam yemeyi hazırlıkları yapayım
sonra görüşürüz

evet canım yaa diğer sınavda haziranın başında yaklaşık 1 ay var ve bu 1 içindede büyük ihtimal ev taşıycazz çalışmaya ne zaman fırsat bulacaksam derslere

ŞİFACIM GEÇENLERDE GÜNCELİYİM DEDİM LİSTEYİ AMA KKDA BİR SORUN VAR HERHAL
BAŞKASININ MESAJINI DÜZELTME YETKİNİZ YOK GİBİ BİR UYARI MESAJI GELDİ KAZENE SÖYLEDİM ODA YAKINDA HALEDECEZ BU SORUNU DEDİ

AYŞE MAŞALLAH TEDAVİN NE ÇABUK GEÇİYORÇARŞAMBA OPUN OLUYORMUŞ İNŞALLAH BİR SORUN OLMAZ KALİTELİ BOL BOL YUMOŞLARIN TOPLANIR
BÖYLE POZİTİF DÜŞÜNMEYE DEVAM ET
İNŞALLAH SENİNDE SON TEDAVİN OLUR VE ÖZLEMİNDE SON BULUR

canım ben topik açtım bendede aynı sorun oldu liste düzenleme yetkin yok diye uyarı alıyordum sonra ilgili admine özel mesaj attım oda bende bilmiyorum dedi bende dayanamayıp bu derdimle ilgili konumu açtım konuyu açtıktan bikaç gün sonra halloldu sorunum sende ilgilen bakalım kazen bu aralar yoğun ödüllü plaketler hazırlıyor

iyi akşamlar arkadaşlar ayşecim tedaviye başlamışsın hayırlı olsun ...........çiğdemcim banada 300 tefriciye yaz ayşe için

okuduğum kadarıyla bi yaramazlık yok hamdolsun bende iyi sayılırım hamdolsun hayırlısıyla bi kucağıma alsam rahat etcem valla şekerden sonra sağ böbreğimde büyüme başlamış 1 aydır 10 günde 1 böbrek içinde ultrasona giriyorum takip altındayım şekerimde yüksek bu aralar iğneler canımı çok yakmaya başladı bacaklarım mosmor bunlar neyse umursamıyorum bebeğime bişey olcak diye çok korkuyorum .....

hepinizi öpüyorum rabbime emanet olun

canım benim yaa çok geçmiş olsun inşallah büyümez daha fazla normalde kalsın böbreğin ayy canım benim yaaa iğneler içinde geçmiş olsun inşallah şekerinde normale insin bebişinin şansına her şey yolunda ve bol sağlıklı ilerlesin dualarımdasın

teşekkür ederim tarfil
çok geçmiş olsun topiğimizdede amma böbrek sorunu yaşayan çıktı
rabbim şifa versin hayırlısıyla kavuşursun inşallah yavruna

aminnn inşallah bende kavuşurum yavruma
kız sana öyle geliyor 20 nisanda başladım tedaviye

çok sağol şifacım aminn.rabbim ettiğin duaları sana kat be kat çevirsin inşallah canım rabbime emanet ol

teşekkür ederim tarfil
çok geçmiş olsun topiğimizdede amma böbrek sorunu yaşayan çıktı
rabbim şifa versin hayırlısıyla kavuşursun inşallah yavruna

ayşecim çok sağol canım evet tuğba ve melikede yaşamıştı böbrek sorunu ....tuğbayla konuştum bu konuyu sağolsun benim sonuçlarımı kendi druna gösterdi çok ilgilendi Allah razı olsun oda takip altında olmaya devam edio böbrek için rabbim onada şifa versin inşallah ....melikeyle konuşamadım facedende kabul etmedi beni onunlada konuşmak isterdim açıkçası

amin canım benim ALLAH razı olsun o güzel gönlüne duana sağlık kocaman amin diyorum , bol sağlıklı günler tekrardan

canım yaa çok geçmiş olsun inşallah daha fazla büyümez böbreğin çok az bir zaman kaldı aslında .sonuna yaklaşıyorsun hamileliğin..şekerden sonra böbrek sorunu çıkması iyi olmamış ama yinede şükür geçmişte yaşadıklarımızdan sonra bunlara çok şükür benimde şimdiden yokluyor böbrek sancısı inşallah şidetlenmez

inşallah kızını kucağına aldığın zaman bütün bu yaşadıklarını unutacaksın canım az kaldı mutlu sona :)

inşallah nurcanım inşallah çok korkuyorum inan yaşadıklarımdan hiç şikayetçi değilim bugünüme hamdolsun sadece kızımı kaybeetmekten korkuyorum inan 5 kayıptan sonra elimde değil 16sında randevum var kadın doğumcumla konuşcam en erken ne zaman alabilirse sezeryanla almasını istiycem riske atmak istemiyorum ...

sen nasılsın canım minik prenses nasıl öptüm sizi

kötü şeyler getirme aklına canım geçmişi unut getirme aklına yaşadıklarını onlar hepsi geçti bitti mazide kaldılar

çok az zamanın kalmış zaten canım doktorun en fazla 5_6 hafta sonraya gün verir
sık azcık daha dişini kuyruğuna geldin artık:)

canım geçmiş olsun rabbim korktuğuna uğratmasın hayırlısıyla sağ salim bebişini alırsın allahın izni ile kucağına olumsuz ve kötü dşünceleri sil kafandan bitanem allah ikinizide korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…