Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayşecim inşallah bu sefer bebişlerin sana sımsıkı tututnur canım hiç kaygılanma ve hep pozitif düşün canım allahın izniyle inşallah sende hamiş kalıcaksın rabbim büyük pozitifliği elden bırakma

herkese günaydın bugün erkenciyim ama hala uykum var koçiş erkenden kalkmış ve kahvaltıyı hazırlamış saolsun ondan benide erkenden kaldırdı kahvaltımızı yaptık o gitti işi varmış bizde ğluşumla sıkıldık bakalım kimler var dedik ama kimsecikler yok neyse olsun sonra görüşürüz

ben burdayımm
günaydın iyi pazarlar sanada nasılsın bakalım

Nurcik canım ne oldu tatlım imaj değişimine uğramışsın rütben ve çizelgen uçmuş :44: ve özellikle profil resmin

böylesi daha iyi arkadaşım görüpte üzülen varsa hiç gereği yok o takvimlere,çizelgelere.. eskisi gibi arkadaşlık yoksa derdimize sevincimize ortak olunmayacaksa hiç gereği yok..ben arkadaşların bu yüzden gelmediğini düşünüyorum ..hem olsa ne olacak olmasa ne olacak takvimler

inşallah nurcanım evet az kaldı hamdolsun.....evet canım geçmişte kaldı onlar ama her aklıma geldiğinde burnumun direği sızlıyo gözlerim doluyo yavrularımı çok seviyorum inşallah onlarlada ahirette buluşuruz...hepsinin yeri başka

canım geçmiş olsun rabbim korktuğuna uğratmasın hayırlısıyla sağ salim bebişini alırsın allahın izni ile kucağına olumsuz ve kötü dşünceleri sil kafandan bitanem allah ikinizide korusun

amin nuraycım çok sağol canım ....hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza yavrularımızı .......

tabikide kolay değil canım benim onlar cennet kapısında seni bekliyor olacaklar sana şefaatçi olacklar inşallah bunları düşün

nurcancım siz bilirsiniz tabii ama ben diyorumki ayşenin tefriciyesini transferden önce yani bu cumaya yetiştirebilirsek daha iyi olmazmı.....

nurcancım siz bilirsiniz tabii ama ben diyorumki ayşenin tefriciyesini transferden önce yani bu cumaya yetiştirebilirsek daha iyi olmazmı.....

canım bana kalsa bitirelim derim ama okuyan kaç kişi varki zaten
eksik çok ama bitirebilirsek iyi olur tabi

Papatya_ozmen için 4444 Salat-ı Tefriciye

tarfil............................1000
Sevdanehri54.................300
Kedersiz.........................500
Lara...............................200
Sedefnaz........................244
Nuray.............................200
İpekk34..........................100

Kalan.......1900

Son düzenleme:
allah razı olsun inşallah

tarfil nurcan çabanız için teşekkür ederim ben şuan 2500 okudum
benimkide sayılırsa sayı tamamlanmış oluyor
hepinizden rabbim razı olsun hayırla yavrularınıza kavuştursun AMİNN

sen 2500 okursan fazla olacak 1900 kalmış çünkü

sen 2500 okursan fazla olacak 1900 kalmış çünkü

ben okuyordum zaten şuan 2510 oldu fazla olsa olmazmı :44::44:
olmazsada bu cumaya kadar arkadaşlar ne okursa isteyen almaya devam edebilir inşallah duamı yapıp amin dersiniz ben büyük ihtimal evde olmayacağım için
katılamayabilirim duaya

sayı önemli diyorlar ama
olmazsa tarfile haber veririz o çok aldı onun aldıklarından eksiltiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…