inşallah hoş buldum şuanıma binlerce şükür iyim sizlerin geçmiş mesajlarını okurken nedendir bilmiyorum içimden umut sevgi coştu
şuan umut doluyum bu sefer yavrum bana sıkıca tutunacak gibi hissediyorum
ama benim asıl hislerim düşüncelerim heyecanım kaygım transferden sonra başlayacak her tedavimde olumlu pozitif başlarım ama stresim heyecanım transferden sonra başlar inşallah ozamanlardada pozitif olmayı başarabilirim rabbim nasip kısmet eder inşallah
herkese günaydın bugün erkenciyim ama hala uykum var koçiş erkenden kalkmış ve kahvaltıyı hazırlamış saolsun ondan benide erkenden kaldırdı kahvaltımızı yaptık o gitti işi varmış bizde ğluşumla sıkıldık bakalım kimler var dedik ama kimsecikler yok neyse olsun sonra görüşürüz
Nurcik canım ne oldu tatlım imaj değişimine uğramışsınben burdayımm
günaydın iyi pazarlar sanada nasılsın bakalım
Nurcik canım ne oldu tatlım imaj değişimine uğramışsınrütben ve çizelgen uçmuş :44: ve özellikle profil resmin
kötü şeyler getirme aklına canım geçmişi unut getirme aklına yaşadıklarını onlar hepsi geçti bitti mazide kaldılar
çok az zamanın kalmış zaten canım doktorun en fazla 5_6 hafta sonraya gün verir
sık azcık daha dişini kuyruğuna geldin artık:)
canım geçmiş olsun rabbim korktuğuna uğratmasın hayırlısıyla sağ salim bebişini alırsın allahın izni ile kucağına olumsuz ve kötü dşünceleri sil kafandan bitanem allah ikinizide korusun
inşallah nurcanım evet az kaldı hamdolsun.....evet canım geçmişte kaldı onlar ama her aklıma geldiğinde burnumun direği sızlıyo gözlerim doluyo yavrularımı çok seviyorum inşallah onlarlada ahirette buluşuruz...hepsinin yeri başka
amin nuraycım çok sağol canım ....hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza yavrularımızı .......
tabikide kolay değil canım benim onlar cennet kapısında seni bekliyor olacaklar sana şefaatçi olacklar inşallah bunları düşün
nurcancım siz bilirsiniz tabii ama ben diyorumki ayşenin tefriciyesini transferden önce yani bu cumaya yetiştirebilirsek daha iyi olmazmı.....
tarfil sanada 300 yazdım canım
tamam canım ben 300 almıştım zaten rakadaşlarda gayret ederse bana toplam 1000 yaz canım
ben çıkıyorum nurcancım rabbime emanet olun iyi pazarlar
allah razı olsun inşallahayşecim inşallah bu sefer bebişlerin sana sımsıkı tututnur canım hiç kaygılanma ve hep pozitif düşün canım allahın izniyle inşallah sende hamiş kalıcaksın rabbim büyük pozitifliği elden bırakma
Papatya_ozmen için 4444 Salat-ı Tefriciye
tarfil............................1000
Sevdanehri54.................300
Kedersiz.........................500
Lara...............................200
Sedefnaz........................244
Nuray.............................200
İpekk34..........................100
Kalan.......1900
allah razı olsun inşallah
tarfil nurcan çabanız için teşekkür ederim ben şuan 2500 okudum
benimkide sayılırsa sayı tamamlanmış oluyor
hepinizden rabbim razı olsun hayırla yavrularınıza kavuştursun AMİNN
sen 2500 okursan fazla olacak 1900 kalmış çünkü
ben okuyordum zaten şuan 2510 oldu fazla olsa olmazmı :44::44:
olmazsada bu cumaya kadar arkadaşlar ne okursa isteyen almaya devam edebilir inşallah duamı yapıp amin dersiniz ben büyük ihtimal evde olmayacağım için
katılamayabilirim duaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?