sayı önemli diyorlar ama
olmazsa tarfile haber veririz o çok aldı onun aldıklarından eksiltiriz
nurcan ben çıkıyorum gezmeye gideceğiz çıkıp hazırlanayım
BANA DUADA BULUNAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN
belki bu hafta gelemem haklarınızı helal edin benim hakkım hepinize helal olsun
allah razı olsun inşallah
tarfil nurcan çabanız için teşekkür ederim ben şuan 2500 okudum
benimkide sayılırsa sayı tamamlanmış oluyor
hepinizden rabbim razı olsun hayırla yavrularınıza kavuştursun AMİNN
nurcan ben çıkıyorum gezmeye gideceğiz çıkıp hazırlanayım
BANA DUADA BULUNAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN
belki bu hafta gelemem haklarınızı helal edin benim hakkım hepinize helal olsun
nurcancım msjnı aldım canım.... ama fazla olcak ben 449 okudum şimdiye kadar msjını alınca bıraktım hemen kamerde taşınma telaşı vardı o okumadıysa ondan eksiltelim canım
selam hatunlar gerçi kimsecikler yok ama olsun
şifacım ben bu sene dondurdum okulu o yüzden sınavlara girmedim canım.. hımm sende tek dersten iyi not almışsın baya da varmış derslerin bu işler kesinlikle çalışmadan olmuyo bende tedavi aşamasında olduğum için kayıt yenilememiştim.
tarfilim geçmiş olsun allah şifa versin. yalnız kızına hiçbişeycik olmaz allahın izniyle merak etme canım endişelenme..lara başlamamıştır tefriciyeye ondan düşeriz halledilmiş olur. eğer başlayıp bitirmişsede ben başlamadım bendende eksiltiriz sorun olmaz sayıyı tam çıkarmış oluruz
merhabalar
canım arkadaşlarım ne kaynatmışsınız ne oku oku bitiremedim uzun geçmişleri hiç okumazdım ilk defa okumaya niyetlendim ammada uzunmuş oku oku yoruldum
ama iyiki okumuşum benim için duaya başladığınızı göremezdim yoksa
öncelikle arkadaşlarımın bana dua etmesi için vesile olan arkadaşım seyhanımçok teşekkür ederim allah razı olsun
sonra çiğdemcim sende listemi takip ediyorsun rabbim sendende razı olsun benim özürlü olduğumu bilmiş listemi takibe başlamışsın çok teşekkür ederim
bana duada bulunan diğer arkadaşlarım hepinizden rabbim razı olsun
Şimdi okumuş olduğum uzun geçmişten aklımda kalanları yazayım(dedim ama hemen unuttum:26:)
İPEK çok geçmiş olsun düşmüşsün rabbim korumuş
NEVBAHAR çok çok mutlu oldum rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin
LARA canım çok sevindim hayırlısıyla vakti saatinde kavuşursun yavrularına inşallah bak tahminim tuttu
aman kızlar kusuruma bakmayın unuttumdemek aklımda bu kadar kalmış
bu gün dr. kontrolum vardı çok şükür şuan herşey yolunda bir yaramazlık olmaz bir engel mani çıkmaz rabbim nasip kısmet ederse çarşamba opum olacak
hepinizi tanıdığıma birkez daha çok çok mutlu oldum geçmiş sayfaları okurken
sizlerde tanışmama vesile olan ASİ arkadaşımdan allah razı olsun rabbim en kısa zamanda onada evlat nasip etsin
günaydın sedefo nurcik nasılsınız bakalım
bu arada survivor da elemeye nihat kalmış sanırım sms numarasını biliyonuzmu bide kaça kadar gönderim oluyodu
günaydın canım iyiym çok şükür sen nasılsın
evet nihat kaldı ama bu saaten sonra oy gönderemezsin dün gece saat 3e kadar geçerli oylar
bende iyiyim allaha şükür
evet öyleymiş gece 3 te olurmu yaa
günaydın kılarrrrrrrrrrrrrrr
KIZLARRRRRRRR SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM:26::26::26::26: YAAA BU İMZALARIMIZ VARYAAA ORAYA RESİMLERİ NASIL EKLİYORSUNUZ (ben imze ekliyorum ama resim ekleyemiyorumm )
merak etme nihat gitmez serhat gıcığına kim oy verirki ailesindne başka
benim favorimde nihat.anıl ve alp zate ilk 4te sanırım favorilerim bide hasan girer
günaydın canımgünaydın kılarrrrrrrrrrrrrrr
KIZLARRRRRRRR SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM:26::26::26::26: YAAA BU İMZALARIMIZ VARYAAA ORAYA RESİMLERİ NASIL EKLİYORSUNUZ (ben imze ekliyorum ama resim ekleyemiyorumm )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?