Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Papatya_ozmen için 4444 Salat-ı Tefriciye
papatya..................2510
tarfil ......................390
Sevdanehri54.................300
Kedersiz.........................500
Lara...............................200
Sedefnaz........................244
Nuray.............................200
İpekk34..........................100

nurcan ben çıkıyorum gezmeye gideceğiz çıkıp hazırlanayım
BANA DUADA BULUNAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN
belki bu hafta gelemem haklarınızı helal edin benim hakkım hepinize helal olsun

güle güle iyi gezmeler
hakkım varsa helal olsun
Allah yolunu açık etsin

nurcancım msjnı aldım canım.... ama fazla olcak ben 449 okudum şimdiye kadar msjını alınca bıraktım hemen kamerde taşınma telaşı vardı o okumadıysa ondan eksiltelim canım

ne demek ayşecim öyle çok istiyorumki herkesin anne olmasını canı gönülden ediyorum duaları rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah müjdeli haberini alıcaz yakında

selam hatunlar gerçi kimsecikler yok ama olsun

şifacım ben bu sene dondurdum okulu o yüzden sınavlara girmedim canım.. hımm sende tek dersten iyi not almışsın baya da varmış derslerin bu işler kesinlikle çalışmadan olmuyo bende tedavi aşamasında olduğum için kayıt yenilememiştim.

tarfilim geçmiş olsun allah şifa versin. yalnız kızına hiçbişeycik olmaz allahın izniyle merak etme canım endişelenme..lara başlamamıştır tefriciyeye ondan düşeriz halledilmiş olur. eğer başlayıp bitirmişsede ben başlamadım bendende eksiltiriz sorun olmaz sayıyı tam çıkarmış oluruz

güle güle ayşe hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhhh aramıza

nurcancım msjnı aldım canım.... ama fazla olcak ben 449 okudum şimdiye kadar msjını alınca bıraktım hemen kamerde taşınma telaşı vardı o okumadıysa ondan eksiltelim canım

tamam canım olmazsa kamerden veya seyhandan alrısın

amin seyhancım inşallah canım hayırlısıyla hepimiz alırız yavrularımızı kucağımıza.......tefriciyeyide dediğin gibi yaparız

canımmm ne demek senden de razı olsun canım ayy çok az kaldı allahım güzel yüzünü güldürsün inşallah canımmm

günaydın sedefo nurcik nasılsınız bakalım

bu arada survivor da elemeye nihat kalmış sanırım sms numarasını biliyonuzmu bide kaça kadar gönderim oluyodu

günaydın sedefo nurcik nasılsınız bakalım

bu arada survivor da elemeye nihat kalmış sanırım sms numarasını biliyonuzmu bide kaça kadar gönderim oluyodu

günaydın canım iyiym çok şükür sen nasılsın

evet nihat kaldı ama bu saaten sonra oy gönderemezsin dün gece saat 3e kadar geçerli oylar

günaydın kılarrrrrrrrrrrrrrr

KIZLARRRRRRRR SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM:26::26::26::26: YAAA BU İMZALARIMIZ VARYAAA ORAYA RESİMLERİ NASIL EKLİYORSUNUZ (ben imze ekliyorum ama resim ekleyemiyorumm )

KIZLARRRRRRRR SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM:26::26::26::26: YAAA BU İMZALARIMIZ VARYAAA ORAYA RESİMLERİ NASIL EKLİYORSUNUZ (ben imze ekliyorum ama resim ekleyemiyorumm )

günaydınlar
hiç bilmiyorum nasıl yapıldığını

merak etme nihat gitmez serhat gıcığına kim oy verirki ailesindne başka

benim favorimde nihat.anıl ve alp zate ilk 4te sanırım favorilerim bide hasan girer

inşallah canım gitmez
benimde tek favorim nihat neden acaba

günaydın canım
koyacağın resmi bulup sol tıklıyorsun
özellikler kısmındaki adresi kopyalayıp
ınsert ımage simgesini (yazdığımız panelde yukarda var çerçeve şeklinde) tıklayıp kopyaladığın adresi yapıştırıyorsun sonra keydet yapıyorsun imazan hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…