yaaa niye öyle diyon mustafa emmiyeeemustafa mı bana onu mu yakıştırdın aşk olsun
ozaman sana da serhat gider
durunun hasan zaten nede olsa bi geçmişleri var
ben beğendiğim herkesi söylerim kız erkek farketmez aslında
mustafa mı bana onu mu yakıştırdın aşk olsun
ozaman sana da serhat gider
durunun hasan zaten nede olsa bi geçmişleri var
ben beğendiğim herkesi söylerim kız erkek farketmez aslında
senin için farketmez ama kocan içinnn ediyoo benceeee
yaaa niye öyle diyon mustafa emmiyeeedün akşam görmedinmi saçlarını apaçiler gibi yapmış gençlere taş çıkarır alim allah
hem adam kendine o konuda güveniyo güvenmese kızı yaşında bir kadınla evlenirmiydi
benimki Anıl vermem kimselere
kızlar ben çıktım
ipek hoşgeldin canım paşa ağladımı
hepinizi kocman öperim allaha emanet olun cicoşlarııımmmmmm
kızlar ben çıktım
ipek hoşgeldin canım paşa ağladımı
hepinizi kocman öperim allaha emanet olun cicoşlarııımmmmmm
güle güle canım fırsat buldukça gel oalrmıı
bu arada serhatta fatoşun olsun . sabah oda belli etti kendini
güle güle canım fırsat buldukça gel oalrmıı
bu arada serhatta fatoşun olsun . sabah oda belli etti kendini
sorma kzıalrla ilgili yorum yapıncada sapıkmısın sen diyo
aaaaa ne kadannnn terbiyesizsinnn sen böleeee
kız napcan adamın genç karısını falan
olmaz arkadaşım sen eski haline dönmezsem vallahi asıl şimdi gelmemböylesi daha iyi arkadaşım görüpte üzülen varsa hiç gereği yok o takvimlere,çizelgelere.. eskisi gibi arkadaşlık yoksa derdimize sevincimize ortak olunmayacaksa hiç gereği yok..ben arkadaşların bu yüzden gelmediğini düşünüyorum ..hem olsa ne olacak olmasa ne olacak takvimler
hımm anladım bence çok iyi yapmışsın sevom yaa donudurtarakşifacım ben bu sene dondurdum okulu o yüzden sınavlara girmedim canım.. hımm sende tek dersten iyi not almışsın baya da varmış derslerin bu işler kesinlikle çalışmadan olmuyo bende tedavi aşamasında olduğum için kayıt yenilememiştim.
canım bu düşünce sadece bana ait ben dedim evet artık hamiş topiğine dönüştü diye ama gelmemezlik yapmıyorum ve asla ve asla kıskançlık katiyen yok ve bu duruma da ciddi bi üzüntüm tabiki yokbiz bu şekilde düşünoyurz ama bizler hamile kaldıktan sonra burası hamile topiğine dönüşmüş diyip bu yüzden tavır koyup gelmeyen arkadaşlarımızda var ..kendimizce umut veriyoruz diye düşünmüştük meğer üzüntü veriyormuşuz
anlıyorum tatlım bi alayım bide ben deneyim bakalım listeyi inşallah hallolurlisteyi bilerek sildiğimi düşünülmesin kaç gündür uğraşıyorum yeniliyeyim diye ama olmadı
hatta şifremi şifaya vermeyi düşünüyorum birde o denesin diyorum
kazen yapabiliyo bir sorun gözükmemiş onda
konuşmalarımız abartı gelmiş olabilir ama bizide anlayışla karşılamalrı gerekirdi bunca zamandan sonra hamile kalınca görmemişler gibi olduk :)
bide zaten biz 4 kişi sürekli çevrim içi olunca konuşacak başka bir konu olmuyordu ...burda olmamızın sebebi bi nevi sevinç ve mutluluğumuzu paylaşmak değilmi? tabi karşımızdakinide düşünmek gerekir ama dediğim gibi bunca yıldan sonra görmemişler gibi olduk kendi adıma konuşmam gerekirse ben öyle oldum :))
hayır rahatsızlık yok sevom herkes inan kendisi hamiş kalmış gibi sevindik kendi sıkıntımızmış gibi üzüldük neler neler en kuvvetli dostlukla geldik bugüne kadar ve devam ömrümüz yettiğinceeğerki bizim konuşmalarımızdan rahatsız olupta gelmeyen arkadaşlarımız var ise yani bu nedenden dolayı helal olsun derim..bunca yıldır el pençe olduk birbirimiz için dualarda bulunduk birlikte ağladık birlikte güldük bizim mutluluğumuzdan birileri üzülüpte bunu bizimle paylaşmadan bizi terkediyorsa helal olsun derimm...
bazen bizde farkına vardık yazdıklarımızdan hatta özel mesajlarla hep birbirimizi uyardık yanlış anlaşılmayalım diye kendi mutluluğpumuzu endişemizi saklamaya çalıştık ama bazen bunu başaramadık ama sırf bu yüzden bizleri bırakmak beni üzer umarım böle düşünenler yoktur..
cnm al benden de okadar bayılıyorum nihata ama bende söyleyemiyorumbenim eşimde hasanı çok seviyooo
iyiyim sedefom sen nasıl oldun iyileştinmi
yok yok kızma hasana gerçekten aslında çok kibardır mecburen reyting uğruna öyle yaniiiii anam hasanın avukatı oldum çıktıımmmm puhahahahahhahaha
favorim alptir
hahahaaa işteee adamdan anlayan arkadaşımmm bendensinnn
anıl daha çok yakışıklı
demeeeeee hiiii kız korkmadınmı onun bakışlarından
ğoşşgelmişsennnn
yaa ama ne dedik biz şimdi sopalıyon sen bizi
ayeşenin tefriciyeleri bitti bacım sayı tamamlandı
yok anamm o salakımı
nihat benimmm isterse mustafayı alsın
nihat benimmm isterse mustafayı alsın
sevom nihatı nasıl paylaşacxaz senleee
ben almamm anam hiçbirinii hepsii sizin olsunnn
geçmişe bakayım derken yazmaya zaman kalmadı çıkmam lazım eşim geliyomuş pazara gidicem herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?