Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

mustafa mı bana onu mu yakıştırdın aşk olsun
ozaman sana da serhat gider
durunun hasan zaten nede olsa bi geçmişleri var

ben beğendiğim herkesi söylerim kız erkek farketmez aslında
yaaa niye öyle diyon mustafa emmiyeeedün akşam görmedinmi saçlarını apaçiler gibi yapmış gençlere taş çıkarır alim allah
hem adam kendine o konuda güveniyo güvenmese kızı yaşında bir kadınla evlenirmiydi

benimki Anıl vermem kimselere

kızlar ben çıktım

ipek hoşgeldin canım paşa ağladımı

hepinizi kocman öperim allaha emanet olun cicoşlarııımmmmmm

senin için farketmez ama kocan içinnn ediyoo benceeee

sorma kzıalrla ilgili yorum yapıncada sapıkmısın sen diyo

aaaaa ne kadannnn terbiyesizsinnn sen böleeee
kız napcan adamın genç karısını falan

kızlar ben çıktım

ipek hoşgeldin canım paşa ağladımı

hepinizi kocman öperim allaha emanet olun cicoşlarııımmmmmm

güle güle canım fırsat buldukça gel oalrmıı

bu arada serhatta fatoşun olsun . sabah oda belli etti kendini

güle güle duru arada sırada fırsat olunca gel

ipek nasıl geçti bakalım kuaförde

bu arada benimde çıkış saatime az kaldı

sorma kzıalrla ilgili yorum yapıncada sapıkmısın sen diyo

aaaaa ne kadannnn terbiyesizsinnn sen böleeee
kız napcan adamın genç karısını falan

benmii terbiyesizimm aaa aşk olsun bu konuda ben senin eline su dökemem canımmm

valla genç karısını sen gördünmü bilmiyorum ama ben çok şaşırdım çok güel bir hatun nasıl almış mustafa emmiyi bilmiyorum

olmaz arkadaşım sen eski haline dönmezsem vallahi asıl şimdi gelmem kimse üzülmüyor tatlım sanırım ben izah edemedim :44: bu düşünce sadece ve sadece bana ait kimsenin bu yüzden gelmediği yok canım hepimiz burdaydık ve burda olacağız :81: lütfen sana en yakışanı yerleştir profiline valla şimdi çokkk üzüldüm çokkkk

hımm anladım bence çok iyi yapmışsın sevom yaa donudurtarak evet çalışmadan olmuyor ama bana çalışmak kkısmet olmuyor yaw sağlık sorunlarım özellikle müsade etmiyor ders çalışmaya sonrada hafıza kaydetmiyor işte göz atmaları sağlık olsun başta

canım bu düşünce sadece bana ait ben dedim evet artık hamiş topiğine dönüştü diye ama gelmemezlik yapmıyorum ve asla ve asla kıskançlık katiyen yok ve bu duruma da ciddi bi üzüntüm tabiki yok sadece ben değil diğer arkadaşlarımızda aynen eminim tabiki hepiniz umutsunuz bunu çok kez dile getirdik kimseye üzüntü filan vermiyorsunuz

anlıyorum tatlım bi alayım bide ben deneyim bakalım listeyi inşallah hallolur siz tüm hamiş olan tüm kızlar elbette en güzel duyguları tadacaksınız en şahane sohbetleri layığıyla hakettiniz ve tabiki devam edeceksiniz buna kimse gocunmaz inşallah peşinizden bizde geleceğiz hamişliğin hasını hepimiz en süperini yaşayacağız veeee sohbetlerimizle devam edeceğiz inşallah canım benim bu topikteki tüm kızlar herkes en samimi duygular hisler konuşmalarla hep bizrbirimize destek oluyoruz ve umut oluyoruz ne üzüntüler ne sıkıntılar ne sevinçler hele hele ne heyecanlar yaşadık ve yaşayacağız dostluk budur bunun içindir her daim varız var olacağız (net olduğu sürece topikte , kontör olduğu sürece telde mekan olduğu sürece yüzyüze) hepimiz canı yürekten paylaşımlarımızı elbette doya doya yaşacağız

hayır rahatsızlık yok sevom herkes inan kendisi hamiş kalmış gibi sevindik kendi sıkıntımızmış gibi üzüldük neler neler en kuvvetli dostlukla geldik bugüne kadar ve devam ömrümüz yettiğince

adaşım sende lütfen eski haline dön ben çok çok ama çok üzüldüm en cici profiller en güzel imazlar rütbeler işte eksik olan değişmiş olan herşeyle acil ilgilenin lütfen

ipek gelmiş gitmiş ömer cik kuaför randevusu olmuş sıhhatler olsun inşallah

durucuğum gelmiş hoş gelmiş nasılsın ablammm

başka aklıma bişi gelmedi yaaa haa bu arada kociş yanımda ben bu mesajları yazarken yaptığı yorum " motor gibisin mübarek"

cnm al benden de okadar bayılıyorum nihata ama bende söyleyemiyorum benim eşimde hasanı çok seviyooo

yok eşimde nihatı seviyor daaa ben diyemiyorum bende seviyorum diyee bende çakal almedayı beğeniyorum seviyorum diyorum

iyileştim ablacım kovdum hastalıkları bi öksürük illeti gitmiyor başımdan oda gidecek yakındırr belli

hahahaaa işteee adamdan anlayan arkadaşımmm bendensinnn

yaaa adam bambaşkaa anladım ben onuu ama nihat ne bileyim yaaaa

anıl mıı hıhhh hsevmiyorum ben onu
ayşenin tefriciyelerini okumadım ben daha isteyen olursa verebilirim

aaa benim ağzımdan hiç kötü bi laf çıkarmı nurcik
evet evet gördüm 3 dene de çocuğu var hemide

şifacım hoşgeldin sizleri üzmediysek ne ala öle bişeyde olsa söylersiniz kalkıpta size kıralacak yada alınacak halimiz yok değil mi
evet bu sağlık sorunları taşınma derken çalışmaya fırsat olmaz bide akıl almıyo artık zaten yeterince dert var beyinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…