Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sen bişey demedin zaten şifacım ben kendimce böyle olduğunu düşündüm belkide yanılıyoruzdur bilmiyorum ama hamile kaldıktan sonra eskisi gibi bir sohbet varmı sence?eskisi gibi gelen? pınar belki kenince başka sebepleri vardı ama benim düşüncem bizim konuşmalardan rahatsız olduğu belkide haklı ama bizimde burda haksızlık yaptığımızı sanmıyorum abartılı konuşmalar oldu ama yinede deidğim gibi senelr sonra yaşadığımız mutluluktan sonra sevincimizi frenliyemedik bu yüzden kabahatli olabilirz amannn neyse bence bu konu burda kapatılsın artık
eskisi gibi dostluk muhabet olsun başka bişey istemiyoru ben

şifacım eğer müsaitsen sana özelden şifremi yazıcam bakalım sen yapabilcenmi listemizi

gözünü seveyim tefriciyelei sen oku o listeyi bir daha gözüm kesmiyo değiştirmek

ya kızlarr başım çok agrıyooooo akşamaa dahaada artacak gibii parol içsemmi 1 taneee:26::26::26::26::26:

hoş buldum tatlım tabiki ortada kesinlikle üzüntü yok tüm kızlar adına rahatça verebileceğim cevap sadece şunu belirteyim yine benim düşüncem madem topiğimize gündeme geldi nurcik sağolsun ben hem hamilelik çizelgesi ve hem hamilelik takvimi kullanılmasını gereksik buluyorum yani şöyle çizelgede de takvimdede hatta takvimde daha daha detaylı kaç kaftalık kaç gün kaldığı yazıyoo yaaa işte sadece tek fark çizelgeye çeşitli yorumlar yazılabiliyo benim düşüncem o yorumuda rütbeye eklenebilir hamilelik çizelgesi değilde başka bi çizelge olsa daha iyi olur diye düşünüyorum ama ben böyle düşünüyorum diye kimsede kaldırmasın tabiki zevk ve tercih meselesi tartışılmaz bile bunu nurcik e dile getirdim bi baktım çizelgesini profilini rütbesini tamamen değiştirmiş çok üzüldüm çokkkk

tamam canımmmm

ya kızlarr başım çok agrıyooooo akşamaa dahaada artacak gibii parol içsemmi 1 taneee:26::26::26::26::26:
benimde çok sık ve şidetli ağrıyo ama hiç içmedim ben ağrı kesici
parol ve minosetin bir zararı yok diyorlar ama sen bilirsinm

kesinlikle sana karşı değildi bu tavrım ben burda açık açık yazmak istemiyorum
sen beni yanlış anlamışsın sana karşı yapmış olduğum bir hareket sanıyorsun öyle değil canım benim yanılıyorsun

şimdii nurcikin üstünden alayım yüküü onadaa ben dedim egerkii bi sorun teşkil ediyosaa yadaaa iğne ucu kadar birr üzüntü veriyosaa hiçbiri olmasın nurcik dedimm ve kalktılarr bizim deerdimiz çizelgeler deilki adaşım olsalar ne olmasalar neeee sohbet olmadıktan sonraa kendimizii suçladıktan sonraaaa sen geliyosun hanii ötekilerr nerdeee hanii

böyle düşüncelere dalma tatlım yaa zamanlama işte ben mesela çok daha sık rahatsızlandım son dönemler gözümü açamadım adeta kasıtlı gelmemezlik yok yani tamam eskisi gibi yoğunluk yok ama eminim hepimizin geçerli sebepleri vardır eminim inşallah çok yakında o eski ortamlarımıza tekrar döneriz sohbetin hasını kurarız aynen konu kapansın açılmamak üzere

adaşım cnmmmm böylesi daha iyi demekki boşver olmasın olsaa neyee yarıyoo sankiiii
hayır adaşım yaaaa bu sana yakışmamış lütfen en cicili halinle bekliyorumm seni

canım kişi kendini az çok bilir aratcak gibiyse ağrın yol yakınken iç bi tane inşallah şifa olsun geçmiş olsun

ipekciğim hemen geldin gidiyosun güle güle

hmn hallediyorum cnmmmm yeterki sen isteee bu nasıl aynı ben deilmiiii ,

Son düzenleme:
yaa çizelgeyi takvimi bahseden benim yaa bi baktım ki sen kaldırınca öyle oldu diye düşündüm işte

hayır tatlım ısrarla tekrarlıyorumm sorun teşkil etmiyor aslaaaa :13: sadece hamilelik üzerine hem çizelge hem takvim bence fazlalık dediğim gibi buda zevk tercih meselesi lütfen en cicili halinle bekliyorum inşallah çok yakında ortamımız bol bol olacak

bu arada bugün aradım seni evde yoktun galiba uzun uzun çaldı açan olmadı :))
benimi aradın :26: yaaa çaprazımdaki komşum taşıncak yarın ev topluyolar arada bi yardıma filan onlara gidiyoz ikramlıklarım oluyoo yani hem evdeyim hem değilim ben arayacağım inşş 7 den sonra

bu akşam eşim yok evde kahveye çıkacak arkadaşlarla
eğer sizde müsaitseniz sorvayvır topiğnide buluşalımm akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…