- 24 Kasım 2009
- 21.176
- 141
- 423
olmaz arkadaşım sen eski haline dönmezsem vallahi asıl şimdi gelmemkimse üzülmüyor tatlım sanırım ben izah edemedim :44: bu düşünce sadece ve sadece bana ait kimsenin bu yüzden gelmediği yok canım hepimiz burdaydık ve burda olacağız :81: lütfen sana en yakışanı yerleştir profiline valla şimdi çokkk üzüldüm çokkkk
hımm anladım bence çok iyi yapmışsın sevom yaa donudurtarakevet çalışmadan olmuyor ama bana çalışmak kkısmet olmuyor yaw sağlık sorunlarım özellikle müsade etmiyor ders çalışmaya sonrada hafıza kaydetmiyor işte göz atmaları sağlık olsun başta
canım bu düşünce sadece bana ait ben dedim evet artık hamiş topiğine dönüştü diye ama gelmemezlik yapmıyorum ve asla ve asla kıskançlık katiyen yok ve bu duruma da ciddi bi üzüntüm tabiki yoksadece ben değil diğer arkadaşlarımızda aynen eminim tabiki hepiniz umutsunuz bunu çok kez dile getirdik kimseye üzüntü filan vermiyorsunuz
anlıyorum tatlım bi alayım bide ben deneyim bakalım listeyi inşallah hallolursiz tüm hamiş olan tüm kızlar elbette en güzel duyguları tadacaksınız en şahane sohbetleri layığıyla hakettiniz ve tabiki devam edeceksiniz buna kimse gocunmaz inşallah peşinizden bizde geleceğiz hamişliğin hasını hepimiz en süperini yaşayacağız veeee sohbetlerimizle devam edeceğiz inşallah canım benim bu topikteki tüm kızlar herkes en samimi duygular hisler konuşmalarla hep bizrbirimize destek oluyoruz ve umut oluyoruz ne üzüntüler ne sıkıntılar ne sevinçler hele hele ne heyecanlar yaşadık ve yaşayacağız dostluk budur bunun içindir her daim varız var olacağız (net olduğu sürece topikte , kontör olduğu sürece telde mekan olduğu sürece yüzyüze) hepimiz canı yürekten paylaşımlarımızı elbette doya doya yaşacağız
hayır rahatsızlık yok sevom herkes inan kendisi hamiş kalmış gibi sevindik kendi sıkıntımızmış gibi üzüldük neler neler en kuvvetli dostlukla geldik bugüne kadar ve devam ömrümüz yettiğince
adaşım sende lütfen eski haline dön ben çok çok ama çok üzüldümen cici profiller en güzel imazlar rütbeler işte eksik olan değişmiş olan herşeyle acil ilgilenin lütfen
ipek gelmiş gitmiş ömer cik kuaför randevusu olmuş sıhhatler olsun inşallah
durucuğum gelmiş hoş gelmiş nasılsın ablammm
başka aklıma bişi gelmedi yaaa haa bu arada kociş yanımda ben bu mesajları yazarken yaptığı yorum " motor gibisin mübarek"
sen bişey demedin zaten şifacım ben kendimce böyle olduğunu düşündüm belkide yanılıyoruzdur bilmiyorum ama hamile kaldıktan sonra eskisi gibi bir sohbet varmı sence?eskisi gibi gelen? pınar belki kenince başka sebepleri vardı ama benim düşüncem bizim konuşmalardan rahatsız olduğu belkide haklı ama bizimde burda haksızlık yaptığımızı sanmıyorum abartılı konuşmalar oldu ama yinede deidğim gibi senelr sonra yaşadığımız mutluluktan sonra sevincimizi frenliyemedik bu yüzden kabahatli olabilirz amannn neyse bence bu konu burda kapatılsın artık
eskisi gibi dostluk muhabet olsun başka bişey istemiyoru ben
şifacım eğer müsaitsen sana özelden şifremi yazıcam bakalım sen yapabilcenmi listemizi
yok eşimde nihatı seviyor daaa ben diyemiyorum bende seviyorum diyee bende çakal almedayı beğeniyorum seviyorum diyorum
iyileştim ablacım kovdum hastalıkları bi öksürük illeti gitmiyor başımdan oda gidecek yakındırr belli
yaaa adam bambaşkaa anladım ben onuu ama nihat ne bileyim yaaaa
anıl mıı hıhhh hsevmiyorum ben onu
ayşenin tefriciyelerini okumadım ben daha isteyen olursa verebilirim
gözünü seveyim tefriciyelei sen oku o listeyi bir daha gözüm kesmiyo değiştirmek