ben ehmen üztüme alınmıştımmbu mesajı şifaya yazdım :))
herkes üstüne alıncak şimdii
yaa çizelgeyi takvimi bahseden benim yaa bi baktım ki sen kaldırınca öyle oldu diye düşündüm işte
hayır tatlım ısrarla tekrarlıyorumm sorun teşkil etmiyor aslaaaa :13: sadece hamilelik üzerine hem çizelge hem takvim bence fazlalıkdediğim gibi buda zevk tercih meselesi lütfen en cicili halinle bekliyorum inşallah çok yakında ortamımız bol bol olacak
benimi aradın :26: yaaa çaprazımdaki komşum taşıncak yarın ev topluyolar arada bi yardıma filan onlara gidiyoz ikramlıklarım oluyoo yani hem evdeyim hem değilimben arayacağım inşş 7 den sonra
senin şakanı seveyimhiç güleceğim yoktu estağfirullah tatlımm en cici halinle bekliyorummmmmm
söz vermeyim komşulara yardımcı olursak yokum gerçi pek elimizi sürdürtmüyolar kıyamıyolar sağolsunlar ama yinede taşınanın halineden taşınan anlar diye seferber oluyoz bizdebu akşam eşim yok evde kahveye çıkacak arkadaşlarla
eğer sizde müsaitseniz sorvayvır topiğnide buluşalımm akşam
ALLAH seni yaaa kız çatlattın beni gülmektendeğiştirdimm ya kızz begenmedimmiiii çok ayıp gençlik halimii koydummm
bu akşam eşim yok evde kahveye çıkacak arkadaşlarla
eğer sizde müsaitseniz sorvayvır topiğnide buluşalımm akşam
bi gel kız eğlenceli oluyooobannaaanee ne işim varr sorvavır topiğindee bananeee
yaa ayıpp amaa begenmedinmi gençlik halimiiibak nurcan nasıl begenecekk nurcikk güzell değilmii kızz gençlik halimmmm
söz vermeyim komşulara yardımcı olursak yokum gerçi pek elimizi sürdürtmüyolar kıyamıyolar sağolsunlar ama yinede taşınanın halineden taşınan anlar diye seferber oluyoz bizdeişte o an evde olursam koşa koşa gelirim bende o topiğe uğruyorum ara sıra hoş oluyo yaaaa
ALLAH seni yaaa kız çatlattın beni gülmektentöbe töbeee illa bu benim diyooo de get güzelleş cicileş bu sen değilsin tabiside kandıramazsın beni
söz vermeyim komşulara yardımcı olursak yokum gerçi pek elimizi sürdürtmüyolar kıyamıyolar sağolsunlar ama yinede taşınanın halineden taşınan anlar diye seferber oluyoz bizdeişte o an evde olursam koşa koşa gelirim bende o topiğe uğruyorum ara sıra hoş oluyo yaaaa
ALLAH seni yaaa kız çatlattın beni gülmektentöbe töbeee illa bu benim diyooo de get güzelleş cicileş bu sen değilsin tabiside kandıramazsın beni
bannaaanee ne işim varr sorvavır topiğindee bananeee
hiç bu kadar birini beklememiştim gel artık bebegim,
o kadar sene geçti ve halen gelmedin hiç yüzümüze gülmedin ultrasonda hiç bana arkanı dönmedin gel artık ne olur Rabbim benim içinde ol desin canımın da benımde yüzümüz dahada gülsün evımızın agacı meyve versin artık ne olur..
bekletme bizi bakmayalım baska bebeklere gözümüz dolmasın geceleri ağlamayalım artık gel ne olur.Dogacagın günü haftaları saatleri dk ları sayalım sabırsızlıkla aşkımızın meyvesinin kokusunu bizde duyalım çoçuk görünce aah çekip ıçımız cız etmesin artık ne olur bekletme artık bizi...
Baba adayın bana kızıyor aklına getir me artık diye bense ona, bırak habersizce gelsin diyor ama yapamıyoruz ıkımızde kokunu hıc duymadık hıssetmedık ama duymuscasına kokuna hasretiz
şimdibile göz yaşımı silerken dua ediyorum beni ve tüm bekleyenleri kısa zamanda sevindirsin Rabbim diye
gel ne olur anne de baba de neşe ile koşalım sana sancılarını çeke çeke kucagıma alayım seni ne olur.....
inşallah tüm anne baba adayları çoçuklarının kıymetını bılıyordur.....
bulamayanlar olmayan kokuya bile hasret duyarken
eskiden çok güzelmisşin
burcikpeki yeni liste hazır mı :26: varsa kopyala bende bi yapıştırmayı deneyimyoksa kafama göre takılırım olacaksa inşş
bakk inanmıyoo yaaaa nurcann canlıı şahiii sensin yaa deseneeeee bu ben deilmiyimm alınıyorum bak şifam begenmedinm yoksa beniii
kızzz kesin gelmem demedimm gelmeye çalışırım yani ne olur ne olmaz söv vermeyi dedimtamam yaa gelmeyin bende yanlız başıma gurbet topiklerinde kalırımmmm ne yapıyım
beğenmedim ıhıhıhhh olmamışsın tatlımbak güzelin hasındann nasıl anlıyooooo gördünmüü adaş sen beni begenme durrrr
hoş geldin canım inşallah inşallah tez zamanda tüm hasret çekenler kavuşuruz bebişlerimizee
hiç bu kadar birini beklememiştim gel artık bebegim,
o kadar sene geçti ve halen gelmedin hiç yüzümüze gülmedin ultrasonda hiç bana arkanı dönmedin gel artık ne olur Rabbim benim içinde ol desin canımın da benımde yüzümüz dahada gülsün evımızın agacı meyve versin artık ne olur..
bekletme bizi bakmayalım baska bebeklere gözümüz dolmasın geceleri ağlamayalım artık gel ne olur.Dogacagın günü haftaları saatleri dk ları sayalım sabırsızlıkla aşkımızın meyvesinin kokusunu bizde duyalım çoçuk görünce aah çekip ıçımız cız etmesin artık ne olur bekletme artık bizi...
Baba adayın bana kızıyor aklına getir me artık diye bense ona, bırak habersizce gelsin diyor ama yapamıyoruz ıkımızde kokunu hıc duymadık hıssetmedık ama duymuscasına kokuna hasretiz
şimdibile göz yaşımı silerken dua ediyorum beni ve tüm bekleyenleri kısa zamanda sevindirsin Rabbim diye
gel ne olur anne de baba de neşe ile koşalım sana sancılarını çeke çeke kucagıma alayım seni ne olur.....
inşallah tüm anne baba adayları çoçuklarının kıymetını bılıyordur.....
bulamayanlar olmayan kokuya bile hasret duyarken
estağfirullah tatlım inşallah olur hadi çıkış yapıyom ben çakma nurcik olayım eccüktabikide kafana göre takıl canım benim,eminim benden daha iyi bir liste hazırlıycaksın
iyi yapmışsın tatlım hoş geldin sefalar getirdin duygularımıza tercüman olmuşsun yüreğine sağlıkhoşbulduk biran güzüm buraya takıldı ve ıcımden gecenlerı yazma ıstegi oldu yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?