Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

değiştirdimm ya kızz begenmedimmiiii çok ayıp gençlik halimii koydummm

bu akşam eşim yok evde kahveye çıkacak arkadaşlarla
eğer sizde müsaitseniz sorvayvır topiğnide buluşalımm akşam
söz vermeyim komşulara yardımcı olursak yokum gerçi pek elimizi sürdürtmüyolar kıyamıyolar sağolsunlar ama yinede taşınanın halineden taşınan anlar diye seferber oluyoz bizde işte o an evde olursam koşa koşa gelirim bende o topiğe uğruyorum ara sıra hoş oluyo yaaaa

değiştirdimm ya kızz begenmedimmiiii çok ayıp gençlik halimii koydummm
ALLAH seni yaaa kız çatlattın beni gülmekten töbe töbeee illa bu benim diyooo de get güzelleş cicileş bu sen değilsin tabiside kandıramazsın beni

hiç bu kadar birini beklememiştim gel artık bebegim,
o kadar sene geçti ve halen gelmedin hiç yüzümüze gülmedin ultrasonda hiç bana arkanı dönmedin gel artık ne olur Rabbim benim içinde ol desin canımın da benımde yüzümüz dahada gülsün evımızın agacı meyve versin artık ne olur..
bekletme bizi bakmayalım baska bebeklere gözümüz dolmasın geceleri ağlamayalım artık gel ne olur.Dogacagın günü haftaları saatleri dk ları sayalım sabırsızlıkla aşkımızın meyvesinin kokusunu bizde duyalım çoçuk görünce aah çekip ıçımız cız etmesin artık ne olur bekletme artık bizi...
Baba adayın bana kızıyor aklına getir me artık diye bense ona, bırak habersizce gelsin diyor ama yapamıyoruz ıkımızde kokunu hıc duymadık hıssetmedık ama duymuscasına kokuna hasretiz
şimdibile göz yaşımı silerken dua ediyorum beni ve tüm bekleyenleri kısa zamanda sevindirsin Rabbim diye
gel ne olur anne de baba de neşe ile koşalım sana sancılarını çeke çeke kucagıma alayım seni ne olur.....

inşallah tüm anne baba adayları çoçuklarının kıymetını bılıyordur.....
bulamayanlar olmayan kokuya bile hasret duyarken

bakk inanmıyoo yaaaa nurcann canlıı şahiii sensin yaa deseneeeee bu ben deilmiyimm alınıyorum bak şifam begenmedinm yoksa beniii

nurcik peki yeni liste hazır mı :26: varsa kopyala bende bi yapıştırmayı deneyim yoksa kafama göre takılırım olacaksa inşş

Son düzenleme:

bannaaanee ne işim varr sorvavır topiğindee bananeee

tamam yaa gelmeyin bende yanlız başıma gurbet topiklerinde kalırımmmm ne yapıyım

hoş geldin canım inşallah inşallah tez zamanda tüm hasret çekenler kavuşuruz bebişlerimizee

bakk inanmıyoo yaaaa nurcann canlıı şahiii sensin yaa deseneeeee bu ben deilmiyimm alınıyorum bak şifam begenmedinm yoksa beniii
bebeğenmedim tabi sen zevkli hatunsun ne oldu saaaaaaa

tamam yaa gelmeyin bende yanlız başıma gurbet topiklerinde kalırımmmm ne yapıyım
kızzz kesin gelmem demedimm gelmeye çalışırım yani ne olur ne olmaz söv vermeyi dedim nerde olsan bulurum

bak güzelin hasındann nasıl anlıyooooo gördünmüü adaş sen beni begenme durrrr
beğenmedim ıhıhıhhh olmamışsın tatlım

cnm RABBİM gönlündeki muradı tezceee geçirsinn inşallah tüm yüreği evlat özlemiyle yananlarındaaa inşallahhhhh döktüğün son göz yaşların olsun yuvanız bebeciklerle dolsunnn

tabikide kafana göre takıl canım benim,eminim benden daha iyi bir liste hazırlıycaksın
estağfirullah tatlım inşallah olur hadi çıkış yapıyom ben çakma nurcik olayım eccük

hoşbulduk biran güzüm buraya takıldı ve ıcımden gecenlerı yazma ıstegi oldu yazdım
iyi yapmışsın tatlım hoş geldin sefalar getirdin duygularımıza tercüman olmuşsun yüreğine sağlık inşş çok yakında bizlerinde müjdesi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…