Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz minnaklarınıza,isim buldunuz mu.
off bizde hediye bakıyoruz babaya ne alsak acebaaaa,babasının kızı kupaları var olardan mı alsam acep bilemedim,dışarıda çıkamıyorum nettende hiç alışveriş yapmadım pufff

hımm senin iş zor o zmn boşer komşuyuu salla gitsin dur yadaa ben gelemmiii yok cnmm cumartesi 4 30 daydı yani ben çektirene kadar doktor gidecekti bendee cuma akşamına aldım cumartesi sabahta şeker yüklemesi yaptırıp doktora gösterecem ama haftaaa cumaa bu hafta deill

Son düzenleme:

bacım ne bilem bende kararsızım..şimdi alsam karttan alıcam zaten kabarık şimdiden onlarıda yüklemiyeyim diyorum.ama bi yandan da toptan çok zorlar diyorum kısım kısım alayım diyorum..bi düşüncemde temmuz sonu gibi işyerinden para alıp toplu alırım diyorum ama bunlarhep benim düşüncem nasıl olur bilmem

amin cnm inşallah ben sirac ege yada sirac efe olabilir diyorum ama heran değişebilirrrr

hedi,ye konusundaa bendee zor zor karar veririm cnmm o yüzzden bişey diyemiyecem

bence kartta yüklenmee şekerim o seni, daha çok bunaltırrr boşver bişeyi olmasın borcunda olmasın dünyaya gelen büyür bişekilde temmuz sonundaa para alacaksan oh ne güzel iştee gidersin fındıgının herşeyini alıp gelirsin

inşallahh canım
ben minnakıma şimdilik Rüya adını düşnüyorum rüyam gerçek olacak inşallahh

bir site var ben ordan puzzle yastık ve eşime benim resmimle boxer yaptırmıştım kendin tasarlıyosun netten ama pazara yetişirmi bilmem.site ismi vermek yasak mı bilmiyom ama" tish o "yaz çıkar bu arada tişörtler falanda yapılıyo üçünüzün resmiyle birşey yapabilirsinin

keşkkeee gell kapım her zaman açık beklerim hazır evdeyken hemide
bu hafta değilmi ben öle zannediyodum :26: ozaman ben senden önce gidicem

sevom hoşgeldin oh ev sefası dicem ama işler bitmiyor dimi,bende dün geldim hala bitmedi işler sanki evde insan yokmuş gibi böcek ölüleriyle karşılaştım ,bu erkek insanı nasıl rahat ediyor pislik içinde anlamıyorum inanki.eve geldim orda burda notlar yazmış ,bir gün önce evi sürümeye vaktim yok dedi kavga ettik biraz mutfağa bulaşıklığa kağıt yazmış en azında bulaşık yok :) diye ,sanki evde yedi şaşkın,pcnin içine de bu notu inşllah işler bittiğinde okuyor olursun diye,biliyor tabi içim tahat etmeyecek süpürücem evi ,ooof of evlilik zor zanaaaaat

inşallah cnm kısmet oldugu zaman inşallah evt sen benden öncee gidicennnn sabırsızlıklaa bekliyorum senii ne diyecem doktora göstermek için benceee muayne ücreti ödemeee ben direk doktorun odasına gidip göstericem ne bide muayne ücreti ödiyecem hiçte ödememm

normalde öle bi para almıcam ama isticem ne yapayım annem zaten sen hiçbişey alma ben alıcam diyo ama neye güvenerek diyo bilmem amann hallederizz ama şimdi dediğim gibi kendimi kasmak istemiyorum daha fazla önce şu borçları hafifletmeye çalışıyorum

neysee kaçtımm bennn

demekkk sıraç gayet güzel canım

demek notlar yazmış ilahi yaa pc ye yazdığıda güzelmiş

sevom foto flan yollama o kadar vakit yok bi kahve kupası buldum karikatür baba kız resmi ve isimleri yazılı onu düşünüyorum..yaa bana da yakın olasydınız gelseydiniz kös kös kaldık lokumla iki başımıza pöffff

ben zaten akşam çektircemya parayı öderken soracam vezneye bunu doktora göstermek için muayene ücretimi ödencek diye bu kadar para verip bide göstermek için ödemem dicem bende..bende daha sonraki günler gösteririm.

amannn gelecegii düşünmeyeee gerek yokk su akar yolunuu bulurrrrrr olmadııı bizimkileri 1 hafta sen bi haftaa biz kullanırız şekerim olmazmmııı

ayy gerçekmii ben istiyorum ama bilmiyorummmm o zmn gelse yaaa

amannn gelecegii düşünmeyeee gerek yokk su akar yolunuu bulurrrrrr olmadııı bizimkileri 1 hafta sen bi haftaa biz kullanırız şekerim olmazmmııı

ayy gerçekmii ben istiyorum ama bilmiyorummmm o zmn gelse yaaa

ayy ilahi güldürdün beni bacım sağolasın düşünmen bile yeter
evet doğana kadar isim olayları değişebiliyo bak minnaka

haydeee kaçtımmmm

ya kızlarrrrrr ne ara geliyorsunuz bu muhabbetleri ediyosunuz anlamıyorum vallaaaaa:44::44::44:

ben çıkıyorum siz hepiniz burdasınız valla küsüyorum yaaaaaaa

maiberf demek tatil yapıp geldiniz iyi gelmiştir size babalar günü hediyenizde güzel bence daha çok babalar gününüz var önünüzde bu seferlik böyle olsun ben severim öyle şeyleriiii

sevoooo demek baxır yaptırdın öylemi nasıl bir foto yaptırdın bak çok merak ettim şimdibacım bizimde para sıkıntımız var şimdilik bende başlayamıyorum hazırlığa gerçi erken daha ama ben hiç hareket edemez duruma gelmeden 3-4 hafta içinde başlamam lazım:44::44:
önceden çok konuşuyordum 30. hafta diye ama o zamana mümkünatı yok ben hareket edemem

bacılar biz yemek yiyicez hepinizi çok öperiz kaçarızz

bu arada muhabbete başlarsanız benide biriniz çaldırın anlarım ben gelirimmmmm

laracım göbüş resimlerini gördüm maşallah kocaman olmuşsun ençokta ayağın dikkatimi çekti benimkiler öyle şişse zaten büyük olan ayaklarıma ne giyerim merak ediyorum:44:
rabbim tamamına erdirsin
seyhan kız seni seni nerden gelir aklına böyle şeyler
yoğurt ve ceviz yiyorum teşekkür ederim önerileriniz için

yiğenlerimden anca fırsat bulup girdim annemde kalacaklar 2 gün ama kimse yok şimdi de. istanbul yanıyo resmen sanki dışarda ateş yakıyolar gibi eşimin yarın doğum günü ona hediye almak için çıktık kızlarla anaaa yandık resmen çok sıcak çokkk sizler nasılsınız arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…