bacı makineki bitti onlar asılacak tekrar koyucam,2 gündür çamaşırlar yıkanıyo ama katlanmıyo koltuğun üstü doldu onların yerleştireyim daha sofram duruyo.bide komşuyu kahveye çağırayım diyom işler bitince öle yani :)) bu arada senin cumartesi idi demi ultrason
bu durum kötüü olduu yaa aman saglık olsun bebeiş saglıcaklaa gelsindee herşeyii olurrrr civildeee pusetler filen çok uygun artık o zmnn sendee yavaş yaavaş almayaa başla yokzaa çok zorlanırsın toptan alınca
inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz minnaklarınıza,isim buldunuz mu.
off bizde hediye bakıyoruz babaya ne alsak acebaaaa,babasının kızı kupaları var olardan mı alsam acep bilemedim,dışarıda çıkamıyorum nettende hiç alışveriş yapmadım pufff
bacım ne bilem bende kararsızım..şimdi alsam karttan alıcam zaten kabarık şimdiden onlarıda yüklemiyeyim diyorum.ama bi yandan da toptan çok zorlar diyorum kısım kısım alayım diyorum..bi düşüncemde temmuz sonu gibi işyerinden para alıp toplu alırım diyorum ama bunlarhep benim düşüncem nasıl olur bilmem
inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz minnaklarınıza,isim buldunuz mu.
off bizde hediye bakıyoruz babaya ne alsak acebaaaa,babasının kızı kupaları var olardan mı alsam acep bilemedim,dışarıda çıkamıyorum nettende hiç alışveriş yapmadım pufff
hımm senin iş zor o zmn boşer komşuyuu salla gitsin dur yadaa ben gelemmiiiyok cnmm cumartesi 4 30 daydı yani ben çektirene kadar doktor gidecekti bendee cuma akşamına aldım cumartesi sabahta şeker yüklemesi yaptırıp doktora gösterecem ama haftaaa cumaa bu hafta deill
inşallahh canım
ben minnakıma şimdilik Rüya adını düşnüyorum rüyam gerçek olacak inşallahh
bir site var ben ordan puzzle yastık ve eşime benim resmimle boxer yaptırmıştım kendin tasarlıyosun netten ama pazara yetişirmi bilmem.site ismi vermek yasak mı bilmiyom ama" tish o "yaz çıkar bu arada tişörtler falanda yapılıyo üçünüzün resmiyle birşey yapabilirsinin
keşkkeee gell kapım her zaman açık beklerim hazır evdeyken hemide
bu hafta değilmi ben öle zannediyodum :26: ozaman ben senden önce gidicem
bence kartta yüklenmee şekerim o seni, daha çok bunaltırrr boşver bişeyi olmasın borcunda olmasın dünyaya gelen büyür bişekilde temmuz sonundaa para alacaksan oh ne güzel iştee gidersin fındıgının herşeyini alıp gelirsin
sevom hoşgeldin oh ev sefası dicem ama işler bitmiyor dimi,bende dün geldim hala bitmedi işler sanki evde insan yokmuş gibi böcek ölüleriyle karşılaştım ,bu erkek insanı nasıl rahat ediyor pislik içinde anlamıyorum inanki.eve geldim orda burda notlar yazmış ,bir gün önce evi sürümeye vaktim yok dedi kavga ettik biraz mutfağa bulaşıklığa kağıt yazmış en azında bulaşık yok :) diye ,sanki evde yedi şaşkın,pcnin içine de bu notu inşllah işler bittiğinde okuyor olursun diye,biliyor tabi içim tahat etmeyecek süpürücem evi ,ooof of evlilik zor zanaaaaat
inşallah cnm kısmet oldugu zaman inşallah evt sen benden öncee gidicennnn sabırsızlıklaa bekliyorum seniine diyecem doktora göstermek için benceee muayne ücreti ödemeee ben direk doktorun odasına gidip göstericem ne bide muayne ücreti ödiyecem hiçte ödememm
normalde öle bi para almıcam ama isticem ne yapayımannem zaten sen hiçbişey alma ben alıcam diyo ama neye güvenerek diyo bilmem amann hallederizz ama şimdi dediğim gibi kendimi kasmak istemiyorum daha fazla önce şu borçları hafifletmeye çalışıyorum
neysee kaçtımm bennn
demekkk sıraç gayet güzel canım
ben zaten akşam çektircemya parayı öderken soracam vezneye bunu doktora göstermek için muayene ücretimi ödencek diye bu kadar para verip bide göstermek için ödemem dicem bende..bende daha sonraki günler gösteririm.
amannn gelecegii düşünmeyeee gerek yokk su akar yolunuu bulurrrrrr olmadııı bizimkileri 1 hafta sen bi haftaa biz kullanırız şekerim olmazmmııı
ayy gerçekmii ben istiyorum ama bilmiyorummmm o zmn gelse yaaa
ayy ilahi güldürdün beni bacım sağolasın düşünmen bile yeter
evet doğana kadar isim olayları değişebiliyo bak minnaka
haydeee kaçtımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?