hımm telefon sohbeti analarımızla bal-kaymak oluyoben tekrar geldim 20 dakikadır telefondaydım
anakız çenemiz düştü konuş allah konuş rabbim başımdan eksik etmesin amin
demiisenin mesajın benim mesajımı dövmüş kedersiz bacım
ben tekrar geldim 20 dakikadır telefondaydım
anakız çenemiz düştü konuş allah konuş rabbim başımdan eksik etmesin amin
mesajını önce beğenip sonra alıntılayıp cevaplıyomtabii ben gelene kadar kaybolmuşsunuz beni bekleyecek değilsiniz ya
günaydın hatunlar ben geldiim.10 günlük bir tatilden sonra yine dört duvar evime kapandım lokumla.dün bıcı yaptık ama şuan itibariyle yine terloşuz.koca göbüşlüler bu sıcklarda hepinize kolay gelsiiiin ne alemdesiniz bakalım
ohh ne güzelll gezdinizz geldinizzzz lokumdaa terlemişş bencee artık bu sıcaklardaa bebek hergün yıkansaa iyii olurrrrr sıcklardaa banyoo güzell oluyooo benim için şimdii güzel gidiyoooo ama nurciklee sevonun ateş başlarına vurdu valla ALLAH yardımcıları olsunnn
yıkıycam zaten söslüm şimdi uykuda ama hiç rahat değil sıcaktan dün gece ilk defa uyanınca yarım saat ağladı normalde uyanırdı ama ağlamzdı iyice huyu değişti ikinci aşıdan sonra,kök söktürüyor bize.
amiiin amin allah yardımcıları olsun sıcaklarla başetmek zor dahada artacakmış üstelik
senin hazırlıklar ne durumda
herkese günaydınlar nasılsıız bakalımm
şifacım çok uyuyamıyorum 9,30 da uyandım patronun teli sayesinde..inşallahh bu itiraflar müjdelelerle ilerler
ayşe bende süt yumurta sevmem ama hergün bir kase yoğurt kesin ye(benim yoğurtlada aram yok ama hergün olmasada yiyorum) ama bol miktarda hergn pastorizeli peynir yiyorum onlarda yeter..ama cevizi ihmal etme omega olduğundan balık tüketmediğimiz için yemek gerek
laracımm evet az kaldı senin hazırlıklar ne durumda bakalım.ben hala zırnık almadım çünkü paracık hiçyokk allahıımm yardımcımız olsun
sevdamce demek sana afakanlar basmıyo ne güzel..nurcik bizde vantilatör var hatta sabahtan beri açık o olmasa duramam gayet güzel serinletiyo sıcak esmiyoki hem ucuz klimadan:)) tabi klima olsa daha iyi..birde yatak odasının lamba yeri pervaneli bikaç yıl önce almıştık gece onunla uyuyorum en düşük kademesinde o daha da güzel vantilatörden ama sabit :))
minnak ohh ne güzel gezip gelmişsiniz minnoşunla..sağoll canım sıcaklar fena dün hastaneye gittim inan külotum sırılsıklam olmuş terden
heee bu aradaa bizim gelin hamileyani benim ondan alacağım pusetler ana kucağı falan filanler hayal oldu demek
herkese günaydınlar nasılsıız bakalımm
şifacım çok uyuyamıyorum 9,30 da uyandım patronun teli sayesinde..inşallahh bu itiraflar müjdelelerle ilerler
ayşe bende süt yumurta sevmem ama hergün bir kase yoğurt kesin ye(benim yoğurtlada aram yok ama hergün olmasada yiyorum) ama bol miktarda hergn pastorizeli peynir yiyorum onlarda yeter..ama cevizi ihmal etme omega olduğundan balık tüketmediğimiz için yemek gerek
laracımm evet az kaldı senin hazırlıklar ne durumda bakalım.ben hala zırnık almadım çünkü paracık hiçyokk allahıımm yardımcımız olsun
sevdamce demek sana afakanlar basmıyo ne güzel..nurcik bizde vantilatör var hatta sabahtan beri açık o olmasa duramam gayet güzel serinletiyo sıcak esmiyoki hem ucuz klimadan:)) tabi klima olsa daha iyi..birde yatak odasının lamba yeri pervaneli bikaç yıl önce almıştık gece onunla uyuyorum en düşük kademesinde o daha da güzel vantilatörden ama sabit :))
minnak ohh ne güzel gezip gelmişsiniz minnoşunla..sağoll canım sıcaklar fena dün hastaneye gittim inan külotum sırılsıklam olmuş terden
heee bu aradaa bizim gelin hamileyani benim ondan alacağım pusetler ana kucağı falan filanler hayal oldu demek
bacıı beni afakanlar basmıyoooo çünkü devamlı evdeyimmm ve evdede klima açık serinliyorum yeri gelincee üşüyorumdaaa ondan yaniii benden ileri gelen bişey deilllldemek mangır yok haaa daha çokk varr şekerimm zamanla alırsın inşallahhh
anaaaaa gerçekmiiiiii eee sen dogur kullan geri verirsin zaten 4 ay filen anca kullanırsın oda o zmna kadar anca dogururrrr olmazmııı:26::26::26::26::26: dün hastaneye niye gittinnn
tahmin ettim zaten kesin klimanın karşısındadır diye yoksa duramazsın
inşallahh canım
ben çıkayım 3-4 posta çamaşır kaldı yıkayıp asayım onları bitireyim banyoyu silip yerleştireyim mutfağı toplayayım kahvaltıyı yaptım oturdum görüşürükkk
valla bilmiyorum canım aramızda en fazla 4 ay var zaten kimseyede mani olmak istemem. eşimde napalım alırız biz diyo bakalım kendileri bişey demezse bende demem
aynenn öylee sevoo yoksaa bendee yandım anam türküsüüü söylemeyee başlardımm
aman bee sende 2 dk durmuyonnn çamaşırları at makinayaaa gel sanki başınamı bekliyon yıkasın diyeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?