Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifam sen buralardaymışsın
kusura bakma ben şimdi çıkıyorum kahvaltı yapmadım daha bişeyler yiyim bulaşığı hallediyim gelirim yine senide beklerim ha

bacılarımmmmmmmmmmmm günaydınnnnnn
şifa bende okudum doğum hikayesini çok güzel olmuş bizlerede nasşp olur inşallahhhhh

gerçi benim kesin sezeryen olacak ama inşallahh hiç bir sorun olmadan vaktinde güzelce gider yatarım hastaneye dua edin bana çok tedirginimmmmmmm
kızlar şurda 15 haftam kaldı beeeeee şaka gibi

nurcikimmmmmmmm kolay gelsin canımmmmmm çok dikkat et kendine

papatyammmmmmmm sen göbüş tüpiğimizi biliyormusun ben oraya göbeğimi ekledim bak istersen nasıl 9 aylığım gör canım gelecekteki haliniinşallahhh tamamına ereriz hepimizzzzzzzzzzzzz

bacılarımmmmmmmmmmmm günaydınnnnnn
şifa bende okudum doğum hikayesini çok güzel olmuş bizlerede nasşp olur inşallahhhhh

gerçi benim kesin sezeryen olacak ama inşallahh hiç bir sorun olmadan vaktinde güzelce gider yatarım hastaneye dua edin bana çok tedirginimmmmmmm
kızlar şurda 15 haftam kaldı beeeeee şaka gibi

nurcikimmmmmmmm kolay gelsin canımmmmmm çok dikkat et kendine

papatyammmmmmmm sen göbüş tüpiğimizi biliyormusun ben oraya göbeğimi ekledim bak istersen nasıl 9 aylığım gör canım gelecekteki haliniinşallahhh tamamına ereriz hepimizzzzzzzzzzzzz

günaydınn bennn geldimmama hepinizz kaçmışsınızz ayıpp yaaaa hadii nurcik işlerini hallet kıslar sizde kahvaltıları yapıp gelin bekliyorum ben

günaydın hatunlar ben geldiim.10 günlük bir tatilden sonra yine dört duvar evime kapandım lokumla.dün bıcı yaptık ama şuan itibariyle yine terloşuz.koca göbüşlüler bu sıcklarda hepinize kolay gelsiiiin ne alemdesiniz bakalım

ohh ne güzelll gezdinizz geldinizzzz lokumdaa terlemişş bencee artık bu sıcaklardaa bebek hergün yıkansaa iyii olurrrrr sıcklardaa banyoo güzell oluyooo benim için şimdii güzel gidiyoooo ama nurciklee sevonun ateş başlarına vurdu valla ALLAH yardımcıları olsunnn

yıkıycam zaten söslüm şimdi uykuda ama hiç rahat değil sıcaktan dün gece ilk defa uyanınca yarım saat ağladı normalde uyanırdı ama ağlamzdı iyice huyu değişti ikinci aşıdan sonra,kök söktürüyor bize.
amiiin amin allah yardımcıları olsun sıcaklarla başetmek zor dahada artacakmış üstelik

senin hazırlıklar ne durumda

oyyy yavrum yaaaa öperim kıssss onu bennnn sıcaklar bizi bunaltıyooo o yavruyumu bunaltmasın

benim hazırlıklarr şimdilik durdu 30. haftada odamızı şipariş edecez ondan sonra çanta hazırlıgı filen başlıyacak malum erken dogum da olabilirrr

herkese günaydınlar nasılsıız bakalımm

şifacım çok uyuyamıyorum 9,30 da uyandım patronun teli sayesinde..inşallahh bu itiraflar müjdelelerle ilerler

ayşe bende süt yumurta sevmem ama hergün bir kase yoğurt kesin ye(benim yoğurtlada aram yok ama hergün olmasada yiyorum) ama bol miktarda hergn pastorizeli peynir yiyorum onlarda yeter..ama cevizi ihmal etme omega olduğundan balık tüketmediğimiz için yemek gerek

laracımm evet az kaldı senin hazırlıklar ne durumda bakalım.ben hala zırnık almadım çünkü paracık hiçyokk allahıımm yardımcımız olsun

sevdamce demek sana afakanlar basmıyo ne güzel..nurcik bizde vantilatör var hatta sabahtan beri açık o olmasa duramam gayet güzel serinletiyo sıcak esmiyoki hem ucuz klimadan:)) tabi klima olsa daha iyi..birde yatak odasının lamba yeri pervaneli bikaç yıl önce almıştık gece onunla uyuyorum en düşük kademesinde o daha da güzel vantilatörden ama sabit :))

minnak ohh ne güzel gezip gelmişsiniz minnoşunla..sağoll canım sıcaklar fena dün hastaneye gittim inan külotum sırılsıklam olmuş terden

heee bu aradaa bizim gelin hamile yani benim ondan alacağım pusetler ana kucağı falan filanler hayal oldu demek

Son düzenleme:

bacıı beni afakanlar basmıyoooo çünkü devamlı evdeyimmm ve evdede klima açık serinliyorum yeri gelincee üşüyorumdaaa ondan yaniii benden ileri gelen bişey deilllldemek mangır yok haaa daha çokk varr şekerimm zamanla alırsın inşallahhh

anaaaaa gerçekmiiiiii eee sen dogur kullan geri verirsin zaten 4 ay filen anca kullanırsın oda o zmna kadar anca dogururrrr olmazmııı:26::26::26::26::26: dün hastaneye niye gittinnn

Son düzenleme:

tahmin ettim zaten kesin klimanın karşısındadır diye yoksa duramazsın
inşallahh canım

ben çıkayım 3-4 posta çamaşır kaldı yıkayıp asayım onları bitireyim banyoyu silip yerleştireyim mutfağı toplayayım kahvaltıyı yaptım oturdum görüşürükkk

anaaaaa gerçekmiiiiii eee sen dogur kullan geri verirsin zaten 4 ay filen anca kullanırsın oda o zmna kadar anca dogururrrr olmazmııı:26::26::26::26::26: dün hastaneye niye gittinnn

valla bilmiyorum canım aramızda en fazla 4 ay var zaten kimseyede mani olmak istemem. eşimde napalım alırız biz diyo bakalım kendileri bişey demezse bende demem

aynenn öylee sevoo yoksaa bendee yandım anam türküsüüü söylemeyee başlardımm

aman bee sende 2 dk durmuyonnn çamaşırları at makinayaaa gel sanki başınamı bekliyon yıkasın diyeeeee

valla bilmiyorum canım aramızda en fazla 4 ay var zaten kimseyede mani olmak istemem. eşimde napalım alırız biz diyo bakalım kendileri bişey demezse bende demem

bu durum kötüü olduu yaa aman saglık olsun bebeiş saglıcaklaa gelsindee herşeyii olurrrr civildeee pusetler filen çok uygun artık o zmnn sendee yavaş yaavaş almayaa başla yokzaa çok zorlanırsın toptan alınca

aynenn öylee sevoo yoksaa bendee yandım anam türküsüüü söylemeyee başlardımm

aman bee sende 2 dk durmuyonnn çamaşırları at makinayaaa gel sanki başınamı bekliyon yıkasın diyeeeee

bacı makineki bitti onlar asılacak tekrar koyucam,2 gündür çamaşırlar yıkanıyo ama katlanmıyo koltuğun üstü doldu onların yerleştireyim daha sofram duruyo.bide komşuyu kahveye çağırayım diyom işler bitince öle yani :)) bu arada senin cumartesi idi demi ultrason

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…