Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben kardeşlerinle aynı yerdesiniz zannediyordum haklısın başkalarına muhtaç olmanın nekadar zor olduğunu en iyi bilenlerden biriyim
yorma kendini biliyorsun zaten sen kendini

maske kullanmıyorum canım ama kapı camı açtım çok durmadım orda şimdide direk gidip silecem

ne yazıkki bu saydıklarını düzenli tüketmiyorum hele hele haşlanmış yumurta bana allah affetsin iğrenç geliyor
elevit kullanıyorum inşallah gerekeni o karşılıyordur
bende sevmiyorum haşlanmış yumurtayı kokusuna bile tahamülüm yok ama yemeye çalışyıorum
cevizi mutlaka yemen lazım ama .bebeğin beyin gelişmi için çokk çok faydalı

bu aralar doğum hikayeleri bölümünü okuyup duruyorum ama bu başlığı hiç rastlamadım okuyayım hemen

hepsi hepinizin bebişlerine şifa olsun inşallah

tamam cam kapı açık olması da güzel ama yağçözü fıs-fıs yaparken işte ağzını kapamaya çalış evet az da olsa tat canım yumurta da tam protein evet cevizi bende duydum beyin gelişimi için çok yemek lazımmış hım demek bu aralar doğum hikayelerindesin inşallah sizlerinkinide tebessümle okumak nasip olsun tatlım

inşallah hepimi<zin doğum hikayeleri olur canım inşallah

bende bu ara çoğul gebelikleri okuyorum kaç haftalıkken doğurmuşlar merak ediyorum
madem herkes itiraf ediyo bende bu aralar erken hamilelik belirtilerindeyim işte inşallah sıkıntısız devam edecek canım gebeliğin her şey hepinizinki yolunda gitsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…