valla hamilelikte risk her zaman var ilk aylar düşük, ortalrada ve sonlarda da erken doğum riski olduğunu biliyorum ama böylede olmuyorki canım bu arad benim bacılarım yoklar burdaBi teyzem var onunda küçük bir kızı var ne zaman söylesem gelir yapar sağolsun ama her zamanda çağıramamki
allaha emanet diyip giriştim işe sakin sakin yapıyorum o kadar zorlamam zaten kendimi baksana iki saatir burda oturyorum 2 dakka iş yapmadan
hay aksi bulantına vesile olmak kısmetmiş bugünhaklısın ama senin rafadan lafından sonra bulantım arttı
maske kullanmıyorum canım ama kapı camı açtım çok durmadım orda şimdide direk gidip silecemal bendende o kadar canım yaa tenbelleştim gitgideEvet eller bizim eller Tabi bize bakar ama sen deterjan kullandıkça helede yağçöz çok etkili yaa Ağzını maske gibi kapa ve çok o ortamda kalma bence Tabi tüm hamişlere sesleniyorum Deterjanlara çok yanaşmayın kızlar :18:
bende sevmiyorum haşlanmış yumurtayı kokusuna bile tahamülüm yok ama yemeye çalışyıorumne yazıkki bu saydıklarını düzenli tüketmiyorum hele hele haşlanmış yumurta bana allah affetsin iğrenç geliyor
elevit kullanıyorum inşallah gerekeni o karşılıyordur
bu aralar doğum hikayeleri bölümünü okuyup duruyorum ama bu başlığı hiç rastlamadım okuyayım hemenhttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/536075-gulus-cumbus-evde-dogummmm.html#post25090217 kızlar okuyun yaa bayıldım ben bu hikayeye
Normalde hiç doğum hikayeleri okumam ama profilimde bi arkadaş bu topiğe yorum yapmış ve bende merak ettim okudum
hepsi hepinizin bebişlerine şifa olsun inşallah
ama ama Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez işte bir ıkınmada doğmuş bebişi maşallahay insanın inanası gelmiyor ben korkudan bayılırdım heralde
tamam cam kapı açık olması da güzel ama yağçözü fıs-fıs yaparken işte ağzını kapamaya çalışmaske kullanmıyorum canım ama kapı camı açtım çok durmadım orda şimdide direk gidip silecem
bende sevmiyorum haşlanmış yumurtayı kokusuna bile tahamülüm yok ama yemeye çalışyıorum
cevizi mutlaka yemen lazım ama .bebeğin beyin gelişmi için çokk çok faydalı
bu aralar doğum hikayeleri bölümünü okuyup duruyorum ama bu başlığı hiç rastlamadım okuyayım hemen
tamam cam kapı açık olması da güzel ama yağçözü fıs-fıs yaparken işte ağzını kapamaya çalışEvet az da olsa tat canım yumurta da tam protein Evet cevizi bende duydum beyin gelişimi için çok yemek lazımmış Hım demek bu aralar doğum hikayelerindesin Inşallah sizlerinkinide tebessümle okumak nasip olsun tatlım
amin canım inşallahinşallah hepimi<zin doğum hikayeleri olur canım inşallah
tamam canım kolay geleKızlar 5 dakka mutfaktayım sonra yine gelirim
madem herkes itiraf ediyobende bu ara çoğul gebelikleri okuyorum kaç haftalıkken doğurmuşlar merak ediyorum
madem herkes itiraf ediyobende bu aralar erken hamilelik belirtilerindeyim işte inşallah sıkıntısız devam edecek canım gebeliğin her şey hepinizinki yolunda gitsin inşallah
evet evet gelsin bomba gibi itiraflargelsin itiraflar
amin canım inşallah hepimiz dileğimize kavuşuruz
süpersin bacım terlesende enerjin olağanüstüBende bişi itiraf etmek istiyorumK.çıma kadar tirledimm haaaa
boş ver dinlen artıkIşi gücü batsın
senin mesajın benim mesajımı dövmüş Kedersiz bacımvallahi haklısınn yapsanda 2 gün sonra yine aynı dünyanın işi gücü bitmez bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?