pınarcım rabbim inşallah tez vakitte seninde göbek resimlerini görmek nasip etsin inşallah şifamında inşallah
seyhan pınar kızlar ben çıkıyorum çamaşır asacam görüşürüz
pınarcım rabbim inşallah tez vakitte seninde göbek resimlerini görmek nasip etsin inşallah şifamında inşallah
seyhan pınar kızlar ben çıkıyorum çamaşır asacam görüşürüz
maşallah seyhancım rabbim tamamına erdirsin
senin karnında baya büyümüş
biliyorum canım çok doğru sölüyosun ama insanız işte bazen pes ediyoruz kendi adıma konuşuyım çok kereler ümidimi kestim ama şükürler olsun toparlanıyorum inşallahhhh bütün isteyen ve anne baba olmayı gerçekten hakedenlere versin yarabbim
iyi akşamlar kızlar gerçi herkes çıkıyorum yazmış ama bende yazıp çıkayım ....
bugün dr kontrolüm vardı sezeryan günüm belli oldu pazar günü kısmetse kızım senayı alıcam kucağıma dualarınızı eksik etmeyin lütfen siz dualarımda olacaksınız
bugün dr kontrolüm vardı sezeryan günüm belli oldu pazar günü kısmetse kızım senayı alıcam kucağıma dualarınızı eksik etmeyin lütfen siz dualarımda olacaksınız
ayy canım maşallahhh beklenen an geldi demek herşey yolunda gider kızını kucağına alırsın inşallah canım bu arada şuan kaç haftalıksın
ben doğurdun sanıyordum son zamanlarda uğramıyordunda
rabbim hayırla kavuştursun dua edicem canım
yaa cnmm kaç gecedirr yatarken hep aklım sendeydii acaba dogurdumu diyeeeee pazar günü geliyo fındıkk RABBİM saglıcakla kucagına aldırsın inşallahhhhhhhh
sevdamce maşallah senin göbüşüde gördüm rabbim tamamına erdirsin
seyhanın karnı seninkinden büyük gibi geldi siyah giydiğin içinmi küçük göründüki:44:
amin seyhancım evet 6 senedir sabırla beklediğim an geldi hamdolsun kısmetse......37 haftayı dolduruyorum cumartesi günü daha fazla bekleyip riske atmak istemiyoruz canım..
yok ayşecim yaa aslında takip ediyorum ama bu aralar topikte sakin gün belli olsunda o zaman yazayım diyodum hep bu arada senin bebişlerde ikizmiş rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
amin tatlım inşallah babalar gününde geliyo tatlı kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?