Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

pınarcım rabbim inşallah tez vakitte seninde göbek resimlerini görmek nasip etsin inşallah şifamında inşallah
seyhan pınar kızlar ben çıkıyorum çamaşır asacam görüşürüz

pınarcım rabbim inşallah tez vakitte seninde göbek resimlerini görmek nasip etsin inşallah şifamında inşallah
seyhan pınar kızlar ben çıkıyorum çamaşır asacam görüşürüz

güle güle canım dikkat et kendine sandalyenin üstüne koyup sepetini öle as çamaşırını eğilip kalkma sakın öptüm

maşallah seyhancım rabbim tamamına erdirsin
senin karnında baya büyümüş

sağol canım yakında senide göreceğiz inşallahh
büyümüşmü resimde baya büyük çıkmş ama okadar değil aslında çoğu kişi hala hamile olduğumu anlamıyo

bilmezmiyimmm hepimiz bazen yenildik sonra yeniden ayağa kalktık çünkü başka çaremiz yok savaşmaktan başka aminnnnn inşallahhh

seyhancım ben de çıkıyorum yürüyüşüme gidiyim yatsıya kadar gelirim inşallaahhhh iyi akşamlar sana allaha amanet olun kızlar

iyi akşamlar kızlar gerçi herkes çıkıyorum yazmış ama bende yazıp çıkayım ....

bugün dr kontrolüm vardı sezeryan günüm belli oldu pazar günü kısmetse kızım senayı alıcam kucağıma dualarınızı eksik etmeyin lütfen siz dualarımda olacaksınız

ayy canım maşallahhh beklenen an geldi demek herşey yolunda gider kızını kucağına alırsın inşallah canım bu arada şuan kaç haftalıksın

ben doğurdun sanıyordum son zamanlarda uğramıyordunda
rabbim hayırla kavuştursun dua edicem canım

slm olsun dostlar türkiyenin her yerine dünyadaki dostlara kızlarrrrr ne yapıyonuzzzzzz

anaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrr nere kaçtınız beni görünce çilyavrusu gibi dagılıyonuz aaaaaaaa

yaa cnmm kaç gecedirr yatarken hep aklım sendeydii acaba dogurdumu diyeeeee pazar günü geliyo fındıkk RABBİM saglıcakla kucagına aldırsın inşallahhhhhhhh

ayy canım maşallahhh beklenen an geldi demek herşey yolunda gider kızını kucağına alırsın inşallah canım bu arada şuan kaç haftalıksın

amin seyhancım evet 6 senedir sabırla beklediğim an geldi hamdolsun kısmetse......37 haftayı dolduruyorum cumartesi günü daha fazla bekleyip riske atmak istemiyoruz canım..

ben doğurdun sanıyordum son zamanlarda uğramıyordunda
rabbim hayırla kavuştursun dua edicem canım

yok ayşecim yaa aslında takip ediyorum ama bu aralar topikte sakin gün belli olsunda o zaman yazayım diyodum hep bu arada senin bebişlerde ikizmiş rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

yaa cnmm kaç gecedirr yatarken hep aklım sendeydii acaba dogurdumu diyeeeee pazar günü geliyo fındıkk RABBİM saglıcakla kucagına aldırsın inşallahhhhhhhh

amin tatlım inşallah babalar gününde geliyo tatlı kızım

sevdamce maşallah senin göbüşüde gördüm rabbim tamamına erdirsin
seyhanın karnı seninkinden büyük gibi geldi siyah giydiğin içinmi küçük göründüki:44:

sevdamce maşallah senin göbüşüde gördüm rabbim tamamına erdirsin
seyhanın karnı seninkinden büyük gibi geldi siyah giydiğin içinmi küçük göründüki:44:

saoll cnmmm inşallah hepimiz saglıcakla kucaklarımıza alırızzzzz siyah oldugu için öyle durmuşturrr beya büyük geliyoo artık banaa

babasınınn en güzell hediyesiiiii oyy verenee kurbannnnn cnm yaaa geçmiyordur günlerr vallaaaaa yumuk yumuk ellerini öpmene az kaldıı inşallahhhhh

bencede siyah olduğundan benimki daha büyük çıkmış yoksa benim okadar göründüğü kadar yok bişey

tarfilcim 37.haftaya gelmişsiniz maşallahh hasret bitecek darısı buradaki herkesin başına

hey kızlar nabersiniz herkes nasıl filizim tarfilim canımm pazR GÜNÜ DOĞUMA GİDİYORUŞ NASIL HEYECANLANDIM NAISL DUYGULANDIM ANLATAMAM DAHA DÜN GİBİ HATIRLIRLIYORUM İLK MÜJDESİNİ CANIM YA DUALARIM SENİNLE EN GÜZEL DİLEKLEİRMDE TABİKİ... SEVO FATOŞ LARA GÖBEKLERİNİZİ GÖRDĞM MAŞALLAH ZATEN LARAYI BİREBİR GÖRÜP DOKUNDUM BİLE YAKIŞIKLILARA SÜPER İLERLİYOSUNUZ MAŞALLAH TÜTÜTÜ... İNŞALLAH HERHANGİ BİR SORUN OLMADAN HAYIRLISIYLA ALIRSINIZ YAVUSLARI KUCAKLAIRNIZA EN SON İPEME SORMUŞTUM ÖMERİMİN YAŞ GÜNÜ NE VAKIT DİYE CEVAP GÖREMEDİM BİLEN VARSA SÖYLEYİVERSİN CANLAR... NEVOM BEBİKİ BÜYÜTÜYODUR NE HALDE NASIL BAŞEDİYOR ÇOK MERAK EDİYORUM DURUCUK SEN NE ALEMDESİN YAVRUS TOSTİ MELİKE MİNNAK EDA ŞİFA HERKES İNŞALLAH İYİDİR ... VAAAY BE İSİMLERİ YAZARKEN ŞÖYLE Bİ DÜŞÜNDÜMDE ÇOĞUMUZ DİLEĞİMİZE ÖZLEMİMİZE KAVUŞTUK KİMİMİZ KAVUŞMA YOLUNDA ALLAH BEKLEYEN İSTEYEN HERKESE NASŞP ETSİN İNŞALLAH CANLARIM BENİM ALLAH HERKEZ ÇİN HAYIRLI OLANI HAYIRLI ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH

BİZEGELİNCEE BENİM YOZ YOBAZ PRENSESİM BİR HAYLİ HUZURSUZ SESSİZLİĞE SAKİNLİĞE ALIŞIKLIĞINDNA OLS AGEREK KİMSELERE VARMAZ OLDU SÜREKLİ AĞLAR OLDU MEMNUNİYETSİZ BİR KIZÇE OLDU HAL BÖYLE OLUNCA TATİLDE ANLAMSIZ OLDU ZATEN DÖNÜŞTE İNŞALLAH KARANEDİZ YAPICAZ BUN TELAFİSİ OLUR ARTIK NE YAPALIM:d ŞİMDİDE KAYNANACIMDAYIZ HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA SIKICI GEÇİYOR TABİKİ BİLENLER BİLİR MEŞHUR ELTİMDE ÇARŞAMBA GELİYOR BÜYÜK BİR HENGAME BEKLİYORUM DUA EDİNDE KAL GELMESİN HERHANGİ BİR DURUM OLURSA SEVİYEMİ AŞMADAN YAPIŞTIRAYIM LAFLARI...NEYSE ÖPÜYORUM HERKESİ ÇOK SON OLARAK LEYDİMİN MESAJLARINA RASTLAMIYORUM HİÇ ARAMADIDA UZUN ZAMANDIR BİŞEY YOKTUR İNŞALLAH HABERİ OLAN VARMNI ACEBAAAAAAA

ımm bidebişey sorasım geldi af buyrun anneeem bu turnal arkidişimiz kim olaki acep:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…