Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy yarın ayrıntılınmı varrr haddii git güzel haberlerle gel inşallahhh

bu arada hiç içini sıkma rahat ol hiç bişey çıkmayacak allahın izniyle dualarımız sizinle canım

valla bacım ne dersen de herkes şaşıo geçen hafta sonu düğündeydim ordakilerde öle dio biz seni duyar duymaz almıştır diye düşünüyorduk diyo

canım hayırlısı inşallah birşey çıkmayacak içini ferah tut herşey normal çıkacak allahın izniyle

Son düzenleme:

selam kızlar ne var ne yok
a.selam hoşgeldinn

ya bacım ekledim faceye ama inceleyip yayınlıcaz dediler ama daha ses yok:44::44::44::44::44::44:becerebildimmi onuda bilmiyorum canım
hımm anladım bugün yarın yayınlanır öyleyse ..

ayy yarın ayrıntılınmı varrr haddii git güzel haberlerle gel inşallahhh

bu arada hiç içini sıkma rahat ol hiç bişey çıkmayacak allahın izniyle dualarımız sizinle canım

sağolun kızlar inşallah bişey çıkmaz

nuraycım sende başlasan iyi olacak alışverişinize hakkat ne sabırlı hatunsun öyle

kızlar belim ağrısı ben çıkıyorum dinlenip gelirim tabi sizleri bulursamhepinizi öperek kaçıyorummmmm

saolun canlarım hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi inşallah kucağımıza ve darısı diğer arkadaşlarımıza

ben gelmiştim ama gidiyorum ne yapıyım yannız başıma çıkıyormuşsunuz madem
nurcan iyi haberlerle dönersin inşallah ayrıntılıdan hem ne güzel her yerini iyce göreceksin
nuray temizlik hallolmuş artık hazırlıklarınıda yap heyecanla bebeğini bekle
lara sevdamce kızlar sizideöperim bende başka topikleri turlayım

babasınınn en güzell hediyesiiiii oyy verenee kurbannnnn cnm yaaa geçmiyordur günlerr vallaaaaa yumuk yumuk ellerini öpmene az kaldıı inşallahhhhh

evet canım daha güzel bi hediye olamazdı .inşallah canım en çok kime benzediğini merak ediyorum

bencede siyah olduğundan benimki daha büyük çıkmış yoksa benim okadar göründüğü kadar yok bişey

tarfilcim 37.haftaya gelmişsiniz maşallahh hasret bitecek darısı buradaki herkesin başına

amin seyhancım inşallah darısı sizler ve gebelik bekleyen arkadaşlar için en kısa zmanda inşallah

çok sağol tuğbacım telde konuşurken sesindeki heyecanı ve mutluluğu çok net hissettim canım ....dr kızımada pek şans vermemişti endometrium kalınlığı sadece 7mm ve çok ince demişti ama görüyoruzki rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye....çok öptüm seni ve nidayı.....eltinin hakkından gerekli şekilde gelirsin sen canım

aminn canım inşallah evet sıcaklarda daha zor ama olsun yavrumuz bizimle
hamdolsun

çok sağol kamercim inşallah kavuşuyorum kısmetse kızıma ...darısı sizlerin başına herzamanki gibi dualarımda olacaksınız zaten sizde bana edin olurmu

ayyyyy çokkk sevindimmm tarfilim beeee maşallah maşallahhh cici kızın artık kollarına konacak şükürler olsun Yarabbim yaaaa çokk güzel bi haber buuu canım arkadaşım :81::81::81::81::81::13::13::13::13::13: en çok göbişten iğne işkencesinden kurtulmana çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim sağlıkla keyifle büyüt inşallah cici kızını gözleriniz aydın olsunnn ohh beeeee yaaaaa kocamannnnn öptümm canım benim bence senin gibi güzel olacak ( kocişin duymasın ) sana benzeyecek

tubii ben sana küstümm herkesi saydın ,sordun bi beni es geçmişsin anacım küstüm işte küstümmm bananneee

aşkolsun bahsettim diye hatırlıyorum minik prensesimizin ödemindne bshsetmemişmiyim yoksa ama aklımdaydı yazmamış olabilriim dalgınlığıma say be dostum küsme bana gel öpeyin senii

tuğbiş demek karadeniz yapacaksınız öylemi valla hayalimdeki tatil bende çok istiyorum karadeniz turu inşallahh kısmet olur bizede
inşallah ramzan girmeden düşünüyoru< canım antalya tatilinden bişeycik anlamadık hep merkezdeydik yalnızca bir gün beldibi yaptık oda kesmedi nida huysuzlaşınca e burada hep evdeyiz zaten erzurumdaki hayatım malum herkes biliyo siftah yaptıysak gerisi gelsin dedik bakalım kısmet olursa inşalah

cansın caaaaaaan afedersin ama halt etmiş o doktor ...bizde szi çoköpüyoruz hayırlısı bakalım neler olucuukkk bekliyoruk iltiyii

vallahi aklımdan geçerken yazmamışlım nurcik af buyur annemmmmmmm sana bir tel muhabbeti sözüm olsun araceyim yakında öpeceyim seni sös bak şifaaaaaaaam canımm nabersin dostum hep duamdasın allah göynüne göre versin içimden geldi bu saatte yazıverdim ballış

HEPİNİZİN MÜBAREK KANDİLİNİZİ KUTLUYORUM HERŞEYİN GÖYNÜNÜZCE OLMASINI DİLEYEREK...

VEEE..SİZİ SEVİYORUM

canımmmmmmm seslendin ama ben şimdi duydum iyidir Tubişim ne olsun işte hamdolsun sen Nidoş eşin nasılsınız öptüm cici Nidoşu hemde kocamannnnn ALLAH razı olsun benim melek kalpli arkadaşım hissediyorum ben yaaaa hepinizin ayrı ayrı bana özel ettiğiniz o yürekten amin dediğiniz tüm duaları hamdolsun kabul olsun tekrar ALLAH razı olsun canım benim her zaman bekliyoruz seni canım fırsat buldukça ceee yap bol bol bize öptümmmmm seninde canımm hayırlı kandiller olsun aminn inşşş herşey gönlümüzce olsunnnnn

çok sağol şifacım allah razı olsun dualarını kabul etsin inşallah...evet dün itibariyle son iğnemide vurdum hamdolsun oda bitti....kısaca cefası bitti inşallah şimdi kısmetse sefasını sürcez kızımla

ayy demek bana benzeyecek inşallah canım sağlıkla gelsinde önemli değil kime benzediği.....desemde yinede bana benzemesinde bi sakınca yok....

darısı en kısa zamanda inşallah rabbimin izniyle senin ve diğer kızların başına inşallah canım ....

BU ARADA HERKESİN MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM HEPİNİZİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH

günaydın bacılarımmmmmmmmmm
miraç kandiliniz mübarek olsun, allahım gönlümüzden geçen her isteğimizi duamızı kabul etsin inşallahhhhh

tuğbiş yapın canım tatilinizi doya doya inşallah tam istediğin gibi olur canım

nurcikkkkkkk bugün ayrıntılın var çok merak ediyorum gelir gelmez yaz bacımmmmm

tarfillllllllll artık saatleri sayıyorsundur canım demikavuşmanıza son 1 gece kaldıofffffff valla çok heyecanlı bir durum darısı bize olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…