len kamer bacıı hani nerde senin bebelerin videosu
eh be nuray ne diyem sana
valla eşimde farkediyor nefes nefese kalmıyorsun artık diyo sadece ayak bileklerim çok ağrıyo oda eve dönüp oturunca ortaya çıkıyor
ilerki aylarda belki bu kadar uzun yürüyüşler yapamıycam diye şimdiden yürüyebildiğim kadar yürüyeyim diyorum :))
yaa kızlar benim yarın ayrıntılı ultrasonum var ve çok korkuyorum ensedeki ödem yok olmuştur inşallah dua edin bize ne olur
eh be nuray ne diyem sana
valla eşimde farkediyor nefes nefese kalmıyorsun artık diyo sadece ayak bileklerim çok ağrıyo oda eve dönüp oturunca ortaya çıkıyor
ilerki aylarda belki bu kadar uzun yürüyüşler yapamıycam diye şimdiden yürüyebildiğim kadar yürüyeyim diyorum :))
yaa kızlar benim yarın ayrıntılı ultrasonum var ve çok korkuyorum ensedeki ödem yok olmuştur inşallah dua edin bize ne olur
nurayy ne diyonn anam sen almadınmıııı ya erken dogsa bebişin ne edecennn kısss farkındamı deilsin acabaaaa yaa senn bebişş doguracann biliyosun demeee:1
he canım farkındayım ama fırsat olmadı ki bu hafta sonu kısmetse alacaz artık bakalım bi aksilik çıkmazsa eğer şimdilik herşey normal pazartesi kontrole gidicem bakalım ne diycek doktor
a.selam hoşgeldinnselam kızlar ne var ne yok
hımm anladım bugün yarın yayınlanır öyleyse ..ya bacım ekledim faceye ama inceleyip yayınlıcaz dediler ama daha ses yok:44::44::44::44::44::44:becerebildimmi onuda bilmiyorum canım
ayy yarın ayrıntılınmı varrr haddii git güzel haberlerle gel inşallahhh
bu arada hiç içini sıkma rahat ol hiç bişey çıkmayacak allahın izniyle dualarımız sizinle canım
sağolun kızlar inşallah bişey çıkmazvalla bacım ne dersen de herkes şaşıo geçen hafta sonu düğündeydim ordakilerde öle dio biz seni duyar duymaz almıştır diye düşünüyorduk diyo
canım hayırlısı inşallah birşey çıkmayacak içini ferah tut herşey normal çıkacak allahın izniyle
nurayy ne diyonn anam sen almadınmıııı ya erken dogsa bebişin ne edecennn kısss farkındamı deilsin acabaaaa yaa senn bebişş doguracann biliyosun demeee:1
he canım farkındayım ama fırsat olmadı ki bu hafta sonu kısmetse alacaz artık bakalım bi aksilik çıkmazsa eğer şimdilik herşey normal pazartesi kontrole gidicem bakalım ne diycek doktor
aman aman haftasonu yap hmn alışverişini yıka ütüle hazırla çantanııı saglıcaklaa rn hayırlı günde gelsin ogluşun inşallahhhh
kızlar belim ağrısı ben çıkıyorum dinlenip gelirim tabi sizleri bulursamhepinizi öperek kaçıyorummmmm
babasınınn en güzell hediyesiiiii oyy verenee kurbannnnn cnm yaaa geçmiyordur günlerr vallaaaaa yumuk yumuk ellerini öpmene az kaldıı inşallahhhhh
bencede siyah olduğundan benimki daha büyük çıkmış yoksa benim okadar göründüğü kadar yok bişey
tarfilcim 37.haftaya gelmişsiniz maşallahh hasret bitecek darısı buradaki herkesin başına
hey kızlar nabersiniz herkes nasıl filizim tarfilim canımm pazR GÜNÜ DOĞUMA GİDİYORUŞ NASIL HEYECANLANDIM NAISL DUYGULANDIM ANLATAMAM DAHA DÜN GİBİ HATIRLIRLIYORUM İLK MÜJDESİNİ CANIM YA DUALARIM SENİNLE EN GÜZEL DİLEKLEİRMDE TABİKİ... SEVO FATOŞ LARA GÖBEKLERİNİZİ GÖRDĞM MAŞALLAH ZATEN LARAYI BİREBİR GÖRÜP DOKUNDUM BİLE YAKIŞIKLILARA SÜPER İLERLİYOSUNUZ MAŞALLAH TÜTÜTÜ... İNŞALLAH HERHANGİ BİR SORUN OLMADAN HAYIRLISIYLA ALIRSINIZ YAVUSLARI KUCAKLAIRNIZA EN SON İPEME SORMUŞTUM ÖMERİMİN YAŞ GÜNÜ NE VAKIT DİYE CEVAP GÖREMEDİM BİLEN VARSA SÖYLEYİVERSİN CANLAR... NEVOM BEBİKİ BÜYÜTÜYODUR NE HALDE NASIL BAŞEDİYOR ÇOK MERAK EDİYORUM DURUCUK SEN NE ALEMDESİN YAVRUS TOSTİ MELİKE MİNNAK EDA ŞİFA HERKES İNŞALLAH İYİDİR ... VAAAY BE İSİMLERİ YAZARKEN ŞÖYLE Bİ DÜŞÜNDÜMDE ÇOĞUMUZ DİLEĞİMİZE ÖZLEMİMİZE KAVUŞTUK KİMİMİZ KAVUŞMA YOLUNDA ALLAH BEKLEYEN İSTEYEN HERKESE NASŞP ETSİN İNŞALLAH CANLARIM BENİM ALLAH HERKEZ ÇİN HAYIRLI OLANI HAYIRLI ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH
BİZEGELİNCEE BENİM YOZ YOBAZ PRENSESİM BİR HAYLİ HUZURSUZ SESSİZLİĞE SAKİNLİĞE ALIŞIKLIĞINDNA OLS AGEREK KİMSELERE VARMAZ OLDU SÜREKLİ AĞLAR OLDU MEMNUNİYETSİZ BİR KIZÇE OLDU HAL BÖYLE OLUNCA TATİLDE ANLAMSIZ OLDU ZATEN DÖNÜŞTE İNŞALLAH KARANEDİZ YAPICAZ BUN TELAFİSİ OLUR ARTIK NE YAPALIM:d ŞİMDİDE KAYNANACIMDAYIZ HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA SIKICI GEÇİYOR TABİKİ BİLENLER BİLİR MEŞHUR ELTİMDE ÇARŞAMBA GELİYOR BÜYÜK BİR HENGAME BEKLİYORUM DUA EDİNDE KAL GELMESİN HERHANGİ BİR DURUM OLURSA SEVİYEMİ AŞMADAN YAPIŞTIRAYIM LAFLARI...NEYSE ÖPÜYORUM HERKESİ ÇOK SON OLARAK LEYDİMİN MESAJLARINA RASTLAMIYORUM HİÇ ARAMADIDA UZUN ZAMANDIR BİŞEY YOKTUR İNŞALLAH HABERİ OLAN VARMNI ACEBAAAAAAA
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
akşam bayee sohbet muhabet etmişsiniz bn o saatlerde yürüyüşe çıkıyorum 1_5 .2 saat kadar yürüyoruz tabii arada oturup dinleniyorum iyi geliyor ama eve gelince ayaklarımın ağrısından inliyorum sonra :))
tubii ben sana küstümm herkesi saydın ,sordun bi beni es geçmişsin anacım küstüm işte küstümmm bananneee
tarfilim dün arayıp söyledin bana en az senin kadar heyecanlandım bende ve sanada söylediğim gibi azcık kıskandım gibihayırlısıyla bizde o günlere gelelim inşallah hiç geçmiycek gibi geliyor bana aslında sıcaklar bastırmasa iyiydi böylee Allahım hayırlsıyla sağlıklı bir şekilde kucağına vermeyi nasip etsin darısı bekleyen,isteyen herkesin başına inşallahhh
bacılarımmmmmmmm günaydın hayırlı cumalarrrrrrrr
tuğbiş demek karadeniz yapacaksınız öylemi valla hayalimdeki tatil bende çok istiyorum karadeniz turu inşallahh kısmet olur bizede
tarfilimmmmmmmm pazar yavrunamı kavuşuyosun allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindimm darısı bizlere olsun inşallahhhhhh bizede dua et doğuma girince
ayyyyy çokkk sevindimmm tarfilim beeee maşallah maşallahhh cici kızın artık kollarına konacak şükürler olsun Yarabbim yaaaa çokk güzel bi haber buuu canım arkadaşımevet canım daha güzel bi hediye olamazdı .inşallah canım en çok kime benzediğini merak ediyorum
amin seyhancım inşallah darısı sizler ve gebelik bekleyen arkadaşlar için en kısa zmanda inşallah
çok sağol tuğbacım telde konuşurken sesindeki heyecanı ve mutluluğu çok net hissettim canım ....dr kızımada pek şans vermemişti endometrium kalınlığı sadece 7mm ve çok ince demişti ama görüyoruzki rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye....çok öptüm seni ve nidayı.....eltinin hakkından gerekli şekilde gelirsin sen canım
aminn canım inşallah evet sıcaklarda daha zor ama olsun yavrumuz bizimle
hamdolsun
çok sağol kamercim inşallah kavuşuyorum kısmetse kızıma ...darısı sizlerin başına herzamanki gibi dualarımda olacaksınız zaten sizde bana edin olurmu
tubii ben sana küstümm herkesi saydın ,sordun bi beni es geçmişsin anacım küstüm işte küstümmm bananneee
inşallah ramzan girmeden düşünüyoru< canım antalya tatilinden bişeycik anlamadık hep merkezdeydik yalnızca bir gün beldibi yaptık oda kesmedi nida huysuzlaşınca e burada hep evdeyiz zaten erzurumdaki hayatım malum herkes biliyo siftah yaptıysak gerisi gelsin dedik bakalım kısmet olursa inşalahtuğbiş demek karadeniz yapacaksınız öylemi valla hayalimdeki tatil bende çok istiyorum karadeniz turu inşallahh kısmet olur bizede
cansın caaaaaaan afedersin ama halt etmiş o doktor ...bizde szi çoköpüyoruz hayırlısı bakalım neler olucuukkk bekliyoruk iltiyiiçok sağol tuğbacım telde konuşurken sesindeki heyecanı ve mutluluğu çok net hissettim canım ....dr kızımada pek şans vermemişti endometrium kalınlığı sadece 7mm ve çok ince demişti ama görüyoruzki rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye....çok öptüm seni ve nidayı.....eltinin hakkından gerekli şekilde gelirsin sen canım
canımmmmmmmvallahi aklımdan geçerken yazmamışlım nurcik af buyur annemmmmmmm sana bir tel muhabbeti sözüm olsun araceyim yakında öpeceyim seni sös bakşifaaaaaaaam canımm nabersin dostum hep duamdasın allah göynüne göre versin içimden geldi bu saatte yazıverdim ballış
HEPİNİZİN MÜBAREK KANDİLİNİZİ KUTLUYORUM HERŞEYİN GÖYNÜNÜZCE OLMASINI DİLEYEREK...
VEEE..SİZİ SEVİYORUM
ayyyyy çokkk sevindimmm tarfilim beeee maşallah maşallahhh cici kızın artık kollarına konacak şükürler olsun Yarabbim yaaaa çokk güzel bi haber buuu canım arkadaşım:81::81::81::81::81: :13::13::13::13::13: en çok göbişten iğne işkencesinden kurtulmana çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim sağlıkla keyifle büyüt inşallah cici kızını gözleriniz aydın olsunnn ohh beeeee yaaaaa kocamannnnn öptümm canım benim bence senin gibi güzel olacak ( kocişin duymasın ) sana benzeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?