Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese

akşam bayee sohbet muhabet etmişsiniz bn o saatlerde yürüyüşe çıkıyorum 1_5 .2 saat kadar yürüyoruz tabii arada oturup dinleniyorum iyi geliyor ama eve gelince ayaklarımın ağrısından inliyorum sonra :))

tubii ben sana küstümm herkesi saydın ,sordun bi beni es geçmişsin anacım küstüm işte küstümmm bananneee

tarfilim dün arayıp söyledin bana en az senin kadar heyecanlandım bende ve sanada söylediğim gibi azcık kıskandım gibi hayırlısıyla bizde o günlere gelelim inşallah hiç geçmiycek gibi geliyor bana aslında sıcaklar bastırmasa iyiydi böyleeAllahım hayırlsıyla sağlıklı bir şekilde kucağına vermeyi nasip etsin darısı bekleyen,isteyen herkesin başına inşallahhh

ALLAH’ım! Bu günün başlangıcını Rahmet, ortasını fani ve günahlı şeylerden uzaklık, sonunu ise lütuf ve ikram eyle !HAYIRLI CUMALARRRR
»» AMİN ««

herkese hayırlı cumalar canlarım hepinizi çok özledimmmmm net işini eşim sonunda halletti biz iyiyiz oğluşda iyi artık iyice hareketlendi uykularımdan bile uyandırıyor salıdan beride evde temizlik vardı saolsun annemle halam geldiler cam pencere halı derken evimi mis gibi yapıp dün gittiler sizlerde ne var n eyok yeni gelişmeler varmı inşallah hayırlısıyla yeni haberler duyalım

ohh evinn miss gibii olmuşturr bendedee geçen haftaa vardıı temizlikkk insanın üstünden yük nasıl kalkıyoooo deilmii

maşallahhh ogluşunaa kucagına almayaaa çok az kaldııııııı darısıı başımızaaaaa

nuray gözün aydın net bağlanmış:) evde mis gibi ohh güle güle kirlet ..
doğuma az kalmış artık alışverişe başlamışsındır

bacılarımmmmmmmm günaydın hayırlı cumalarrrrrrrr

tuğbiş demek karadeniz yapacaksınız öylemi valla hayalimdeki tatil bende çok istiyorum karadeniz turu inşallahh kısmet olur bizede

tarfilimmmmmmmm pazar yavrunamı kavuşuyosun allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindimm darısı bizlere olsun inşallahhhhhh bizede dua et doğuma girince

nurcikimmmm 1,5-2 saat biraz fazla yürümüyormusun canım:44::44::44::44::44::44:dikkat et biraz allah korusun erken doğuma filan yol açar dozunda yürü canım birazcık

saol canım sende güle güle kirlet günler azalsın biz bebişleri kucamıza alaalım sıramızı diğer arkadaşlara verelim inşallah

nurcikimmmm 1,5-2 saat biraz fazla yürümüyormusun canım:44::44::44::44::44::44:dikkat et biraz allah korusun erken doğuma filan yol açar dozunda yürü canım birazcık

dedim ya canım arada oturyorum (20 dakkada bir) bazen korkmuyor değilim aç ama bu yürüyüş ssyesinde nefes darlığım eskiye göre çok daha iyi mesela ilk aylar 10 dakka yürümeden nefes nefese kalıyordum hadi eve dönelim diyordum hatta öedmlerim bile biraz daha iyi gibi

nuray gözün aydın net bağlanmış:) evde mis gibi ohh güle güle kirlet ..
doğuma az kalmış artık alışverişe başlamışsındır

saol canım darısı sizlere artık
canım daha almadık ancak temizlik falan bakalım hafta sonu ne olur bilemem hayırlısı artık

dinlenen dnlene gez tatlım bişcik olmaz nefesin açılmış ne güzel

bacım olsun sen genede 45dk 1 saate indir 8. aydan sonra biraz daha artırırsın

canım daha almadık ancak temizlik falan bakalım hafta sonu ne olur bilemem hayırlısı artık
eh be nuray ne diyem sana

dinlenen dnlene gez tatlım bişcik olmaz nefesin açılmış ne güzel
valla eşimde farkediyor nefes nefese kalmıyorsun artık diyo sadece ayak bileklerim çok ağrıyo oda eve dönüp oturunca ortaya çıkıyor

bacım olsun sen genede 45dk 1 saate indir 8. aydan sonra biraz daha artırırsın

ilerki aylarda belki bu kadar uzun yürüyüşler yapamıycam diye şimdiden yürüyebildiğim kadar yürüyeyim diyorum :))

yaa kızlar benim yarın ayrıntılı ultrasonum var ve çok korkuyorum ensedeki ödem yok olmuştur inşallah dua edin bize ne olur

nurayy ne diyonn anam sen almadınmıııı ya erken dogsa bebişin ne edecennn kısss farkındamı deilsin acabaaaa yaa senn bebişş doguracann biliyosun demeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…