herkese hayırlı cumalar canlarım hepinizi çok özledimmmmm net işini eşim sonunda halletti biz iyiyiz oğluşda iyi artık iyice hareketlendi uykularımdan bile uyandırıyor salıdan beride evde temizlik vardı saolsun annemle halam geldiler cam pencere halı derken evimi mis gibi yapıp dün gittiler sizlerde ne var n eyok yeni gelişmeler varmı inşallah hayırlısıyla yeni haberler duyalım
nuraycımmm seninde az kalmış canım evinde temizlenmiş mis mis olmusunuz güle güle kirletin canım
ohh evinn miss gibii olmuşturr bendedee geçen haftaa vardıı temizlikkk insanın üstünden yük nasıl kalkıyoooo deilmii
maşallahhh ogluşunaa kucagına almayaaa çok az kaldııııııı darısıı başımızaaaaa
nurcikimmmm 1,5-2 saat biraz fazla yürümüyormusun canım:44::44::44::44::44::44:dikkat et biraz allah korusun erken doğuma filan yol açar dozunda yürü canım birazcık
nuray gözün aydın net bağlanmış:) evde mis gibi ohh güle güle kirlet ..
doğuma az kalmış artık alışverişe başlamışsındır
dedim ya canım arada oturyorum (20 dakkada bir) bazen korkmuyor değilim aç ama bu yürüyüş ssyesinde nefes darlığım eskiye göre çok daha iyi mesela ilk aylar 10 dakka yürümeden nefes nefese kalıyordum hadi eve dönelim diyordum hatta öedmlerim bile biraz daha iyi gibi
dedim ya canım arada oturyorum (20 dakkada bir) bazen korkmuyor değilim aç ama bu yürüyüş ssyesinde nefes darlığım eskiye göre çok daha iyi mesela ilk aylar 10 dakka yürümeden nefes nefese kalıyordum hadi eve dönelim diyordum hatta öedmlerim bile biraz daha iyi gibi
eh be nuray ne diyem sanasaol canım darısı sizlere artık
canım daha almadık ancak temizlik falan bakalım hafta sonu ne olur bilemem hayırlısı artık
valla eşimde farkediyor nefes nefese kalmıyorsun artık diyo sadece ayak bileklerim çok ağrıyo oda eve dönüp oturunca ortaya çıkıyordinlenen dnlene gez tatlım bişcik olmaz nefesin açılmış ne güzel
bacım olsun sen genede 45dk 1 saate indir 8. aydan sonra biraz daha artırırsın
saol canım darısı sizlere artık
canım daha almadık ancak temizlik falan bakalım hafta sonu ne olur bilemem hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?