Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yanlış değilsem eğer serklaj olması lazım tam olarak bilmiyorum bende

kızlar teyzem aradı bize gel diyo hazırlanıp çıkıyorum hemen ..görüşrüzz

kızlar çıktım ben biraz dinlenelim görüşürüzzzz
güle güle şekerim bendee çıkıyorum kuran varmış oraya gidicem

inşallah cnmm bir ihmalin kurbanı olmayız ben bundan çok korkuyorum doktor hatası doktor kurbanı saglıcakla kucagımıza lalaım yavrularımızııı

yanlış değilsem eğer serklaj olması lazım tam olarak bilmiyorum bende

kızlar teyzem aradı bize gel diyo hazırlanıp çıkıyorum hemen ..görüşrüzz
güle güle git tatlım bende çıkayım

güle güle adaşım Rabbim kabul etsin bol dua edersin ne güzel dualar okunurken bende çıkıyorum öpüldünüz

iyiydim seyhanın duruma biraz canım sıkıldı
sen nasılsın geri sayım başladı heycan artıyormu
normal doğummu yapacaksın

alalh yardımcısı olsun seyhanın inşallah hayırlısıylşa bişicik olmaz
bende iyiyim evet az kaldı 43 gün az bi iş falan yapıyım yoruluyorum netin başındada çok duramıom arada girip bakınıp çıkıom dün doktora gittim herşey normal dedi şimdilik normal görünüyor inşallahta öyle olur

ayyyy gerçekten üzüldüm ALLAH korusun bebeginide onuda işallah bişey olmaz kaç aylıktı hamileligi

merhabalar kızlar herkes gitmş sanırım,tam anlayamadım ama seyhanın rahatsızlığı var sanırım inşallah bişey olmaz ,erkenden farkettilerse müdahale ederler durdururlar inşallah,belki yatırırlar gözlem altında tutmak için.Rabbim yavrusunu ona onu yavrusuna bağışlasın inşallah.birbirlerine sımsıkı sarılsınlar

kıslar 3 buçuk gibi seyhanla konuştum daha operasyona alınmamıştııı çok yogun ameliyathane diyoduu RABBİM yardımcısı olsun çabucak olsun kurtulsun inşallahh

kızlar seyhanı aradım eşi çıktı telefona

seyhan musait değil ama iyiymiş çok bişey soramadım ama iyi olduğunu öğrendim çok şükürrinşallah hemencecik toparlanırlar minik kızıyla birlikte

ohhh hamd olsun iyilerrrrr hemencecik toplanır inşallah

aminn canım amin inşallah

kıslar 3 buçuk gibi seyhanla konuştum daha operasyona alınmamıştııı çok yogun ameliyathane diyoduu RABBİM yardımcısı olsun çabucak olsun kurtulsun inşallahh
hımm demek epey beklettiler neyseki şu an iyi haberini aldık

aman bizim için iyi olduğunun haberi çok şükür duyduk

ohhh hamd olsun iyilerrrrr hemencecik toplanır inşallah
inşallah amin

bende aradım eşi çıktı iyi çok şükür
maşallah çok iyi hep güzel haberlerimiz olsun inşallah

Sevom canım inşallah şu an çok daha iyisindir hep aklımda ve duamdasın

şifacım erkencisin hayırdır kuzum uyku tutmadımı
bu arada günaydın bacım
sevom inşallah daha iyidir bebişi ile birlikte

şifacım erkencisin hayırdır kuzum uyku tutmadımı
bu arada günaydın bacım
sevom inşallah daha iyidir bebişi ile birlikte
evet canım bu aralar acayip erkenciyim uykusuzum ama onuda gündüz takviye uyku yapıyom yeni bi sistemim var artık günaydın canım inşallah bi güzel haber alsak da devamı gelse inşallah

günaydın bacılar hemşom ahanda bu aynı ben

sevocum güzel haberlerle gel canım
günaydın hemşom bugün ilk günaydın senden olsun diye bekledim bekledim görünürde yoktun yine bendensiniz bugünlükte kaç olmuşsun peki bu arada inşallah Sevomuzdan güzel haber alalım bir oh deseydik

olsun hemşom senin günydınınla güne başlamak güzel 77.5 olmuşum bacımmm 100 kiloyu geçmeden doğururum inşallahhhh

sevo iyidir canım allahın izniyle

olsun hemşom senin günydınınla güne başlamak güzel 77.5 olmuşum bacımmm 100 kiloyu geçmeden doğururum inşallahhhh

sevo iyidir canım allahın izniyle
canımsın teşekkür ederim seninde mesajların eksik olmasın iyiki netin geldi eee ama sen 2 bebiş taşıyınca göbişte sanki bu aldığın kilolar normal gibi hadi inşallah diyeyim 100 olmadan kucağında olsunlar inşallah Sevo dan yinede bi haber alsak inşallah iyi olduğunu hissediyorum ama emin olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…