yanlış değilsem eğer serklaj olması lazım tam olarak bilmiyorum bendebende olsam giderdim
hadi ya 3 kişi daha mı var böyle bişi yaptıraninşallah herkes vaktinde sağlıklıca hayırlıca alsın bebeğini kucağına inşallah
serklaj mı deniyor bu operasyonun adına :26: evet hassaslaştı artık pür dikkat olur mutlaka bebişi için
bence moral olursun yanında seni görmesi ona iyi gelir
hımm dikkatle özenle inşallah vaktinde alacak bebişini inşallah
maşallah çok iyi atlatmış teyzen darısı Sevo yaharbiden nasıl anlaşıldı acaba :26: erken teşhis hayat kurtarıyor valla
evet evet mutlaka sıcak canlı haberler gelsin güzel hayırlı sağlıklı haberleri olsun inşş
bende merak ettim acaba nasıl anlaşıldı diye :18::18::18::18:
iyi bari dikkat edildiği sürece her şey yolunda gidiyor maşallah inşallah
güle güle şekerim bendee çıkıyorum kuran varmış oraya gidicemkızlar çıktım ben biraz dinlenelim görüşürüzzzz
bu dönemlerde bakılıyormuş canım belki bıu gidişinde bakar doktorun
aynen öyle canım bende öyle diyordum hamile kakalımda elbet doğururuz diyodum ama öyle değilmiş her günün stres allah yardımcımız olsun
güle güle git tatlım bende çıkayımyanlış değilsem eğer serklaj olması lazım tam olarak bilmiyorum bende
kızlar teyzem aradı bize gel diyo hazırlanıp çıkıyorum hemen ..görüşrüzz
güle güle adaşım Rabbim kabul etsin bol dua edersin ne güzel dualar okunurkengüle güle şekerim bendee çıkıyorum kuran varmış oraya gidicem
inşallah cnmm bir ihmalin kurbanı olmayız ben bundan çok korkuyorum doktor hatası doktor kurbanı saglıcakla kucagımıza lalaım yavrularımızııı
iyiydim seyhanın duruma biraz canım sıkıldı
sen nasılsın geri sayım başladı heycan artıyormu
normal doğummu yapacaksın
günadydın canım ..iyiy değilim yaa şimdi seyhan aradaı açılması olmuş erken doğum riski var bizim gittiğmiz merkezin telefon numarasını istedi dikiş atılacak dedi galiba.. Allahım korusun bebeğini
kızlar seyhanı aradım eşi çıktı telefona
seyhan musait değil ama iyiymişçok bişey soramadım ama iyi olduğunu öğrendim çok şükürr inşallah hemencecik toparlanırlar minik kızıyla birlikte
aminn canım amin inşallahmerhabalar kızlar herkes gitmş sanırım,tam anlayamadım ama seyhanın rahatsızlığı var sanırım inşallah bişey olmaz ,erkenden farkettilerse müdahale ederler durdururlar inşallah,belki yatırırlar gözlem altında tutmak için.Rabbim yavrusunu ona onu yavrusuna bağışlasın inşallah.birbirlerine sımsıkı sarılsınlar
hımm demek epey beklettilerkıslar 3 buçuk gibi seyhanla konuştum daha operasyona alınmamıştııı çok yogun ameliyathane diyoduu RABBİM yardımcısı olsun çabucak olsun kurtulsun inşallahh
aman bizim için iyi olduğunun haberi çok şükür duydukkızlar seyhanı aradım eşi çıktı telefona
seyhan musait değil ama iyiymişçok bişey soramadım ama iyi olduğunu öğrendim çok şükürr inşallah hemencecik toparlanırlar minik kızıyla birlikte
inşallah aminohhh hamd olsun iyilerrrrr hemencecik toplanır inşallah
maşallah çok iyi hep güzel haberlerimiz olsun inşallahbende aradım eşi çıktı iyi çok şükür
evet canım bu aralar acayip erkenciyimşifacım erkencisin hayırdır kuzum uyku tutmadımı
bu arada günaydın bacım
sevom inşallah daha iyidir bebişi ile birlikte
Nurcik bu sen misin yoksa kız
günaydın hemşom bugün ilk günaydın senden olsun diye bekledim bekledim görünürde yoktun yine bendensiniz bugünlükte
günaydın bacılar hemşom ahanda bu aynı ben
sevocum güzel haberlerle gel canım
günaydın hemşom bugün ilk günaydın senden olsun diye bekledim bekledim görünürde yoktun yine bendensiniz bugünlüktekaç olmuşsun peki bu arada inşallah Sevomuzdan güzel haber alalım bir oh deseydik
canımsın teşekkür ederim seninde mesajların eksik olmasın iyiki netin geldiolsun hemşom senin günydınınla güne başlamak güzel77.5 olmuşum bacımmm 100 kiloyu geçmeden doğururum inşallahhhh
sevo iyidir canım allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?