şu operayondan bir çıksın hayırlısıyla ,telefonla arar soraraız durumunu
bende olsam giderdimsen bilirsin canım ..ben olsam giderdim herhalde
hadi ya 3 kişi daha mı var böyle bişi yaptıranya inşallah bişeycik olmazzzz ekim annelerinde yaptıran 3 kişimi ne varr ALLAH ın izniylee sadece dikkatli olarak geçiriyorlarr bu dönemiii bizim fındık kurduu sıkılmışş annesiyleee oyun oyynamak istemişşş RABBİM in izniyle geçecek bu günlerde inşallahhhh
serklaj mı deniyor bu operasyonun adına :26: evet hassaslaştı artık pür dikkat olur mutlaka bebişi içinbu serklaj olayını bende biliyorum olabilecek bir durum bundan sonra daha dikkat etmesi gerekli sevonun
bence moral olursun yanında seni görmesi ona iyi geliryaa öyledee benimde içim içimi yiyor amaaa şimdi zaten kafası dagınık yorgun bide gidip daha fazla yormaktan korkuyorummm
hımm dikkatle özenle inşallah vaktinde alacak bebişini inşallahyanii sadecee dikkat edecekk yavrusunudaaa zamanı gelincee kucagınaa alıpp kokluyacakkkk
maşallah çok iyi atlatmış teyzen darısı Sevo yakızlar inşallah bişeycik olmaz benim teyzemde rahim ağzı yetmezliği var o hgamileliğinin 9.haftasında dikiş attırdı
maşallah 40 haftayı doşdurdu dikişini aldırdı sancısının başlamasını bekliyor normal hayatınada devam etti sıkıntısı olmadı inşallah seyhanada bişey olmaz şükür erken farkedilmiş
evet evet mutlaka sıcak canlı haberler gelsin güzel hayırlı sağlıklı haberleri olsun inşşşu operayondan bir çıksın hayırlısıyla ,telefonla arar soraraız durumunu
bende merak ettim acaba nasıl anlaşıldı diye :18::18::18::18:suyu filanmı gelmiş nasıl anlamış acaba ağrısımı olmuş neden olmuşki çok merak ettim ben
iyi bari dikkat edildiği sürece her şey yolunda gidiyor maşallah inşallahaminnn cnm inşallahhhhh bencee teyzeninki daha tehlikeliymişşşş ama maşallah beklenen güne gelmişş bizim fındık kurdudaa zamanında gelecek inşallah
amin inşallah
evet teyzemin dikişi atılana kadar sürekli kanaması oluyordu
seyhana onun için şaşırdım hiç bir belirti vermedem aniden böyle bişey olması
seyhana geçmiş olsun dileklerimi ilet selam söyle
yok cnm ALLAH korusun suyu filen gelmemiş seyhanın dün detaylısı vardı doktorr öyle demiş neden oldugunu bilmiyorum ama sanırsam bünye meselesi
bana sadece açılmasının oldğunu erken doğum riski ve dikiş atılacağını söyledi merkezin telefonunu almak için aramıştı bende çok korkttum teselli bile veremedim alel acele numarayı verdim ve kapatık :26::26::26::26:
amin kedersizim amin canım çok sağolbiraz üşümüşsün ama iyi gelmiş tamamiyle yok olur gider inşallah baş ağrıların
herşeyde var bir hayır işte detaylı da çıkmış demek sonuç Rabbim güç versin bebeği için azcık katlansın sonuç süper olacak inşşşyok cnm ALLAH korusun suyu filen gelmemiş seyhanın dün detaylısı vardı doktorr öyle demiş neden oldugunu bilmiyorum ama sanırsam bünye meselesi
:18::18::18::18:bana sadece açılmasının oldğunu erken doğum riski ve dikiş atılacağını söyledi merkezin telefonunu almak için aramıştı bende çok korkttum teselli bile veremedim alel acele numarayı verdim ve kapatık :26::26::26::26:
bence madem yemek yediği için akşamı bekletiyolar halaaa zamanın var bol moral vermiş olursun yüzyüze kendini daha iyi hissederayy gerçekmiiii dahaa odayaa almamışlardı boş oda bulmaya çalışıyorlardııı eşi ve annesii vardır diye tahmin ediyorum sormadımki kim var diyee
detaylıda iyiki farkedilmiş amaamin inşallah
evet teyzemin dikişi atılana kadar sürekli kanaması oluyordu
seyhana onun için şaşırdım hiç bir belirti vermedem aniden böyle bişey olması
seyhana geçmiş olsun dileklerimi ilet selam söyle
:26:dünmü öğrenmişler bunu :26::26::26::26:
bence koş git yanına bol vakit var sitresi artar bekledikçe :18:yemek yedim dediii sabah o yüzden akşama alabilirler dedi anestezi verecekler yaaa:26::26::26::26:
bu haber birazcık içime su serpti fatoş
allah korusun ani bişey olmadan farkedilmiş tedbir alınması çok iyi bundan sonra daha dikkatli olması lazım inşallah bişey olmadan bu dönemi rahatça atlatır
kızlar bu arada sizlerinde ölçümü yapıldımı benim pazartesi kontrolümde yapıldı sizlerde ihmal etmeyin yaptırın
amin kedersizim amin canım çok sağol
herşeyde var bir hayır işte detaylı da çıkmış demek sonuç Rabbim güç versin bebeği için azcık katlansın sonuç süper olacak inşşş
:18::18::18::18:ani haberlere bende gelemem acayip panik olurum seni çok iyi anlıyorum :18::18::18:
bence madem yemek yediği için akşamı bekletiyolar halaaa zamanın var bol moral vermiş olursun yüzyüze kendini daha iyi hisseder
detaylıda iyiki farkedilmiş amaevet benden de bol selam iletin acil şifala iletiyoruz bol dua takviye ediyoruz
:26:
bence koş git yanına bol vakit var sitresi artar bekledikçe :18:
evet ya şükür hemen farkedilip hemen müdahele altına alındı Sevomuz bebeğinin şansına oldu bencecnm şükürler olsunnnkii seyhandaa bu gibi durumlar yineee yok sadece detaylı doktoru öyle demişşş inşallah hiçbir sorun olmadan yine alacak yavrusunu kucagınaa
evet yaa benimde aklıma kanama yada suyu geldi filan zannettim :18::18::18: neyseki detayı öğrendikbu haber birazcık içime su serpti fatoş
allah korusun ani bişey olmadan farkedilmiş tedbir alınması çok iyi bundan sonra daha dikkatli olması lazım inşallah bişey olmadan bu dönemi rahatça atlatır
kızlar bu arada sizlerinde ölçümü yapıldımı benim pazartesi kontrolümde yapıldı sizlerde ihmal etmeyin yaptırın
hadi afiyet olsun bende kocişle yapmıştım sonra uyuyup az önce uyandımhepinize iyi günler ben çıkıyorum daha kahvaltı yapmadım düzenim bozuldu yine
bu ölçüm nasıl yapılıyoo bilmiyorum ama doktorrraa girdiğimde usg de hep rahim agazı kapalı güzel diyooo ben daha detaylıya girmedim cuma günü giricem inşallah sorunsuz geçer
inşallah tatlm sorunsuz atlatacaksın :13:bu ölçüm nasıl yapılıyoo bilmiyorum ama doktorrraa girdiğimde usg de hep rahim agazı kapalı güzel diyooo ben daha detaylıya girmedim cuma günü giricem inşallah sorunsuz geçer
inşallah bebeğinin şansı için sıkıntısız sağlıklıca devam etsin inşallah vaktinde kucağına almak nasip olsun inşallahyok yaa şimdii bi oyana bi bu yana götürüp duruyorlardı konuşmaya bile vakti yoktuu biraz zaman geçsin öylee evt detaylıdaaa farkedilmesii güzel bi durum hiçbir tehlike atlatmadan ögrenmiş oldu hamileliğinin devamıda böyle sorunsuz gider inşallah
detaylıyla ilgisi yok canım bunun onu banada söylüyor doktorlar 2 doktora gidiyorum ikiside karından bakarken rahim ağzın kapalı iyi diyorlar
pazartesi tüp doktorum alttan baktı çok nazik davrandı ama sonuna kadar itmedi aleti allatn rahim ağzının ölçümünü yaptı çok iyi dedi eğer bunda azalma olursa serklaj olman lazım ama seninki çok iyi dedi çok şükür
aman maşallah hep devam etsin güzel haberleriniz inşallahdetaylıyla ilgisi yok canım bunun onu banada söylüyor doktorlar 2 doktora gidiyorum ikiside karından bakarken rahim ağzın kapalı iyi diyorlar
pazartesi tüp doktorum alttan baktı çok nazik davrandı ama sonuna kadar itmedi aleti allatn rahim ağzının ölçümünü yaptı çok iyi dedi eğer bunda azalma olursa serklaj olman lazım ama seninki çok iyi dedi çok şükür
evet dr a hatırlat bakalım ne diycekamann bize niye bakmıyorlarkiii ben bu gittiğimde söylerim doktoraaaa
aman maşallah hep devam etsin güzel haberleriniz inşallah
evet dr a hatırlat bakalım ne diycek
:18::18::18::18::18: evet ya doğru düzgün sevinilmiyor değilmi hep riskler filan insanın aklında :18::18::18::18: ALLAH ım tüm bebişleri tüm hamişleri korusun inşallahuff yaaaa önceden hamilelik hep hayaldi ve bu gibi durumlar aklımın ucuna gelmezdi hamile kalan dogururrr düşüncesindeydimm ama şimdi tam tersi bitmek bilmiyon sitresli koskoca 9 ay
bu dönemlerde bakılıyormuş canım belki bıu gidişinde bakar doktorunamann bize niye bakmıyorlarkiii ben bu gittiğimde söylerim doktoraaaa
aynen öyle canım bende öyle diyordum hamile kakalımda elbet doğururuz diyodum ama öyle değilmiş her günün stres allah yardımcımız olsunuff yaaaa önceden hamilelik hep hayaldi ve bu gibi durumlar aklımın ucuna gelmezdi hamile kalan dogururrr düşüncesindeydimm ama şimdi tam tersi bitmek bilmiyon sitresli koskoca 9 ay
:18::18::18::18::18: evet ya doğru düzgün sevinilmiyor değilmi hep riskler filan insanın aklında :18::18::18::18: ALLAH ım tüm bebişleri tüm hamişleri korusun inşallah
ah bizler acemiyiz ya işte hemen hepsi rüya gibi gelip geçecek zannediyoruz hepimizbu dönemlerde bakılıyormuş canım belki bıu gidişinde bakar doktorun
aynen öyle canım bende öyle diyordum hamile kakalımda elbet doğururuz diyodum ama öyle değilmiş her günün stres allah yardımcımız olsun
aminn canım benim aminnnn inşallahaynen öyle şekerimmm aminn diyerek tüm özlem çekenleredee bu tereddütlü vakitlere tezcek ulaşmalarını nasip etsin inşallah
güle güle tatlım dinlen güzelce sonra yine gelirsin nasılsakızlar çıktım ben biraz dinlenelim görüşürüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?