Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sen bilirsin canım ..ben olsam giderdim herhalde
bende olsam giderdim

hadi ya 3 kişi daha mı var böyle bişi yaptıran inşallah herkes vaktinde sağlıklıca hayırlıca alsın bebeğini kucağına inşallah

bu serklaj olayını bende biliyorum olabilecek bir durum bundan sonra daha dikkat etmesi gerekli sevonun
serklaj mı deniyor bu operasyonun adına :26: evet hassaslaştı artık pür dikkat olur mutlaka bebişi için

yaa öyledee benimde içim içimi yiyor amaaa şimdi zaten kafası dagınık yorgun bide gidip daha fazla yormaktan korkuyorummm
bence moral olursun yanında seni görmesi ona iyi gelir

yanii sadecee dikkat edecekk yavrusunudaaa zamanı gelincee kucagınaa alıpp kokluyacakkkk
hımm dikkatle özenle inşallah vaktinde alacak bebişini inşallah

maşallah çok iyi atlatmış teyzen darısı Sevo ya harbiden nasıl anlaşıldı acaba :26: erken teşhis hayat kurtarıyor valla

şu operayondan bir çıksın hayırlısıyla ,telefonla arar soraraız durumunu
evet evet mutlaka sıcak canlı haberler gelsin güzel hayırlı sağlıklı haberleri olsun inşş

suyu filanmı gelmiş nasıl anlamış acaba ağrısımı olmuş neden olmuşki çok merak ettim ben
bende merak ettim acaba nasıl anlaşıldı diye :18::18::18::18:

aminnn cnm inşallahhhhh bencee teyzeninki daha tehlikeliymişşşş ama maşallah beklenen güne gelmişş bizim fındık kurdudaa zamanında gelecek inşallah
iyi bari dikkat edildiği sürece her şey yolunda gidiyor maşallah inşallah

cnm şükürler olsunnnkii seyhandaa bu gibi durumlar yineee yok sadece detaylı doktoru öyle demişşş inşallah hiçbir sorun olmadan yine alacak yavrusunu kucagınaa

yok cnm ALLAH korusun suyu filen gelmemiş seyhanın dün detaylısı vardı doktorr öyle demiş neden oldugunu bilmiyorum ama sanırsam bünye meselesi

bu haber birazcık içime su serpti fatoş
allah korusun ani bişey olmadan farkedilmiş tedbir alınması çok iyi bundan sonra daha dikkatli olması lazım inşallah bişey olmadan bu dönemi rahatça atlatır

kızlar bu arada sizlerinde ölçümü yapıldımı benim pazartesi kontrolümde yapıldı sizlerde ihmal etmeyin yaptırın

biraz üşümüşsün ama iyi gelmiş tamamiyle yok olur gider inşallah baş ağrıların
amin kedersizim amin canım çok sağol

yok cnm ALLAH korusun suyu filen gelmemiş seyhanın dün detaylısı vardı doktorr öyle demiş neden oldugunu bilmiyorum ama sanırsam bünye meselesi
herşeyde var bir hayır işte detaylı da çıkmış demek sonuç Rabbim güç versin bebeği için azcık katlansın sonuç süper olacak inşşş

:18::18::18::18: ani haberlere bende gelemem acayip panik olurum seni çok iyi anlıyorum :18::18::18:

ayy gerçekmiiii dahaa odayaa almamışlardı boş oda bulmaya çalışıyorlardııı eşi ve annesii vardır diye tahmin ediyorum sormadımki kim var diyee
bence madem yemek yediği için akşamı bekletiyolar halaaa zamanın var bol moral vermiş olursun yüzyüze kendini daha iyi hisseder

detaylıda iyiki farkedilmiş ama evet benden de bol selam iletin acil şifala iletiyoruz bol dua takviye ediyoruz

dünmü öğrenmişler bunu :26::26::26::26:
:26:

yemek yedim dediii sabah o yüzden akşama alabilirler dedi anestezi verecekler yaaa:26::26::26::26:
bence koş git yanına bol vakit var sitresi artar bekledikçe :18:

bu ölçüm nasıl yapılıyoo bilmiyorum ama doktorrraa girdiğimde usg de hep rahim agazı kapalı güzel diyooo ben daha detaylıya girmedim cuma günü giricem inşallah sorunsuz geçer

yok yaa şimdii bi oyana bi bu yana götürüp duruyorlardı konuşmaya bile vakti yoktuu biraz zaman geçsin öylee evt detaylıdaaa farkedilmesii güzel bi durum hiçbir tehlike atlatmadan ögrenmiş oldu hamileliğinin devamıda böyle sorunsuz gider inşallah

cnm şükürler olsunnnkii seyhandaa bu gibi durumlar yineee yok sadece detaylı doktoru öyle demişşş inşallah hiçbir sorun olmadan yine alacak yavrusunu kucagınaa
evet ya şükür hemen farkedilip hemen müdahele altına alındı Sevomuz bebeğinin şansına oldu bence

evet yaa benimde aklıma kanama yada suyu geldi filan zannettim :18::18::18: neyseki detayı öğrendik

hepinize iyi günler ben çıkıyorum daha kahvaltı yapmadım düzenim bozuldu yine
hadi afiyet olsun bende kocişle yapmıştım sonra uyuyup az önce uyandım yüzümü bile yıkamadan pc başına geldim ama çay içmek canım istiyor yanınada belki atıştırmalık yapabilirim hem iştahım da arttı benim son günlerde zırt-pırt acıkıp atıştırıyorum

bu ölçüm nasıl yapılıyoo bilmiyorum ama doktorrraa girdiğimde usg de hep rahim agazı kapalı güzel diyooo ben daha detaylıya girmedim cuma günü giricem inşallah sorunsuz geçer

detaylıyla ilgisi yok canım bunun onu banada söylüyor doktorlar 2 doktora gidiyorum ikiside karından bakarken rahim ağzın kapalı iyi diyorlar

pazartesi tüp doktorum alttan baktı çok nazik davrandı ama sonuna kadar itmedi aleti allatn rahim ağzının ölçümünü yaptı çok iyi dedi eğer bunda azalma olursa serklaj olman lazım ama seninki çok iyi dedi çok şükür

inşallah tatlm sorunsuz atlatacaksın :13:

inşallah bebeğinin şansı için sıkıntısız sağlıklıca devam etsin inşallah vaktinde kucağına almak nasip olsun inşallah

amann bize niye bakmıyorlarkiii ben bu gittiğimde söylerim doktoraaaa

aman maşallah hep devam etsin güzel haberleriniz inşallah

evet dr a hatırlat bakalım ne diycek

aman maşallah hep devam etsin güzel haberleriniz inşallah

evet dr a hatırlat bakalım ne diycek

uff yaaaa önceden hamilelik hep hayaldi ve bu gibi durumlar aklımın ucuna gelmezdi hamile kalan dogururrr düşüncesindeydimm ama şimdi tam tersi bitmek bilmiyen sitresli koskoca 9 ay

Son düzenleme:
uff yaaaa önceden hamilelik hep hayaldi ve bu gibi durumlar aklımın ucuna gelmezdi hamile kalan dogururrr düşüncesindeydimm ama şimdi tam tersi bitmek bilmiyon sitresli koskoca 9 ay
:18::18::18::18::18: evet ya doğru düzgün sevinilmiyor değilmi hep riskler filan insanın aklında :18::18::18::18: ALLAH ım tüm bebişleri tüm hamişleri korusun inşallah

bu dönemlerde bakılıyormuş canım belki bıu gidişinde bakar doktorun
uff yaaaa önceden hamilelik hep hayaldi ve bu gibi durumlar aklımın ucuna gelmezdi hamile kalan dogururrr düşüncesindeydimm ama şimdi tam tersi bitmek bilmiyon sitresli koskoca 9 ay
aynen öyle canım bende öyle diyordum hamile kakalımda elbet doğururuz diyodum ama öyle değilmiş her günün stres allah yardımcımız olsun

:18::18::18::18::18: evet ya doğru düzgün sevinilmiyor değilmi hep riskler filan insanın aklında :18::18::18::18: ALLAH ım tüm bebişleri tüm hamişleri korusun inşallah

aynen öyle şekerimmm aminn diyerek tüm özlem çekenleredee bu tereddütlü vakitlere tezcek ulaşmalarını nasip etsin inşallah

ah bizler acemiyiz ya işte hemen hepsi rüya gibi gelip geçecek zannediyoruz hepimiz Rabbim korusun sağlıkla sıkıntısızca devam etsin

aynen öyle şekerimmm aminn diyerek tüm özlem çekenleredee bu tereddütlü vakitlere tezcek ulaşmalarını nasip etsin inşallah
aminn canım benim aminnnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…