Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya inşallah bişeycik olmazzzz ekim annelerinde yaptıran 3 kişimi ne varr ALLAH ın izniylee sadece dikkatli olarak geçiriyorlarr bu dönemiii bizim fındık kurduu sıkılmışş annesiyleee oyun oyynamak istemişşş RABBİM in izniyle geçecek bu günlerde inşallahhhh

bu serklaj olayını bende biliyorum olabilecek bir durum bundan sonra daha dikkat etmesi gerekli sevonun

kızlar inşallah bişeycik olmaz benim teyzemde rahim ağzı yetmezliği var o hgamileliğinin 9.haftasında dikiş attırdı
maşallah 40 haftayı doşdurdu dikişini aldırdı sancısının başlamasını bekliyor normal hayatınada devam etti sıkıntısı olmadı inşallah seyhanada bişey olmaz şükür erken farkedilmiş

günaydın herkese
Nurcik bende duş aldım ılık su denedim sanki biraz üşüdüm azcık dereceyi artırıp devam edebildim iyiyim şu an bakalım inşallah bir daha gelmez ağrılar sızılar

ayyyy çok üzüldüm çok geçmiş olsun amin Rabbim Seyhan a bol sağlık versin bebeğini ona bağışlasın inşallah

inşallah canım yaa dua edelim kendisine ve bebişine Allahım korusun bağışlasın bebeğini
aynen dualarla güç katalım can arkadaşımıza

aleyküm selam Nuray canım hoş geldin

nurcik ne diyosunnnnnRABBİM onuda meleğinide korusun inşallahhhh
amin adaşım hepinizin kini inşallah

nurcannnnnnn ne diyosun canım allahım sen koru rabbim seyhanıda bebeğinide

offff çok üzüldüm yaaaaa inşallah bu dönemi çabuk atlatırlar akşam eşim gelince arayım çok merak ettim
amin hemşom Rabbim kolaylık versin beterinden korusun inşallah

ben aradım cnm sesi tedirgindi nasıl olmasınki şimdi oda ayarlanmasını bekliyorduu RABBİM yardımcısı olsunnnn 45 dk sürecekmiş anestezi altında atılacakmış dikiş
:18::18::18: Rabbim sıkıntısızca atlatmasını nasip etsin inşallah

AMİNNNN inşallah bi aklım bas git yanına diyor diyer aklımda durr şimdi gidip kalabalık etme diyorrr
ayy gitsen de iyi olur gibi telefonlaştığında öğrenebildin mi yanında kimler var

aminnn cnm inşallahhhhh bencee teyzeninki daha tehlikeliymişşşş ama maşallah beklenen güne gelmişş bizim fındık kurdudaa zamanında gelecek inşallah

biraz üşümüşsün ama iyi gelmiş tamamiyle yok olur gider inşallah baş ağrıların

suyu filanmı gelmiş nasıl anlamış acaba ağrısımı olmuş neden olmuşki çok merak ettim ben

bana sadece açılmasının oldğunu erken doğum riski ve dikiş atılacağını söyledi merkezin telefonunu almak için aramıştı bende çok korkttum teselli bile veremedim alel acele numarayı verdim ve kapatık :26::26::26::26:

ayy gerçekmiiii dahaa odayaa almamışlardı boş oda bulmaya çalışıyorlardııı eşi ve annesii vardır diye tahmin ediyorum sormadımki kim var diyee

aminnn cnm inşallahhhhh bencee teyzeninki daha tehlikeliymişşşş ama maşallah beklenen güne gelmişş bizim fındık kurdudaa zamanında gelecek inşallah

amin inşallah
evet teyzemin dikişi atılana kadar sürekli kanaması oluyordu
seyhana onun için şaşırdım hiç bir belirti vermedem aniden böyle bişey olması
seyhana geçmiş olsun dileklerimi ilet selam söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…