ben aradım cnm sesi tedirgindi nasıl olmasınkişimdi oda ayarlanmasını bekliyorduu RABBİM yardımcısı olsunnnn 45 dk sürecekmiş anestezi altında atılacakmış dikiş
canım yaaaaaa allahım yardımcıları olsun inşallah herşey yoluna girer
ben aradım cnm sesi tedirgindi nasıl olmasınkişimdi oda ayarlanmasını bekliyorduu RABBİM yardımcısı olsunnnn 45 dk sürecekmiş anestezi altında atılacakmış dikiş
Allahım korusun onları inşallah bişeycik olmuycak Rabbime emanet
AMİNNNN inşallah bi aklım bas git yanına diyor diyer aklımda durr şimdi gidip kalabalık etme diyorrr
ya inşallah bişeycik olmazzzz ekim annelerinde yaptıran 3 kişimi ne varr ALLAH ın izniylee sadece dikkatli olarak geçiriyorlarr bu dönemiii bizim fındık kurduu sıkılmışş annesiyleee oyun oyynamak istemişşş RABBİM in izniyle geçecek bu günlerde inşallahhhh
sen bilirsin canım ..ben olsam giderdim herhalde
bu serklaj olayını bende biliyorum olabilecek bir durum bundan sonra daha dikkat etmesi gerekli sevonun
ya inşallah bişeycik olmazzzz ekim annelerinde yaptıran 3 kişimi ne varr ALLAH ın izniylee sadece dikkatli olarak geçiriyorlarr bu dönemiii bizim fındık kurduu sıkılmışş annesiyleee oyun oyynamak istemişşş RABBİM in izniyle geçecek bu günlerde inşallahhhh
yaa öyledee benimde içim içimi yiyor amaaa şimdi zaten kafası dagınık yorgun bide gidip daha fazla yormaktan korkuyorummm
sağol canım
sağol ayşe ..evet kötü oldu gelince üst üste geliyor işte
sağol bacım ..ya korkma bişi olmaz inş..önce 50gramlık yükleyecekler onda bişey çıkmazsa 100grlık olanı istemez doktorun.inşallah gerek kalmıycak ..50 gramlık kolay geçmişti benim
bu arada tahlillerin temiz çıkmış sevindim canım bir bedende iki can taşıyorsun kolay değil Allah yardımcın olsun tabi ayşeninde
sağol fatoş ..suyu bol içiyorum zaten havalar ısındığından beri rahat 4 lt içiyorum
ishalimizde kesildi sanki muz yedik akşam baya
sağol şifa bacım ..sorma yaa üst üste geldi tatsızlıklar :şimdi daha ,yiym canım sağolasın
seninde baş ağrıların sürüyormuş hala geçmiş olsunbaş ağrısını bilirirm berbat bişidir ben ılık suyla duş alıyrdum iyi geliyordu ağrılarıma sende dene istersen
Nurcik bende duş aldım ılık su denedim sanki biraz üşüdümgünaydın herkese
ayyyy çok üzüldüm çok geçmiş olsungünadydın canım ..iyiy değilim yaa şimdi seyhan aradaı açılması olmuş erken doğum riski var bizim gittiğmiz merkezin telefon numarasını istedi dikiş atılacak dedi galiba.. Allahım korusun bebeğini
aynen dualarla güç katalım can arkadaşımızainşallah canım yaa dua edelim kendisine ve bebişine Allahım korusun bağışlasın bebeğini
aleyküm selam Nuray canım hoş geldinherkese selam
amin adaşım hepinizin kini inşallahnurcik ne diyosunnnnnRABBİM onuda meleğinide korusun inşallahhhh
amin hemşom Rabbim kolaylık versin beterinden korusun inşallahnurcannnnnnn ne diyosun canım allahım sen koru rabbim seyhanıda bebeğinide
offff çok üzüldüm yaaaaa inşallah bu dönemi çabuk atlatırlar akşam eşim gelince arayım çok merak ettim
:18::18::18:ben aradım cnm sesi tedirgindi nasıl olmasınkişimdi oda ayarlanmasını bekliyorduu RABBİM yardımcısı olsunnnn 45 dk sürecekmiş anestezi altında atılacakmış dikiş
ayy gitsen de iyi olur gibiAMİNNNN inşallah bi aklım bas git yanına diyor diyer aklımda durr şimdi gidip kalabalık etme diyorrr
kızlar inşallah bişeycik olmaz benim teyzemde rahim ağzı yetmezliği var o hgamileliğinin 9.haftasında dikiş attırdı
maşallah 40 haftayı doşdurdu dikişini aldırdı sancısının başlamasını bekliyor normal hayatınada devam etti sıkıntısı olmadı inşallah seyhanada bişey olmaz şükür erken farkedilmiş
biraz üşümüşsün ama iyi gelmiş tamamiyle yok olur gider inşallah baş ağrılarınNurcik bende duş aldım ılık su denedim sanki biraz üşüdümazcık dereceyi artırıp devam edebildim iyiyim şu an bakalım inşallah bir daha gelmez ağrılar sızılar
ayyyy çok üzüldüm çok geçmiş olsunamin Rabbim Seyhan a bol sağlık versin bebeğini ona bağışlasın inşallah
aynen dualarla güç katalım can arkadaşımıza
aleyküm selam Nuray canım hoş geldin
amin adaşım hepinizin kini inşallah
amin hemşom Rabbim kolaylık versin beterinden korusun inşallah
:18::18::18:Rabbim sıkıntısızca atlatmasını nasip etsin inşallah
ayy gitsen de iyi olur gibitelefonlaştığında öğrenebildin mi yanında kimler var
suyu filanmı gelmiş nasıl anlamış acaba ağrısımı olmuş neden olmuşki çok merak ettim ben
suyu filanmı gelmiş nasıl anlamış acaba ağrısımı olmuş neden olmuşki çok merak ettim ben
Nurcik bende duş aldım ılık su denedim sanki biraz üşüdümazcık dereceyi artırıp devam edebildim iyiyim şu an bakalım inşallah bir daha gelmez ağrılar sızılar
ayyyy çok üzüldüm çok geçmiş olsunamin Rabbim Seyhan a bol sağlık versin bebeğini ona bağışlasın inşallah
aynen dualarla güç katalım can arkadaşımıza
aleyküm selam Nuray canım hoş geldin
amin adaşım hepinizin kini inşallah
amin hemşom Rabbim kolaylık versin beterinden korusun inşallah
:18::18::18:Rabbim sıkıntısızca atlatmasını nasip etsin inşallah
ayy gitsen de iyi olur gibitelefonlaştığında öğrenebildin mi yanında kimler var
aminnn cnm inşallahhhhh bencee teyzeninki daha tehlikeliymişşşş ama maşallah beklenen güne gelmişş bizim fındık kurdudaa zamanında gelecek inşallah
yok cnm ALLAH korusun suyu filen gelmemiş seyhanın dün detaylısı vardı doktorr öyle demiş neden oldugunu bilmiyorum ama sanırsam bünye meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?