hayırdır diyelim hayır olsun inşallah yerimsenibenkızlar bende bu gece rüyamda çok üzüldüm teyzemin iki kızı var ikisde tekrar hamileymiş
benden gizlemişler sonradan öğreniyorum o kadar üzülüyorum o kadar ağlıyorumki içimi çeke çeke ağlıyorum senin çocuğun olmadığı için söylemedik diyolar
hayırdır diyelim hayır olsun inşallah yerimseniben
SALAVAT I TEFRİCİYE LİSTESİ
MERYEM İÇİN (meyra)
kedersiz........500
nevbahar........500
meryem ......1000
ipekk............92 OKUDU
melike............200
etipuf.............100
yıldız.............300 OKUDU
umudunolsun...300 OKUDU
TOPLAM..2992KALAN1452
SRP16 İÇİN
kedersiz.....500
nevbahar.....500
ipek............300
melike.........200
etipuf...........100
yıldız..........300
TOPLAM..1900 KALAN2544
MELİKE İÇİN
melike.....1000
kedersiz.....500
nevbahar.....500
ipek.........300 OKUDU
etipuf........100
yıldız.......300
TOPLAM 2700 KALAN1744
haklısın canım insan kendini dinliyoya en kötüsü o dün gece Zekeriya peygamberin Allaha evlat vermesi için ettiği duayı okudum ve Allahım eğer ben hamileysem rüyamda bana bi çocuk göster eğer değilsem gösterme dedim gece rüyamda bi oğlan çocuğu gördüm hayır olur inşallah
hayır olsun tatlım...ben de bu gece çok değişik rüyalar gördüm...tarif etmem mümkün değil bi sürü afet gördüm iç içe...aşırı kar yağıyo bi yerler sallanıyo bi dağa tırmanmaya çalışıyorum...hepimizinki hayır olsun...
dimi yaa bizsiz çooookkkkkkk çene çalmışlar kaydirigubbakcemile3 bitmez bu geçmişşşşşş[ yerimseniben/B]nbr kizlar ya gecmis ne kadar coktu oku oku bitmedi
nevbahar ben rüyamda peygamberimizi gördüm bi defasında böyle Arabistan pazarındayım bi erkek sesi bana HZ.Muhammet gelmiş dedi bende niyeki diye sordum bana seni görmeye gelmiş dedi o kadar iyi insan varken beni niye görmeye gelmiş dedim sonra tam karşıma dikildi yüzünde florans ışığı gibi beyaz bi ışık vardı sakallarını görüyodum ama yüzünü görmüyodum ama o ışığın arkasından ta gözümün içine baktığını hissediyodum geniş omuzları başında sarığı üzerinde hırka-i şerifi sağ elinde altın bi tas sol elindede asası vardı öylece kalakaldım karşısında titremeye başladım aradan çok zaman geçti bi gün tv.da onun elindeki tasın aynısını gördüm ben hep Peygamberimizin yanımızda olduğuna inanıyorum
dimi yaa bizsiz çooookkkkkkk çene çalmışlar kaydirigubbakcemile3 bitmez bu geçmişşşşşş[ yerimseniben/B]
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
kızlar çıkıyorum ben komşu çağırdı kahve içmeye fırsat bulursam gene gelirim hadi hepiniz öpüldünüz opuyorumnanaktan Rabbime emanetsiniz
etipuf sen ne yapıyosun
valla ipekcim bu ay çok yoğunum.. işyerinde yeni elemanlar alındı onları alıştırmaya çalışıyoruz... dahiliye servisine gittim tsh hormonu şuan için sınırdaymış.. ilaç tedavisine şimdilik gerek yok dediler...ya eşimle şu sıralar maddi anlamda çok sıkışık günler geçiriyoruz.. bakalım hakkımızda hayırlısı...
sen nasılsın...
slm kışlarrr napıyosunuzz rüyalarımızz hayırr olsun inşallahh melike karışıklığı çözüldüü dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?