Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benim kist klomen yüzünden oldu yaa, fatih beyin verdiği doğum kontrol hapı 10 günde 2 cm. küçülttü ama. bakaılm. ben soğan suyunu burnumu tıkayarak içtim ama burmu açınca çıkarıyordum.

insallah tutar canim bu sefer..bebeyine kavusursun allahin izniyle

sordum kendisine ama tam olarak aciklama istemedi..bende fazla üzerine düsmedim üzülür diye..bu konuda hasas oldugunu düsündügümden.
yanlış anlama lafımı canım ama demekki öyle aman aman bi samimiyetiniz yok arkadaşınla Allah onada bizlerede nasip etsin inşallah

benim kist klomen yüzünden oldu yaa, fatih beyin verdiği doğum kontrol hapı 10 günde 2 cm. küçülttü ama. bakaılm. ben soğan suyunu burnumu tıkayarak içtim ama burmu açınca çıkarıyordum.

canım ben de aynı senin gibi içiyodum
içtikten sonra bi süre nefes almıyodum
ama sonra alışmıştım...

3 gün kaldı dimi senin teste bekle 2 gün daha erken olabilir
perşembe günü tatlımtestim ama kanda 8. günde bile çıkar diyolar

fena canım mecbur kullancan ilaçları o zaman sabır

ilacının adı ne ben balera kullanmıştım

kedersiz canım şu el emeklerini nere koyacaksın
sen de oraya topik mi açacaksın
hepsine bakmak isterim
satışlar nasıl olacak bilgi verir misin

beklencek galiba ben idrar testlerine güvenmiyorum zaten bu ağrılarada güvenmiyorum artık sanki ağrı olunca seviniyodum tutuyo heralde diye onlarda duruyo

zuhalim herkesin bünyesi farklı sakın kendini kimseyle kıyaslama
benim aşılamada da ne biçim ağrılarım olmuştu ama sonuç fiyasko
bunda da ağrılarım oldu....yani inan ikisini ayıramıyorum...
yani bunu biz şu an hiç bi şeyle ölçemeyiz şimdi kendini bi rahat bırak
inşallah yaradanın izniyle perşembe günü pozitif sonucu alacaksın
o zaman kadar bol bol esmaül hüsna oku canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…