kötü kokuyo ve tadı berbat ama derman için içtim canım çünkü ilaçlar bitirmiyodu tıp fakültesindeki dr.lar her gittiğimde size daha önce çikolata kistinden bahseden olmuşmuydu diyolardı bende en sonunda valla bugüne kadar diyen olmadı ama tıp.a geldiğimden beri her hafta birilerinden duyuyorum dedim sonrada orayı bıraktım
yanlış anlama lafımı canım ama demekki öyle aman aman bi samimiyetiniz yok arkadaşınla Allah onada bizlerede nasip etsin inşallahinsallah tutar canim bu sefer..bebeyine kavusursun allahin izniyle
sordum kendisine ama tam olarak aciklama istemedi..bende fazla üzerine düsmedim üzülür diye..bu konuda hasas oldugunu düsündügümden.
benim kist klomen yüzünden oldu yaa, fatih beyin verdiği doğum kontrol hapı 10 günde 2 cm. küçülttü ama. bakaılm. ben soğan suyunu burnumu tıkayarak içtim ama burmu açınca çıkarıyordum.
perşembe günü tatlımtestim ama kanda 8. günde bile çıkar diyolar3 gün kaldı dimi senin teste bekle 2 gün daha erken olabilir
fena canım mecbur kullancan ilaçları o zaman sabırkötü kokuyo ve tadı berbat ama derman için içtim canım çünkü ilaçlar bitirmiyodu tıp fakültesindeki dr.lar her gittiğimde size daha önce çikolata kistinden bahseden olmuşmuydu diyolardı bende en sonunda valla bugüne kadar diyen olmadı ama tıp.a geldiğimden beri her hafta birilerinden duyuyorum dedim sonrada orayı bıraktım
ilacının adı ne ben balera kullanmıştımbenim kist klomen yüzünden oldu yaa, fatih beyin verdiği doğum kontrol hapı 10 günde 2 cm. küçülttü ama. bakaılm. ben soğan suyunu burnumu tıkayarak içtim ama burmu açınca çıkarıyordum.
canım ben de aynı senin gibi içiyodum
içtikten sonra bi süre nefes almıyodum
ama sonra alışmıştım...
bende balera kullanıyorum canım.perşembe günü tatlımtestim ama kanda 8. günde bile çıkar diyolar
fena canım mecbur kullancan ilaçları o zaman sabır
ilacının adı ne ben balera kullanmıştım
kızlar benim işlerim var biraz çıkmam lazım görüşürüz
yapıyorum nevom ama valla beceremiyorum
beklencek galiba ben idrar testlerine güvenmiyorum zaten bu ağrılarada güvenmiyorum artık sanki ağrı olunca seviniyodum tutuyo heralde diye onlarda duruyoidrar da yapma ona hiç güvenilmez
kuzucum 3 gün daha sabret ya
benimkini küçülttü ama işe yaramadı hatta bi defasında ameliyatın eşiğinden döndümbende balera kullanıyorum canım.
beklencek galiba ben idrar testlerine güvenmiyorum zaten bu ağrılarada güvenmiyorum artık sanki ağrı olunca seviniyodum tutuyo heralde diye onlarda duruyo
benimkini küçülttü ama işe yaramadı hatta bi defasında ameliyatın eşiğinden döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?