samyeli canım eğer yiyebiliyosan brokoli ye oda çok faydalı
görüyormusunuz şimdi
görüyormusunuz şimdi
haklısın canım insan kendini dinliyoya en kötüsü o dün gece Zekeriya peygamberin Allaha evlat vermesi için ettiği duayı okudum ve Allahım eğer ben hamileysem rüyamda bana bi çocuk göster eğer değilsem gösterme dedim gece rüyamda bi oğlan çocuğu gördüm hayır olur inşallahzuhalim herkesin bünyesi farklı sakın kendini kimseyle kıyaslama
benim aşılamada da ne biçim ağrılarım olmuştu ama sonuç fiyasko
bunda da ağrılarım oldu....yani inan ikisini ayıramıyorum...
yani bunu biz şu an hiç bi şeyle ölçemeyiz şimdi kendini bi rahat bırak
inşallah yaradanın izniyle perşembe günü pozitif sonucu alacaksın
o zaman kadar bol bol esmaül hüsna oku canım...
nevom daha belli değil canım ben zaten daha bişey yapmadımki önce şu minik kuzanime yapacaklarımı bitireyim
haklısın canım insan kendini dinliyoya en kötüsü o dün gece Zekeriya peygamberin Allaha evlat vermesi için ettiği duayı okudum ve Allahım eğer ben hamileysem rüyamda bana bi çocuk göster eğer değilsem gösterme dedim gece rüyamda bi oğlan çocuğu gördüm hayır olur inşallah
haklısın canım insan kendini dinliyoya en kötüsü o dün gece Zekeriya peygamberin Allaha evlat vermesi için ettiği duayı okudum ve Allahım eğer ben hamileysem rüyamda bana bi çocuk göster eğer değilsem gösterme dedim gece rüyamda bi oğlan çocuğu gördüm hayır olur inşallah
zaten satmak için çekilmesi lazım alıcak olan mağaza sahibi bgörmeden almıyacak :hulya:tamam tatlım yaptığın her şeyin rsmini çekmeyi unutma...
sempatiksalakcinni yoksun hayla kaydirigubbakcemile3
bende kabus gördümm,, deprem oluyor ya buara eskişehirde, bi de en yakın iki arkadaşım hamile. onların etkisinde kaldım galiba, rüyamda deprem oluyor görüyorum ve kaybettiğim iki bebeğim depremde binaun altında kalıyor, onları krtaramıyorum. aynı gecede 3 kere aynı rüyayı görüp çığlık atıp uyandım...
kızlar bende çıkıyorum görüşürüz...evet baharım çok kalıyorsun ..inanki 3 gün kalmadan bol bol su iç hiçbirşeyin kalmaz...
haklisin daha yeni tanistik sayilir..ama esim kocasini uzun zaman taniyor...hatta esim dün söyledi elimden gelen birsey olsada yardim edebilsek diye...maddi yönden olarak mesela...yanlış anlama lafımı canım ama demekki öyle aman aman bi samimiyetiniz yok arkadaşınla Allah onada bizlerede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?