Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nevom daha belli değil canım ben zaten daha bişey yapmadımki önce şu minik kuzanime yapacaklarımı bitireyim

haklısın canım insan kendini dinliyoya en kötüsü o dün gece Zekeriya peygamberin Allaha evlat vermesi için ettiği duayı okudum ve Allahım eğer ben hamileysem rüyamda bana bi çocuk göster eğer değilsem gösterme dedim gece rüyamda bi oğlan çocuğu gördüm hayır olur inşallah

inşallah zuhalim inşallah o gördüğün senin çocuğundur...
ben hiç bi çocuk göremedim daha....:çok üzgünüm:

hayır olsun canım,,, inşallah canım meleğine kavuşursunnn...

bende kabus gördümm,, deprem oluyor ya buara eskişehirde, bi de en yakın iki arkadaşım hamile. onların etkisinde kaldım galiba, rüyamda deprem oluyor görüyorum ve kaybettiğim iki bebeğim depremde binaun altında kalıyor, onları krtaramıyorum. aynı gecede 3 kere aynı rüyayı görüp çığlık atıp uyandım...

neyse kızlar ya ben çıkıyorum profilimi düzenliyecem diye sizinle sohbet edemedim
eşim geldi göürşürüz sonra

kızlar bende çıkıyorum görüşürüz...evet baharım çok kalıyorsun ..inanki 3 gün kalmadan bol bol su iç hiçbirşeyin kalmaz...

hayır olsun tatlım...ben de bu gece çok değişik rüyalar gördüm...tarif etmem mümkün değil bi sürü afet gördüm iç içe...aşırı kar yağıyo bi yerler sallanıyo bi dağa tırmanmaya çalışıyorum...hepimizinki hayır olsun...

nevbahar ben rüyamda peygamberimizi gördüm bi defasında böyle Arabistan pazarındayım bi erkek sesi bana HZ.Muhammet gelmiş dedi bende niyeki diye sordum bana seni görmeye gelmiş dedi o kadar iyi insan varken beni niye görmeye gelmiş dedim sonra tam karşıma dikildi yüzünde florans ışığı gibi beyaz bi ışık vardı sakallarını görüyodum ama yüzünü görmüyodum ama o ışığın arkasından ta gözümün içine baktığını hissediyodum geniş omuzları başında sarığı üzerinde hırka-i şerifi sağ elinde altın bi tas sol elindede asası vardı öylece kalakaldım karşısında titremeye başladım aradan çok zaman geçti bi gün tv.da onun elindeki tasın aynısını gördüm ben hep Peygamberimizin yanımızda olduğuna inanıyorum

yanlış anlama lafımı canım ama demekki öyle aman aman bi samimiyetiniz yok arkadaşınla Allah onada bizlerede nasip etsin inşallah
haklisin daha yeni tanistik sayilir..ama esim kocasini uzun zaman taniyor...hatta esim dün söyledi elimden gelen birsey olsada yardim edebilsek diye...maddi yönden olarak mesela...

kızlar bende bu gece rüyamda çok üzüldüm teyzemin iki kızı var ikisde tekrar hamileymiş
benden gizlemişler sonradan öğreniyorum o kadar üzülüyorum o kadar ağlıyorumki içimi çeke çeke ağlıyorum senin çocuğun olmadığı için söylemedik diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…