Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aboooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwww ne kadar güzel haber bu yaaaaaaaaaaa
seyhanın mutlu haberi üzerine bide bu müthişşşşşşşşşşşcanım benim allah tamamına erdirsinnnmaşallahhhhhhhhdarısı diğer arkadaşların başınaaaa

ne diyon sen kızzzzzzzhemşom ciddimizsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evettttttttt yaaaaa müjdeliyim şükürler olsunnnn

maşallah rabbim tamamına erdirsin mevlam tez vakitte pınar çiğdem havva demet ve dileyen herkese nasip etsin inşallah bizlerinde hevesini kursağında koymasın hayırla tamamına erdirsin rabbim inşallah

aminn papatyamm aminn aynen gitgide sayımız azalıyorr ve gerçekten bu yılın bereketi var ya inşallah listemiz sadece anne ve hamiş listemiz olacak

şifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaçok tebrik ederim canımmmm çok sevindim çokkkkkkkkkkk nasıl oldu peki
çok sağol hemşommm yaaaaa nasıl oldu kısmını anlatacağımm ama bana darılmaca kırılmaca yok okey 2. tüp bebek tedavisi yaptırdık bu ay veeee nasip oldu şükürler olsunnnn kocişle karar almıştık kimseye paylaşmayalım diye veee lütfen bana kırılmayın darılmayın sitresten tamamen uzak kalmış oldumm ve hatta transferden sonra ilk 1 hafta unuttum nerdeyse tedaviyi transferi yani gizlemek çok işe yaradı hem o 1 haftada kociş izinliydi güzel vakit geçirdik filan yani kafadan atmak süper faydalı olduuuuu tekrar söylüyorum gizlememin sebebi sitresten kafadan atmak ve kurtulmak içindi ve iyiki gizlemişim bakın pat diye süpriz müjdemle geldim

şifam çok sevindim canım gözün aydın :81::81::119::119::119:
değerin kaç çıktı
canım 11. gün değerim 38.27 ve bugün 13. gün değerim 106.54

aynen sevomun güzel haberini almasaydım hemen paylaşmıyacaktımm müjdemi

mutluluğumuzu paylaşmak için MEGİM de gelmiş hoş gelmiş rabbim tez vakitte sanada nasip etsin inşallah
hadi şifam için havai fişekleri patlat megim

mutluluğumuzu paylaşmak için MEGİM de gelmiş hoş gelmiş rabbim tez vakitte sanada nasip etsin inşallah
hadi şifam için havai fişekleri patlat megim
sağolsun ben onun topiğinede uğrayım müjdemi paylaşacaktımmm canım megim çok seviyom güzel kalpli arkadaşımm inşallah darısı tüm bekleyen dostlarıma ve bir kez daha kanaaaat getirdim ki bu yıl ayrı bir bereketli

varyaaaaaaaaaaaa az değilsin heeeeeeeeee
ama ben birkaçgün önce hamile cetveli yap
ışsın soracaktım onuvazgeçtim seni üzmek istememiştimcanım benim olsun muradına ermişsinya sonuca bakalım önemli olan bu mutluluğu tatmış olmançok sevindimmmmmm

canımmmm tebriklerrr çok sevindim canın saolsun eninde sonunda söleyeceksin ohhh be biriniz daha kavuştu bebeişine rabbi,m diğer isteyen arkadaşlara nasip etsinnnnnnn

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmm.allahım tamamına erdirsin sen tedavidemiydinki hiç demedin.
çok sağol Edacığım evet evet kız ben gizli gizli tedavideydimm ama çok işe yaradı tüp bebek le ilgili topiklere takılmamış ve sitresimi katlamamış oldum sizde sitresten uzak tutun lütfen kendinizi darısı size test gününüz müjdeli olsun inşallah

canımmmm tebriklerrr çok sevindim canın saolsun eninde sonunda söleyeceksin ohhh be biriniz daha kavuştu bebeişine rabbi,m diğer isteyen arkadaşlara nasip etsinnnnnnn
canıma arkadaşım evet yaaa test günümde sonucumu müjdemle paylaşmak nasip oldu çokda iyi oldu demi amin amin ben inanıyorum hepimizin hasreti sonlanıcakk

megim gitmiş ne yazık ki
inşalah bu bereket devam eder hiç birimiz bir sıkıntı yaşamadan hayırla yavrularımızı kucağımıza almak nasip kısmet olur inşallah

evet içimdeki his miydi yoksa kendimi mi kandırıyordum bilemiyordum arada bi hamiş çizelgesi yapıp durdum şükürler olsun uğurlu geldi tedavim vesile oldu Rabbim diledi

canım ya çok sevindim gerçekten tek bizler sonradan öğrenelimde senin haberlerin güzel olsun...hayırlısı inşallah rabbim tamamına erdirsin.

megim gitmiş ne yazık ki
inşalah bu bereket devam eder hiç birimiz bir sıkıntı yaşamadan hayırla yavrularımızı kucağımıza almak nasip kısmet olur inşallah
yok yok megim burda amin canım benim aminn ben inanıyorum hepimizin müjdesi olacak

rabbim tamamına erdirsinnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
aminnncanım benim amin inşallah kucağımıza almakta nasip olsunnnnnnn

canım ya çok sevindim gerçekten tek bizler sonradan öğrenelimde senin haberlerin güzel olsun...hayırlısı inşallah rabbim tamamına erdirsin.
ALLAH razı olsun canım benim yaa ben inanıyorıum papatyanın ve senin müjdenizi alıcazz ilk ve son tedavileriniz olacak inşallah

kız şifam bacım benim mutluluğum oğluşu bile etkiledi teyzesi oda çok sevinmiş olmalıki tepinmeye başladı inanki arkadaş gelio diye galiba

megimmm canım benimm bomba gibi süpriz oldu demi

kız şifam bacım benim mutluluğum oğluşu bile etkiledi teyzesi oda çok sevinmiş olmalıki tepinmeye başladı inanki arkadaş gelio diye galiba
ayyyy ben yerim o oğluşunu maşallah teyzesi kurban olsun evet arkadaşları çoğalıyoo oyy oyy bi tekme daha at hadi bakemm

ALLAH razı olsun canım benim yaa ben inanıyorıum papatyanın ve senin müjdenizi alıcazz ilk ve son tedavileriniz olacak inşallah

ya ben biraz korkuyorum biyerlerde okudumda tüpleri tıkalı olanlarda rahim içine sıvı akabiliyomuş oda tüp bebekte sıkıntı oluyormuş diye hadi öyle bişe varsa diyorum.maddi durumda çok iyi değil bilmiyorum allahım yardımcımız olsun.hepimizingerçi öyle bişe olsa hsg de çıkarmıydı onuda bilmiyorumda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…