Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yaa süpersinnnnnnn süperrrrr şükürlerr olsunnnnn yaa nasıl sevindimm anlatamammmmm kıssssss yaaaa şimdikk sen ozmn 21013 şubat annişi oluyon demeeee

aynen canım dr haklı tüp sorunu tedaviye engel değil bak bizzat kendimi örnek verdim dua ediyorum biliyosun inşş müjde sırası sizlerde

yaa süpersinnnnnnn süperrrrr şükürlerr olsunnnnn yaa nasıl sevindimm anlatamammmmm kıssssss yaaaa şimdikk sen ozmn 21013 şubat annişi oluyon demeeee
canım adaşım canım benim çok çok sağol kız evet agliba 2013 şubat anneleri grubundayım

kız şifa bu durumda arkamdan yetişmiş bulunuyon
hahaha evet yaaa yetiştim çünkü sen ayağını iyice sürtmüşsün şimdi ben sürttüm ayağımı iyice inşallah bekleyen kimse kalmayacak hepimiz muradımıza ereceğiz

canım tekrar tebrikler ben çıkıyorum sonra görüşürüz
tamam canım güle güle öptümmm

cnm adaşım senden bu haberii almakk o kadarr güzell geldikiii ayyyyy varyaaa yerimdee duramıyorum mutluluktan aglıyacamm şimdiiii bu nasıll güzell bir haber yaaaaaa inanamıyorum halaa

[video=youtube;zotE8kTMmZo]http://www.youtube.com/watch?v=zotE8kTMmZo[/video] şifamm al kuzumm sanaaaaa minik meleğindennnn

Son düzenleme:
cnm adaşım senden bu haberii almakk o kadarr güzell geldikiii ayyyyy varyaaa yerimdee duramıyorum mutluluktan aglıyacamm şimdiiii bu nasıll güzell bir haber yaaaaaa inanamıyorum halaa
sen beni hiç sorm canım adaşımmm benim canım çok sağol şu an afalladım şaşkın ördek yavrusu misali ne garip bir duygu ki bu insanın aklını alıveriyo hepimizi tadacağızz hepimiz alaaasıyla inşallah

ayy cnm bilmezmiyimmmmm şükürler olsunn sendee kurtuldun özlemdennn şimdiiii geri kalan arkadaşlarımızaaa inşallahhhh eşin ne yaptııı şifaaa

geçen negatif aldıgındaa facedee şarkılarlaa yüreğimi daglamıştın resmennnn (anne olmak haram bana ) yazısıyla özlelliklee şimdideee bi o kadar canlı müzik istiyorummmm bananneeee ben karışmamammmm

ayy cnm bilmezmiyimmmmm şükürler olsunn sendee kurtuldun özlemdennn şimdiiii geri kalan arkadaşlarımızaaa inşallahhhh eşin ne yaptııı şifaaa
salı gün ki ilk test sonucumu kendi eliyle aldı ben bekliyorum hatta tenbihledim sonuç pozitifse gülerek gel anlayım dedim eğer negatifse suratın asık olsun test kağıdını bile gözüm görmesin dedim tamam dedi ama bi gelişi var ki asık surat elinde kağıt tamam dedim yaa zaten hazırlıklıydım negatife anaaa bi baktım ki 38. 27 şok şok şok oldum kociş bana süpriz yapmak istemiş yani kociş sonucu ilk o gördüğü için içinden bağırmak haykırmak gelmiş ama demiş gizledik biz herkesten çenemi tutuyum sesimi çıkartmayım demiş yani o gün bugündür halaaa şaşkındık ve hatta temkinli olmaya çalıştık bugünkü test sonucuma odaklandık şükürler olsun artış çok iyi haftaya keseyi görecekmişimm dr um gel haftaya dedi

evet yaaaa çok koymuştu işte negatif tamam canım kıpır kıpır şarkılar ekliycem inşallah

ayyyy yaa benn aglamak için yer arıyorum zaten al sana en güzel yerrr şükürlerr olsun RABBİM edemek haftayaa minicik kesenizii göreceksinizzz RABBİM mutlulugunu daim etsin cnm evinizeee mutluluk topu geliyor hayırlı ugurluu ve en önemlisi saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhh

kızzz aynen yaaa ağlama mekanı burası ALLAH ım hepimize müjdelerimize sevincimizden ağlamak nasip etsin inşşş mutluluk gözyaşlarımız olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…