Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifam canım çıkıyorum canım bennnnnbu arada nurcike müjdeni verdimmmmmmmmçok sevindi misafiri varmış giremiyorum dediiiiii

eşim başımda hadi sonra görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tekrar tebrik ederim çokkkkkkkk sevindim
bu arada sevoyuda arayıp söyleyim

selam herkese reglimi 1 gün geçti dün ve önceki gün test yapmıştım negatif çıktı.bugün tekrar yaptım silik olsada ikinci çizgiyi gördüm sanırım hamileyimmm allah isteyen herkese nasip etsin.2 yıldır çok üzüldüm.2 kere tüp bebek denedik olmadı.sonra dogal yolla hamile kaldım ama malesf kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.ama şimdi tekrar hamileyim allahtan ümit kesilmiyor bize normal yolla çocuğumuzun olamayacağı söylenmişti çünkü.allaha şükür tekrar hamileyim ve normal yolla o yüzden asla kimse ümitsizliğe kapılmasın

allah tamamına erdirsin hevesini kursağında koymasın rabbim

seninde gözün aydın canım allah hayırlısıyla tamamına erdirsin korktuğuna uğratmasın

canım benim tüplerde hem tıkalı hem yapışıklık vardı 2009 da laparoskopi oldum fakat asıl sorunum çıktı ortaya dr tüplerden sıvı geçirdi operasyon esnasında o sıvı tüplerimden çokkkkkkk yavaş geçti canım yani bu demek oldu ki tüplerim fonksiyonel değiller ve tenbeller bak bende tüp bebek tedavimi yaptırdım ve müjdemi paylaştım bellki ilk tedavimde nasip olmadı ama 2. deymiş Rabbimin dileği vakti saati

sen tedaviye engel olarak bakma tüp bebek tedavisine tüp sorunları engel olmuyor yeterkli Rabbim dilesin

canım benim allahtan ümit kesilmez benim bi tanıdık vardı tüplerin tıkalı çocuk sahibi olman zor önce operasyon falan geçirmen gerek falan filan dediler sonraki ay hamile kaldığını öğrendi rabbim büyük hikmetinden sual olunmaz bişeycik olmaz allahın izniyle içini ferah tut

Bebek isteyen ve bebek bekleyen arkadaşlarım,
Allah gönlünüzdekine kavuşmanızı nasip etsin inşallah..

anammmmmmmmmmmmmmm ne diyosunuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aklımın ucundann bilee geçmezdiii bu sebepppppppppppp nurcik aradıgındaaa ahhh bu şifaaa yokmuu dedimmmmmmmmmmmmm ama şimdii iyikii yapmışsın sonucu güzel geldii nede olsaaaaaaaa RABBİM sana binlrcee kez şükürlerrr olsunkii bu mutluluguuu bir arkkadaşımızaaaaa nasip ettinnnnnnnnnnnnnnnn şükürlerrrrrrr olsunnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutluyum yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin

hemşom tamam çık evet sağolsun Nurcik hemen aradı ve Sevoya söyle moral olur selamımı ilet

canımsın sen çok teşekkür ederim

sen haber etmedin bana ama papitom ben patlatıyorum izninle havai fişeğini
canım benim ellerine sağlık inşalah seninde müjdeni alıcam ve ne kutlamalar yapıcazz

şuan çok mutluyum umarım kantestinde de çıkar çünkü idrarda çıkıp kanda çıkmayan arkadaşlarıda duydum
canım hemen sitres olma kan testi de yaptır mutlaka ama sitrese sokma kendini

Bebek isteyen ve bebek bekleyen arkadaşlarım,
Allah gönlünüzdekine kavuşmanızı nasip etsin inşallah..
aminn inşallah hepimizin muradı kabul olacak çok innaıyor ve çok dua ediyorummmm

adaşımmm canımmm benim çok sağol evet kız gizlediğime değdi hem şükürler olsun hepimziin yüzü güldü ama halaaa şaşkınım yaaaa duygularım karman çorman ALLAH ım tüm özlem çeken arkadaşlarıma nasip et hayırlı ve sağlıklıca tez zamanda inşşşşşş

banada doktor iki seçeneğin var istersen laparoskopi yapalım istersen direk tüp bebek tedavisine başlayalım dedi.ama laparoskopiyle daha fazla canını yakmayalım bence dedi açılacağıda garanti değil.bende tüp bebeği tercih ettim.allahım büyük o ol derse olacak dua etmekten başka bişe yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…