canım tarfilim hoş geldin tekrar tekrar gözleriniz aydın olsungünaydın kızlar hemen yazıp çıkayım pazar günü 10-30da kızım AMİNE SENA'mı genel anesteziyle aldım kollarıma hamdolsun rabbime .. sütüm daha yeni gelmeye başladı ...3300 gr 48 cm bouyunda doğdu ama malesef 2950 düşmüş sarılık oldu kızım bu halde bide hastanede kaldık kızımla fototerapi gördü hamdolsun düştü değer dün çıktık hastaneden.bide kızımın idrar yollarında enfeksiyon çıktı pazartesi çıkacak kültür sonucu ona göre 1 hafta 10 gün damardan antibiyotik tedavisi alacakmış kuzum nolur dua edin de temiz çıksın kızlar ...hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin ben çıkıyorum bugünde benim dr kontrolüm var öptüm hepinizi
sağol canım ..ne oldu bende bilmiyorum sadece bu zamana kadar böyle bir baş ağrısı ve bulantı olmadı ömrmdeayyyyy nurcanımmm çokkkk geçmiş olsun noldun be güzelim dikkat et işallah bişey olmamıştır bebikinde uyuyodur uykucu üzme kendini çok üzüldüm gerçekten hapabilecegimiz bişey varsa söle canım
sağol canım ..duaların kabul oldu demin ufacık bir tekme attı aneesinegünaydın turnalım
hahahaha evet ya harbiden çok komikk
amin hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inşallah
evet tatlım süprizim başta bize sonra size şok etkisi yarattıiyi oldu beee ay ben de yanlış anlamışımm kendine inanmıyorum anladım evet yaa bende inanmıyorum ki bakalım ne zamana kadar canım yaa tüh tüh çok geçmiş olsun çok üzüldüm nazarımız başta kendimize değiyor sanırım çokkk büyük geçmiş olsun eyvah akşam akşam gece gece neler çekmişsinn Rabbim beterinden korusun bol sağlıklı günler dilerimm ayy açık sütten mi zehirlendin sen şimdi :18::18::18: akla gelmeyecek şeyler başımıza gelmesin hep sağlıklı keyifli olalım inşallahhh inşallah cici kızında sarsıldı tabi az sonra kıpraşacak annesi için rahat olsun dua edicemm
günaydın canım hayırlı cumalar dualarımz kabul olsun inşallah
bende geldimbi hayalette benden
mesajını ilk bir kaç satırı üzdü beni ama çok şükür yavrun göbüşündebende 2 senelik ewliyim arkadaşlar..evlendikten sonra hiç korunmadık.. bişeylein ters gittiğini düşünmeye başladık ve dr ye gittik, şok olduk.. bende bi sorun gözükmüyordu ama eşimde azospermi vardı(sperm sayısı 0 dı) dünya başımıza yıkıldı o dakikadan itibaren.. çok üzüldük.. toplamda eşim 5 dr daha gitti ama sonuç aynıydı... testislerinden ameliyat olup, sperm varmı bakılacaktı.. olsılık % 50 idi ve başka hiç bi çaresi yoktu...... çok ağladımmm, üzüldümmm, yıprandım..... sonra bigün bi yazı okudum bi yerde, MEVLANADAN.. BİRŞEY OLMUYORSA; YA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN YADA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİNDİR die.. Allahım iyiki o yazıyıkarşıma çıkardı.. eşime; eğer sperm bulunursa 3kez deneriz Allahın hakkı 3 tür dedim.. bulunmazsada demekki olmaması gerekiyormuş.... ondan sonra maceramız başladı.... ankarayı önerdi drlar... bizde oraya gidelim die konuşurken.. sonra bulunduğumuz memlekette yaptıralım, allah verirse burdada veriri diyerek gittik drye... ilk denememzde tuttu.... şimdi 30+3 hamileyim... allaha şükür ve dua ediyorum .. sağlık ve sıhhatle kucağımıza almayı nasip et die, maceramız daha bitmedi yani.... yıpratıcı, yorucu çok can acıtıcı ve milletin insana sürekli bişeyler soylediği bi süreç bu.. bazen biz derdimizi unutuyorduk ama birileri sürekli bize hatırlatıyordu! şimdi hayat ne getirir bilemiyorum hala ama umutlu olmak fakat hırslı olmamak gerekiyor sanırım illa olacak olacak die....ezcümle;ALLAH isteyen herkese, yanısıra banada versin.. rahat olmaya çalışın.. geçmiş olsun hepimize.. vee bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.....
ayy çok sevindim cici yeğenim tekme atmışsağol canım ..ne oldu bende bilmiyorum sadece bu zamana kadar böyle bir baş ağrısı ve bulantı olmadı ömrmde
sağol canım yaa söylemen bile mutlu etti beni teşekkür ederim
sağol canım ..duaların kabul oldu demin ufacık bir tekme attı aneesine
ama yine bulantı başladı devam ederse doktoruma gidecem ..sütten olduğu kesin çünkü migren ağrıs ve bulantısnın nasıl olduğunu çok iyi biliyorum bu bambaşka
mesajını ilk bir kaç satırı üzdü beni ama çok şükür yavrun göbüşüne çok kıza bir zaman sonrada kucağına alacaksın inşallah sağlıklı bir şekilde
millete hiç bakma onlar bildiğini okuyor çok bilmişler ya o yüzden konuşur onlar..banada geçen dengesizin bir ne diyo biliyormusun Allahım bu kadarmı cahil olur bir insan ..diyoki tüpbebekte eğer tek bebekse babadan ama ikiz veya üçüzse başkasından oluyorboğazına yapışmamak için zor tuttum kendimi..dedim sakın böyle düşünme sen benim büyüğüm olduüun için kalkıpta sana nasıl bir tedavi ve nasıl yapıldığını anlatmıycam ama dedim böyle düşüncey, çıkar aklından günaha girersin yoksa ama cahil insdan dediğim gibi bildiğini okur böyleleri umarım cehenemin dibini boylar
oyy kurban olsunlarr ..geçmiş olsun canım yeni doğan bebeklerde genelde sarılık çıkıyor bilirsin..çok şükür atlatmışsınız bunu inşallah kültür sonucuda temiz çıkacak..Allhım onu bağışlasın sana..darısı bizimde başımıza inşallahgünaydın kızlar hemen yazıp çıkayım pazar günü 10-30da kızım AMİNE SENA'mı genel anesteziyle aldım kollarıma hamdolsun rabbime .. sütüm daha yeni gelmeye başladı ...3300 gr 48 cm bouyunda doğdu ama malesef 2950 düşmüş sarılık oldu kızım bu halde bide hastanede kaldık kızımla fototerapi gördü hamdolsun düştü değer dün çıktık hastaneden.bide kızımın idrar yollarında enfeksiyon çıktı pazartesi çıkacak kültür sonucu ona göre 1 hafta 10 gün damardan antibiyotik tedavisi alacakmış kuzum nolur dua edin de temiz çıksın kızlar ...hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin ben çıkıyorum bugünde benim dr kontrolüm var öptüm hepinizi
halaa burdamıtarfill biliyormusun bizim şifamız hamileeeeeeeeeeeee
evet kızım tepikledi demin teyzesiiayy çok sevindim cici yeğenim tekme atmışeyvah yaa bulantı halaa var ha geçmiş olsun evet ısrar ederse bulantı dr a git inşallah ciddi bişi yoktur olmaz iinşş ayy şok oldum diycem ama inanki şu an bulunduğum yerde de çok cahil insanlar var özellikle eşimin ailesi, akrabaları v.s. o yüzden gizledik işte dengesizler işte çektiğimiz acıları özlemi asla bilemezler bilinçaltlarına yanlış bilgi kaydetmişler keyfimizi kaçırmaktan başka ellrine bişi geçmiyoo kulaklarımızı tıkamalıyızz inşş Rabbim karşılaştırmasın dengeszilerle
halaa burdamımesajı yazıp çıkıcam deyince bende yazsamda görmez diye yazmamıştım rüyan gerçek oldu tarfilimmmmmm
ayy bol bol olsun tekmeleri ciciş yeğenimin inşallahevet kızım tepikledi demin teyzesii
valla demin bir bulantı bastırdı lavabıya koştum.. öğürdüm mide boş oludğu için çıkan bişey olmadı ne kadar iğrenç bir insanım dimi açık açık nasıl yazıyorum
dengesizler arkamızdan söyledişkleri yetmiyormuş gibi bide yüzümüze karşı söylüyorlar ama gelinleride kızdı ona sen yanlış düşüyorsun diye uyardılar kaynanatörühaa bu arada onunda gelini şuan aşılama sürecinde olmazsa tüp bebek yapacak umarım ikizleri olur
çevrim içi görünüyordu belki döner bakar dedim
kızz şifaa yakında senin göbek şovlarını izliycez bee
ayy bol bol olsun tekmeleri ciciş yeğenimin inşallahvalla bende de başladı ki bulantılar hatta afedersin zaman zaman kusmalara geçiriyor uyandığımdan beri de vardı kahvaltıyı zar zor yaptım yaz zaten bende bulanık biriyim tiksinmedim extra aaa iyi bari gelini müdahale etmiş susturucu takmış ağzına hadi inşallah tüpe gerek kalmadan oda müjdesini versin tüm herkes için Rabbim o kadar dua ediyorum ki inşallah hasretimiz bitsin aminnn ayy halaaa rüyada gibiyim amanınn benimde mi göbiş şovum olacak
evet az evvel zor koştum lavaboyaoff seninde erken dönemden başlamış bulantın desene ama olsun bee bulantısıda,kusmasıda güzeldir göbüşte bebiş var çünküama inşallah benimki gibi kısa sürer bulantıların 12. haftadan sonra geçti benim buantılarım
bende çok dua ediyorum önce şükrediyorum sonra isteyenler için dua ediyorum Rasbbim kimsenin kucağını boş bırakmaın inşallah
günaydın Yeter ciğim ALLAH razı olsun aminn inşallah bir an önce sıkıntısızca sana Pınar a Çiğdem e Demet e ve Fahriye ye inşallah tüm isteyen özleyen bekleyen arkadaşlarımızın çok yakın olsun müjdeler yağmur misali bol bereket aksın inşallahgünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
şifammmmmmmmmmm ÇOK SEVNDİM SAĞLIKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
hemşom günaydın hoş geldin tatlım bulantım var üstüne kusmam var bakalım şimdilikgünaydın bacılarrrrrr
tarfilcimmm gözünüz aydın canım sağlıklı kucağınıza almışsınız yavrunuzudarısı bizim başımıza canım sarılık hemen her çocukta oluyor enfeksiyonunuzuda inşallah bir an önce atlatırsınız canım
nurcanım durup durup başına bişeyler getiriyorsun bacımnazaramı geliyosun nedir şu nazarlıkları takıyım bacım sanas geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamazssın böyle şeyler
şifammmmm taze hamişşşş nasıl gidiyor
hemşom günaydın hoş geldin tatlım bulantım var üstüne kusmam var bakalım şimdiliksen nasılsın
evet erken başladı canım olsun katlanacak yük versin Rabbimayyyyyy canım erken başlamış ya inşallah çabuk geçer çubuk kraker beyaz leblebi kuru ekmek bunlar iyi gelir
bende iyiyim canım annem geldi kahvaltı ettik size bakıyım demiştim
aman aman başlaşın bu şikayetlere can kurbanevet az evvel zor koştum lavaboyaama olsun yaa hamiş olduğumu daha rahat anlayabileceğim sanırım inşallah kısa da sürerse süper olur evet canım hepimizin kocaman duaları var oldu da oluyor da olacak ta inşallah Rabbim kabul etsin tez zamanda yağmur misali müjdeler yağsın inşallah aminnn
canım ben biraz uzanacağım ya uykum da var midem halaa hassas
günaydın bacılarrrrrr
tarfilcimmm gözünüz aydın canım sağlıklı kucağınıza almışsınız yavrunuzudarısı bizim başımıza canım sarılık hemen her çocukta oluyor enfeksiyonunuzuda inşallah bir an önce atlatırsınız canım
nurcanım durup durup başına bişeyler getiriyorsun bacımnazaramı geliyosun nedir şu nazarlıkları takıyım bacım sanas geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamazssın böyle şeyler
şifammmmm taze hamişşşş nasıl gidiyor
aynen yaa bu belirtiler pek tatlı hepmiz alaasını yaşayalım inşallahaman aman başlaşın bu şikayetlere can kurban
tamam yat dinlen azcık ,çok oturma zaten dinlen bol bol bu aralar
günaydın canım
valla nazaramı geliyorum ne oluyorum bilmiyorum ,hala bulantı var hiç iştahım yok hiç bişey yemedim daha :26::26::26:eşim gelsin doktoruma gidelim diyorum
teşekkür ederim nazarlılklar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?