Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım tarfilim hoş geldin tekrar tekrar gözleriniz aydın olsun oyy ismiyle yaşasın inşallah maşallah çok da güzel bi isimmiş ayy çok geçmiş olsun sanırım yeni doğan çoğu bebişte sarılık teşhisi konuluyor Rabbim acil şifalar versin vee kültür sonucu inşallah pazartesi günü gayet normal çıkar dualarımdasınız sanada geçmiş olsun bebişede bol bol sağlık dilerim öptüm kocamannnn

ayyyyy nurcanımmm çokkkk geçmiş olsun noldun be güzelim dikkat et işallah bişey olmamıştır bebikinde uyuyodur uykucu üzme kendini çok üzüldüm gerçekten hapabilecegimiz bişey varsa söle canım
sağol canım ..ne oldu bende bilmiyorum sadece bu zamana kadar böyle bir baş ağrısı ve bulantı olmadı ömrmde
sağol canım yaa söylemen bile mutlu etti beni teşekkür ederim

sağol canım ..duaların kabul oldu demin ufacık bir tekme attı aneesine
ama yine bulantı başladı devam ederse doktoruma gidecem ..sütten olduğu kesin çünkü migren ağrıs ve bulantısnın nasıl olduğunu çok iyi biliyorum bu bambaşka

mesajını ilk bir kaç satırı üzdü beni ama çok şükür yavrun göbüşünde çok kıza bir zaman sonrada kucağına alacaksın inşallah sağlıklı bir şekilde

millete hiç bakma onlar bildiğini okuyor çok bilmişler ya o yüzden konuşur onlar..banada geçen dengesizin bir ne diyo biliyormusun Allahım bu kadarmı cahil olur bir insan ..diyoki tüpbebekte eğer tek bebekse babadan ama ikiz veya üçüzse başkasından oluyor boğazına yapışmamak için zor tuttum kendimi..dedim sakın böyle düşünme sen benim büyüğüm olduüun için kalkıpta sana nasıl bir tedavi ve nasıl yapıldığını anlatmıycam ama dedim böyle düşüncey, çıkar aklından günaha girersin yoksa ama cahil insdan dediğim gibi bildiğini okur.. böyleleri umarım cehenemin dibini boylar böyle düşünene cahil insanları

Son düzenleme:
ayy çok sevindim cici yeğenim tekme atmış eyvah yaa bulantı halaa var ha geçmiş olsun evet ısrar ederse bulantı dr a git inşallah ciddi bişi yoktur olmaz iinşş ayy şok oldum diycem ama inanki şu an bulunduğum yerde de çok cahil insanlar var özellikle eşimin ailesi, akrabaları v.s. o yüzden gizledik işte dengesizler işte çektiğimiz acıları özlemi asla bilemezler bilinçaltlarına yanlış bilgi kaydetmişler keyfimizi kaçırmaktan başka ellrine bişi geçmiyoo kulaklarımızı tıkamalıyızz inşş Rabbim karşılaştırmasın dengeszilerle

oyy kurban olsunlarr ..geçmiş olsun canım yeni doğan bebeklerde genelde sarılık çıkıyor bilirsin..çok şükür atlatmışsınız bunu inşallah kültür sonucuda temiz çıkacak..Allhım onu bağışlasın sana..darısı bizimde başımıza inşallah

evet kızım tepikledi demin teyzesii
valla demin bir bulantı bastırdı lavabıya koştum.. öğürdüm mide boş oludğu için çıkan bişey olmadı ne kadar iğrenç bir insanım dimi açık açık nasıl yazıyorum
dengesizler arkamızdan söyledişkleri yetmiyormuş gibi bide yüzümüze karşı söylüyorlar ama gelinleride kızdı ona sen yanlış düşüyorsun diye uyardılar kaynanatörü haa bu arada onunda gelini şuan aşılama sürecinde olmazsa tüp bebek yapacak umarım ikizleri olur

halaa burdamı mesajı yazıp çıkıcam deyince bende yazsamda görmez diye yazmamıştım rüyan gerçek oldu tarfilimmmmmm

çevrim içi görünüyordu belki döner bakar dedim

kızz şifaa yakında senin göbek şovlarını izliycez bee

Son düzenleme:
ayy bol bol olsun tekmeleri ciciş yeğenimin inşallah valla bende de başladı ki bulantılar hatta afedersin zaman zaman kusmalara geçiriyor uyandığımdan beri de vardı kahvaltıyı zar zor yaptım yaz zaten bende bulanık biriyim tiksinmedim extra aaa iyi bari gelini müdahale etmiş susturucu takmış ağzına hadi inşallah tüpe gerek kalmadan oda müjdesini versin tüm herkes için Rabbim o kadar dua ediyorum ki inşallah hasretimiz bitsin aminnn ayy halaaa rüyada gibiyim amanınn benimde mi göbiş şovum olacak

off seninde erken dönemden başlamış bulantın desene ama olsun bee bulantısıda,kusmasıda güzeldir göbüşte bebiş var çünkü ama inşallah benimki gibi kısa sürer bulantıların 12. haftadan sonra geçti benim buantılarım
bende çok dua ediyorum önce şükrediyorum sonra isteyenler için dua ediyorum Rasbbim kimsenin kucağını boş bırakmaın inşallah

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr

şifammmmmmmmmmm ÇOK SEVNDİM SAĞLIKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

evet az evvel zor koştum lavaboya ama olsun yaa hamiş olduğumu daha rahat anlayabileceğim sanırım inşallah kısa da sürerse süper olur evet canım hepimizin kocaman duaları var oldu da oluyor da olacak ta inşallah Rabbim kabul etsin tez zamanda yağmur misali müjdeler yağsın inşallah aminnn

canım ben biraz uzanacağım ya uykum da var midem halaa hassas

günaydın bacılarrrrrr

tarfilcimmm gözünüz aydın canım sağlıklı kucağınıza almışsınız yavrunuzu darısı bizim başımıza canım sarılık hemen her çocukta oluyor enfeksiyonunuzuda inşallah bir an önce atlatırsınız canım

nurcanım durup durup başına bişeyler getiriyorsun bacım nazaramı geliyosun nedir şu nazarlıkları takıyım bacım sanas geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamazssın böyle şeyler

şifammmmm taze hamişşşş nasıl gidiyor

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr

şifammmmmmmmmmm ÇOK SEVNDİM SAĞLIKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
günaydın Yeter ciğim ALLAH razı olsun aminn inşallah bir an önce sıkıntısızca sana Pınar a Çiğdem e Demet e ve Fahriye ye inşallah tüm isteyen özleyen bekleyen arkadaşlarımızın çok yakın olsun müjdeler yağmur misali bol bereket aksın inşallah

hemşom günaydın hoş geldin tatlım bulantım var üstüne kusmam var bakalım şimdilik sen nasılsın

hemşom günaydın hoş geldin tatlım bulantım var üstüne kusmam var bakalım şimdilik sen nasılsın

ayyyyyy canım erken başlamış ya inşallah çabuk geçer çubuk kraker beyaz leblebi kuru ekmek bunlar iyi gelir

bende iyiyim canım annem geldi kahvaltı ettik size bakıyım demiştim

ayyyyyy canım erken başlamış ya inşallah çabuk geçer çubuk kraker beyaz leblebi kuru ekmek bunlar iyi gelir

bende iyiyim canım annem geldi kahvaltı ettik size bakıyım demiştim
evet erken başladı canım olsun katlanacak yük versin Rabbim çubuk krakeri severim dün aldım ama yemedim aklıma gelmedi kuru ekmek derken fırında kurutulmuş olan mı hani kıtır kıtır olanlardan etimek gibi mesela :44: tamam hepsini denerim sağol canım ohh anneciğinle keyifli bir kahvaltı yapmışsınız afiyet olsun yeğenlerime yarasın inşallah

canım hemşom gözlerim kapanıyor acil çıkıyorum yatıyım biraz öpüldün tatlım

aman aman başlaşın bu şikayetlere can kurban
tamam yat dinlen azcık ,çok oturma zaten dinlen bol bol bu aralar

günaydın canım
valla nazaramı geliyorum ne oluyorum bilmiyorum ,hala bulantı var hiç iştahım yok hiç bişey yemedim daha :26::26::26:eşim gelsin doktoruma gidelim diyorum
teşekkür ederim nazarlılklar için

aynen yaa bu belirtiler pek tatlı hepmiz alaasını yaşayalım inşallah yatıyom hemen hadi bana byyy

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Bugün Cuma günüdür. Dinim Islam dinidir. Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini görmek. Aç cemalini göster diyarini.Turkkeyif.com hayırlı cumalar diler.

Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana. Her zaman sana muhtacim, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.HAYIRLI CUMALAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…