Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maşallah canım epey yorulmuşundur maden suyu şişeleri çok küçük değilmi hemkapak olayını nasıl yapıyorsun :44::44::44::44::44::44:

slm şekerlerimmm yunuscuk sünnet olamadıı eşşek sıpası anası hariç babası dahil atamadığı balgam yüzxünden ameliyathaneden çıkardılar kızlar hayırlı bişey sünnet olacak ama çok zormuş drun eline vermek boş çıkmamız eşimide benide bitirdi ağlamaktan helak oldumm Rabbim acılarını göslermesin pazartesi olacak inşaşlahh sünneti hayırlısıyla
anasını satıyım beyaa gözüm mikrop kaptı şiş ggözle geziniyorumm
annemmmm tubişim kamer quzunun göbüküne ellemişşş az da olsa görüşmüşler ben nie kimseyi görmüyorumm yaaaaa
gelinn nan ankarayaaaaaaaaa

cnm yaa tekrar geçmiş olsun veeee RABBİM Birdaha sıkıntı yaşatmasın inşallah bu akşam benimde 8 de detaylım var veee çok korkuyorum inşallah bir sorun çıkmazzzz kızınıda senidee çok çok öpüyorum iyi bak kendine şekerimm

neyse canım vardır bunda da bi hayır rabbim hayırlısıyla atlatmak nasip etsin

annişiii sünnetten kurtulmak için iyileşmemiştir oglunn saglıcakla olsun kurtulsun inşallah ben dogdugundaan sonra 1 ay içinde yaptırmayı planlıyorum ama babamız izin vermiyooo

maşallah canım epey yorulmuşundur maden suyu şişeleri çok küçük değilmi hemkapak olayını nasıl yapıyorsun :44::44::44::44::44::44:

mütişş yoruldum şişe kapama maaleti ve kapakları manisa dan aldım 1kg kapak 500 tane yapıyo

ebett teyzesi kurtulmak için yapıyo sıpamm quzum yeni doğan sünneti yaptır çok canları yanmıyomuş ben çok pişmanımm
saol teyzoşlarım teşekkür ederim dua edin bana nolurrr

alooooooooooooo nabersinizzzzzzzzzzz

melike guzu senmi geldin gıı paşanın sünneti varmış hayırlı uğurlu olsun canımmmdarısı bizim başımıza canım

sevommmmmmm tekrar geçmiş olsun canımmmm inşallah birdaha sorun yaşamadan kucağına alırsın kuzunu

kızlarrrr benimde bugün misafirim vardı eltim kaynanam geldiler
aslında kaynana dün gelecekti eltim beraber gidelim demiş benimde işime geldi 1 günde 2 sini çıkarmış oldumaslında hiç iş yaptıkrmıyolar bana ama genede ayaklarımı azıcık sallayıp otursam davul gibi oluyolar
neyse bugünüde atlattık hayırlısıyla

iyi geceler hatunlar vayyyyy vayyyy vayyyy neler olmuş nelerrrrrrrrrrr
canımın canı şifam hamişmiş şoke oldum sevicimden ağladım
şifam tebrik ederim Rabbim sağlıklıca vakitlice kucağına almayı nasip etsin tatlım

sevom prensesin seni üzmeyecek annesi telkinlerle ona güç ver 38 den önce doğurmak yok
şifre 38 tamam mı sevom aynen telkinlere devam
canımsın seni çok seviyorum hep dua ediyorum

oyyy nurcanım yine geçmişe dalmış beni beğenmişsin teşekkür ederim sağolasın
sana da çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
sen de benim ilk göz ağrımsın seni de sefiyommm ulennn canımsın 4 yıllık arkadaşım benimmmm
enginar ye bu ara mevsimi geçmeden ha unutma

tarfil gözün aydın prensesini almışsın kollarına
Allah analı babalı büyütsün

turnal ne hamarat hatunsun kızzz nasıl yapıyosunuz o meyve sularını bi ara anlatsana
maden suyu şişesi iyi fikirmiş kapağı satılıyo mu hiç görmedim

melikem biz de 4 aylıkken hallettik sünnet işini çok şükür yarım fitille hallettik ağrı işini
inşallah sizinki de kolay olur
ne tesadüf benim de sağ gözüm mikrop kapmış gece onu açamıyorum tek göz geziyorum
üstelik boynum da tutuldu bugün
uykumu da kaybettim gelse de uyusam bi güzelllll

yıldızım güzel prensesinin doğum günü oldu mu bi tanem
resim bekliyorum albüme inşallah

fatoşum sen naptın isim buldun mu paşana
senin için arıyorum isim aklımdasınnnn
aslan yüreklim benim
bu günleri gösterene şükürler olsun canım
iyi ki varsın...

ipeğim sen napıyon bu aralar sizin de doğumgünü olmalı
ömer paşam cankuş iyidir inşallah
özledim be yaaaa
var ya senin espirilerin o kadar cuk oturan cinstendi ki topiğin süsüydü
hey gidi günler

tuğbiş sana özelden attım görmezsin diye hemşom
beni sormuşsun Allah razı olsun

şimdi doğum sırası nurayda sanırım Rabbim onu da bir avazda kurtarsın inşallah

laracım maşallah sana talım sen de hedeflerini 30 la sınırlama nolur
36 ları gören ikiz anneleri çok var
sakın erken olacak diye şartlandırma kendini hedefini yüksek koy
iki oğlanla işin zor Allah yardımcın olsun canım

demetim sıradaki hamiş adayı, sen napıyon
bak bi eski halimize bir de şimdikine
inşallah tez zamanda Rabbim yüzünü güldürsün canım

sedefo bebekdelisi sizlerin de müjdeli haberlerini aldımı oh tamamdırrr

kızlar daha yazacam ama uykucuk geldi
daha sayacaklarım var kimseyi unutmadım ama şimdilik ben kaçar

canım yaaaa maşallah sana hiç kimsweyi unutmammışsın

benim hedefim 01.10.2012 canım 37+2 oluyor sanırım allahım inşallah o günleri gösteriri bize

sen hiç kendinden bahsetmemişsin canım hamişlik nasıl gidiyor kızınla oğlun nasıllar onları ve seni kocaman öperimdualarında bizleri unutma canım allah hepimizin yardımcısı olsun allaha emanet olun

günaydın hepinize iyi pazarlarrrr

yeterimmmmmmm nasısın canım uzun zamandır seninle sohbet edemedik

eşin nasıl sağlık durumunuz iyimi sen neler yapıyorsun bahset accık kendindençok öperim canım senide

günaydın iyi pazarlar herkese
dün akşam kına gecesi vardı eşimin teyzesinin ,ayakta çok durdum herhal, ayaklarımın ağrısından zor uyudum sabahta bacaklarıma kramplar girip durdu.. ayaklarımı bir görseniz nasıl şişmişler
bu akşam da düğün var oynamadan da tutamıyorumki kendimi anacım ..benim kızda oynak biri olacak kanımca :)hareketli müzikler çaldıkça tepiniyordu karnımda

turnal o meyve sularını nasıl yapıyon gıı merak ettim doğrusu tarifi yaz bize

nevomm yine uzun uzun unutmamış sormuşsun herbirmizienginar çok faydalı bir sebze ama gel görki ben pek sevmem kendilerini .ama alıp yemekte fayda var iyi hatırlattın sevmediğim için aklıma bile gelmiyordu almak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…