kızlarrr naber iyimisinizz ben çok yoğunum
iyi bakalım gözün aydın nurcan bende yeni bitirdim işimi 80 tane erik ve kayısı suyu yaptım maden suyu şişelerine kocem içinöldüm yorgunluktan adamada yemek te yapamadık artık idare edecek bugünlük onun için yapıyoz bunca şeyi koca bebegem benim
selam kızlarrrrr
şifamm canım çok sevindim ve çok şaşırdımm allhımm sağlıcakla kucağına almak nasip etsinn kutlamalar yapmak isterdim ama yattığım yerden zor yazıyorumtekrar tebrikler rabbim tez zamanda diğer arkadAŞLARIMA DA nasip etsin
nurcan canım geçmiş olsun neler olmuş öle inşallah daha iyisindir
hepinizden allah razı olsun dualarınızla hep yanımdaydınız biliyorum Rabbim kimseye bunları yaşatmasın
olayları izah edeyim
salı akşamı saat akşam 10 u geçerken ayrıntılı ult. a girdim ve orada göründü radyoloji çok korkutmak istemedi sanırım erken doğum riski olduğunu yarın sabah direk doktorunuzla görüşün bu akşam istirahat edin yarın doktorunuz ilaçla falan düzeltebilir dedi..okadar kötü oldumki normalde rahim 33 mm lerde olması lazımmış benim rahim kısalmış ve 15 mm olmuş. kızımın renkli resimlerine baka baka kendimden geçtim eve gelip hemen araştırdık ama aklım beynim yerimde değildi doğum olsa kızım yaşamaz biliyorumsabah direk doktora gittik eşimle doktorum raporu görünce beti benzi aktı resmen hemen üstten baktı oda gördü sonra elle alttan baktı yok yok rapordaki kadar kötü değil elle muaeyen dedi.çünkü 25 mm den aşağısı riskliymiş 15 mm ise çok vahimmiş hemen yatış yaplım dikiş atalım başka çıkar yolu yok dedi. antalyada ki doktorumu aradım oda ileri safhada olsak gerek yok idare edilebilir derim ama çok erken dedi bu olması lazım korkma dedi..ve ondan sonra aileme haber verdim bütün sülalem ayaklandı ben hiç iyi deildim iyi görünmeye çalışsamda olmuyodu bebeğimi kaybetmekten çok korkuyodum
operasyondan çıkınca kemdimde değil gibiydim resmen altım kopuyodu ağrım çok vardı devamlı eşime bebeğim iyimi diye sormuşum..neyse çok uzatmak istemiyorum..dünki muayenede bebeğimde iyiydi operasyon yeride iyiydi doktor herzaman bu operasyon iyi olmayabilir ama seninki kapanmış görünüyo dedi zaten bizde ultrasonda görüyoduk..iyiki denk gelmiş çünkü herzaman bu görünmeye bilir radyoloji doktorunun görmesi ve bizim zamanlamamız denk gelmiş..şimdilik yapılacak şeyler yapıldı ama riskim tabiki hala var ama en aza indirildi şuan her hafta doğum sancılarım başlamasın diye iğnelerim olacak ve istirahat tabiki..bu arada bikaç gündür bebeği hep altta hissediyodum ve tekmesi kasığımı çok acıtıyodu neyseki suyum veya başka doğum sancılarım olmadı yoksa yapılacak bişey kalmazsı allah korusun..
yanımdaki yataktada fatoşun doktorunun hastası vardı 3 aylıkken dikimi yapıldı ikinci hamileliği ilkide böle imiş hatta 2 düşüğü olmuş bundan dolayı ama ozaman anlamamışlar nedenini..artık 10 günde bir doktora gidicem her defasında idarr tahlili de yapılacak çünkü enfeksiyon kapmamam lazım oda erken doğum yaptığından ve ben bu durumda olduğum için daha da dikkat etmem lazım..
şimdi iyiyim hafif hafif operasyon sancım var ama bebeğim tepiklediği için çok iyiyim hamd olsunn Rabbim korkularımızdan esirgesin bizi
tarfilimm tebrikler kızınla kavuşmuşsun ve geçmiş olsun bazı sıkıntılar yaşamışsın ama hepsi geçecek
çok yoruldum görüşürüzzz
slm şekerlerimmm yunuscuk sünnet olamadıı eşşek sıpası anası hariç babası dahil atamadığı balgam yüzxünden ameliyathaneden çıkardılar kızlar hayırlı bişey sünnet olacak ama çok zormuş drun eline vermek boş çıkmamız eşimide benide bitirdi ağlamaktan helak oldumm Rabbim acılarını göslermesin pazartesi olacak inşaşlahh sünneti hayırlısıyla
anasını satıyım beyaa gözüm mikrop kaptı şiş ggözle geziniyorumm
annemmmm tubişim kamer quzunun göbüküne ellemişşş az da olsa görüşmüşler ben nie kimseyi görmüyorumm yaaaaa
gelinn nan ankarayaaaaaaaaa
slm şekerlerimmm yunuscuk sünnet olamadıı eşşek sıpası anası hariç babası dahil atamadığı balgam yüzxünden ameliyathaneden çıkardılar kızlar hayırlı bişey sünnet olacak ama çok zormuş drun eline vermek boş çıkmamız eşimide benide bitirdi ağlamaktan helak oldumm Rabbim acılarını göslermesin pazartesi olacak inşaşlahh sünneti hayırlısıyla
anasını satıyım beyaa gözüm mikrop kaptı şiş ggözle geziniyorumm
annemmmm tubişim kamer quzunun göbüküne ellemişşş az da olsa görüşmüşler ben nie kimseyi görmüyorumm yaaaaa
gelinn nan ankarayaaaaaaaaa
maşallah canım epey yorulmuşundur maden suyu şişeleri çok küçük değilmi hemkapak olayını nasıl yapıyorsun :44::44::44::44::44::44:
iyi geceler hatunlar vayyyyy vayyyy vayyyy neler olmuş nelerrrrrrrrrrr
canımın canı şifam hamişmiş şoke oldum sevicimden ağladım
şifam tebrik ederim Rabbim sağlıklıca vakitlice kucağına almayı nasip etsin tatlım
sevom prensesin seni üzmeyecek annesi telkinlerle ona güç ver 38 den önce doğurmak yok
şifre 38 tamam mı sevom aynen telkinlere devam
canımsın seni çok seviyorum hep dua ediyorum
oyyy nurcanım yine geçmişe dalmış beni beğenmişsin teşekkür ederim sağolasın
sana da çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
sen de benim ilk göz ağrımsın seni de sefiyommm ulennn canımsın 4 yıllık arkadaşım benimmmm
enginar ye bu ara mevsimi geçmeden ha unutma
tarfil gözün aydın prensesini almışsın kollarına
Allah analı babalı büyütsün
turnal ne hamarat hatunsun kızzz nasıl yapıyosunuz o meyve sularını bi ara anlatsana
maden suyu şişesi iyi fikirmiş kapağı satılıyo mu hiç görmedim
melikem biz de 4 aylıkken hallettik sünnet işini çok şükür yarım fitille hallettik ağrı işini
inşallah sizinki de kolay olur
ne tesadüf benim de sağ gözüm mikrop kapmış gece onu açamıyorum tek göz geziyorum
üstelik boynum da tutuldu bugün
uykumu da kaybettim gelse de uyusam bi güzelllll
yıldızım güzel prensesinin doğum günü oldu mu bi tanem
resim bekliyorum albüme inşallah
fatoşum sen naptın isim buldun mu paşana
senin için arıyorum isim aklımdasınnnn
aslan yüreklim benim
bu günleri gösterene şükürler olsun canım
iyi ki varsın...
ipeğim sen napıyon bu aralar sizin de doğumgünü olmalı
ömer paşam cankuş iyidir inşallah
özledim be yaaaa
var ya senin espirilerin o kadar cuk oturan cinstendi ki topiğin süsüydü
hey gidi günler
tuğbiş sana özelden attım görmezsin diye hemşom
beni sormuşsun Allah razı olsun
şimdi doğum sırası nurayda sanırım Rabbim onu da bir avazda kurtarsın inşallah
laracım maşallah sana talım sen de hedeflerini 30 la sınırlama nolur
36 ları gören ikiz anneleri çok var
sakın erken olacak diye şartlandırma kendini hedefini yüksek koy
iki oğlanla işin zor Allah yardımcın olsun canım
demetim sıradaki hamiş adayı, sen napıyon
bak bi eski halimize bir de şimdikine
inşallah tez zamanda Rabbim yüzünü güldürsün canım
sedefo bebekdelisi sizlerin de müjdeli haberlerini aldımı oh tamamdırrr
kızlar daha yazacam ama uykucuk geldi
daha sayacaklarım var kimseyi unutmadım ama şimdilik ben kaçar
göbüş topkine göbüşümüzü koyduk .dileyen bakabilir
maşallah allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?