Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ şifammmmmmmmmm İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

güle güle canımmmmm iyi dinlenmelerrrr
tuzlu ayran filan yapta iç nurcan patates haşla tuzla tuzla ye bebek kıpırdamaz yoksa açlıktan bebeğin kan şekeri düşer canım uyur devamlı
bu arada kıpırdamadımı hala bekliyodunya

nurcikk bune yaa başına gelen geleneee bence sen kendini okut bir nazara geliyoo olabilirsin çok çok geçmiş olsunnn
oyy kurban olurum onu yaradanaaa annişi bunlarr olabilecek şeylerrrr zamanlaaa düzelirr akıp giderrr hastalıklar kızının sonucuda güzel çıkar inşallahhhh

yaaaa o karıyııı bana versen yaaaaa parçalarımm vallaa terbiyesiz yaşı gelmiş ama başı gelmemişşşş

rabbim tamamına erdirsin canım dediğin gibi verende allah vermeyende hakkımızda hayırlısını versin cümlemizin

günyadın kızlar herkese hayırlı cumalar
nurcan geçmiş olsun canım benim allah bidaha göstermesin
tarfil oh mis kokulun kucağında allahım ayırmasın sağlıkla mutlulukla büyütsün inşallah
sevdamcee nasılsın canım
yetercim dualarına canı gönülden amin diyorum canım
şifacım ohh belirtiler başlamış ne güzel inan belirtileri yaşamayınca insan anlamıyor hamile olduğunu ban öleydim ilk başlarda mide bulantım yok aşermem yok kilo alma gibi bi problemim yok soruyolardı nasıl gidiyo diye ne diyordum inan hele bi gün teyzem aradı napıon nasılsın falan diye konuşuyoruz hamilelik nasıl deyince biri sonunca aklıma geliyo teyze demiştim çok güldük o zaman taki göbiş çıkana kadar insan anlamıyor ee birde beklenmedik bi anda olunca böyle hissediliyor demekki
rabbim bugün hürmetine isteeyem dileyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah

iyi şekerim sen nasılsın :13::13::13::13::13::13:

nurayım cnm ben çıkıyorum biraz işlerim var halledicem seni tek bırakıcam ama kusurabakma olurmu

iyi şekerim sen nasılsın :13::13::13::13::13::13:

nurayım cnm ben çıkıyorum biraz işlerim var halledicem seni tek bırakıcam ama kusurabakma olurmu

tamam canım görüşürü zsonra bende iyiym saol bende çıkıcam kahvaltı yapmadım daha

herkese hayırlı cumalar rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımıza OL desin inşallahh herkesler iyidir inşallahhhh

şifaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıııııııııııssss dün mesajını okur okumaz bilgisayarı kapatıp seni aradımmm ne kadar saçmaladım sende farkındaydınnn heycandan olsa gerekkkk tekrar gözün aydınn cnm benimmmm rabbim taamamına erdirsiiinn en ksa zamanda bana ve olmayana arkadaşlarıma nasip etsin güzel rabbiiiiimmm
sana nasıl sevindin anlatamam yaaaa hastanede işin olursa bana bekliyorum gelll yine oturalım sohbet edelim ayşe de gelsin ooohh 2 hamişin yanında dilek tutuyum sürtünüyümmm belkim banada bulaşııırr tekrar gözün aydın cnm arkdaşım sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallahhhhh çok öptüümmmm

kızlar tek tek alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederim darısı hayırlısıyla hepinizin başına inşallah....

şifacım çok sevindim caanım kendiliğindenmi geldi bebiş ayy çok heyecanlandım yaaa gözümüz aydın bana özelden yaz nasıl olduğunu topiği ayrıntılı takip edemem sanırım artık

hepiniz rabbime emanet olun öptüm

selam kızlarrrrr

şifamm canım çok sevindim ve çok şaşırdımm allhımm sağlıcakla kucağına almak nasip etsinn kutlamalar yapmak isterdim ama yattığım yerden zor yazıyorum tekrar tebrikler rabbim tez zamanda diğer arkadAŞLARIMA DA nasip etsin

nurcan canım geçmiş olsun neler olmuş öle inşallah daha iyisindir

hepinizden allah razı olsun dualarınızla hep yanımdaydınız biliyorum Rabbim kimseye bunları yaşatmasın

olayları izah edeyim

salı akşamı saat akşam 10 u geçerken ayrıntılı ult. a girdim ve orada göründü radyoloji çok korkutmak istemedi sanırım erken doğum riski olduğunu yarın sabah direk doktorunuzla görüşün bu akşam istirahat edin yarın doktorunuz ilaçla falan düzeltebilir dedi..okadar kötü oldumki normalde rahim 33 mm lerde olması lazımmış benim rahim kısalmış ve 15 mm olmuş. kızımın renkli resimlerine baka baka kendimden geçtim eve gelip hemen araştırdık ama aklım beynim yerimde değildi doğum olsa kızım yaşamaz biliyorum sabah direk doktora gittik eşimle doktorum raporu görünce beti benzi aktı resmen hemen üstten baktı oda gördü sonra elle alttan baktı yok yok rapordaki kadar kötü değil elle muaeyen dedi.çünkü 25 mm den aşağısı riskliymiş 15 mm ise çok vahimmiş hemen yatış yaplım dikiş atalım başka çıkar yolu yok dedi. antalyada ki doktorumu aradım oda ileri safhada olsak gerek yok idare edilebilir derim ama çok erken dedi bu olması lazım korkma dedi..ve ondan sonra aileme haber verdim bütün sülalem ayaklandı ben hiç iyi deildim iyi görünmeye çalışsamda olmuyodu bebeğimi kaybetmekten çok korkuyodum
operasyondan çıkınca kemdimde değil gibiydim resmen altım kopuyodu ağrım çok vardı devamlı eşime bebeğim iyimi diye sormuşum..neyse çok uzatmak istemiyorum..dünki muayenede bebeğimde iyiydi operasyon yeride iyiydi doktor herzaman bu operasyon iyi olmayabilir ama seninki kapanmış görünüyo dedi zaten bizde ultrasonda görüyoduk..iyiki denk gelmiş çünkü herzaman bu görünmeye bilir radyoloji doktorunun görmesi ve bizim zamanlamamız denk gelmiş..şimdilik yapılacak şeyler yapıldı ama riskim tabiki hala var ama en aza indirildi şuan her hafta doğum sancılarım başlamasın diye iğnelerim olacak ve istirahat tabiki..bu arada bikaç gündür bebeği hep altta hissediyodum ve tekmesi kasığımı çok acıtıyodu neyseki suyum veya başka doğum sancılarım olmadı yoksa yapılacak bişey kalmazsı allah korusun..

yanımdaki yataktada fatoşun doktorunun hastası vardı 3 aylıkken dikimi yapıldı ikinci hamileliği ilkide böle imiş hatta 2 düşüğü olmuş bundan dolayı ama ozaman anlamamışlar nedenini..artık 10 günde bir doktora gidicem her defasında idarr tahlili de yapılacak çünkü enfeksiyon kapmamam lazım oda erken doğum yaptığından ve ben bu durumda olduğum için daha da dikkat etmem lazım..

şimdi iyiyim hafif hafif operasyon sancım var ama bebeğim tepiklediği için çok iyiyim hamd olsunn Rabbim korkularımızdan esirgesin bizi

tarfilimm tebrikler kızınla kavuşmuşsun ve geçmiş olsun bazı sıkıntılar yaşamışsın ama hepsi geçecek

çok yoruldum görüşürüzzz

seyhancım çok çok geçmiş olsun canım benim gözlerim dola dola zor okudum ama inşallahhh bidaha olmucak herkezin duası seninle bunu bil her namazımın arkasından dua edicem senin için allahıma emanet olun bebeğin de sen de

şifamm amin inşaallah sen de beni görürsün vee gerçek bi rüya olur evet kıss hala inanamıyorum rüyayı gördüm 1 ay geçmeden aldık müjdenii canım benim sevincimi anlatamam tekrardan çok tebrik ediyorum inşallaahhh sorunsuz bi hamilelik geçirir ve sağlıklı bi şekilde alırsın yavrunu kucağına

kıpırdadı canım çok şükür

dedim yaa fatoş kendi kendimi nazar ettim ben :))

hayırlı cumalar kızlar
nurcan çok geçmiş olsun nörüyon hergün başına bir iş getiriyor allaha emanet olun
sorma yaa inşallah bu son olur ..Allah beterinden korusun

bacım yaşadıkların tabikide hoş değil yinede çok şükür erkenden farkedlmesi büyük bir şans olmuş ..inşallah bundan sonra sıkıntısızca devam eder .sende bebeğinde Allaha emanet olun

hayırlısıyla gelmiş ve geçmiş olsun canım rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah

iyi bakalım gözün aydın nurcan bende yeni bitirdim işimi 80 tane erik ve kayısı suyu yaptım maden suyu şişelerine kocem için öldüm yorgunluktan adamada yemek te yapamadık artık idare edecek bugünlük onun için yapıyoz bunca şeyi koca bebegem benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…