günaydın Yeter ciğim ALLAH razı olsun aminn inşallah bir an önce sıkıntısızca sana Pınar a Çiğdem e Demet e ve Fahriye ye inşallah tüm isteyen özleyen bekleyen arkadaşlarımızın çok yakın olsun müjdeler yağmur misali bol bereket aksın inşallah
güle güle canımmmmm iyi dinlenmelerrrrevet erken başladı canım olsun katlanacak yük versin Rabbimçubuk krakeri severim dün aldım ama yemedim aklıma gelmedi kuru ekmek derken fırında kurutulmuş olan mı hani kıtır kıtır olanlardan etimek gibi mesela :44: tamam hepsini denerim sağol canım ohh anneciğinle keyifli bir kahvaltı yapmışsınız afiyet olsun yeğenlerime yarasın inşallah
canım hemşom gözlerim kapanıyor acil çıkıyorum yatıyım biraz öpüldün tatlım
tuzlu ayran filan yapta iç nurcan patates haşla tuzla tuzla ye bebek kıpırdamaz yoksa açlıktan bebeğin kan şekeri düşer canım uyur devamlıaman aman başlaşın bu şikayetlere can kurban
tamam yat dinlen azcık ,çok oturma zaten dinlen bol bol bu aralar
günaydın canım
valla nazaramı geliyorum ne oluyorum bilmiyorum ,hala bulantı var hiç iştahım yok hiç bişey yemedim daha :26::26::26:eşim gelsin doktoruma gidelim diyorum
teşekkür ederim nazarlılklar için
nurcikk bune yaa başına gelen geleneee bence sen kendini okut bir nazara geliyoo olabilirsin çok çok geçmiş olsunnnkimseye söylemediğin iyi olmuş canım ailene büüyk süpriz olmuştur kim bilir ne kadar mutlu olmuşlardır
canım ben hala inanmıyorum dediğim kendime değil sanaydı :))böyle bir haberi beklemiyorduk çünkü pat diye duyunca afalladık ama pomba gibi geldi topik kendine geldi haberinle
ben dün kendi kendimi nazar ettim :))başım ağrımıyor dedim ya eskisi gibi:))..dün gece acillik oldum ..2 hastane dolaştım doktorlar migren dediler. ama ben migren ağrısını biliyorum dün geceki ağrım manyak bişiydi ..başım felç oldu sandım ne konuşabiliyorum ne ayakta durabiliyorum.. tansiyondan şüphelendiler önce ama tansiyonumda iyi çıktı ..devlet hastanesini acili biz bişey ypayız diyip üniversiteye gönderdi (araşırma hastanesi) orda da migren dediler ama ben sonradan anladımki zehirlenmişim ..neyse serumu falan hazırladılar baş ağrım için ...onlar hazırlarken benim bulantım başladı ama ne bulantı afedersiniz midem çıkacak sandım ağzımdan.. en az 15 dakka lavaboda kusmuşum..yatağa geldim hemşire serumu vuracakken bir daha başladı bulantı ,Allahım ben böyle bişey görmedim... hemşire, doktorlar burda kus diyorlar ama dinlemiyorum eşimin koluna girip yine lavaboya koşuyoruz ..baş ağrım biraz hafilemişti bu seferde bulantıya çevirdi... sonra dedimki kendi kendime vardır bunda bir hayır serumu vuracakları an bişeyler engel oluyor serumu almaktan vazgeçtim kokrum çünkü üniversitedeki doktorlar hep stajerler görseniz deli kanlı hepsi ..dedim daha yeni tecrübe kazanıyor bunlar ,güvenemedim nedense ...neyse doktorlar kağıt imzalattıp eve geldim ..eve girer girmez yine kus ama bu sefer kanlar geliyor çok korkttum ..sonra düşündüm meğer ben 4_5 gün açık olan sütü içmiştim kesinlike o sütten zehirlendiğimi düşünüyorum ..aptalım ben
artık nasıl uyuduğumu bilmiyorum şimdi daha iyiym sadece boğazlarım kusmaktan tahriş olmuş yutkunmakta zorlanıyorum ..
bebeğim hareket etmesini bekliyorum onu hisedersem dahda iyi olacam inşallah
oyy kurban olurum onu yaradanaaa annişi bunlarr olabilecek şeylerrrr zamanlaaa düzelirr akıp giderrr hastalıklar kızının sonucuda güzel çıkar inşallahhhhgünaydın kızlar hemen yazıp çıkayım pazar günü 10-30da kızım AMİNE SENA'mı genel anesteziyle aldım kollarıma hamdolsun rabbime .. sütüm daha yeni gelmeye başladı ...3300 gr 48 cm bouyunda doğdu ama malesef 2950 düşmüş sarılık oldu kızım bu halde bide hastanede kaldık kızımla fototerapi gördü hamdolsun düştü değer dün çıktık hastaneden.bide kızımın idrar yollarında enfeksiyon çıktı pazartesi çıkacak kültür sonucu ona göre 1 hafta 10 gün damardan antibiyotik tedavisi alacakmış kuzum nolur dua edin de temiz çıksın kızlar ...hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin ben çıkıyorum bugünde benim dr kontrolüm var öptüm hepinizi
sağol canım ..ne oldu bende bilmiyorum sadece bu zamana kadar böyle bir baş ağrısı ve bulantı olmadı ömrmde
sağol canım yaa söylemen bile mutlu etti beni teşekkür ederim
sağol canım ..duaların kabul oldu demin ufacık bir tekme attı aneesine
ama yine bulantı başladı devam ederse doktoruma gidecem ..sütten olduğu kesin çünkü migren ağrıs ve bulantısnın nasıl olduğunu çok iyi biliyorum bu bambaşka
mesajını ilk bir kaç satırı üzdü beni ama çok şükür yavrun göbüşündeçok kıza bir zaman sonrada kucağına alacaksın inşallah sağlıklı bir şekilde
millete hiç bakma onlar bildiğini okuyor çok bilmişler ya o yüzden konuşur onlar..banada geçen dengesizin bir ne diyo biliyormusun Allahım bu kadarmı cahil olur bir insan ..diyoki tüpbebekte eğer tek bebekse babadan ama ikiz veya üçüzse başkasından oluyorboğazına yapışmamak için zor tuttum kendimi..dedim sakın böyle düşünme sen benim büyüğüm olduüun için kalkıpta sana nasıl bir tedavi ve nasıl yapıldığını anlatmıycam ama dedim böyle düşüncey, çıkar aklından günaha girersin yoksa ama cahil insdan dediğim gibi bildiğini okur.. böyleleri umarım cehenemin dibini boylar böyle düşünene cahil insanları
bende 2 senelik ewliyim arkadaşlar..evlendikten sonra hiç korunmadık.. bişeylein ters gittiğini düşünmeye başladık ve dr ye gittik, şok olduk.. bende bi sorun gözükmüyordu ama eşimde azospermi vardı(sperm sayısı 0 dı) dünya başımıza yıkıldı o dakikadan itibaren.. çok üzüldük.. toplamda eşim 5 dr daha gitti ama sonuç aynıydı... testislerinden ameliyat olup, sperm varmı bakılacaktı.. olsılık % 50 idi ve başka hiç bi çaresi yoktu...... çok ağladımmm, üzüldümmm, yıprandım..... sonra bigün bi yazı okudum bi yerde, MEVLANADAN.. BİRŞEY OLMUYORSA; YA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN YADA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİNDİR die.. Allahım iyiki o yazıyıkarşıma çıkardı.. eşime; eğer sperm bulunursa 3kez deneriz Allahın hakkı 3 tür dedim.. bulunmazsada demekki olmaması gerekiyormuş.... ondan sonra maceramız başladı.... ankarayı önerdi drlar... bizde oraya gidelim die konuşurken.. sonra bulunduğumuz memlekette yaptıralım, allah verirse burdada veriri diyerek gittik drye... ilk denememzde tuttu.... şimdi 30+3 hamileyim... allaha şükür ve dua ediyorum .. sağlık ve sıhhatle kucağımıza almayı nasip et die, maceramız daha bitmedi yani.... yıpratıcı, yorucu çok can acıtıcı ve milletin insana sürekli bişeyler soylediği bi süreç bu.. bazen biz derdimizi unutuyorduk ama birileri sürekli bize hatırlatıyordu! şimdi hayat ne getirir bilemiyorum hala ama umutlu olmak fakat hırslı olmamak gerekiyor sanırım illa olacak olacak die....ezcümle;ALLAH isteyen herkese, yanısıra banada versin.. rahat olmaya çalışın.. geçmiş olsun hepimize.. vee bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.....
günyadın kızlar herkese hayırlı cumalar
nurcan geçmiş olsun canım benim allah bidaha göstermesin
tarfil oh mis kokulun kucağında allahım ayırmasın sağlıkla mutlulukla büyütsün inşallah
sevdamcee nasılsın canım
yetercim dualarına canı gönülden amin diyorum canım
şifacım ohh belirtiler başlamış ne güzel inan belirtileri yaşamayınca insan anlamıyor hamile olduğunu ban öleydim ilk başlarda mide bulantım yok aşermem yok kilo alma gibi bi problemim yok soruyolardı nasıl gidiyo diye ne diyordum inan hele bi gün teyzem aradı napıon nasılsın falan diye konuşuyoruz hamilelik nasıl deyince biri sonunca aklıma geliyo teyze demiştim çok güldük o zaman taki göbiş çıkana kadar insan anlamıyor ee birde beklenmedik bi anda olunca böyle hissediliyor demekki
rabbim bugün hürmetine isteeyem dileyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
iyi şekerim sen nasılsın :13::13::13::13::13::13:
nurayım cnm ben çıkıyorum biraz işlerim var halledicem seni tek bırakıcam ama kusurabakma olurmu
selam kızlarrrrr
şifamm canım çok sevindim ve çok şaşırdımm allhımm sağlıcakla kucağına almak nasip etsinn kutlamalar yapmak isterdim ama yattığım yerden zor yazıyorumtekrar tebrikler rabbim tez zamanda diğer arkadAŞLARIMA DA nasip etsin
nurcan canım geçmiş olsun neler olmuş öle inşallah daha iyisindir
hepinizden allah razı olsun dualarınızla hep yanımdaydınız biliyorum Rabbim kimseye bunları yaşatmasın
olayları izah edeyim
salı akşamı saat akşam 10 u geçerken ayrıntılı ult. a girdim ve orada göründü radyoloji çok korkutmak istemedi sanırım erken doğum riski olduğunu yarın sabah direk doktorunuzla görüşün bu akşam istirahat edin yarın doktorunuz ilaçla falan düzeltebilir dedi..okadar kötü oldumki normalde rahim 33 mm lerde olması lazımmış benim rahim kısalmış ve 15 mm olmuş. kızımın renkli resimlerine baka baka kendimden geçtim eve gelip hemen araştırdık ama aklım beynim yerimde değildi doğum olsa kızım yaşamaz biliyorumsabah direk doktora gittik eşimle doktorum raporu görünce beti benzi aktı resmen hemen üstten baktı oda gördü sonra elle alttan baktı yok yok rapordaki kadar kötü değil elle muaeyen dedi.çünkü 25 mm den aşağısı riskliymiş 15 mm ise çok vahimmiş hemen yatış yaplım dikiş atalım başka çıkar yolu yok dedi. antalyada ki doktorumu aradım oda ileri safhada olsak gerek yok idare edilebilir derim ama çok erken dedi bu olması lazım korkma dedi..ve ondan sonra aileme haber verdim bütün sülalem ayaklandı ben hiç iyi deildim iyi görünmeye çalışsamda olmuyodu bebeğimi kaybetmekten çok korkuyodum
operasyondan çıkınca kemdimde değil gibiydim resmen altım kopuyodu ağrım çok vardı devamlı eşime bebeğim iyimi diye sormuşum..neyse çok uzatmak istemiyorum..dünki muayenede bebeğimde iyiydi operasyon yeride iyiydi doktor herzaman bu operasyon iyi olmayabilir ama seninki kapanmış görünüyo dedi zaten bizde ultrasonda görüyoduk..iyiki denk gelmiş çünkü herzaman bu görünmeye bilir radyoloji doktorunun görmesi ve bizim zamanlamamız denk gelmiş..şimdilik yapılacak şeyler yapıldı ama riskim tabiki hala var ama en aza indirildi şuan her hafta doğum sancılarım başlamasın diye iğnelerim olacak ve istirahat tabiki..bu arada bikaç gündür bebeği hep altta hissediyodum ve tekmesi kasığımı çok acıtıyodu neyseki suyum veya başka doğum sancılarım olmadı yoksa yapılacak bişey kalmazsı allah korusun..
yanımdaki yataktada fatoşun doktorunun hastası vardı 3 aylıkken dikimi yapıldı ikinci hamileliği ilkide böle imiş hatta 2 düşüğü olmuş bundan dolayı ama ozaman anlamamışlar nedenini..artık 10 günde bir doktora gidicem her defasında idarr tahlili de yapılacak çünkü enfeksiyon kapmamam lazım oda erken doğum yaptığından ve ben bu durumda olduğum için daha da dikkat etmem lazım..
şimdi iyiyim hafif hafif operasyon sancım var ama bebeğim tepiklediği için çok iyiyim hamd olsunn Rabbim korkularımızdan esirgesin bizi
tarfilimm tebrikler kızınla kavuşmuşsun ve geçmiş olsun bazı sıkıntılar yaşamışsın ama hepsi geçecek
çok yoruldum görüşürüzzz
23.04.2012
veeeee bebekdls 28.05.2012 tarihinde telefonla beni arayıp uzun uzun rüyanda beni nasıl gördüğünü anlatmıştınve bu rüyan bana umut olmuştu canımsın benim inşallah bende seni rüyamda göreyim
13. 06.2012
kızlar beni rüyanızda görmeniz beni çok ve çokk mutlu etti ve umudum katlanmıştıayrıca teşekkürler hepinize
kıpırdadı canım çok şükürgüle güle canımmmmm iyi dinlenmelerrrr
tuzlu ayran filan yapta iç nurcan patates haşla tuzla tuzla ye bebek kıpırdamaz yoksa açlıktan bebeğin kan şekeri düşer canım uyur devamlı
bu arada kıpırdamadımı hala bekliyodunya
dedim yaa fatoş kendi kendimi nazar ettim ben :))nurcikk bune yaa başına gelen geleneee bence sen kendini okut bir nazara geliyoo olabilirsin çok çok geçmiş olsunnn
oyy kurban olurum onu yaradanaaa annişi bunlarr olabilecek şeylerrrr zamanlaaa düzelirr akıp giderrr hastalıklar kızının sonucuda güzel çıkar inşallahhhh
yaaaa o karıyııı bana versen yaaaaa parçalarımm vallaa terbiyesiz yaşı gelmiş ama başı gelmemişşşş
sorma yaa inşallah bu son olur ..Allah beterinden korusunhayırlı cumalar kızlar
nurcan çok geçmiş olsun nörüyonhergün başına bir iş getiriyor allaha emanet olun
selam kızlarrrrr
şifamm canım çok sevindim ve çok şaşırdımm allhımm sağlıcakla kucağına almak nasip etsinn kutlamalar yapmak isterdim ama yattığım yerden zor yazıyorumtekrar tebrikler rabbim tez zamanda diğer arkadAŞLARIMA DA nasip etsin
hepinizden allah razı olsun dualarınızla hep yanımdaydınız biliyorum Rabbim kimseye bunları yaşatmasın
olayları izah edeyim
salı akşamı saat akşam 10 u geçerken ayrıntılı ult. a girdim ve orada göründü radyoloji çok korkutmak istemedi sanırım erken doğum riski olduğunu yarın sabah direk doktorunuzla görüşün bu akşam istirahat edin yarın doktorunuz ilaçla falan düzeltebilir dedi..okadar kötü oldumki normalde rahim 33 mm lerde olması lazımmış benim rahim kısalmış ve 15 mm olmuş. kızımın renkli resimlerine baka baka kendimden geçtim eve gelip hemen araştırdık ama aklım beynim yerimde değildi doğum olsa kızım yaşamaz biliyorumsabah direk doktora gittik eşimle doktorum raporu görünce beti benzi aktı resmen hemen üstten baktı oda gördü sonra elle alttan baktı yok yok rapordaki kadar kötü değil elle muaeyen dedi.çünkü 25 mm den aşağısı riskliymiş 15 mm ise çok vahimmiş hemen yatış yaplım dikiş atalım başka çıkar yolu yok dedi. antalyada ki doktorumu aradım oda ileri safhada olsak gerek yok idare edilebilir derim ama çok erken dedi bu olması lazım korkma dedi..ve ondan sonra aileme haber verdim bütün sülalem ayaklandı ben hiç iyi deildim iyi görünmeye çalışsamda olmuyodu bebeğimi kaybetmekten çok korkuyodum
operasyondan çıkınca kemdimde değil gibiydim resmen altım kopuyodu ağrım çok vardı devamlı eşime bebeğim iyimi diye sormuşum..neyse çok uzatmak istemiyorum..dünki muayenede bebeğimde iyiydi operasyon yeride iyiydi doktor herzaman bu operasyon iyi olmayabilir ama seninki kapanmış görünüyo dedi zaten bizde ultrasonda görüyoduk..iyiki denk gelmiş çünkü herzaman bu görünmeye bilir radyoloji doktorunun görmesi ve bizim zamanlamamız denk gelmiş..şimdilik yapılacak şeyler yapıldı ama riskim tabiki hala var ama en aza indirildi şuan her hafta doğum sancılarım başlamasın diye iğnelerim olacak ve istirahat tabiki..bu arada bikaç gündür bebeği hep altta hissediyodum ve tekmesi kasığımı çok acıtıyodu neyseki suyum veya başka doğum sancılarım olmadı yoksa yapılacak bişey kalmazsı allah korusun..
yanımdaki yataktada fatoşun doktorunun hastası vardı 3 aylıkken dikimi yapıldı ikinci hamileliği ilkide böle imiş hatta 2 düşüğü olmuş bundan dolayı ama ozaman anlamamışlar nedenini..artık 10 günde bir doktora gidicem her defasında idarr tahlili de yapılacak çünkü enfeksiyon kapmamam lazım oda erken doğum yaptığından ve ben bu durumda olduğum için daha da dikkat etmem lazım..
şimdi iyiyim hafif hafif operasyon sancım var ama bebeğim tepiklediği için çok iyiyim hamd olsunn Rabbim korkularımızdan esirgesin bizi
tarfilimm tebrikler kızınla kavuşmuşsun ve geçmiş olsun bazı sıkıntılar yaşamışsın ama hepsi geçecek
çok yoruldum görüşürüzzz
selam kızlarrrrr
olayları izah edeyim
çok yoruldum görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?