Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet çok şaşırdım
maşallah senin göbekte kocaman olmuş larayla yarışır olmuşsun

eee yolun yarısnı geçtik olacak okadar
seninkide çıkmak üzeredirr

şifacım listeye eklemek istedim seni ama ben yine beceremedim yahuu .şimdi şu isimlerimizi eklemişsin ya ben onu beceremedim nasıl yapıyorsun ya :44::44::44:liste ellerinden öper yine

benim hamile olduğum 6.aya kadar anlaşılmaz zaten şuan senin göbeğin kadar göbeğim var

benim hamile olduğum 6.aya kadar anlaşılmaz zaten şuan senin göbeğin kadar göbeğim var

benimde göbek vardı oldum olası:))ama 4 aydan sonra benim hamile göbeği gibi çıktı dışardan farkediliyordu ..hatta hamile oldğumu anlayıp yerini verenler oldu ..bu konuda şanslıyım

benimde göbek vardı oldum olası:))ama 4 aydan sonra benim hamile göbeği gibi çıktı dışardan farkediliyordu ..hatta hamile oldğumu anlayıp yerini verenler oldu ..bu konuda şanslıyım

bak bu durumdan seyhan çok muzdaripti hamileliğimi farketmiyorlar yer vermiyorlar diye
sen şanslıymışsın
mevlam hayırla kavuşmak nasip eder inşallah çok büyümeside iyi olmuyor daha çok çatlak olacak demek
dün bebeklerimi gördüm bu sefer kalp atışlarını daha net duya bildim ama kafam rahat ayrılamadım usg den kesenin biri çok büyük biri küçük dr. bir sorun olmadığını söyledi ama ben çok taktım kafaya birdahaki kontrolu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah eşit boylara gelirler

aminn inşallah..benim çatlaklarım epey oldular şimdiden..açıkçası bu konuda hiç bakım yapmıyorum..kakao yağı ve badem yağı karışımı aldım şimdiye kadar taş çatlasın 10 defa sürüdm sürmedim..amannn çatlarsa çatlasınlar bu günleri gördük ya Rabbime sonsuz şükür

keseyi takma kafana..ikiz gebelikte olabiliyo bu durum ..,ikizlerden biri önde gider her daim ..doktorun önemli görse söylerdi merak etme ..ferah tut içini

Son düzenleme:

şimdi önemsemiyorsun çatlakları ama doğum yaptıktan sonra çok çırkin kızıl kızıl görünüyor pişman oluyorsun bakım yapmadığına bence dikkat et
canım bebek gelişiminin farkından bahsetmiyorum kese haftasına göre baya büyük dr. sadece bulamtı yapar bişey olmaz dedi ama ben zaten bu sefer çok tedirgin bir hamilelik geçiriyorum mevlam yardımcım olsun
nurcan canım eşim öğle yemeğine geldi ben çıkıyorum görüşürüz iyi pazarlar

ya nevom varyaaaa senin yazılarını okumak bilee güzelll cnmm isim konusundaa sana tereddütsüz güveniyorummm isim annemiz sen olacaksın sanırsammmsen ne yapıyosun hamilelik nasıl geçiyorrrr RABBİM yar ve yardımcın olsun inşallah cnmmm

valla başa gelen çekilir bu saaten sonra kremler falan paklamaz beni çünkü çatlaklarım şimdiden çok var..bu çatlaklar şans işi kimilerien pahalı kremleri kullanmasına rağmen çatlaklar olmuş kimi kullanmadığı halde hiç çatlağı olmamış..bu konuda da ben şansızım galiba

doktoruna güven öyle diyorsa doğrudur..haklısın sende tedrgin olmakla ama yinede aklına kötü şeyler getirmeinşallah sağlıklı,sıhatli hayırlı bir şekilde alacaz kucağımıza bebelerimizi

tamam canım sen git bende çıkacam zaten.. bugünde düğünümüz var kaynanamlara gidecem birazdan

Son düzenleme:
ben gidip kahvaltı yapıp geliyorum 1 saate burda olursanızz görüşürüz atabilirsem ogluşumun resmini atacammm

kızlar nabersiniz

yaaaaa ben kara eriğin çekirdeğini yuttum yanlışlıklabaya büyüktü ama tedirgin oldum inşallah bişey olmazzzzzzçıkış yolunu rahat bulup çıkar inşallahh

kızlar nabersiniz

yaaaaa ben kara eriğin çekirdeğini yuttum yanlışlıklabaya büyüktü ama tedirgin oldum inşallah bişey olmazzzzzzçıkış yolunu rahat bulup çıkar inşallahh

hiç bişi olmaz canım mide asidi okadar güçlüki biliyorsun zeytin çekirdeğini bile eritiyo

nurcikim çok güzel göbüşte bebişteallah nazarlardan korusun

benimde kuzenimin düğünü var 8 temmuzda ve ben ne giyeceğim bilmiyorumm:44::44::44::44::44::44::44::44: ne ayrıca hiçbir ayakkabımda olmuyor ayaklarım çok şiş gerçi düğünde çok fazla kalmayı düşünmüyorum 1 saat filan kalsam yeter
işin açığı gitmekten bile korkuyorum ama amcalarım filan hep şehirdışından gelecekler en azından şöyle bir görünmemiz lazımmm:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…