sağol canım cümlemizin..isteyen herkesin göbüşünü ,kucağını doldursun Rabbim
ilahi kız nerden çıktın şaşırdım:18:
şimdi girdim mesajını görünce hemen cevapladım ..korkttunmu
evet çok şaşırdım
maşallah senin göbekte kocaman olmuş larayla yarışır olmuşsun
eee yolun yarısnı geçtik olacak okadar
seninkide çıkmak üzeredirr
şifacım listeye eklemek istedim seni ama ben yine beceremedim yahuu .şimdi şu isimlerimizi eklemişsin ya ben onu beceremedim nasıl yapıyorsun ya :44::44::44:liste ellerinden öper yine
benim hamile olduğum 6.aya kadar anlaşılmaz zaten şuan senin göbeğin kadar göbeğim var
benimde göbek vardı oldum olası:))ama 4 aydan sonra benim hamile göbeği gibi çıktı dışardan farkediliyordu ..hatta hamile oldğumu anlayıp yerini verenler oldu ..bu konuda şanslıyım
aminn inşallah..benim çatlaklarım epey oldular şimdiden..açıkçası bu konuda hiç bakım yapmıyorum..kakao yağı ve badem yağı karışımı aldım şimdiye kadar taş çatlasın 10 defa sürüdm sürmedim..amannn çatlarsa çatlasınlar bu günleri gördük ya Rabbime sonsuz şükürbak bu durumdan seyhan çok muzdaripti hamileliğimi farketmiyorlar yer vermiyorlar diye
sen şanslıymışsın
mevlam hayırla kavuşmak nasip eder inşallah çok büyümeside iyi olmuyor daha çok çatlak olacak demek
dün bebeklerimi gördüm bu sefer kalp atışlarını daha net duya bildim ama kafam rahat ayrılamadım usg den kesenin biri çok büyük biri küçük dr. bir sorun olmadığını söyledi ama ben çok taktım kafaya birdahaki kontrolu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah eşit boylara gelirler
aminn inşallah..benim çatlaklarım epey oldular şimdiden..açıkçası bu konuda hiç bakım yapmıyorum..kakao yağı ve badem yağı karışımı aldım şimdiye kadar taş çatlasın 10 defa sürüdm sürmedim..amannn çatlarsa çatlasınlar bu günleri gördük ya Rabbime sonsuz şükür
keseyi takma kafana..ikiz gebelikte olabiliyo bu durum ..,ikizlerden biri önde gider her daim ..doktorun önemli görse söylerdi merak etme ..ferah tut içini
iyi geceler hatunlar vayyyyy vayyyy vayyyy neler olmuş nelerrrrrrrrrrr
canımın canı şifam hamişmiş şoke oldum sevicimden ağladım
şifam tebrik ederim Rabbim sağlıklıca vakitlice kucağına almayı nasip etsin tatlım
sevom prensesin seni üzmeyecek annesi telkinlerle ona güç ver 38 den önce doğurmak yok
şifre 38 tamam mı sevom aynen telkinlere devam
canımsın seni çok seviyorum hep dua ediyorum
oyyy nurcanım yine geçmişe dalmış beni beğenmişsin teşekkür ederim sağolasın
sana da çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
sen de benim ilk göz ağrımsın seni de sefiyommm ulennn canımsın 4 yıllık arkadaşım benimmmm
enginar ye bu ara mevsimi geçmeden ha unutma
tarfil gözün aydın prensesini almışsın kollarına
Allah analı babalı büyütsün
turnal ne hamarat hatunsun kızzz nasıl yapıyosunuz o meyve sularını bi ara anlatsana
maden suyu şişesi iyi fikirmiş kapağı satılıyo mu hiç görmedim
melikem biz de 4 aylıkken hallettik sünnet işini çok şükür yarım fitille hallettik ağrı işini
inşallah sizinki de kolay olur
ne tesadüf benim de sağ gözüm mikrop kapmış gece onu açamıyorum tek göz geziyorum
üstelik boynum da tutuldu bugün
uykumu da kaybettim gelse de uyusam bi güzelllll
yıldızım güzel prensesinin doğum günü oldu mu bi tanem
resim bekliyorum albüme inşallah
fatoşum sen naptın isim buldun mu paşana
senin için arıyorum isim aklımdasınnnn
aslan yüreklim benim
bu günleri gösterene şükürler olsun canım
iyi ki varsın...
ipeğim sen napıyon bu aralar sizin de doğumgünü olmalı
ömer paşam cankuş iyidir inşallah
özledim be yaaaa
var ya senin espirilerin o kadar cuk oturan cinstendi ki topiğin süsüydü
hey gidi günler
tuğbiş sana özelden attım görmezsin diye hemşom
beni sormuşsun Allah razı olsun
şimdi doğum sırası nurayda sanırım Rabbim onu da bir avazda kurtarsın inşallah
laracım maşallah sana talım sen de hedeflerini 30 la sınırlama nolur
36 ları gören ikiz anneleri çok var
sakın erken olacak diye şartlandırma kendini hedefini yüksek koy
iki oğlanla işin zor Allah yardımcın olsun canım
demetim sıradaki hamiş adayı, sen napıyon
bak bi eski halimize bir de şimdikine
inşallah tez zamanda Rabbim yüzünü güldürsün canım
sedefo bebekdelisi sizlerin de müjdeli haberlerini aldımı oh tamamdırrr
kızlar daha yazacam ama uykucuk geldi
daha sayacaklarım var kimseyi unutmadım ama şimdilik ben kaçar
şimdi önemsemiyorsun çatlakları ama doğum yaptıktan sonra çok çırkin kızıl kızıl görünüyor pişman oluyorsun bakım yapmadığına bence dikkat et
canım bebek gelişiminin farkından bahsetmiyorum kese haftasına göre baya büyük dr. sadece bulamtı yapar bişey olmaz dedi ama ben zaten bu sefer çok tedirgin bir hamilelik geçiriyorum mevlam yardımcım olsun
nurcan canım eşim öğle yemeğine geldi ben çıkıyorum görüşürüz iyi pazarlar
ben gidip kahvaltı yapıp geliyorum 1 saate burda olursanızz görüşürüz atabilirsem ogluşumun resmini atacammm
ben gidip kahvaltı yapıp geliyorum 1 saate burda olursanızz görüşürüz atabilirsem ogluşumun resmini atacammm
kızlar nabersiniz
yaaaaa ben kara eriğin çekirdeğini yuttum yanlışlıklabaya büyüktü ama tedirgin oldum inşallah bişey olmazzzzzz çıkış yolunu rahat bulup çıkar inşallahh
kızlar nabersiniz
yaaaaa ben kara eriğin çekirdeğini yuttum yanlışlıklabaya büyüktü ama tedirgin oldum inşallah bişey olmazzzzzz çıkış yolunu rahat bulup çıkar inşallahh
hiç bişi olmaz canım mide asidi okadar güçlüki biliyorsun zeytin çekirdeğini bile eritiyo
hoş geldin lara geçmiş olsun bişey olmaz inşallah çıkarırsın rahat rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?