saol canım benimm allhım hepimizinkini bağışlasın
evet dudakları bana benziyo
aaa bende saçları diye biliyorum kız eminmisin bıngıldak olduğuna zaten saçlı olurlar bu zamanda hatta alnı açık benim gibi diyoduk
kızlar bende yoğruldum çıkıyorum lara ne zaman eklicen ona göre çağrı yap girerim olmazsa
bu arada iyice baktım bıngıldak değil bence küçüklü büyüklü hep saçları var bence
hayde herkesin işi varsa çıkalımm hep birlikte
kızlar bende yoğruldum çıkıyorum lara ne zaman eklicen ona göre çağrı yap girerim olmazsa
bu arada iyice baktım bıngıldak değil bence küçüklü büyüklü hep saçları var bence
hayde herkesin işi varsa çıkalımm hep birlikte
kızlar yaa dün akşam jelin tortularıyla beraber ve sabahta daha az miktarda bikaç kez kahverengi lekem oldu yatıyorum endişem de arttı :18: dr umu haberdar ettim yarın bekliyo tekrar kan testim filan olacakdualarınızı ihmal etmeyin kızlar
canım benim evet haklısın jelden de kaynaklanabilir mutlaka yarın netleşecek inşallah durumumcanım jelle beraber hep kahve siyahımsı tortular benden de geldi jeli 12. hafta bitirdim o zamana kadar oldu bu durum jelin renk değiştirmesiymiş jeli bıraktığım gün bitti
ama doktorum genede ayrıyetten pregesteron iğne vermişti
tedirgin olma bunlar olabilen şeyler ama ihmalde etme herşey önemsizde olabilir çok önemlide
ayy geçmişi de okuyamadım ama sanki Sevo da resim eklemiş herkes varken ekleyin kızlar biz sonradan gelenler hangi ara görecezteyzeler foto yüklicektik ama kimse yok toplaşınca yüklerim artık ok
meyveleri yıkayıp biraz suda haşlıyosun zaten yumuşayınca meyve bilendırdan geçiyor fazla kaynatmaya gerek yok sonrada maden suyu şişelerine dolduruyoruz kapaklarını kapatıp büyük bir kazanda yarım saat 45 dk kaynatıyoruz şişeler soguyunca kazanın içinde çıkartıyoruz ama ben şişe kapaklarını turgutludan aldım 500 tane kapak 10 tl kapatma için aleti var oda 15 tl baya katı oluyo meyve nektarı 1 şişeden yarım litre çıkıyo ben daha vişne yapıcam çokk güzel oluyo bebikin olunca ona organik meyve suyu içirirsin saglıklıgünaydın iyi pazarlar herkese
dün akşam kına gecesi vardı eşimin teyzesinin ,ayakta çok durdum herhal, ayaklarımın ağrısından zor uyudum sabahta bacaklarıma kramplar girip durdu.. ayaklarımı bir görseniz nasıl şişmişler
bu akşam da düğün var oynamadan da tutamıyorumki kendimi anacım ..benim kızda oynak biri olacak kanımca :)hareketli müzikler çaldıkça tepiniyordu karnımda
turnal o meyve sularını nasıl yapıyon gıı merak ettim doğrusu tarifi yaz bize
nevomm yine uzun uzun unutmamış sormuşsun herbirmizienginar çok faydalı bir sebze ama gel görki ben pek sevmem kendilerini .ama alıp yemekte fayda var iyi hatırlattın sevmediğim için aklıma bile gelmiyordu almak
Sevom canım benim evet yaa nasıl ağrılar da saplanmıştı öyle evet jelden de kaynaklıdır ama içimin rahat etmesi için yarın koşa koşa dr amcamıza gidicez inşallahşifam canım endişelenme jel kullanırken olabiliyo hem adet zamanında da ağrın sızın yada bu şekilde akıntıda olabiliyo ama yine de yarın git tabi ihmal etme
lara ben geldim ama sen yoksun
turnal k.validem üzüm ve erik suyu yapıyo ama kavanozlara gayet güzel oluyo bilirim
ayşe kolay gele
iyi geceler ..
düğün güzelmi,kötümü geçti anlamadım ama razil oldum herkesin içinde o kesin
şimdi gelinle damat piste çıktılar dans etmek için ..herkes pür dikkat izliyor çifti..bende kalkıp bir foto çekeyim dedim,(düğün yeri açık meydan da yapıldı) neyse şöyle havalı havalı gidiyorum gelinle damatın o ilk danslarını çekmek için.yürüdüm yürüdüm vee taakkk yere düştüm 4 ayak üstüneelimdeki makinanın flaşıda o an patladı oda ayrı bir trajedi :))Allahım o an yer yarılsa yerin dibine girseydim herkes bana bakıyor eltimler falan koştular koluma girdiler kaldırdılar dizim şişmiş durumda topalıyorum biraz
bir tek eşim görmemiş o halimi :)ama sanırım kameraya çıktı o rezil rüsva halim.yinede ucuz atlattık Allah korusun yüz üstü,karnımın üstünede düşebilirdim ama yinede kötü düştüm yaaa fatoşunda dediği gibi okutmam lazım bu aralar üst üste geliyor olumsuz şeyler nazara geldik kızımla
şifaa kahve rengi akıntılar bende de oldu devamlı ..jel resmen koyu kahve renginde geri çıkıyordu .bu aralar dikkat etmen lazım ne eğilip kalkıtyorsun bacım ben 3 aya kadar hiç eğilmedim ayakkabılarımı bile eşim giydiriyordu ayaklarıma.Allaha emanet olun inşallah
canım ya bu misafirler gebe olduğunu bile bile geldilersekızlar çok şükür misafirlerimi yolladım ama şuan kasıklarımda ciddi sancılarım var ah benim yumşak yüzüm hayır diyememek çok zor
rabbim esirgesin bişey olmaz inşallah
yorulmak bir yana arkadaşın 3 aylık kızı vardı maşallah cimcime gülücükler atıyor sözlerini anlıyor gibi kendi dilinde sana cevaplar veriyor kız evlat çok sevimli oluyor çok sevdim
neyse iyi geceler yarın görüşürüz
kızzz Kedersizim tatlım 41 kere maşaallah ama dünki resmini gördüm adeta gözalıcıydıniyi geceler ..
düğün güzelmi,kötümü geçti anlamadım ama razil oldum herkesin içinde o kesin
şimdi gelinle damat piste çıktılar dans etmek için ..herkes pür dikkat izliyor çifti..bende kalkıp bir foto çekeyim dedim,(düğün yeri açık meydan da yapıldı) neyse şöyle havalı havalı gidiyorum gelinle damatın o ilk danslarını çekmek için.yürüdüm yürüdüm vee taakkk yere düştüm 4 ayak üstüneelimdeki makinanın flaşıda o an patladı oda ayrı bir trajedi :))Allahım o an yer yarılsa yerin dibine girseydim herkes bana bakıyor eltimler falan koştular koluma girdiler kaldırdılar dizim şişmiş durumda topalıyorum biraz
bir tek eşim görmemiş o halimi :)ama sanırım kameraya çıktı o rezil rüsva halim.yinede ucuz atlattık Allah korusun yüz üstü,karnımın üstünede düşebilirdim ama yinede kötü düştüm yaaa fatoşunda dediği gibi okutmam lazım bu aralar üst üste geliyor olumsuz şeyler nazara geldik kızımla
şifaa kahve rengi akıntılar bende de oldu devamlı ..jel resmen koyu kahve renginde geri çıkıyordu .bu aralar dikkat etmen lazım ne eğilip kalkıtyorsun bacım ben 3 aya kadar hiç eğilmedim ayakkabılarımı bile eşim giydiriyordu ayaklarıma.Allaha emanet olun inşallah
ayyyyy canım büyük şanssızlık çok üzüldüm kötünün iyisini düşün ALLAH bebgini korumuş dikkat et güzelim gözü olanın gözü çıksınnazar dualarını oku her zaman
canım ya bu misafirler gebe olduğunu bile bile geldilerseneyse atlatmışsın inşallah gece sabaha kadarda bir güzel dinlemek iyi gelmiştir bebişlerin de üzmez inşallah seni bolca dinlenmene bakıcan sen tatlım
kızzz Kedersizim tatlım 41 kere maşaallah ama dünki resmini gördüm adeta gözalıcıydın:78::87: kırmızı o cici elbise ayrı bir hoştu kesin nazar değdi hemde en kocamanından çokkkk geçmiş olsun tatlım benim bizlerde okuyalım nazar duası sende oku Rabbim korumuş valla seni ve bebişini daima korusun inşallah
ohh be sizlerde de leke olmuş şimdi biraz daha rahatladımöğleden sonra dr a gitcez kocişle hem yoğun değildi ALLAH tan leke şu anda da temizim temiz hepimize bol sağlıklı günler dilerim Rabbim görünmez kazadan beladan korusun inşallah öptümm
herkese günaydınlarrrr
SEVOOO daha iyisin çok şükür rabbim bidaha göstermesin cnm benim tekrar geçmiş olsunn..
NURCAAAN büyük geçmiş olsun cnm beniiim kesinlikle nazara gelmişsin sen rabbim ken gözlerden korusun bol bol okuda cık cnm evden allah korusun nazar çok fenaaa hatta arapça yazabiliyosan nazar duası yaz üstüne tak cnm ben yiğenime öyle yaptımm tekrar geçmiiş olsun rabbim beterinden esirgesin...
ŞİFAAM korkma cnm mühim bişey yoktur inşallahh melegün seninledir annesi korkmaaa geçmiş olsun cnm haberlerini bekliyorumm
AYŞEE sanada misafirler gelmiş yorulmuşun dikkat et cnm kendini fazla yormaa
kızlar unuttugum varsa afolaaa bendeki haberlerde hala adet olmadım :26::26: kahverengi tarzında lekelenmelerim oluyo ama tam anlamıyla adet olmadım doktorumu aradım endişelenme bi kaç gün içinde adetde olursun dedi ama olmadım feci şekilde ağrılarım var belim kasığım heryerim ağrıyo ama hala adet olmadım kızlar inşallah kötü bişe yoktur demi yaaa :26::26:çok korkuyoruumm :18::18:
günaydın asiciğimherkese günaydınlarrrr
SEVOOO daha iyisin çok şükür rabbim bidaha göstermesin cnm benim tekrar geçmiş olsunn..
NURCAAAN büyük geçmiş olsun cnm beniiim kesinlikle nazara gelmişsin sen rabbim ken gözlerden korusun bol bol okuda cık cnm evden allah korusun nazar çok fenaaa hatta arapça yazabiliyosan nazar duası yaz üstüne tak cnm ben yiğenime öyle yaptımm tekrar geçmiiş olsun rabbim beterinden esirgesin...
ŞİFAAM korkma cnm mühim bişey yoktur inşallahh melegün seninledir annesi korkmaaa geçmiş olsun cnm haberlerini bekliyorumm
AYŞEE sanada misafirler gelmiş yorulmuşun dikkat et cnm kendini fazla yormaa
kızlar unuttugum varsa afolaaa bendeki haberlerde hala adet olmadım :26::26: kahverengi tarzında lekelenmelerim oluyo ama tam anlamıyla adet olmadım doktorumu aradım endişelenme bi kaç gün içinde adetde olursun dedi ama olmadım feci şekilde ağrılarım var belim kasığım heryerim ağrıyo ama hala adet olmadım kızlar inşallah kötü bişe yoktur demi yaaa :26::26:çok korkuyoruumm :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?