Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım bıngıldağıymışşu andaki sağları ayva tüyü gibiymiş sevom benimkilerde aynı böyle

iyi bak benden söylemesi sen bilirsinyarın kel bir kız doğurursan şaşırmaoy yerim onu ben yaaaaa

canım eşim gelmek üzere gelince bakarım size burdaysanız yüklerim değilseniz siz olunca yüklerim

bende çıkıyorum belim iyice ağrıdı benimde

hadi akşam üzeri toplaşalım hepiniz allaha emanet olunnnnn

kızlar yaa dün akşam jelin tortularıyla beraber ve sabahta daha az miktarda bikaç kez kahverengi lekem oldu yatıyorum endişem de arttı :18: dr umu haberdar ettim yarın bekliyo tekrar kan testim filan olacak dualarınızı ihmal etmeyin kızlar

kimsede yok ki pazar pazar şansıma :18::18::18::18: Rabbime emanetiz hepimiz ama dünden beri endişem felaket okuyorum bol bol ama sakinleşemiyorumm ki :18:

canım jelle beraber hep kahve siyahımsı tortular benden de geldi jeli 12. hafta bitirdim o zamana kadar oldu bu durum jelin renk değiştirmesiymiş jeli bıraktığım gün bitti
ama doktorum genede ayrıyetten pregesteron iğne vermişti
tedirgin olma bunlar olabilen şeyler ama ihmalde etme herşey önemsizde olabilir çok önemlide

canım benim evet haklısın jelden de kaynaklanabilir mutlaka yarın netleşecek inşallah durumum yok ihmal etmedim dr u aradım işte oda yarın gel dedi kan testi yaparız dedi işte ama ben dün çamaşır katladım haliyle ayakta fazla kalmış oldum eğil -kalk oldum bununda etkisi olabilir demi hemşom :18: ve dün adet günümdü yaa aklıma adet olmasamda bikaç leke mi geldi diye geldi işte :18: çok sağol canım moral oldun yarın ola hayrola bakalım

teyzeler foto yüklicektik ama kimse yok toplaşınca yüklerim artık ok
ayy geçmişi de okuyamadım ama sanki Sevo da resim eklemiş herkes varken ekleyin kızlar biz sonradan gelenler hangi ara görecez

meyveleri yıkayıp biraz suda haşlıyosun zaten yumuşayınca meyve bilendırdan geçiyor fazla kaynatmaya gerek yok sonrada maden suyu şişelerine dolduruyoruz kapaklarını kapatıp büyük bir kazanda yarım saat 45 dk kaynatıyoruz şişeler soguyunca kazanın içinde çıkartıyoruz ama ben şişe kapaklarını turgutludan aldım 500 tane kapak 10 tl kapatma için aleti var oda 15 tl baya katı oluyo meyve nektarı 1 şişeden yarım litre çıkıyo ben daha vişne yapıcam çokk güzel oluyo bebikin olunca ona organik meyve suyu içirirsin saglıklı

laracım nerdesin merak etmiştim oğullarını
benimde akşama kalabalık misafirim gelecek telefon edince yok diyemedim rabbim yardımcım olsun kazasız sıkıntısız bir şekilde keyifli güzelce ağırlamak nasip olur inşallah

şifam canım endişelenme jel kullanırken olabiliyo hem adet zamanında da ağrın sızın yada bu şekilde akıntıda olabiliyo ama yine de yarın git tabi ihmal etme

lara ben geldim ama sen yoksun

turnal k.validem üzüm ve erik suyu yapıyo ama kavanozlara gayet güzel oluyo bilirim

ayşe kolay gele

Sevom canım benim evet yaa nasıl ağrılar da saplanmıştı öyle evet jelden de kaynaklıdır ama içimin rahat etmesi için yarın koşa koşa dr amcamıza gidicez inşallah

canımcığım sanada çokkk geçmiş olsun Rabbim bebeğini vaktinde sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah daha iyisindir tatlım bebişinie öptüm

peki işyeri ne yaptın artık izin komple aldın mı doğuma kadar evdemisin bol bol dinlen inşallah daha iyisindir

kızlar çok şükür misafirlerimi yolladım ama şuan kasıklarımda ciddi sancılarım var ah benim yumşak yüzüm hayır diyememek çok zor
rabbim esirgesin bişey olmaz inşallah
yorulmak bir yana arkadaşın 3 aylık kızı vardı maşallah cimcime gülücükler atıyor sözlerini anlıyor gibi kendi dilinde sana cevaplar veriyor kız evlat çok sevimli oluyor çok sevdim
neyse iyi geceler yarın görüşürüz

iyi geceler ..
düğün güzelmi,kötümü geçti anlamadım ama razil oldum herkesin içinde o kesin

şimdi gelinle damat piste çıktılar dans etmek için ..herkes pür dikkat izliyor çifti..bende kalkıp bir foto çekeyim dedim,(düğün yeri açık meydan da yapıldı) neyse şöyle havalı havalı gidiyorum gelinle damatın o ilk danslarını çekmek için.yürüdüm yürüdüm vee taakkk yere düştüm 4 ayak üstüne elimdeki makinanın flaşıda o an patladı oda ayrı bir trajedi :))Allahım o an yer yarılsa yerin dibine girseydim herkes bana bakıyor eltimler falan koştular koluma girdiler kaldırdılar dizim şişmiş durumda topalıyorum biraz
bir tek eşim görmemiş o halimi :)ama sanırım kameraya çıktı o rezil rüsva halim .yinede ucuz atlattık Allah korusun yüz üstü,karnımın üstünede düşebilirdim ama yinede kötü düştüm yaaa fatoşunda dediği gibi okutmam lazım bu aralar üst üste geliyor olumsuz şeyler nazara geldik kızımla

şifaa kahve rengi akıntılar bende de oldu devamlı ..jel resmen koyu kahve renginde geri çıkıyordu .bu aralar dikkat etmen lazım ne eğilip kalkıtyorsun bacım ben 3 aya kadar hiç eğilmedim ayakkabılarımı bile eşim giydiriyordu ayaklarıma.Allaha emanet olun inşallah

Son düzenleme:

ayyyyy canım büyük şanssızlık çok üzüldüm kötünün iyisini düşün ALLAH bebgini korumuş dikkat et güzelim gözü olanın gözü çıksın nazar dualarını oku her zaman

canım ya bu misafirler gebe olduğunu bile bile geldilerse neyse atlatmışsın inşallah gece sabaha kadarda bir güzel dinlemek iyi gelmiştir bebişlerin de üzmez inşallah seni bolca dinlenmene bakıcan sen tatlım

kızzz Kedersizim tatlım 41 kere maşaallah ama dünki resmini gördüm adeta gözalıcıydın :78::87: kırmızı o cici elbise ayrı bir hoştu kesin nazar değdi hemde en kocamanından çokkkk geçmiş olsun tatlım benim bizlerde okuyalım nazar duası sende oku Rabbim korumuş valla seni ve bebişini daima korusun inşallah

ohh be sizlerde de leke olmuş şimdi biraz daha rahatladım öğleden sonra dr a gitcez kocişle hem yoğun değildi ALLAH tan leke şu anda da temizim temiz hepimize bol sağlıklı günler dilerim Rabbim görünmez kazadan beladan korusun inşallah öptümm

herkese günaydınlarrrr

SEVOOO daha iyisin çok şükür rabbim bidaha göstermesin cnm benim tekrar geçmiş olsunn..
NURCAAAN büyük geçmiş olsun cnm beniiim kesinlikle nazara gelmişsin sen rabbim ken gözlerden korusun bol bol okuda cık cnm evden allah korusun nazar çok fenaaa hatta arapça yazabiliyosan nazar duası yaz üstüne tak cnm ben yiğenime öyle yaptımm tekrar geçmiiş olsun rabbim beterinden esirgesin...
ŞİFAAM korkma cnm mühim bişey yoktur inşallahh melegün seninledir annesi korkmaaa geçmiş olsun cnm haberlerini bekliyorumm
AYŞEE sanada misafirler gelmiş yorulmuşun dikkat et cnm kendini fazla yormaa

kızlar unuttugum varsa afolaaa bendeki haberlerde hala adet olmadım :26::26: kahverengi tarzında lekelenmelerim oluyo ama tam anlamıyla adet olmadım doktorumu aradım endişelenme bi kaç gün içinde adetde olursun dedi ama olmadım feci şekilde ağrılarım var belim kasığım heryerim ağrıyo ama hala adet olmadım kızlar inşallah kötü bişe yoktur demi yaaa :26::26:çok korkuyoruumm :18::18:

ayyyyy canım büyük şanssızlık çok üzüldüm kötünün iyisini düşün ALLAH bebgini korumuş dikkat et güzelim gözü olanın gözü çıksın nazar dualarını oku her zaman

sağolun kızlar

günaydın herkese

kızlar dün düştüğümden beri bebeğim oynamadı hiç.. düşmeden önce epey hareketliydi kötü şeyler getirmiyim aklıma diyorum ama olmuyo ..eşime hastaneye gidelim dersem yine evhamlandın bişi yok diycek .kendi başımamı gitsem doktora habersiz napsam

asi kaç günü gecikti doktor normalmi diyo bu duruma peki?dilerim mucize olur bebeğin göbüşüne konmuştur inşallah

şifacım bugün kontorllün var hadi inşallaah herşey yolunda gidiyordur keseyide görürsünüz belki kaç haftalık oldu normalde 5 haftalıkken görünüyo kesecik

Son düzenleme:
günaydın asiciğim evet tatlım kızlardan haber geldikçe daha rahatladım inşallah tatlım sağolasın

bence halaa vücudun dinlenemedi histereskopinin etkisi var ondan tam sökmedi adetin ama dr da demiş normal diye eli kulağında belli olursu bi güzel adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…