günaydın herkese
kızlar dün düştüğümden beri bebeğim oynamadı hiç.. düşmeden önce epey hareketliydi kötü şeyler getirmiyim aklıma diyorum ama olmuyo ..eşime hastaneye gidelim dersem yine evhamlandın bişi yok diycek .kendi başımamı gitsem doktora habersiz napsam
asi kaç günü gecikti doktor normalmi diyo bu duruma peki?dilerim mucize olur bebeğin göbüşüne konmuştur inşallah
şifacım bugün kontorllün var hadi inşallaah herşey yolunda gidiyordur keseyide görürsünüz belki kaç haftalık oldu normalde 5 haftalıkken görünüyo kesecik
sağolun kızlar
günaydın tatlım bence sarsıldı tabi cici kızıngünaydın herkese
kızlar dün düştüğümden beri bebeğim oynamadı hiç.. düşmeden önce epey hareketliydi kötü şeyler getirmiyim aklıma diyorum ama olmuyo ..eşime hastaneye gidelim dersem yine evhamlandın bişi yok diycek .kendi başımamı gitsem doktora habersiz napsam
asi kaç günü gecikti doktor normalmi diyo bu duruma peki?dilerim mucize olur bebeğin göbüşüne konmuştur inşallah
şifacım bugün kontorllün var hadi inşallaah herşey yolunda gidiyordur keseyide görürsünüz belki kaç haftalık oldu normalde 5 haftalıkken görünüyo kesecik
hadi güle güle afiyet olsunben kaçtım kızlar kahvaltımı yapıcam görüşmek üzereee
hafif bir kımıldama hisettim sanki ama bebekmi anlamadımkicnm korkma eşine deme istersen sen git haber vermeden için rahatlasın cnn benim
adetim 5 gün gecikti cnm bilmem ozaman doktora sorduğumda bi kaç gün içinde gelir dedi nerdeyse diyeli 1 hafta olacak gelmedi du bakalım hayılrısıı olmassa bende giderim bi doktoraa
gittiğim doktor uzak minübüste bizim burdan gitmiyor o kadar yolu gitmeyi gözüm kesmiyo kayınpederimi arasam gelir ama rahatsız olur diye onuda aramaktan vazgeçtim ahh bu endişler korkular hiç bitmiyo şifacm yaa 9 ay boyuncada hiç bitmiycek belliki
günaydın tatlım bence sarsıldı tabi cici kızınama içinin rahat etmesi için git tabi dr a hem öğleye kadar bekle mesafe varsa hastaneyle gitsende öğle arası olur inşallah herşey yolunda gidiyor ama endişe insanı yiyip bitiriyormuş :18: canım aslında benim kontrolüm perşembe günüydü keseyi görmek için dr perşembeye bekliyordu ama dün aradım dr u kahverengi lekemi bahsedince bugün çağırdı kan testi yaparız gel dedi :18: işte kese görünmez herhalde bugün transferden sonra 17. günüm çok erken daha dimi
Nurcik canım burdamısın
ohhh yeğenimdir o kıpraşmış annesi seni bi anda panik yapmamak için nazikçe tepiklemiş işte alıştıra alıştıra gelicek tepikler bak görhafif bir kımıldama hisettim sanki ama bebekmi anlamadımki
gecikmiş biraz operasyonun etkisinden olabilir inşallah önemli bişi yoktur .ne zaman gideceksin doktora
gittiğim doktor uzak minübüste bizim burdan gitmiyor o kadar yolu gitmeyi gözüm kesmiyo kayınpederimi arasam gelir ama rahatsız olur diye onuda aramaktan vazgeçtim ahh bu endişler korkular hiç bitmiyo şifacm yaa 9 ay boyuncada hiç bitmiycek belliki
bugün görebilirsin inşalah keseyi
burdayım canım ablamı aradım onunla konuştk biraz
canım şükür atlatmışsın misafiri dikkat et kendinekızlar çok şükür misafirlerimi yolladım ama şuan kasıklarımda ciddi sancılarım var ah benim yumşak yüzüm hayır diyememek çok zor
rabbim esirgesin bişey olmaz inşallah
yorulmak bir yana arkadaşın 3 aylık kızı vardı maşallah cimcime gülücükler atıyor sözlerini anlıyor gibi kendi dilinde sana cevaplar veriyor kız evlat çok sevimli oluyor çok sevdim
neyse iyi geceler yarın görüşürüz
nurcan kesin nazara geliyosun canım koru kendini hergün bebeklerine okuiyi geceler ..
düğün güzelmi,kötümü geçti anlamadım ama razil oldum herkesin içinde o kesin
şimdi gelinle damat piste çıktılar dans etmek için ..herkes pür dikkat izliyor çifti..bende kalkıp bir foto çekeyim dedim,(düğün yeri açık meydan da yapıldı) neyse şöyle havalı havalı gidiyorum gelinle damatın o ilk danslarını çekmek için.yürüdüm yürüdüm vee taakkk yere düştüm 4 ayak üstüneelimdeki makinanın flaşıda o an patladı oda ayrı bir trajedi :))Allahım o an yer yarılsa yerin dibine girseydim herkes bana bakıyor eltimler falan koştular koluma girdiler kaldırdılar dizim şişmiş durumda topalıyorum biraz
bir tek eşim görmemiş o halimi :)ama sanırım kameraya çıktı o rezil rüsva halim.yinede ucuz atlattık Allah korusun yüz üstü,karnımın üstünede düşebilirdim ama yinede kötü düştüm yaaa fatoşunda dediği gibi okutmam lazım bu aralar üst üste geliyor olumsuz şeyler nazara geldik kızımla
şifaa kahve rengi akıntılar bende de oldu devamlı ..jel resmen koyu kahve renginde geri çıkıyordu .bu aralar dikkat etmen lazım ne eğilip kalkıtyorsun bacım ben 3 aya kadar hiç eğilmedim ayakkabılarımı bile eşim giydiriyordu ayaklarıma.Allaha emanet olun inşallah
günaydın herkese
hemşom günaydın hoş geldin annen çok haklı valla Rabbim hepimizi kem gözlerden fesat insanlardan hep korusun ama dediği gibi seni görmek isteyen evine gelsin buyursun hoş gelsincanım şükür atlatmışsın misafiri dikkat et kendine
nurcan kesin nazara geliyosun canım koru kendini hergün bebeklerine oku
dün annemele konuştukta bende güğüne gitmekten vazgeçtim annemde bana dedi kızım iyi göz var kötü göz var nazara filan gelirsiniz gitmeyin dediseni görmek isteyen evine gelsin senin durumun malum kimse kusuruına bakmaz dedi bende vazgeçtim gitmicem düğüne filan
bu arada bebişine bişey olmaz korkma beline yastık koy ayaklarını uzat konuş karnını gıdıkla oynar o zaman
canım benim yazdığımız mesajı düzenlemek için yarım saat süre var resmi eklediğin mesajı düzenleye tıklayıp hepsini silersin sonra ............................ yapıp kaydedersingünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben beişlerimin fotolarını koyuyorum ama nasıl siliniyordu bana silme konusunda yardımcı olun olurmu
burdamısınız ekliyorummmmm herkesi beklersem gelmezler sonra tekrar koyarız
inşallah öyledir şifacımm .duan içinde çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsunohhh yeğenimdir o kıpraşmış annesi seni bi anda panik yapmamak için nazikçe tepiklemiş işte alıştıra alıştıra gelicek tepikler bak görŞifa teyzesi çok dua etti ve ediyor evet yaaa eminim hepimizin baştacı bu endişeler 9 ay kalıcı kalıcak sanırım :18: hadi yaaa görebilirmiyim yani bugün keseyi ayy sesin çıkmayınca endişelenmiştim işte demek ablacığınlaydın
kesinlikle doğru demiş annen bir sürü kişiniin gözü üstünde oluyor. birde hamile kadınlar daha çok dikkat çektikleri için her tür göze maruz kalıyorlar yazıkcanım şükür atlatmışsın misafiri dikkat et kendine
nurcan kesin nazara geliyosun canım koru kendini hergün bebeklerine oku
dün annemele konuştukta bende güğüne gitmekten vazgeçtim annemde bana dedi kızım iyi göz var kötü göz var nazara filan gelirsiniz gitmeyin dediseni görmek isteyen evine gelsin senin durumun malum kimse kusuruına bakmaz dedi bende vazgeçtim gitmicem düğüne filan
bu arada bebişine bişey olmaz korkma beline yastık koy ayaklarını uzat konuş karnını gıdıkla oynar o zaman
canım benim yazdığımız mesajı düzenlemek için yarım saat süre var resmi eklediğin mesajı düzenleye tıklayıp hepsini silersin sonra ............................ yapıp kaydedersin
hemşom günaydın hoş geldin annen çok haklı valla Rabbim hepimizi kem gözlerden fesat insanlardan hep korusun ama dediği gibi seni görmek isteyen evine gelsin buyursun hoş gelsin
ne demek seve seve her zamaninşallah öyledir şifacımm .duan içinde çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun
görebilirsin diyorum bak görmezsen endişlenme zaten doktor perşembe demiş vakit var demekki
kesinlikle doğru demiş annen bir sürü kişiniin gözü üstünde oluyor. birde hamile kadınlar daha çok dikkat çektikleri için her tür göze maruz kalıyorlar yazık
şimdi hatırladım gece karnım kasıldı o ağrıyla uyandığımı hatırladım şimdi :26:sırt üstü pozisyonundaydım dönünce geçti sonra :26:
valla hemşom yaa hayaller suya düştü düşecek işte hepimizdeabooooooo hemşom ne pimpipikliyiz kız bizlerönceden hiç böyle hayal etmezdim biliyomusun
bir hamile kalıyım gerine gerine gezecem herkes görsün bitarafına kına yaksın diyodumşimdide görmesinler nazar ederler diyorum tanıdığım birileriyle karşılaşacak olsam hemen okumaya başlıyorum
günaydın tatlım hamdolsun bugünümüzegünaydın kızlar nasılsınzı bakalım
şifacım keseyi görürsnünüz inşallah
asicim hayırlı haberler ver bizlere inşl.
nurcanım valla nazar var anacım sende bi okut kıs kendini bişicik olmaz bebişin iyidir allahın izniyle
günaydın kızlar nasılsınzı bakalım
şifacım keseyi görürsnünüz inşallah
asicim hayırlı haberler ver bizlere inşl.
nurcanım valla nazar var anacım sende bi okut kıs kendini bişicik olmaz bebişin iyidir allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?