Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm korkma eşine deme istersen sen git haber vermeden için rahatlasın cnn benim

adetim 5 gün gecikti cnm bilmem ozaman doktora sorduğumda bi kaç gün içinde gelir dedi nerdeyse diyeli 1 hafta olacak gelmedi du bakalım hayılrısıı olmassa bende giderim bi doktoraa

sağolun kızlar

günaydın tatlım bence sarsıldı tabi cici kızın ama içinin rahat etmesi için git tabi dr a hem öğleye kadar bekle mesafe varsa hastaneyle gitsende öğle arası olur inşallah herşey yolunda gidiyor ama endişe insanı yiyip bitiriyormuş :18: canım aslında benim kontrolüm perşembe günüydü keseyi görmek için dr perşembeye bekliyordu ama dün aradım dr u kahverengi lekemi bahsedince bugün çağırdı kan testi yaparız gel dedi :18: işte kese görünmez herhalde bugün transferden sonra 17. günüm çok erken daha dimi

hafif bir kımıldama hisettim sanki ama bebekmi anlamadımki

gecikmiş biraz operasyonun etkisinden olabilir inşallah önemli bişi yoktur .ne zaman gideceksin doktora
gittiğim doktor uzak minübüste bizim burdan gitmiyor o kadar yolu gitmeyi gözüm kesmiyo kayınpederimi arasam gelir ama rahatsız olur diye onuda aramaktan vazgeçtim ahh bu endişler korkular hiç bitmiyo şifacm yaa 9 ay boyuncada hiç bitmiycek belliki

bugün görebilirsin inşalah keseyi

Nurcik canım burdamısın

burdayım canım ablamı aradım onunla konuştk biraz

ohhh yeğenimdir o kıpraşmış annesi seni bi anda panik yapmamak için nazikçe tepiklemiş işte alıştıra alıştıra gelicek tepikler bak gör Şifa teyzesi çok dua etti ve ediyor evet yaaa eminim hepimizin baştacı bu endişeler 9 ay kalıcı kalıcak sanırım :18: hadi yaaa görebilirmiyim yani bugün keseyi ayy sesin çıkmayınca endişelenmiştim işte demek ablacığınlaydın

canım şükür atlatmışsın misafiri dikkat et kendine
nurcan kesin nazara geliyosun canım koru kendini hergün bebeklerine oku
dün annemele konuştukta bende güğüne gitmekten vazgeçtim annemde bana dedi kızım iyi göz var kötü göz var nazara filan gelirsiniz gitmeyin dedi seni görmek isteyen evine gelsin senin durumun malum kimse kusuruına bakmaz dedi bende vazgeçtim gitmicem düğüne filan

bu arada bebişine bişey olmaz korkma beline yastık koy ayaklarını uzat konuş karnını gıdıkla oynar o zaman

hemşom günaydın hoş geldin annen çok haklı valla Rabbim hepimizi kem gözlerden fesat insanlardan hep korusun ama dediği gibi seni görmek isteyen evine gelsin buyursun hoş gelsin

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben beişlerimin fotolarını koyuyorum ama nasıl siliniyordu bana silme konusunda yardımcı olun olurmu

burdamısınız ekliyorummmmm herkesi beklersem gelmezler sonra tekrar koyarız

Son düzenleme:
canım benim yazdığımız mesajı düzenlemek için yarım saat süre var resmi eklediğin mesajı düzenleye tıklayıp hepsini silersin sonra ............................ yapıp kaydedersin

inşallah öyledir şifacımm .duan içinde çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun
görebilirsin diyorum bak görmezsen endişlenme zaten doktor perşembe demiş vakit var demekki

kesinlikle doğru demiş annen bir sürü kişiniin gözü üstünde oluyor. birde hamile kadınlar daha çok dikkat çektikleri için her tür göze maruz kalıyorlar yazık

şimdi hatırladım gece karnım kasıldı o ağrıyla uyandığımı hatırladım şimdi :26:sırt üstü pozisyonundaydım dönünce geçti sonra :26:

hemşom günaydın hoş geldin annen çok haklı valla Rabbim hepimizi kem gözlerden fesat insanlardan hep korusun ama dediği gibi seni görmek isteyen evine gelsin buyursun hoş gelsin

abooooooo hemşom ne pimpipikliyiz kız bizler önceden hiç böyle hayal etmezdim biliyomusun
bir hamile kalıyım gerine gerine gezecem herkes görsün bitarafına kına yaksın diyodum şimdide görmesinler nazar ederler diyorum tanıdığım birileriyle karşılaşacak olsam hemen okumaya başlıyorum

günaydın kızlar nasılsınzı bakalım
şifacım keseyi görürsnünüz inşallah
asicim hayırlı haberler ver bizlere inşl.
nurcanım valla nazar var anacım sende bi okut kıs kendini bişicik olmaz bebişin iyidir allahın izniyle

ne demek seve seve her zaman evet canım hele bi kan testi sonucumu göreyim bu bile endişelendiriyor valla kaç çıkacak diye :18:

valla hemşom yaa hayaller suya düştü düşecek işte hepimizde amann insanı kasım kasım kasıyorlar şu çevremiz

günaydın tatlım hamdolsun bugünümüze sen nasılsın bebişin artık dr doğum tarihi belirtiyor mu ayy inşallah hayırlısıyla hem kan testi değerimi güzel değerlice ve keseyi de görebilsem dünyalar benim olacak inşallah

günaydın canım

ben nedense nazara inasamda pek önlemimi almam ne bileyim okuyuf üfletemiyorum üstüme başıma Allaha emanet diyorum hep

kızz şifaa takvim yapmışsın hayırlı uğurlu olsun canım 9 ay boyunca profilinden eksik olmasın inşllah

..................................... sildim kızlarrrrrrrr

Eklentiler

• $Fotoğraf-0031.webp
    15 KB · Görüntüleme: 47
  • $Fotoğraf-0034.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $Fotoğraf-0036.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $Fotoğraf-0006.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…