evet canım yaptım hem de kaç ay özlemle beklemişim tek tek sabırla saydım onu dipnot düştüm çizelgemekızz şifaa takvim yapmışsın hayırlı uğurlu olsun canım 9 ay boyunca profilinden eksik olmasın inşllah
evet canım yaptım hem de kaç ay özlemle beklemişim tek tek sabırla saydım onu dipnot düştüm çizelgemeRabbim tüm isteyen bekleyen özleyen arkadaşlarımıza nasip etsin bir an önce inşallah amin canım benim amin inşallah cümlemizinki
hemşomm maşallah 41 kere
o tontiş yanacıklarından makas alasım geldi
maşallah yeğenlerime şimdi bu yeğenler tek yumurta mı yoksa çift yumurta ikizimi
ayrıca tahlillerin temiz çıkmış Rabibm korusun hayırlı-sağlıklıca kucağına almak nasip olsun inşallah
günaydın tatlım hamdolsun bugünümüzesen nasılsın bebişin artık dr doğum tarihi belirtiyor mu ayy inşallah hayırlısıyla hem kan testi değerimi güzel değerlice ve keseyi de görebilsem dünyalar benim olacak inşallah
oyyy oyyyy maşallahallah nazardan korusun canım benim rabbim kucağına almayıda nasip etsin hayırlısıyla
aman ALLAH korusun canımmm yaaa silinir inşallah :18::18::18::18:ama bazen silinmiyo eklentilerden :44::44::44:
hepimiz Rabbime emanetizgünaydın canım
ben nedense nazara inasamda pek önlemimi almam ne bileyim okuyuf üfletemiyorum üstüme başıma Allaha emanet diyorum hep
evet canım Rabbime sonsuz şükürler olsun Hamileyimgünaydın kızlar nasılsınız yni hamiş haberleri mi var yoksa yoksa şifam mı söylesim biriiiiii
cumartesi kızılcahamama pikniğe gittik akşama kadar herşey iyiydi dönüşte lokumum çıldırmaya başladı yolda ne yapacağımı şaşırdım,arkadaşlar çaya çağırdı onlara uğradık mecburen ,girdim odaya emzireyim diye homur homur iki lokma emdi bıraktı nasıl ağlıyor anlatamam gözlerinden boncuk boncuk akıyor resmen çıldırdı minnakım elim ayapıma dolandı üzülüyorum bişey gelmiyor elimden ,soyduk elini yüzünü yıkadım ı ıh yok nafile,herkes telaşlandı oynatamaya sakinleştirmye çalıştık herke okudu üfledi biraz biraz yatıştı yavrum sonra gülücük atmaya başladı herkese özür diler gibi hauu huuu diye.çok korktum ama hiç böyle olmamıştı daha önce
inşallah hemşomm ayy keşke yaaa Rabbimin işine karışılmaz tabi ama ikiz olsun isterimsağol canım inşallah seninde kuzularını görecez 1-2 ay sonra
bu arada kuzularını yazdım allah dedirtti demekki silmadim bendeçift yumurta ikizleri canım
günaydın kızlar nasılsınız yni hamiş haberleri mi var yoksa yoksa şifam mı söylesim biriiiiii
cumartesi kızılcahamama pikniğe gittik akşama kadar herşey iyiydi dönüşte lokumum çıldırmaya başladı yolda ne yapacağımı şaşırdım,arkadaşlar çaya çağırdı onlara uğradık mecburen ,girdim odaya emzireyim diye homur homur iki lokma emdi bıraktı nasıl ağlıyor anlatamam gözlerinden boncuk boncuk akıyor resmen çıldırdı minnakım elim ayapıma dolandı üzülüyorum bişey gelmiyor elimden ,soyduk elini yüzünü yıkadım ı ıh yok nafile,herkes telaşlandı oynatamaya sakinleştirmye çalıştık herke okudu üfledi biraz biraz yatıştı yavrum sonra gülücük atmaya başladı herkese özür diler gibi hauu huuu diye.çok korktum ama hiç böyle olmamıştı daha önce
sağol canım inşallah sizin kadar bizde büyürüzzzzz teyzesiiii
oy maşalla Rabbim daim etsinbende iyiyim bebeişte iyi teyzesi kıpır kıpır hiç durası yok sıpanın temeleriyle uykumdan uyandırıyor ama olsun bu günleri gösteren rabbime hamd olsun çok şükür belli temmuzun 31 son gün bakalım ne zaman gelecek oğluş
rabbim büyük canım inşallah görüp bize haber vericen
canım benim çok teşekkürler ALLAH razı olsunay tamam tamam çaktım ben şifa hamileeee,ben biraz geriden geldim kusura bakmam şifam ay dur ne diyeceğimi bilemedim çok çok çok sevindim yeminle rabbime şükrler olsun senide güldürdü inşallah ,tamamına erdirsin hayırlısıyla sonlansın çok tebrik ediyorum çok
laracık gördüm paşaları maşallah kuzu kuzu yatıyorlar şimdi bakalım çıkınca ne olacak,inanası gelmiyor insanın ya içimizde küçücük canlar büyütüuoruz sonra bir bakıcazz kocaman olmuş
kızlarrrrrrrrrrrrr siliyorum artıkkkkkkkkkkkkkkk
oy maşalla Rabbim daim etsinayy topçumu olacak nedir tekmeler sayısız yaa 31 temmuz ha ayy ne güzel az kalmış inşalah vaktinde gelir sıkıntısızca kucağına sağlıklıca-hayırlıca alırsın evladını
o zaman kesin babadan topçuluk almışamin canım darısı sizlere bugünleree rabbim hayırlısıyla sizleride erdirsin babasına çektiyse kesin topçulukta gözü vardırinşallah canım saol sağlıkla sıhatla kucağıma alayım daha doğrusu hepimiz sağlıkla vaktinde kavuşalım bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?