Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba damlaselen hayırlı olsun inş.tedavin şimdiden ben ankara da timur gürganı duydum iyi diye hatta bi ara ben bile düşündüm istanbulda olmamıza rağmen

evet canım o benimde aklımda tüp bebek kliniğide var nette araştırdım onuda çok yoğun oluyomuş genelde kendisi bakmıyomuş hastalara o yüzden tereddütte kaldım yoksa benimde ilk aklıma gelen o oldu tine de çok sağol canım

sen de sağol canım ne demek

merhaba ben geldim yinee
sedefom kalan 10 sayısınıda bana ver canımcım toplam 40 olsun sayı tamamlansın

kankim seyhan için okuyoruz geçen kasılmaları olmuş içten dikişleri açılmış gerçi bebek iyi şuan erken doğum riski gözükmüyor gibi inşallah vakitlice doğacak Rüya kızımız

damlacım uzun zaman sonra tekrar aramıuzda görmek ne güzel hoşgeldin ..tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun inşallah son tedavin olur meleğin konar göbeğine canım

sedefçim ömer iyi çok şükür uyandı bile ben doğru dürüst bir iş yapamadan sütçü geldi zile bastı benimki fırladı yerinden ....sen nasılsın canım ne var ne yok seyhanın durumu nedir hayırdır bir sorun mu var merak ettim

iyidir sedefnaz nolsun AYDIN ın sıcaklarıyla savaşıyoruz

inşallah rüya kızımız da diğer bebişlerimizde zamanında gelecek yaramazlar illa ki bir korku salıyolar yüreklere ...kanki sen nasılsın

hayırlı uğurlu olur inşallah bu tedavi getirir bebişini

inşallah rüya kızımız da diğer bebişlerimizde zamanında gelecek yaramazlar illa ki bir korku salıyolar yüreklere ...kanki sen nasılsın

inşallah canım inşallah vakytinde gelir meleklerimizde üzmezler annelerini..ben hamiş kalayım 9 ay keyfini sürecem derdim ama ne yazıkki öyle olmuyor... dediğin gibi her anı korku ve endişe ile geçiyor yada bizmi çok pimpirkliyiz bilmiyorum
iyim kankim işte yuvarlanıp gidiyorum sen nasılsın ömer paşa nasıl sütçü uyandırmış huysuzlanır şimdi uykusunu almadan uyandı çünkü

kızlar tatlı şerbetine limon sıkmasak ne olur ...yarım limon için sıcakta ömeri giydir giyin beş kat in çok zor geliyo

tamam canımcım hemen yazıyorumm

iyiyim canım herşey aynı tas aynı hamam değişen bişey yok canım

iyidir sedefnaz nolsun AYDIN ın sıcaklarıyla savaşıyoruz

savaşın savaşın arada sevişin ama hep savaşmak olmazz

kızlar tatlı şerbetine limon sıkmasak ne olur ...yarım limon için sıcakta ömeri giydir giyin beş kat in çok zor geliyo

ben bazen sıkmıyorum ama bişey değişmiyor sanırım hiç dikkat etmedim

damla kaçıncı denemen olacak canım
negatif 2 aşılama 2 de tüp bebek denememiz var canım şimdi dondurulmuşlarla düşünüyoruz kısmet olursa

damlacım uzun zaman sonra tekrar aramıuzda görmek ne güzel hoşgeldin ..tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun inşallah son tedavin olur meleğin konar göbeğine canım[/QUOTE]

hoşbulduk canım evet başlıycaz nasip kısmet olursa amin cümlesinin içindede bizim tedavileriz hayırlarla sonuçlanır inşallah

aynen dediğin gibi zırlıyo beyefendi...hepsi normal ufak tefek sıkıntılarda olunca korkuyor insan bende öyleydim elim karnımda dinler dururdum bütün gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…