temiz kalpli çiğdemcimm benim ben de 100 tane alıyorum seyhancım için
çiğdemmmmm canım merhabaaaa çok özledimmm senii kısssss
merhaba damlaselen hayırlı olsun inş.tedavin şimdiden ben ankara da timur gürganı duydum iyi diye hatta bi ara ben bile düşündüm istanbulda olmamıza rağmen
evet canım o benimde aklımda tüp bebek kliniğide var nette araştırdım onuda çok yoğun oluyomuş genelde kendisi bakmıyomuş hastalara o yüzden tereddütte kaldım yoksa benimde ilk aklıma gelen o oldu tine de çok sağol canım
merhaba ben geldim yinee
sedefom kalan 10 sayısınıda bana ver canımcım toplam 40 olsun sayı tamamlansın
kankim seyhan için okuyoruz geçen kasılmaları olmuş içten dikişleri açılmış gerçi bebek iyi şuan erken doğum riski gözükmüyor gibi inşallah vakitlice doğacak Rüya kızımız
damlacım uzun zaman sonra tekrar aramıuzda görmek ne güzel hoşgeldin ..tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun inşallah son tedavin olur meleğin konar göbeğine canım
evet canım o benimde aklımda tüp bebek kliniğide var nette araştırdım onuda çok yoğun oluyomuş genelde kendisi bakmıyomuş hastalara o yüzden tereddütte kaldım yoksa benimde ilk aklıma gelen o oldu tine de çok sağol canım
inşallah rüya kızımız da diğer bebişlerimizde zamanında gelecek yaramazlar illa ki bir korku salıyolar yüreklere ...kanki sen nasılsın
kızlar tatlı şerbetine limon sıkmasak ne olur ...yarım limon için sıcakta ömeri giydir giyin beş kat in çok zor geliyo
merhaba ben geldim yinee
sedefom kalan 10 sayısınıda bana ver canımcım toplam 40 olsun sayı tamamlansın
kankim seyhan için okuyoruz geçen kasılmaları olmuş içten dikişleri açılmış gerçi bebek iyi şuan erken doğum riski gözükmüyor gibi inşallah vakitlice doğacak Rüya kızımız
damlacım uzun zaman sonra tekrar aramıuzda görmek ne güzel hoşgeldin ..tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun inşallah son tedavin olur meleğin konar göbeğine canım
sedefçim ömer iyi çok şükür uyandı bile ben doğru dürüst bir iş yapamadan sütçü geldi zile bastı benimki fırladı yerinden ....sen nasılsın canım ne var ne yok seyhanın durumu nedir hayırdır bir sorun mu var merak ettim
iyidir sedefnaz nolsun AYDIN ın sıcaklarıyla savaşıyoruz
kızlar tatlı şerbetine limon sıkmasak ne olur ...yarım limon için sıcakta ömeri giydir giyin beş kat in çok zor geliyo
negatif 2 aşılama 2 de tüp bebek denememiz var canım şimdi dondurulmuşlarla düşünüyoruz kısmet olursadamla kaçıncı denemen olacak canım
inşallah canım inşallah vakytinde gelir meleklerimizde üzmezler annelerini..ben hamiş kalayım 9 ay keyfini sürecem derdim ama ne yazıkki öyle olmuyor... dediğin gibi her anı korku ve endişe ile geçiyor yada bizmi çok pimpirkliyiz bilmiyorum
iyim kankim işte yuvarlanıp gidiyorumsen nasılsın ömer paşa nasıl sütçü uyandırmış huysuzlanır şimdi uykusunu almadan uyandı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?