selam arkadaşlar ben geldim uzuuuunnnn bi aradan sonra nasılsınız baktımda ne kadar çok arkadaşın bebeği olmuş maşallah darısı bize bebiş hasreti çeken herkese inşallah çok özledim sizi arkadaşlar
hoşgeldin cnmm bizde seni özledik RABBİM en kıa zamanda istiyen herkese nasip etsin inşallah
allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah bekleyen arkadaşlarımızında bekleyişleri tez vakitte son bulsun
amin ipekcim resimdeki senin paşamı maşallah kocaman olmuş
evet canım zaman çabuk geçiyo artık bebek gibi değil bebeklikten eser kalmadı baya çocuk gibi oldu
evet canım zaman su gibi akıp geçiyo maşallah büyüttün hayırlısıyla
evet canım zaman su gibi akıp geçiyo maşallah büyüttün hayırlısıyla
ömer uyurken evişlerimi de yapayım bir yandan arada bakarım
kızlar biz tekrar tedaviye başlamayı düşünüyoruz ama önce konusunda deneyimli iyi bi doktora gidip muayene olmak istiyorum ama hangi doktora gidicem bilmiyorum ankarada iyi bi doktor bilen varsa çok sevinirim yada burda topiclerde varmısdır acaba ?kafam çok karışık :26::26:
günaydın kızlar
yıldızcım yandıkça süt yudumluorum ama çok bir faydası olmuyor artık şurup aniden kesiyor onunda etkisi en fazla 1 saat sürüyor
çiğdemcim bende 30 alıyorum eksik kalırsa alırım yine inşallah vakitlice, sağlıklı bir şekilde doğurur alırız kucaklarımıza bebelerimizi
nasılsın sedefnaz
slm millet günaydın demiyorummtünaydın nasılsınızzzzzzzz
sedefim cnm bende 30 alayım ne diyecem yarınamı yapılacak duası
geçmişi okuyamayınca bazı kopukluklar
oluyo nuray oğluşunu hayırlısıyla büyüt inşallah ....tubiş iyiyim ben oğluşla zaman çok dolu her zaman gelemiyorum gelsem yazamadan çıkıyorum böyle işte....
seyhanım geçmiş olsun sorun mu var iyisindir inşallah ....geride bir kaç sayfada bunları gördüm birde dua okunuyo galiba kime hangi dua okunuyo bende alayım 30 tane
herkeze merhaba
günaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmm hepimiz güne mutlu başlayalım inşallahhhhh
Ayetel Kürsi 313
Sevdanehri54
Sedefnaz ............50
Lara ..................30
Kalan.................233
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?