Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam arkadaşlar ben geldim uzuuuunnnn bi aradan sonra nasılsınız baktımda ne kadar çok arkadaşın bebeği olmuş maşallah darısı bize bebiş hasreti çeken herkese inşallah çok özledim sizi arkadaşlar

BebeĞİm Benİm , Olurda Hanİ BİrgÜn Bana Gelİrsen Avazim Çikana Kadar BaĞirip Herkeze Duyuracam .annee Oluyorum ,bebeĞİm Gelİyor.anneme Haber VereceĞİm ''anne Bende Anne Oluyorum'' Dİye. Sonra 3 Yildir Senİ Bikmadan Beklİyen Babana Haber VereceĞİm SÜprİzler Yaparak.kİm Bİlİr Belkİ AĞliyacaĞim Ama Mutlulukdan Olacak BebeĞİm.bu Sefer Goz YaŞlarim YanaĞimi Yakmicak.babanla Şİmdİden Senİ Nasil BÜyÜteceĞİmİzİ KonuŞuyoruz.bazen İsİm Konusunda TartiŞiyoruz erkek olursa ALİ Kiz Olursa ,o İpek , Ben Naz Diyorum.sonra ,saĞlikli Olsunda İsmİ Onemli DeĞİl Dİyoruz herşeyin hazır daha sen gelmeden
Annem Ben Senİ Çok ÖzlÜyorum,yÜzÜnÜ GÖrmeden Özlemİnİ Çekdİrdİn Bana, Ben Kİmseyİ Bu Kadar ÖzlememİŞdİm BebeĞİm.gelsende Senİn Kokunu İÇİme Çeksem ,babanla Aramizda Yatirsam Senİ. Uykusuz Kalsam ,evde Bİberonlar, Emzİkler,bebek Bezlerİ Arasam.ben Senİnle Uyuyup Senİnle UyanacaĞim,sen AĞladinmi AĞliyip ,senİnle GÜleceĞİm.senİnle YÜrÜyÜp, Senİnle KoŞacaĞim.rÜyalarimda GÖrÜyorum Senİ,sonra Uyanip GerÇek OlmadiĞini GÖrÜnce Elİmde Olmadan AĞliyorum.baban Uyanip Soruyor Ne Oldu Diye ,soyliyemiyorum Seni GÖrdÜĞÜmÜ Ruyamda ,oda Uzulmesin Daha Fazla Diye.
Annem , Benden Sonra Evlenenler İkİncİye Hamİle Şİmdİ. Soruyorlar Sİzde BİrŞey Yokmu.dayanamiyorum Ben .sormasinlar Bebek Yokmu Diye.her Ay Gelecem Diyip Gelmiyorsun BebeĞİm.her Ay Once Umutlanip Sonra Hayal KirikliĞina UĞratiyorsun Benİ.oynama Benİmle BebeĞİm Şİmdİden.sen GeldİĞİnden Babanda Bende Seninle Oynuyacak Çok Vaktİmİz Olacak.sen Bİ Gel Bak Neler Olacak.senİ Sevgİmİzle BÜyÜteceĞİz.babanla Bİrbİrİmİzİ Çok Sevİyoruz BebeĞİm Ama MutluluĞumuz Yarim Kaldi.sen Gelirsen MutluluĞumuz Daha Çok Artacak.adini Neden Kiz Olursan Naz Koyacam Bİlİyormusun , Gelmemekde Bu Kadar DİrendİĞİn İÇİn BebeĞİm.
BebeĞİm ,yÜce Rabbİm Ol DedİĞİ An HerŞey Olur Ve Rabbİm BİrgÜn Ol DedĞİnde Sen bEnİm İÇİme DÜŞeceksİn.o Gunu Sabirsizlikla Bekliyorum BebeĞİm. Senİ Çok Ama Çokkkkkkkkkkkkkk Şİmdİden Çokkkkkkkkkkkkkkkkk Sevİyorum .....

hoşgeldin cnmm bizde seni özledik RABBİM en kıa zamanda istiyen herkese nasip etsin inşallah

allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah bekleyen arkadaşlarımızında bekleyişleri tez vakitte son bulsun

geçmişi okuyamayınca bazı kopukluklar
oluyo nuray oğluşunu hayırlısıyla büyüt inşallah ....tubiş iyiyim ben oğluşla zaman çok dolu her zaman gelemiyorum gelsem yazamadan çıkıyorum böyle işte....
seyhanım geçmiş olsun sorun mu var iyisindir inşallah ....geride bir kaç sayfada bunları gördüm birde dua okunuyo galiba kime hangi dua okunuyo bende alayım 30 tane

kızlar biz tekrar tedaviye başlamayı düşünüyoruz ama önce konusunda deneyimli iyi bi doktora gidip muayene olmak istiyorum ama hangi doktora gidicem bilmiyorum ankarada iyi bi doktor bilen varsa çok sevinirim yada burda topiclerde varmısdır acaba ?kafam çok karışık :26::26:

merhaba damlaselen hayırlı olsun inş.tedavin şimdiden ben ankara da timur gürganı duydum iyi diye hatta bi ara ben bile düşündüm istanbulda olmamıza rağmen

inşallah canım sırasıyla hepinize okuyacaz nurcanımm uzun zamandır dua okumuyoruz

nasılsın sedefnaz

iyiyim canım sen nasılsınnn

slm millet günaydın demiyorumm tünaydın nasılsınızzzzzzzz

sedefim cnm bende 30 alayım ne diyecem yarınamı yapılacak duası

tünaydın canım tamam canım yazıyorum yarın selaya kadar okuyalım diyorum ama

nasılsın ipeğim paşa nasıl
sevoma dua okuyoruz ayetel kürsi rabbim kabul etsin dualarımızı inşallahhh

merhaba ablacım hoşgeldin nasılsınnnn

Son düzenleme:
günaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmm hepimiz güne mutlu başlayalım inşallahhhhh

Ayetel Kürsi 313
Sevdanehri54

Sedefnaz ............50
Lara ..................30

Kalan.................233

temiz kalpli çiğdemcimm benim ben de 100 tane alıyorum seyhancım için

Ayetel Kürsi 313 Sevdanehri54

Sedefnaz ..................53
Lara .........................30
Papatya_ozmen...........30
Kedersiz.....................30
Sevdamceee...............30
İpek..........................30
Bebekdls....................100

Kalan........................10

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…