anamm bu kızlar hepsimi caadı olur yaa.valla kormaya başladım nevoda kızından şikayetçi daha çokc
aşkolsun rahatsızlık ne demek canım her zaman arayabilrsin inan bana iki gün önce hatice aradı o surada hakı yıkıyodum nidada yaygarayı basında 5 dk sonra döncem dedim hala arayamadım olmuyo bacım fırsat bulduğum her fırsatta dinlenmeye çalışıyorum nida çok yorucu küsmeyin bana siz dürtün deşin beni
gaviscon içiyorum zati,,yandıkça dikliyorum bendenurcik yanmalar başlamış abartısız ben renniyi şişeyle dikiyodum geceelri özellikle fena bişey senin kızçede bayağı saçlı gelicek galiba eskiler öyle der ve çok doğru demişler kıl yumağıydı nida doğuncabirde bi şrup var yabmalar için caviskondu galiba oda çok etkili doktoruna ce eczacınıa mutlaka sor
sevoom son durumun ne canım gittinmi doktora şimdi okuudm erken olsa arardım muhakkak...
kızlar pınar duru ipek leydim nerelerde bilen gören varmiiiiiiiiii:26:
iyiyim nurcik allahaşükür benim mide yanmalarım yok biliyomusunaslında benim şu serklaj olaylarım olmasa çok rahat bi hamilelik geçirmiş olacakltım
oo demekk turnal çağırdı kıskanıyom haaa
merhaba kızlar nasılsınız
nevoyu kaçırmışım tühhbeni sormuşsun canım ,hamdolsun iyim şükür mide yanmalarım dışında ,boğazıma kadar yakıyor sanki kezzap döküyorlamış gibi
çok sık giremiyorum, eşim evde olduğundan bilgisayarıda eli geçirmiş durumda
sen nasılsın bakalım hamişlik nasıl gidiyo bulantılar azalmıştır umarım..öptüm seni ve şirineleri
sevom daha iyisindir umarım
kamer evet o iğneler doğuma kadar etkili değilmiş 2_3 hafta kadar etkisi varmış :44::44::44:inşallah yavrularımız üzmez zamanında gelirler anne babalarına
bugün benimde yemek derdim yok iftara davetliyizz bilin bakalım kimeee
sağolsun turnal iftara davet etti bu akşam onlardayız
kızlar geç oldu ama hepinize hayırlı bereketli ramazanlar dilerim
nuray doğum yapmış Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.normal doğum olduğu için ayrıca tebrik ederim kız var ya burda normal doğuran kim var say desen sayamam ha...belki nazracayla tosti ama emin değilim...ama herkesin bebişi sağlıklıya Allah uzun ömür versin gerisi önemli değil.
sedefcim canparem ben daha iyiyim iştahım geldi çok şükür iyi kötü yiyorum. oruca niyetlendim ama dr.um izin vermedi zayıfım diye halbuki arkadaşıma tutturmuştu herkesin bnyesi farklı işte gerçekten dayanamazdım heralde çünkü çok susuyorum çok...
sevom canım benim Allah yardımcın olsun önemli olmamasına sevindim. sedefin yazdığı mesaja istinaden böyle dedim ama son durumundan hiç haberim yok yazdın mı bilmiyorum ama inşallah iyisindir.
laracım karnına çok dikkat et bebekler bi yere toplanıp yamuluyo gibi olursa o kasılmadır ağrıyla belli eder kendini sakın yanlış anlama canım korkutmak için yazmıyorum ama artık dikkat etmen gereken bir döneme girdin. merak etme Allahın izniyle en azzzz 3 kg doğacaklar inşallah. bu arada karnın davul gibi sert gergin olursa yine dikkat et tatlım
papatya sakın kafaya takma canım ben de plasenta previaydım. bunların dereceleri var benimki en zararsız olanıydı kanamam filan olmuyodu. 4 boyutlu ayrıntılı ultrasonda derecesi belli olur Allah yardımcın olsun özellikle ilerleyen zamanlarda hep yatman gerekecek sık dişini olumlu düşün pozitif ol canım inşallah sağlıkla alacaksın kucağına...
şifam bebişe maşallah
fatoşum tatilini yaptın geldin darısı bana inşallah ben de bayramda kaçacam buralardan bir hafta hiç yemek temizlik düşünmeicem ohhhh gel keyfim yatacam
tuğbiş ben ara ara gelip kendimden haberler veriyom sana da en son özelden yazmıştım ama almadın mı
yetercim çok sağol açıklaman için
nurciki sormadan çıkıp gitmek olmaz nerelerdesin zuzuuu
oooh ohmaşallahbebek özlemi çekenlerin mekanı değil bebek bekleyenlerin mekanı oldu çok şükürmübarek geceler yüzüsuyu hürmetine bekleyen tüm arkadaşlaırmda yaşasın bu günleri inşallah ... çiğdem en son telde konuşamadık kusura bakma canım sonradan elim çok tele gitmek isedi ama özellikle aramadım seni negatif sonucun olumsuz etkisinden kurtulmanı bekledim canım allah o güzel kalbine göre versinümit ettiğin herşeyiii
nurcik yanmalar başlamış abartısız ben renniyi şişeyle dikiyodum geceelri özellikle fena bişey senin kızçede bayağı saçlı gelicek galiba eskiler öyle der ve çok doğru demişler kıl yumağıydı nida doğuncabirde bi şrup var yabmalar için caviskondu galiba oda çok etkili doktoruna ce eczacınıa mutlaka sor
sevoom son durumun ne canım gittinmi doktora şimdi okuudm erken olsa arardım muhakkak...
kızlar pınar duru ipek leydim nerelerde bilen gören varmiiiiiiiiii:26:
iyi geceler canlarmmmmmmmm
bugün gelemedim bikaçgünde gelemeyebirim misafirim var
bahsetmiştim size heralde yengem geldi tüp bebek tedavisine başladı:)) biraz bizde abmlerde annemlerde derken yaklaşık 1 ay sonuç alana kadar burda kalacak...
NEVOCUM allah razı olsun çokkkkkk teşekkür ederim onlara çok dikkat ediyorum hatta haddinden fazla kendimi dinleyip bazen hamişliğimi burnumda getiriyorum hiç tadına varamıyorummmm çok üzgünüm ama rahaat olamıyorum canm yapı meselesi birazda sanırımmm
NURCİKİMM 2-3 hafta olsun canımmmmm zaten okadar süre sonunda bebeklermiz maşallah bayaaa toparlamış ourlarrr bu çok önemli
bu arada demek turnala davetlisiniz allah kabul etsin canımmmm
SEVOCUM aynı şeyleri düşünüyruz bende senin gibiyim yeni doğan yoğun bakımı en iyi hastane burda da eğitim araştırma hastanesi bende ne olursa olsun orada doğum düşünüyorum.. sonuçta dev. hastanesi ilgi alaka ne kaddar olacak ama olsun önemli olan bebeklerin bakımı
ben 30. hafayı göreyim özelleri ve tüp doktorumu bırakıp oraya başlıcam kaydımız küreğimiz kontrolleimiz olsunki doğum anında sorun yaşamayalım hatta benim sezeryan olacağı için günümü filan alıyım dyorum.
NURAYCIM allah hastanıza şifa vesin canım
YETERCİM işallah yazdıkların hayalde kalmaz allahım hepsini bir bir yaşatsın canmmmmm
bu arada uzun zamandır bagsetmiysun eşinin sağık durumu nasıl? inşallah iyidir cnım her zaman diyorum önemli olan tek şey sağlık gerisi her şekilde olur
SEDEFÇİM sen nasısın canım sevoya duadan bahsetmişin 30 tane alıyorum dedim ama sen görmedn yazılarda silinmiş canım
arada kaynamış:))
neyse kızlar baya uzun oldu hepinize iyi gecelerrrr hepinizi ço öprek kaçrım
günaydın çiğdemcim hayırlı işler kolay gele
bende 30 alayım
günaydın canımmmm allah razı olsun sağollll :)
nasılsın bakalımmmm
iyim canım sıcaklar canımıza okuyor ne gece ne sabah sağlıklı bir uyku uyuyamıyoruz
iyiyim nurcik allahaşükür benim mide yanmalarım yok biliyomusunaslında benim şu serklaj olaylarım olmasa çok rahat bi hamilelik geçirmiş olacakltım
oo demekk turnal çağırdı kıskanıyom haaa
buarada hepinize günaydın
sedefim cnm bende 30 alayım ne diyecem yarınamı yapılacak duasıgünaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmm hepimiz güne mutlu başlayalım inşallahhhhh
Ayetel Kürsi 313
Sevdanehri54
Sedefnaz ............50
Lara ..................30
Kalan.................233
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?