Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anamm bu kızlar hepsimi caadı olur yaa.valla kormaya başladım nevoda kızından şikayetçi daha çok
.dinlenmene fırsat vermiyo zilli belliki.. geçen gün çağrı attım dönmedin dedim tubinin kıçını kaşıyacak zamanı kalmamış nidoş yüzünden
onun sana ihtiyacı var ama annesi ne yapsınn
gaviscon içiyorum zati,,yandıkça dikliyorum bende çok felaket bişi bu yaa kusturacak kadar yakıyor resmen
bizimkilerde saçlı olacak diyorlar kurban olsun annesi saçlarına

Son düzenleme:
iyiyim nurcik allahaşükür benim mide yanmalarım yok biliyomusun aslında benim şu serklaj olaylarım olmasa çok rahat bi hamilelik geçirmiş olacakltım

oo demekk turnal çağırdı kıskanıyom haaa

aman yanmasın tahtalara vur bacımm çok berbat bişi

kıskanma kızzz hem sende geçen akşam turnala gitmişsin eşinle
geçen akşam seni rüyasında görmüş eşinle beraber onlşara gidiyormuşsunuz hayır olsun

canim,bende de yanmalar cok oldu.gercekten de benim kiz da killi oldu.sut icmeye calis,rahtlatir yanmalari.oyle diyorlar.ben sut icemiyorum. oyuzden yapamadim dogrusu

canım benim iyi olmana sevindim drunu dinle sen çok dikkat et kandine tatilede çıkarsınız inşallah yarasın canım benim şirinleri öp benim için koklaya koklayaaaa

canım benim kurtuldum sayılırrr ama şimdi çok şükür iyiyim allahım hayırlı zamanda nasip edecek inşallahhh canım nidoşu öperim ısısrırım o bacaklarını foto da çok güzel duruyorrrr

iyiyim canım benim sen nasılsın prensler nasıl bakalımmm
görmedim canım yazılar yok olmuş hatta sabah kendime kızdım dün yazmayı unuttum sevom için dua okuyalım canlarım hayırlı zamanda sag salim dünyaya getirirsin inşallah sevommmmm
bende 50 alıyorum

günaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmm hepimiz güne mutlu başlayalım inşallahhhhh

Ayetel Kürsi 313
Sevdanehri54

Sedefnaz ............50
Lara ..................30

Kalan.................233

Ayetel Kürsi 313 Sevdanehri54

Sedefnaz ..................53
Lara .........................30
Papatya_ozmen...........30

Kalan.................200[/QUOTE]

iyiyim nurcik allahaşükür benim mide yanmalarım yok biliyomusun aslında benim şu serklaj olaylarım olmasa çok rahat bi hamilelik geçirmiş olacakltım

oo demekk turnal çağırdı kıskanıyom haaa

kıskanma canım buyur gel sende başımın üstünde yeriniz var zaten rüyamda bize geldin bebeginle beraber gerçegiylede gel canım beklerim

gunaydin canim arkadaslarim.ALLAH oruclu olanlarin oruclarini kabul etsin.annelere bebeklerini imanli bi evlat gibi yetisdirmeyi,bebek bekleyenlere sag salim zamaninda kucagina almayi,bebek hasreti cekenlere tez vakitde hamile kalmayi YUCE VE TEK OLAN ALLAHIM nasip etsin.

sevdanehri icin ayetul kurs-i baslamissiniz,ALLAH kebul etsin,ben de simdilik 30 aliyim,bitirip yine alirim.

günaydın kızlar
yıldızcım yandıkça süt yudumluorum ama çok bir faydası olmuyor artık şurup aniden kesiyor onunda etkisi en fazla 1 saat sürüyor

çiğdemcim bende 30 alıyorum eksik kalırsa alırım yine inşallah vakitlice, sağlıklı bir şekilde doğurur alırız kucaklarımıza bebelerimizi

slm millet günaydın demiyorumm tünaydın nasılsınızzzzzzzz

günaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmm hepimiz güne mutlu başlayalım inşallahhhhh

Ayetel Kürsi 313
Sevdanehri54

Sedefnaz ............50
Lara ..................30

Kalan.................233
sedefim cnm bende 30 alayım ne diyecem yarınamı yapılacak duası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…