slm nbr bakalım nasılsınızz
iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın canım oğluş nası?
hoşbulduk komşu ..napıyınnn
aynen ya Tubişin fotoya bayıldım bendehafta içi taşıncaz gün belli değil ama cumaya kadar yolu var bakalım inşallah en yakın zamanda Pınar , Havva , Çiğdem, Demet ve Fahriye arkadaşlarımızın da müjdelerini alırız bir ohh çekeriz inşallah tez zamanda
neymiş o yemek yaa ye bir an önce anneciğin yapıversin torununalara benimde canım bi yemek istiyo uzun zamandır ama yapacak kimse yok annemi beklicemçünkü onun gibi yapamazlar eşim zaten hiçbeceremez
geçmiş olsun küçük hanıma canım.ayy nidamda konuşsa anneeem dese babacım dese hayırlısıyla çok istiyorum yavrumun cümlelerini dinlemeyimerhaba canlarim benim,nasilsiniz?her kes iyidir insallah,tugbacim bebeyini ALLAH anali babali buyutsun.
seyhan abisine gidiyor,sag salim don canim.
bu arada liste guzel olmus,ellerinize saglik,insallah kalan kisiler de hamis olurlar.
biz iyiyiz,kizim asi oldu,butun gun atesi cikti,simdi cok iyi sukur.konusmaya basliyor yavas yavas.darisi olmayanlarin basina.
her kesi optum
of of of geçmişler olsunüst üste gelmiş nevonun bahsettiği el ayak hastalığı geldi benimde aklıma çok yaygım son dönemde çünkü.allah şifasını versin bebişinSelam basılar nasılsınız?bebişler nasıl ?biz iyiyiz çok şükür bir kaç gündür ateşimiz vardı dört aylık aşımızı yaptırdıkdan sonra ateşimiz daha da yükseldi ateşimiz vardı 38i geçiyordu doktora gittik mikroplarla savaşmayı öğreniyor bağışıklıgı gelişiyor ilaç verip müdahale etmeyelim duşla düşürün dedi ama daha sürünce tekrar götürdük bu sefer buğazları enfeksiyon olmuş antibiotik şurup verdi kullandığımız gün akşam beşden gece üç buçuğa kadar aralıksız ağladı acile götürdük antibiotik yan etki yapmış bağarsaklarını bozmuş isal oldu karın ağrısından bağrıyormuş kuzum tabi ben fitil verdim ama vermemle kaka yapması bir olduğu için etki etmiyordu acilde lağman yaptılar kaka yaptı gaz çıkarttı rahatladı eve getirdik altıbuçukda zor uyuttuk ertesi günü kendi doktoruna gittik antibitik kesildi isal maması verdi fitil ve suya katılan bi ilaç verdi şimdi çok şükür iyiyiz sanırım su çiçeği çıkartıyor su toplayan sivilceler var çıkıp sönüyo annemde su çiçeği dedi ben karınca yiyor sandım anlıyacağınız üstüste geldi.neyseki şimdi iyi kuzum çok şükürALLAH herkeze şifa versin benim kuzumada inşallah öpüyorum hepinizi kendinize bebişlerinize dikkat edin....
geçmiş olsunnnnnslm dostlar nabersiniz önümüzdeki ay büyük ihtimal antalyaya gidebilirim uçak bileti bakayım dedim uğraşasım yoktu vazgeip geçmişi okudum sayfa sayfaauzuun bir aradan sonra iyi geldiözlemişim uzun uzun okumayı ya.. lara geçmiş olsun kulak ağrısı bendede olmuştu gebelikte içine bi sıvı gönderdi dr birde krem vermişti aplikatörle içine sürüyodumdamlada kullanınca şükür kurtuldum inşallah uzun sürmez senin ağrında.ayrıca oğluşlara maşallah inşallah istediğin kiloda doğarlar başta sağlıklı olarak inş.
papatya neyn var balım neden böle erken sarstı seni bu gebelik canım yaa hayırlısıyla sağ salim kuxcağına al inşallah
bebekdls canımcım sen nasılsın kalbi temiz yüreği güzen hatun duacınım inşallah sneind emüjden yakındır inşallahhhh
çidooooo keman sesliim nealemdesin gıııı
nurcik sen nedne bayılıp duruyon tansiyonamı bağlı dr bi çözüm önermedimi ya aman deyim yalnız banyoya girme pazara filan gitme hatta dışarı çıkma
fatoş mobilyanız çok güzel güle güle kullansın paşan
sık gelen gelemeyen tüm topic hatunlarına selam olsun öpeirm hepinizi....
bu arada nasıl olduysa kızım beşikten düştü bugün dünyam ters döndü resmen hala şoktayıım ayaklanamayan çocuk o derin beşikten nasıl takla pozisyonunda düştükaptığım gibi hastaneye koştum yatak pijamalarım vardı üstüm sırtı ve göğsü açık diye onu değişmişim altım kapri bildiğiniz penye pijama orada fark ettim rezaletimi şükürler olsunki tomografi temizdi zaten çok sert düşmedi ama hem tedbir amaçlı hemde o an kusmaya çalışıp kusamadığı için panik oldum şükürler olsun bişeyi yok şimdi gece yarısına KADAR UYUMICAM KIZMI GÖZLEMLEMEK İÇİN GECEDNE SABAHADA BABAMIZ İZLİCEK NE OLUR NE OLMAZ ALLAH KORUSUN allah herkesin bebeğini ve benim miniğimi korusun bizlere bağışlasın..ii gcler fıstıklar
slm dostlar nabersiniz önümüzdeki ay büyük ihtimal antalyaya gidebilirim uçak bileti bakayım dedim uğraşasım yoktu vazgeip geçmişi okudum sayfa sayfaauzuun bir aradan sonra iyi geldiözlemişim uzun uzun okumayı ya.. lara geçmiş olsun kulak ağrısı bendede olmuştu gebelikte içine bi sıvı gönderdi dr birde krem vermişti aplikatörle içine sürüyodumdamlada kullanınca şükür kurtuldum inşallah uzun sürmez senin ağrında.ayrıca oğluşlara maşallah inşallah istediğin kiloda doğarlar başta sağlıklı olarak inş.
papatya neyn var balım neden böle erken sarstı seni bu gebelik canım yaa hayırlısıyla sağ salim kuxcağına al inşallah
bebekdls canımcım sen nasılsın kalbi temiz yüreği güzen hatun duacınım inşallah sneind emüjden yakındır inşallahhhh
çidooooo keman sesliim nealemdesin gıııı
nurcik sen nedne bayılıp duruyon tansiyonamı bağlı dr bi çözüm önermedimi ya aman deyim yalnız banyoya girme pazara filan gitme hatta dışarı çıkma
fatoş mobilyanız çok güzel güle güle kullansın paşan
sık gelen gelemeyen tüm topic hatunlarına selam olsun öpeirm hepinizi....
bu arada nasıl olduysa kızım beşikten düştü bugün dünyam ters döndü resmen hala şoktayıım ayaklanamayan çocuk o derin beşikten nasıl takla pozisyonunda düştükaptığım gibi hastaneye koştum yatak pijamalarım vardı üstüm sırtı ve göğsü açık diye onu değişmişim altım kapri bildiğiniz penye pijama orada fark ettim rezaletimi şükürler olsunki tomografi temizdi zaten çok sert düşmedi ama hem tedbir amaçlı hemde o an kusmaya çalışıp kusamadığı için panik oldum şükürler olsun bişeyi yok şimdi gece yarısına KADAR UYUMICAM KIZMI GÖZLEMLEMEK İÇİN GECEDNE SABAHADA BABAMIZ İZLİCEK NE OLUR NE OLMAZ ALLAH KORUSUN allah herkesin bebeğini ve benim miniğimi korusun bizlere bağışlasın..ii gcler fıstıklar
hayırlı cumalar
bu sabah şükürler olsun baş ağrısı olmadan uyanabildim
bilsem baştan duyurur şikayetlenirdim size
TUĞBA çok geçmiş olsun allah esirgesin nidanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?