Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

giren nasılsınız demiş çıkmış sohbet gerçekleşememiş
ben nasıl olduğumu söyleyim
1 başım çatlıyor
2 kaç gündür reflüm azmış durumda ve benim şurubum yok
3 miğdemde bulanıyor
4 çok iştahsızım açlıktan ölecem sanki ama herkes depoladıkların 1 sene yeter diyolar
5 bu gün başka bir doktora kontrole gittim hiçte tatmin etmedi beni
ne istiyorum ben bilemiyorum :78::84::120::101::101:ruh halimi anlatacak bir sarı kafa bulamadım

ellerine sağlık canım hepsi çok güzel ama ben hamile kalmadan önceki kilomun altına düştüm 50 ile gebe kalmıştım şimdi 49 uuum annelerin en tombişi olmuşum ama olsun emek vermişsin sağol canımm

lara benimde canım bi yemek istiyo uzun zamandır ama yapacak kimse yok annemi beklicem çünkü onun gibi yapamazlar eşim zaten hiçbeceremez
neymiş o yemek yaa ye bir an önce anneciğin yapıversin torununa

geçmiş olsun küçük hanıma canım.ayy nidamda konuşsa anneeem dese babacım dese hayırlısıyla çok istiyorum yavrumun cümlelerini dinlemeyi

of of of geçmişler olsunüst üste gelmiş nevonun bahsettiği el ayak hastalığı geldi benimde aklıma çok yaygım son dönemde çünkü.allah şifasını versin bebişin

slm dostlar nabersiniz önümüzdeki ay büyük ihtimal antalyaya gidebilirim uçak bileti bakayım dedim uğraşasım yoktu vazgeip geçmişi okudum sayfa sayfaa uzuun bir aradan sonra iyi geldiözlemişim uzun uzun okumayı ya.. lara geçmiş olsun kulak ağrısı bendede olmuştu gebelikte içine bi sıvı gönderdi dr birde krem vermişti aplikatörle içine sürüyodumdamlada kullanınca şükür kurtuldum inşallah uzun sürmez senin ağrında.ayrıca oğluşlara maşallah inşallah istediğin kiloda doğarlar başta sağlıklı olarak inş.

papatya neyn var balım neden böle erken sarstı seni bu gebelik canım yaa hayırlısıyla sağ salim kuxcağına al inşallah

bebekdls canımcım sen nasılsın kalbi temiz yüreği güzen hatun duacınım inşallah sneind emüjden yakındır inşallahhhh

çidooooo keman sesliim nealemdesin gıııı

nurcik sen nedne bayılıp duruyon tansiyonamı bağlı dr bi çözüm önermedimi ya aman deyim yalnız banyoya girme pazara filan gitme hatta dışarı çıkma

fatoş mobilyanız çok güzel güle güle kullansın paşan

sık gelen gelemeyen tüm topic hatunlarına selam olsun öpeirm hepinizi....

bu arada nasıl olduysa kızım beşikten düştü bugün dünyam ters döndü resmen hala şoktayıım ayaklanamayan çocuk o derin beşikten nasıl takla pozisyonunda düştü kaptığım gibi hastaneye koştum yatak pijamalarım vardı üstüm sırtı ve göğsü açık diye onu değişmişim altım kapri bildiğiniz penye pijama orada fark ettim rezaletimişükürler olsunki tomografi temizdi zaten çok sert düşmedi ama hem tedbir amaçlı hemde o an kusmaya çalışıp kusamadığı için panik oldum şükürler olsun bişeyi yok şimdi gece yarısına KADAR UYUMICAM KIZMI GÖZLEMLEMEK İÇİN GECEDNE SABAHADA BABAMIZ İZLİCEK NE OLUR NE OLMAZ ALLAH KORUSUN allah herkesin bebeğini ve benim miniğimi korusun bizlere bağışlasın..ii gcler fıstıklar

Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Amin

geçmiş olsunnnnn

çok geçmiş olsun rabbim meleklerimizi korusun inşallah

hayırlı cumalar
bu sabah şükürler olsun baş ağrısı olmadan uyanabildim
bilsem baştan duyurur şikayetlenirdim size
TUĞBA çok geçmiş olsun allah esirgesin nidanı

herkese günaydın gazlı bir akşam sonrası bitkin ve yorgunum beni geçtim kuzucuğumda aynı dün akşam yine gaz sancımız tuttu saat 8den 10 kadar hiç uyumadan ağlayıp durdu ve sürekli emmk istedi bende pek emzirmek istemedim çünkü karnı sertti ve patlayacak gibiydikucağıma aldığımda yavrum omzumu emmeye başladı yüzümü falan derken ana yüreği dayanamadım yine emzirdim zeytinyağı masaj ilça şu bu derken çok az çişmizi yappınca biraz olsun rahatladık sonra en son banyo yaptıralım dedik banyo rahatlatır diye gerçektende kuzucum çişini yapamadı ama yinede rahatlamış bi halde banyodan sonra sızdı kaldı gece sahura kadar yine uyku arası mızırdada durdu sahurda uyandı yine emdi falan kıvranmaya başladı sancımız tuıttu derken kuzucum çişini yapmaya çalışıyomuş bi yaptı tam yaptı üst baş koymadı ama çok şükür rahatladı üzerini altını değiştirdim emzirdim mışıl mışıl uyudu şimdide çok şükür uyuyor

bu arada herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımız kabul etsin benim duam tüm kuzucukların gaz sancısı deden illete yakalanmamaları amin

tugbikim çok geçmiş olsun cnm yaaaaa RABBİM birdaha yaşatmasın inşallahh

nuray bu gaz illeti senin minicik paşandan ne istiyorki yaa yavrumun iki parça canı var ztaen 40 nı bi atlat gazını halletmeyi ögrenir inşallah

nurcik naptın bacım süt piştimi ben pişirdim 1 bardakta içtim sende iç bebişi yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…