sağolun kızlarrrrbir geçsin şu ağrım valla çıldıracam artık
sıcak bi yandan ağrı bir yandan allahım sabır versin
sabah ağladım artık dayanamadımannem sabret kızım dedi durdu ne yapsın kadın
nuraycım maşallah oğluşuna canım seni elinde oynatmaya başlamış şimdidenyaramaz
cnm bak aklıma ne geldi yanında emziren kadın varmı???? varsa onun sütünü 1 yada 2 damla kulagına damlatsan rahatlarsın bana küçükken annem hep öyle yapardı ilaç kullandırmazdı geçerdi ama sen hamişsin zararı olurmuki acabaa???:26::26::26::26::26::26:
var emziren ama yapmadık
bende güvenemiyorum öyle şeylere
hatta dün dayımın çok tavsiye etmesiyle soğanı haşlayıp onun suyundan 3-5 damla damlattık göya iltihabı dışarı atarmış ama hiç değişiklik yok
zaten bidaha yapmadım ilaçları kullanıyorum şimdilik inşallah geçer bir an önce
fatoş naber canım oğluş nasıl
iyi diyelimde iyi olalım ipekim bugün burdayken çok kötü oldum baş dönmesi halsizlik gözlerim karardı hmn yattım daha yeni kalktım beynim kazan gibiii ogluş şükürler olsun iyi sanırsammm tepiniyo işte içeride siz nasılsınızz :26::26::26:
sıcaktan pc ye bakmak iyi gelmedi demek benimde başım dönmeye başladı iyiyim ömer uyurken biraz bakayım dedim ama fena oldum bende senin gibi
cnm hemen çık ozmn ben yattım düzeldim sen ne yapacan paşan var yatırmazdaaaa off bu sıcaklara
görüşürz canım öpüyorum uyanmak üzeredir zaten çok oldu yatalı o kalkana kadar elimi yüzümü yıkasam kendimi toplasam iyi olur
sağolun kızlarrrrbir geçsin şu ağrım valla çıldıracam artık
sıcak bi yandan ağrı bir yandan allahım sabır versin
sabah ağladım artık dayanamadımannem sabret kızım dedi durdu ne yapsın kadın
nuraycım maşallah oğluşuna canım seni elinde oynatmaya başlamış şimdidenyaramaz
oy yerim ben onu annesi senle oyun oynuyoo sıpannnn
ahh hemde ne oyun sıpaki ne sıpa sahte ağlamaları bilem var yanlız oldunu anlayınca viyak edio gidince hemen sususyo şimdiki bebeler pek akıllı maşallahhh tü tüüü
maşaallah kuzuna cnm sanada RABBİM bol bol sabır versinnnnnn
..............Eki Görüntüle 483993 ........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?