Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm bak aklıma ne geldi yanında emziren kadın varmı???? varsa onun sütünü 1 yada 2 damla kulagına damlatsan rahatlarsın bana küçükken annem hep öyle yapardı ilaç kullandırmazdı geçerdi ama sen hamişsin zararı olurmuki acabaa???:26::26::26::26::26::26:

var emziren ama yapmadık
bende güvenemiyorum öyle şeylere
hatta dün dayımın çok tavsiye etmesiyle soğanı haşlayıp onun suyundan 3-5 damla damlattık göya iltihabı dışarı atarmış ama hiç değişiklik yok
zaten bidaha yapmadım ilaçları kullanıyorum şimdilik inşallah geçer bir an önce

kızlar nerdesiniz yaww herkes kuş gibi dagılmış sıcak ta

haklısın cnm karnında 2 tane melek varken herşeyden korkar olur insan RABBİM inşallah hemencecik kurtarır agrıdan seni

fatoş naber canım oğluş nasıl

iyi diyelimde iyi olalım ipekim bugün burdayken çok kötü oldum baş dönmesi halsizlik gözlerim karardı hmn yattım daha yeni kalktım beynim kazan gibiii ogluş şükürler olsun iyi sanırsammm tepiniyo işte içeride siz nasılsınızz :26::26::26:

Son düzenleme:

sıcaktan pc ye bakmak iyi gelmedi demek benimde başım dönmeye başladı iyiyim ömer uyurken biraz bakayım dedim ama fena oldum bende senin gibi

ahh ahh sorma canım aynen paşanın canı ne isterse öle davranıoz allah sonumuzu hayır getire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…