Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba kızlar nasılsınız bakalımmmmm hepinizi çok özledim ben çarşamba günü adet oldum baya sancılı geçti allahtan saat 4 den sonra oldubende hemen yattım iftara kadar oruçumuda bozmadım o gün şimdi hafif hafif sancım var hala
tubişim canım iyiyim sen napıyorsun ararım seni kuzum canımmmm benim
aklımda büstürü bişey vardı unuttummmmm:44::44::44::44::44::44:

merhaba kızlar nasılsınız bakalımmmmm hepinizi çok özledim ben çarşamba günü adet oldum baya sancılı geçti allahtan saat 4 den sonra oldubende hemen yattım iftara kadar oruçumuda bozmadım o gün şimdi hafif hafif sancım var hala
tubişim canım iyiyim sen napıyorsun ararım seni kuzum canımmmm benim
aklımda büstürü bişey vardı unuttummmmm:44::44::44::44::44::44:

cnm yaa inşallah son adetin olur miniğin göbüşüne konar inşallahhhhh

VOLUM 2,5 ml >2ml
LİKEFAKSİYON SÜRESİ **60 dakika <20 dakika
AGLÜTİNASYON Negatif Negatif
pH 8 7.2-7.8
VİZKOZİTE ***VİZKÖZ Olağan
SPERMATOZOA SAYIMI 88,000,000 > 20 x 106/ml
LÖKOSİT VARLIĞI 0 < 106/ml
YUVARLAK HÜCRE VARLIĞI 400,000 < 5 x 106/ml
MOTİLİTE DEĞERLENDİRMESİ 30 dk 60 dk
İmmotil % 60 % 60 <%25
Nonprogressif motil % 10 % 10
Yavaş progressif % 20 % 20
>%50
Hİzlı Progressif % 10 % 10 >%25
KRUGER MORFOLOJİ DEĞERLENDİRMESİ
Normal sperm yüzdesi % 8 >%14 Normal ,%4-14 Intermediate
Defektli sperm yüzdesi % 92 <%86
DEFEKTLİ SPERMLERİN DAĞILIMI
KUYRUK
ANOMALİLERİ
Abaksiyal Kuyruk % 3
Eğrilmiş Kuyruk % 5
AKROZOM
ANOMALİLERİ
Azalmış % 0
Yok % 4
Artmış % 0
BOYUN ANOMALİSİ % 2
BAŞ
ANOMALİLERİ
İri Baş % 3
Küçük Baş % 1
Yassı Baş % 7
Yuvarlak Baş % 2
Armutsu Baş % 34
Kuyruksuz Baş % 4
Amorf Baş % 27

BUNA GÖRE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM

hayırlı cumalarr herkesee

kamer nasıl oldun kulak ağrın geçmiştir umarım

tubiş geçmiş olsun ..Allah korumuş nidoşu beterindne esirgesin .öptüm sizi

turnal pişirdim ,içtim bende sütümü..soğumaısnı bekliyorum mayalamak için
çok sağol canım Allah razı olsun yordum seni bugün helal et hakkını

ayy teyzesi bilmiyorum valla öle dua edioz allahım sen bizede diğer bebişlerede bu illet ağrıyı yaşatma diye erkek çocuk gazlı olurmuş senden de alır dikkat et diolar ben daha ne yapıyım yazın ortasında çorap patik sırtımda uzun kollu penye ve yelek gazlı ve gaz yapacak şeylerden uzak duruyorum neyse öle öle geçecek elbet 23 günü devirdik geriye 17 gün kaldı bakalım o zaman ne olacak devam edecekmi geçecek mi rabbim geçeninden etsin inşallah

hayırlı cumalar canlarımmmm
sabah gşrmiştim kk bakıma girmiş

nurcanımm ağrı kesici almadım bugün hafif sızlıyor ama idare ederim o kadarcığı damlaları kullanıyorum inşallah atlatırım şu illeti

tuğbişş geçmiş olsun canımm nidoşumuza iyi bak annesi demekki bundan sonra daha temkinli olmak lazım yaramazlığa başlamış hanfendi tırmanışlara geçmişşşş
bu arada sen antalyayamı geliyosun hayırdır tatilmi gene
banada beklerim canım o zamana kadar belki kuzucuklarım doğmuş olurlarrrrr

nurayyy evet erkek bebekler gazlı olurmuş bakalım biz neler yaşıcaz:18::18:maşallah nerdeyse 1 aylık olmuşsunuz canımaz kalmış 40 a

ipekçimmm hayırlı cumalarrrr ömeri ve seni çok öpüyorummmmm

çiğdem inşallah son adetin olur canımmmm

bende bugün rapor işini halletmek için hastaneye gittim geldim
beceriksizler beceremediler bugün bitene kadar hallolmazsa pazartesiye kalacak onunla uğraşıyorum sabahtan beri orayı burayı arayıp duruyom

çokkkk sıcak artık dayanacak gücüm kalmadı şu sıcaklar biterse nefes alıcaz ama o zamanada doğurmuş olacaz inşallahhhhh

bundan sonra kıştan hiç şikayet etmicemmmen azından bir battaniyenin altına girip sıcacık yatıyorsun
ama şimdi ne yaparsam yapıyım sıcaktan nefes alamıyorummm duş bile 5 dk serinletiyor

afiyet şifa olsun bebişine kuvvetli kemikler olsun canım ne demek helal olsun haftaya istersen özelden yada faceden yazarsın alırım canım ben mayaladım yogurdu

selam kızlar dünden beri kimseler uğramamış:26:

ben bugün eve uğradım ve hemen gireyim dedim eşim badana yapıyo bugün beşik bayradan sonra gelecekti aramışlar yarın gelecekmiş o yüzden boya işini halledelim dedi.
ben iyiyim umarım herkesler iyidir bu hafta sonuna doğru yani bayrama evime gelmiş olurum allaha emanet olun

a.selam sevo
ohh ne güzel badana oluyor ev mis gibi.. .benim salonada şart ,tavanı sobanın isi ile dolu, simsiyah duruyo kötü bir görüntü eşim bu senede böyle dursun diyo
yarın beşik gelecek demekk hadi hayırlı olsun .evdeyken şu cicilerin resimlerini eklesen diyorum

benimde cuma günüden beri sancım var turnalın geldiği gün mutfakta oturalım dedik.. bizim ayağı çok sağlam olmayan sandaleyeye oturdum benim ağırlığıma dayanamayınca kırıldı ,bende tabii güm yere kapaklandım diz kapağım kasığıma geldi anlık bir ağrı olup geçti önemsemedim ama akşama doğru başladı gene kasılma..o gün gitmedim hastaneye.
dün gece tekrar başladı sancılarım .kasılma yok sadece sancı bu sefer
sabah hastaye gittim nstde biraz sancı var normalmiş dedi ebe
sonuucu göstermeden doktora eve geldim 2 saat bekledik beyefendiyi ameliyatı varmış ne bitmek bilmez ameliyatmış daha fazla bekliyemedim eve gidelim dedim eşime
hala devam ediyor ağrılarım yarına kadar geçmezse kendi doktoruma giderim artık

Son düzenleme:

olsun canım gelecek seneye yaparsınız
ya tel kablosu abimlerde hem herşeyi bitsin o şekilde resimlerim daha iyi olur hamd olsun 7 senelik hayalini kurduğum şeyleri az uzda olsa yapıyorum artık odasıda boyanmaya başlayınca heyecan sardı beni..rabbim bu duyguları tüm arkadaşlarım başta olmak üzere isteyen herkese tattırsın

yaa bacım tüm aksilikler seni buluyo dikat et kendine okusun eşin bol bol seni.geçmiş olsun
neyseki kasılman yokmuş canım allaha emanet ol

bende yarın kontrole gidicem bakalım su durumumu çok merak ediyorum umarım sıkıntı yoktur :26:

oh seyhanım hayırlı olsun cnm güzel kızın güzel günlerde kullansın inşallah

nurcan bu nedir bilmiyorum başına gelmeyen kalmadı hayırlısı ile atlatsak şu günleri

seyhanım bizim odada dün geldi nerdeysee aglıyacaktım camdaaaa RABBİM tğm istiyenlere nasip etsin kimsenin ellerini boş bırakmasın inşallah

canim,cok gecmis olsun.insallah gecer sancin.sen simdi nasil korkmussundur,cenim benim ya.insallah su 9-10 haftayi sag salim bitirirsin ve guzelim kizini kucagina aldiginda cektigin sikintilari unutursun.
canim,hayirli ugurlu olsun,bebisinizin gulucukleri en esasi bezesin evinizi.RABBIM olmayan arkadaslarimiza da tattirsin bu duyguyu insallah
seyhanım bizim odada dün geldi nerdeysee aglıyacaktım camdaaaa RABBİM tğm istiyenlere nasip etsin kimsenin ellerini boş bırakmasın inşallah

senin bebisininki de hayirli ugurlu olsun canim.her kese tatdirisin bu duyguuyu insallah RABBIM

Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese tattırsın.bizde bebelerimizi ağzı tadıyla sağlıcakla mutlulukla büyütelim inşallah

yarın güzel kızını göreceksin demek hadi bakalım umarım güzel haberler alırsın doktordan

oh seyhanım hayırlı olsun cnm güzel kızın güzel günlerde kullansın inşallah

nurcan bu nedir bilmiyorum başına gelmeyen kalmadı hayırlısı ile atlatsak şu günleri
bende anlamadımm herşey beni buluyor bide tek sorun bu olsa keşkee..şu sıralar psikopata bağlamış durumdayım ...
ne siz sorun ne ben söyliyim

Son düzenleme:

sağol canım benim Allah razı olsun neyseki şimdilik iyiyim .öprüm seni ve tatlı kızçeni

günaydın canlarım nasılsınız bakalım sizi çok özledim ben çok yorgun ve bitkinim başım çatlıyor ağrıdan hafta sonu büyük görümcem bizdeydi dün akşam küçük görümcedeydik oraya bıraktık
büyük görümcemle 2 gece bizde yüzleştik ama nedense hala onlar haklı ben haksızım ne dersem diyeyim empati bile kurdurttum yok aynı tas aynı hamam artık bende uzatmadım inanın varya herşeyden bıktım yoruldum dünde eşime çok sinirlendim hala anasıda babası arttık ne yapacağımı bilemiyorum başım çatlıyor öptüm sizi kızlar arada gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…