günaydın hayırlı cumalar
merhaba kızlar nasılsınız bakalımmmmm hepinizi çok özledim ben çarşamba günü adet oldum baya sancılı geçti allahtan saat 4 den sonra oldubende hemen yattım iftara kadar oruçumuda bozmadım o gün şimdi hafif hafif sancım var hala
tubişim canım iyiyim sen napıyorsun ararım seni kuzum canımmmm benim
aklımda büstürü bişey vardı unuttummmmm:44::44::44::44::44::44:
tugbikim çok geçmiş olsun cnm yaaaaa RABBİM birdaha yaşatmasın inşallahh
nuray bu gaz illeti senin minicik paşandan ne istiyorki yaa yavrumun iki parça canı var ztaen 40 nı bi atlat gazını halletmeyi ögrenir inşallah
hayırlı cumalarr herkesee
kamer nasıl oldun kulak ağrın geçmiştir umarım
tubiş geçmiş olsun ..Allah korumuş nidoşu beterindne esirgesin .öptüm sizi
turnal pişirdim ,içtim bende sütümü..soğumaısnı bekliyorum mayalamak için
çok sağol canım Allah razı olsun yordum seni bugün helal et hakkını
selam kızlar dünden beri kimseler uğramamış:26:
ben bugün eve uğradım ve hemen gireyim dedim eşim badana yapıyo bugünbeşik bayradan sonra gelecekti aramışlar yarın gelecekmiş o yüzden boya işini halledelim dedi.
ben iyiyim umarım herkesler iyidir bu hafta sonuna doğru yani bayrama evime gelmiş olurumallaha emanet olun
a.selam sevo
ohh ne güzel badana oluyor ev mis gibi.. .benim salonada şart ,tavanı sobanın isi ile dolu, simsiyah duruyo kötü bir görüntüeşim bu senede böyle dursun diyo
yarın beşik gelecek demekk hadi hayırlı olsun .evdeyken şu cicilerin resimlerini eklesen diyorum
benimde cuma günüden beri sancım var turnalın geldiği gün mutfakta oturalım dedik.. bizim ayağı çok sağlam olmayan sandaleyeye oturdum benim ağırlığıma dayanamayınca kırıldı ,bende tabii güm yere kapaklandımdiz kapağım kasığıma geldi anlık bir ağrı olup geçti önemsemedim ama akşama doğru başladı gene kasılma..o gün gitmedim hastaneye.
dün gece tekrar başladı sancılarım .kasılma yok sadece sancı bu sefer
sabah hastaye gittim nstde biraz sancı var normalmiş dedi ebe
sonuucu göstermeden doktora eve geldim 2 saat bekledik beyefendiyi ameliyatı varmış ne bitmek bilmez ameliyatmış daha fazla bekliyemedim eve gidelim dedim eşime
hala devam ediyor ağrılarım yarına kadar geçmezse kendi doktoruma giderim artık
oh seyhanım hayırlı olsun cnm güzel kızın güzel günlerde kullansın inşallahselam kızlar dünden beri kimseler uğramamış:26:
ben bugün eve uğradım ve hemen gireyim dedim eşim badana yapıyo bugünbeşik bayradan sonra gelecekti aramışlar yarın gelecekmiş o yüzden boya işini halledelim dedi.
ben iyiyim umarım herkesler iyidir bu hafta sonuna doğru yani bayrama evime gelmiş olurumallaha emanet olun
a.selam sevo
ohh ne güzel badana oluyor ev mis gibi.. .benim salonada şart ,tavanı sobanın isi ile dolu, simsiyah duruyo kötü bir görüntüeşim bu senede böyle dursun diyo
yarın beşik gelecek demekk hadi hayırlı olsun .evdeyken şu cicilerin resimlerini eklesen diyorum
benimde cuma günüden beri sancım var turnalın geldiği gün mutfakta oturalım dedik.. bizim ayağı çok sağlam olmayan sandaleyeye oturdum benim ağırlığıma dayanamayınca kırıldı ,bende tabii güm yere kapaklandımdiz kapağım kasığıma geldi anlık bir ağrı olup geçti önemsemedim ama akşama doğru başladı gene kasılma..o gün gitmedim hastaneye.
sonuucu göstermeden doktora eve geldim 2 saat bekledik beyefendiyi ameliyatı varmış ne bitmek bilmez ameliyatmış daha fazla bekliyemedim eve gidelim dedim eşime
olsun canım gelecek seneye yaparsınız
ya tel kablosu abimlerde hem herşeyi bitsin o şekilde resimlerim daha iyi olurhamd olsun 7 senelik hayalini kurduğum şeyleri az uzda olsa yapıyorum artık odasıda boyanmaya başlayınca heyecan sardı beni..rabbim bu duyguları tüm arkadaşlarım başta olmak üzere isteyen herkese tattırsın
yaa bacım tüm aksilikler seni buluyodikat et kendine okusun eşin bol bol seni.geçmiş olsun
neyseki kasılman yokmuş canım allaha emanet ol
bende yarın kontrole gidicem bakalım su durumumu çok merak ediyorum umarım sıkıntı yoktur :26:
canim,cok gecmis olsun.insallah gecer sancin.sen simdi nasil korkmussundur,cenim benim ya.insallah su 9-10 haftayi sag salim bitirirsin ve guzelim kizini kucagina aldiginda cektigin sikintilari unutursun.a.selam sevo
canim,hayirli ugurlu olsun,bebisinizin gulucukleri en esasi bezesin evinizi.RABBIM olmayan arkadaslarimiza da tattirsin bu duyguyu insallahselam kızlar dünden beri kimseler uğramamış:26:
seyhanım bizim odada dün geldi nerdeysee aglıyacaktım camdaaaa RABBİM tğm istiyenlere nasip etsin kimsenin ellerini boş bırakmasın inşallah
Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese tattırsın.bizde bebelerimizi ağzı tadıyla sağlıcakla mutlulukla büyütelim inşallaholsun canım gelecek seneye yaparsınız
ya tel kablosu abimlerde hem herşeyi bitsin o şekilde resimlerim daha iyi olurhamd olsun 7 senelik hayalini kurduğum şeyleri az uzda olsa yapıyorum artık odasıda boyanmaya başlayınca heyecan sardı beni..rabbim bu duyguları tüm arkadaşlarım başta olmak üzere isteyen herkese tattırsın
yaa bacım tüm aksilikler seni buluyodikat et kendine okusun eşin bol bol seni.geçmiş olsun
neyseki kasılman yokmuş canım allaha emanet ol
bende yarın kontrole gidicem bakalım su durumumu çok merak ediyorum umarım sıkıntı yoktur :26:
bende anlamadımm herşey beni buluyor bide tek sorun bu olsa keşkee..şu sıralar psikopata bağlamış durumdayım ...oh seyhanım hayırlı olsun cnm güzel kızın güzel günlerde kullansın inşallah
nurcan bu nedir bilmiyorum başına gelmeyen kalmadı hayırlısı ile atlatsak şu günleri
canim,cok gecmis olsun.insallah gecer sancin.sen simdi nasil korkmussundur,cenim benim ya.insallah su 9-10 haftayi sag salim bitirirsin ve guzelim kizini kucagina aldiginda cektigin sikintilari unutursun.
canim,hayirli ugurlu olsun,bebisinizin gulucukleri en esasi bezesin evinizi.RABBIM olmayan arkadaslarimiza da tattirsin bu duyguyu insallah
senin bebisininki de hayirli ugurlu olsun canim.her kese tatdirisin bu duyguuyu insallah RABBIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?