Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

heyyy maşallah
sevom kız içiniz rahat olsun en riskli dönemi atlattınız inşallah
boya ne renk bu arada
hadi kolay gelsin

ohhh ne güzelll demek eşin uyuyoo ben olsam hayatta uyutamam sabır küpü seniibizim içini yerleştirmemiz kaldı cnm dün perdesini yaptırmaya verdik halısınıda aldıkmı bitmiş olurr ama önce şu oda kokusunun geçmesi lazımayy banada doktor bayramdan önce gel dediii belki hafta içi giderimözledim ogluşumu yaaaaa

geçmi olsun canım dikkat et bende geçen gün acildeydim serum yedim bugün de gögüs dr gittim akciger filmi için cigerlerimde iltahap çıktı ALLAH herkesin yardımcısı olsun

size de maşallah fatoşum
yerleştikten sonra resimlersin artık
demek paşanı özledin

saol nevbaharcım ALLAH razı olsun

bol bol ısırgan ve ebegümöeci tüket bak akciğerlerin pırıl pırıl olacak
netten bakarsan ne kadar mucize olduklarını görürüsün
bir de ölümden başka her derde deva çöreotu
balla karıştır ye (her seferinde çöreotunu taze öğütmek şartıyla)
şifa olsun inşallah

heyyy maşallah
sevom kız içiniz rahat olsun en riskli dönemi atlattınız inşallah
boya ne renk bu arada
hadi kolay gelsin

evet canım atlattık doktor erken doğum için bi riskin yok şuanda dedi açıkçası bende gerçekten iyiyim artık 37. haftayı görücem kısmetse.
boya bi duvar fuşya diğerleri beyaz canım. fuşyanın üzerine de şekiller yapıcam ama kalıp bulamadım ilerde yapıcam inş.
sen nasılsın nevom maşallah büyüdünüz sizde

aynen sabır küpüyüm ohh bitmiş sizinkisi canım
git git gör oğluşunu bu arada doktorun gece falan gelecekmi sordunmu

ayy kocişi kandırırsam giderim bugün yoksa hafta içi giderim gece gelip gelmiyecegini bu gittiğimde sorucam unutmazsam inşallah

çok saol canım ilgilendigin için denicem hemen pazardan alınca :13:

görüceksin inşallah
ilerde yavaş yavaş yaparsın yorulma şimdi
ben de bu hafta ayrıntılıya gidicem inş.
ama hiççç merak etmiyorum
çünkü benim dr. 4 boyutlu usg almış
2 hafta önce gösterdi renkli resmini
Aman Allahım kızımın kopyası
aynı reyyanın 4 boyutludaki çirkin resmi

saoll nevom odamız bitsin resimlerim evt yazz haftaya gitmeyi planlıyordum ama bu hafta gidicem sanırsam

git bakalım bayramdan önce

Son düzenleme:
ne diyceksin canıom diyecek bişey ben bende bulamıyorum artık

keşke ayrı eve çıksanız eşini ikna edemezmisin bu konuda :26:

dertler derya olmuş bende bir sandall devrilip atmışım BOĞULMUŞUM beeeennnn dertlerr deryaaa olmuşşş bendee bir sandalll tırın tırınn tırınnn
eşim görüyor görmezmii kendide farkındaa ama ben söyleyince yine kızıyor neden söylüyorsunki neyin ne olduğunu ben görmüyormuyum sanki sende söyleyip üzerime gelme kendimden çok eşime üzlüyorum bana bişeyler olmuş bacımm eşim bulkaşık yıkarr içten içeağlarım viledayla siler yerleri ben başka odaya geçer ağlarım
ben böyle değildim yaşarkenn oldummm beni doğduğuma pişma ettilerrr beni bugünümden dünden ettilerr tırın tırın tırınn
evett mesajımda da gördüğünüz üzere pek iyi sayılmamm neyse beni geçelimm
doktordan güzel haberlerle dönmüşsün çok şükürr risk yok diyorsa yoktur bacım güven doktora için rahat etsin Allahın izni ilee vaktinde zamanında gelecek üzmeyecekler anne babalarınıkaç kilo olmuş?

evet fesatsın kötüsün bu yüzden Allah sana bebek vermiyor diyen sevgili eltim nerdeyse 1 senedir çocuk istemes,ine rağmen olmuyor gerçi bir oğlu bir kzıı var allah gözünü doyursunn 4 tane doğuracm diyordu.. Rabbim verirse demezdi

bu yazdığın duayı kuran kursuna gittiğimzde hocamız derse başlamadan okutup ezberletmişti eve girerken ve çıkarken okuyun kötülüklerden belalardan koru demişti

geçmi olsun canım dikkat et bende geçen gün acildeydim serum yedim bugün de gögüs dr gittim akciger filmi için cigerlerimde iltahap çıktı ALLAH herkesin yardımcısı olsun
canım sağolasın Allah razı olsun sanada geçmiş olsun şimdi nasılsınn Allah şifa versin tez elden ..nevomuzun dediğini uygulaa bak ne diyorsa doğrudurr

Son düzenleme:
saol canım uygulucam tahlil yaptırdım bugün yarın alcam sonuçları sonra ciger filmi çektircem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…