selam kızlar yıldız sedefo nurcik baya dolmuşsunuz rabbim cahillere ilim irfan allah korkusu versin.
sedefo bi ara ne ggüzel hepsinden sıyrılmıştın ne oldu da böle yine skıntılar oldu elinden geldiği kadar eşini ve kendini sıyır onlardan canım
yıldız siz bir oturduğunuzdan işin gerçekten zor allahım hidayet versin kaynanana. büyü yaptıklarına inanmamaya çalış,kızların dediği gibi evi temizle,bol bol nas felak oku allaha sığın bu sınvdan da geçeceksin inş.
nurcik dertli bacım bırak geçmişi biliyorum bu zamanda herşey daha da can acıtıyo ağlamak için mazaret bile gerekmiyo..bırak onlar oğullarını düşünmüyosa düşünmesin öle böle eşinde artık görür gerçekleri..sen onlar için kendini ve kızını üzme herşeye örtü ört geleceğe bak.
fatoş evet sabah geldi eşim şimdi uyuyo uyansın tv ünitesi boşaltılıp çıkartılıcak ordan.seninde gelmiş güle güle sağlıcakla kullanın inş. bittişmi sizin işleriniz
doktordan geldim herşey iyisuyumda azalma var ama doktorum riskli görmedi ayağı ağzında emiyodu
selam kızlar yıldız sedefo nurcik baya dolmuşsunuz rabbim cahillere ilim irfan allah korkusu versin.
sedefo bi ara ne ggüzel hepsinden sıyrılmıştın ne oldu da böle yine skıntılar oldu elinden geldiği kadar eşini ve kendini sıyır onlardan canım
yıldız siz bir oturduğunuzdan işin gerçekten zor allahım hidayet versin kaynanana. büyü yaptıklarına inanmamaya çalış,kızların dediği gibi evi temizle,bol bol nas felak oku allaha sığın bu sınvdan da geçeceksin inş.
nurcik dertli bacım bırak geçmişi biliyorum bu zamanda herşey daha da can acıtıyo ağlamak için mazaret bile gerekmiyo..bırak onlar oğullarını düşünmüyosa düşünmesin öle böle eşinde artık görür gerçekleri..sen onlar için kendini ve kızını üzme herşeye örtü ört geleceğe bak.
fatoş evet sabah geldi eşim şimdi uyuyo uyansın tv ünitesi boşaltılıp çıkartılıcak ordan.seninde gelmiş güle güle sağlıcakla kullanın inş. bittişmi sizin işleriniz
doktordan geldim herşey iyisuyumda azalma var ama doktorum riskli görmedi ayağı ağzında emiyodu
a.selam sevo
ohh ne güzel badana oluyor ev mis gibi.. .benim salonada şart ,tavanı sobanın isi ile dolu, simsiyah duruyo kötü bir görüntüeşim bu senede böyle dursun diyo
yarın beşik gelecek demekk hadi hayırlı olsun .evdeyken şu cicilerin resimlerini eklesen diyorum
benimde cuma günüden beri sancım var turnalın geldiği gün mutfakta oturalım dedik.. bizim ayağı çok sağlam olmayan sandaleyeye oturdum benim ağırlığıma dayanamayınca kırıldı ,bende tabii güm yere kapaklandımdiz kapağım kasığıma geldi anlık bir ağrı olup geçti önemsemedim ama akşama doğru başladı gene kasılma..o gün gitmedim hastaneye.
dün gece tekrar başladı sancılarım .kasılma yok sadece sancı bu sefer
sabah hastaye gittim nstde biraz sancı var normalmiş dedi ebe
sonuucu göstermeden doktora eve geldim 2 saat bekledik beyefendiyi ameliyatı varmış ne bitmek bilmez ameliyatmış daha fazla bekliyemedim eve gidelim dedim eşime
hala devam ediyor ağrılarım yarına kadar geçmezse kendi doktoruma giderim artık
ohhh ne güzelll demek eşin uyuyoo ben olsam hayatta uyutamamsabır küpü senii bizim içini yerleştirmemiz kaldı cnm dün perdesini yaptırmaya verdik halısınıda aldıkmı bitmiş olurr ama önce şu oda kokusunun geçmesi lazım ayy banada doktor bayramdan önce gel dediii belki hafta içi giderim özledim ogluşumu yaaaaa
geçmi olsun canım dikkat et bende geçen gün acildeydim serum yedim bugün de gögüs dr gittim akciger filmi için cigerlerimde iltahap çıktı ALLAH herkesin yardımcısı olsun
saol nevbaharcım ALLAH razı olsun
heyyy maşallah
sevom kız içiniz rahat olsun en riskli dönemi atlattınız inşallah
boya ne renk bu arada
hadi kolay gelsin
ohhh ne güzelll demek eşin uyuyoo ben olsam hayatta uyutamamsabır küpü senii bizim içini yerleştirmemiz kaldı cnm dün perdesini yaptırmaya verdik halısınıda aldıkmı bitmiş olurr ama önce şu oda kokusunun geçmesi lazım ayy banada doktor bayramdan önce gel dediii belki hafta içi giderim özledim ogluşumu yaaaaa
size de maşallah fatoşum
yerleştikten sonra resimlersin artık
demek paşanı özledin
geçmi olsun canım dikkat et bende geçen gün acildeydim serum yedim bugün de gögüs dr gittim akciger filmi için cigerlerimde iltahap çıktı ALLAH herkesin yardımcısı olsun
evet canım atlattık doktor erken doğum için bi riskin yok şuanda dediaçıkçası bende gerçekten iyiyim artık 37. haftayı görücem kısmetse.
boya bi duvar fuşya diğerleri beyaz canım. fuşyanın üzerine de şekiller yapıcam ama kalıp bulamadım ilerde yapıcam inş.
sen nasılsın nevom maşallah büyüdünüz sizde
aynen sabır küpüyümohh bitmiş sizinkisi canım
git git gör oğluşunubu arada doktorun gece falan gelecekmi sordunmu
geçmiş olsun allah şifa versin
bol bol ısırgan ve ebegümöeci tüket bak akciğerlerin pırıl pırıl olacak
netten bakarsan ne kadar mucize olduklarını görürüsün
bir de ölümden başka her derde deva çöreotu
balla karıştır ye (her seferinde çöreotunu taze öğütmek şartıyla)
şifa olsun inşallah
evet canım atlattık doktor erken doğum için bi riskin yok şuanda dediaçıkçası bende gerçekten iyiyim artık 37. haftayı görücem kısmetse.
boya bi duvar fuşya diğerleri beyaz canım. fuşyanın üzerine de şekiller yapıcam ama kalıp bulamadım ilerde yapıcam inş.
sen nasılsın nevom maşallah büyüdünüz sizde
saoll nevom odamız bitsin resimlerim evt yazz haftaya gitmeyi planlıyordum ama bu hafta gidicem sanırsam
ne diyceksin canıom diyecek bişey ben bende bulamıyorum artıkgünaydın bacılarımmmmmmmm
kızlar ne bu kaynanalardan eltilerden çektiğiniz sizin
ne diyeceğimi bilemiyorum
ama onlar yokmuş gibi davransanız diyorumm eviniz ayrı yolunuz ayrı siz kocalarınızla geçinin onlar hayatınızda olmazsada olur
başka ne deyim aklıma gelmiyor inanın
bide şu büyü olaylarından anlamam pek ama sirkeli suyun iyi geldiğini duymuştum
viledaya 1 kaşık koyup silin evi dip bucak
nurcanımmmm düşmene çok üzüldüm canım aman dikkat et kendine kurban olayım az kaldı şu yavrularımız sağ sağlim gelsinlerde bak seninde nasıl psikolojin düzeliyoryavrundan başka bişey düşünmezsin o zaman inşallahhhh
keşke ayrı eve çıksanız eşini ikna edemezmisin bu konuda :26:canim,inan keske unutmak olsa da,nasil unutsam ,kaynanamla ayni evde oturuyoruz,inanbi seye yardimi yok bana,cocuk ,yemek,ev isleri hepsi benim ustumde,bi seye elini surmuyor,ama esimde onun tarafini tutyor,ya ben robotmuyum?bunlari gectim,insan gibi davransin yeter bana,cok sukur elim sag ayagim sag.
bizimkinin asl derdi para aslinda,kaynimin maasi yuksek,esine laf soyletmiyor,ama benim esimin maasi onun maasinin 4e biri kadar,hem de evin kucuk oglu ya hic bisey sesini cikarmiyor,annesi hala cocuk gibi maasindan harclik veriyor,dusun.basim patliyor sinirden,ALLAH bildigi gibi yapsin hepsini.
keske ayri otursaydik,hic izin verirmi,bulmus bi kole,evinin isini yaptiriyor.tek carem ALLAHA hevale ettim hepsini.
dertler derya olmuş bende bir sandall devrilip atmışım BOĞULMUŞUM beeeennnn dertlerr deryaaa olmuşşş bendee bir sandalll tırın tırınn tırınnnselam kızlar yıldız sedefo nurcik baya dolmuşsunuz rabbim cahillere ilim irfan allah korkusu versin.
evet fesatsın kötüsün bu yüzden Allah sana bebek vermiyor diyen sevgili eltim nerdeyse 1 senedir çocuk istemes,ine rağmen olmuyor gerçi bir oğlu bir kzıı var allah gözünü doyursunn 4 tane doğuracm diyordu.. Rabbim verirse demezdisedefim yıldızım nurcanım
bu imtihan dünyasında böyle insanlar olacak elbet olacak ki biz de sabrımızla sevap kazanacaz inşallah
sabredin bakın Rabbim size en güzellerini verecek
daha dün demezler miydi biz fesatız diye hani Rabbim çocuk vermezdi?
Allah'a sığının başkaları yüzünden asla boşanmayı aklından bile geçirme sedefim
her şey yoluna girer inan eşin anlayacak er ya da geç ama anlayacak
yıldızım büyü tehlikeli bi konu o yüzden internetten bilmedğin şeyleri yapma derim
Rabbim o güzel kızının hatırına sana güç versin sabır versin
netten karı koca geçimsizliğine karşı okunacak duaları araştır tur suresini oku özellikleri geceleri hacet namazı kıl inan her şey yoluna girecek
aşağıdaki duayı hepimiz okuyalım okuyalım ki zalimleri,n fesatların şerrinden korunalım inşallah (arapçası çıkmamış ama nette var)
Herşeyin zararından korunmak için (Peygamberimizin Duası)
Bismillehillezi le yedurru Herşeyin zararından korunmak için (Peygamberimizin Duası)
Bu duayı kim sabah ve akşam okursa Allahın koruması altına girer, hiç kimse hiçbir şey ona zarar veremez
Turkçesi:
(Bismillehillezi le yedurru meé ismihi şey’un fil erdi vele fisseme’i ve huvessemiu’l aliym)
Anlamı:
"İsmiyle yerde ve gökte hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın adıyla O, hakkıyla işiten ve her şeyi bilendir"
KAYNAK: (Ebu Davud, Tirmizi, İbni Mâce Bkz Sahih-i İbni Mâce 2/332)
canım sağolasın Allah razı olsun sanada geçmiş olsun şimdi nasılsınn Allah şifa versin tez elden ..nevomuzun dediğini uygulaa bak ne diyorsa doğrudurrgeçmi olsun canım dikkat et bende geçen gün acildeydim serum yedim bugün de gögüs dr gittim akciger filmi için cigerlerimde iltahap çıktı ALLAH herkesin yardımcısı olsun
saol canım uygulucam tahlil yaptırdım bugün yarın alcam sonuçları sonra ciger filmi çektircem :26:ne diyceksin canıom diyecek bişey ben bende bulamıyorum artık
keşke ayrı eve çıksanız eşini ikna edemezmisin bu konuda :26:
dertler derya olmuş bende bir sandall devrilip atmışım BOĞULMUŞUM beeeennnn dertlerr deryaaa olmuşşş bendee bir sandalll tırın tırınn tırınnn
eşim görüyor görmezmii kendide farkındaa ama ben söyleyince yine kızıyor neden söylüyorsunki neyin ne olduğunu ben görmüyormuyum sanki sende söyleyip üzerime gelme kendimden çok eşime üzlüyorum bana bişeyler olmuş bacımm eşim bulkaşık yıkarr içten içeağlarım viledayla siler yerleri ben başka odaya geçer ağlarım
ben böyle değildim yaşarkenn oldummm beni doğduğuma pişma ettilerrr beni bugünümden dünden ettilerr tırın tırın tırınn
evett mesajımda da gördüğünüz üzere pek iyi sayılmammneyse beni geçelimm
doktordan güzel haberlerle dönmüşsün çok şükürr risk yok diyorsa yoktur bacım güven doktora için rahat etsin Allahın izni ilee vaktinde zamanında gelecek üzmeyecekler anne babalarınıkaç kilo olmuş?
evet fesatsın kötüsün bu yüzden Allah sana bebek vermiyor diyen sevgili eltim nerdeyse 1 senedir çocuk istemes,ine rağmen olmuyor gerçi bir oğlu bir kzıı var allah gözünü doyursunn 4 tane doğuracm diyordu.. Rabbim verirse demezdi
bu yaxfığın duayı kuran kursuna gittiğimzde hocamız derse başlamadan okutup ezberletm,işti eve girerken ve çıkarken okuyun kötülüklerden belalardan koru demişti
canım sağolasın Allah razı olsun sanada geçmiş olsun şimdi nasılsınn Allah şifa versin tez elden ..nevomuzun dediğini uygulaa bak ne diyorsa doğrudurr
saol canım uygulucam tahlil yaptırdım bugün yarın alcam sonuçları sonra ciger filmi çektircem :26:
inşallah temiz çıkar hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?