Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bugün bahsettiğim devleteki doktoara gittim
hareketlerini sordu nasıl diye eskiye göre daha yavaş dedim .normal dedi bebek büyüdükçe yeri daralıyor hareketli olması önemli şideti değil dedi :)
ayy gerçekmiii nurcik içimi rahatlattın yaaaa çok çok saol hareketleri var ama yogun deill RABBİM sen melekklerimizi koru

iyi diyim iyi olsun fatoş sen nasılsın
bulanıyormu yine :26:geçecek az kaldı

bendeeee iyi sayılırım işteeeee bulanmaz olurmuu ölüyodum az önce nerdeysee karnım kasılıyooo bide o çok zorluyor doktora sordum olabilir dediii:26::26::26::26::26::26::26:

öyleymiş rahat ol :13:

benim bulanmıyor son günlerde (şeytan kulağına kurşun)ama mide yanması süründürüyor resmen .ilaç bile kesmiyor artık

ben geldim.. bizimki maç izliyor pc bana kaldı

kamer tülünüz güzel olmuş güle güle kullanın

aynen bizimkide izliyo

seyhan ya bizim bu oglanın hareketleri azaldı gibi çok takıyorum kafaya ondanda olabilirmi:26::26::26::26::26::26::26:

aynen benimkininde azaldı canım ama normalmiş
benim suyum az olduğundan hep panik durumdayım hareket etmeyince

kızlar süt arttırıcı çay varmış humana stil tee yanlış yazmadıysam tabi :)ben almayı düşünüyorum bir arkadaşım tavsiye etti süttü arttırıyormuş epey ..bugün sordum eczaneden 19 tl almadım ama şimdidien alıp kullanmaya başlasammı
siz ne düşünüyorsunuz

neden şimdi kullanayasınki canım zaten bebeğin ilk emmeye başladığında ne kadar emerse o kadar yoğunlaşacak eğer yetmezse hemen başlayabiliyosun o humana ya bence şuan içmenin bi faydası olmaz gibime geliyo çünkü doğum kasılmaları başlayınca beyine süt salgı hormonu iletisi gidiyomuş hemşire söylemişti bana.

nurcik şekerim nerdeyse bütün doktorlar onu öneriyo yani benim duyduklarım ve gördüklerim o yöndeydii bende 37 de filen almayı planlıyorum dogumdan öncedee kullanabilirim

bende 1 yada 2 hafta önce başlarım yogunlaştırıyormuş diye sütü diye duydum tabikide doktora sorarım yine:26::26::26::26::26:

aynen bizimkide izliyo

aynen benimkininde azaldı canım ama normalmiş
benim suyum az olduğundan hep panik durumdayım hareket etmeyince

ayy banada doktor hareketleri önemli bu dönemde dedi bende kendimi dinliyip duruyorum geçsede şu zamanlar yavrularımızı kucagımıza alsaaa

ay insin artık yedi bitirdi bu mide beni

okduum konuyu senin yorumada bayıldım :)

geçenlerde araştırıken bazıları bir kaç hafta önceden başladıklartını yazmışlar eczanedeki bayana sordum ne zaman kullanmak gerekiyor diye doğumdan hemen sonra dedi...
dediğinde doğru aslında :44:

nurcik şekerim nerdeyse bütün doktorlar onu öneriyo yani benim duyduklarım ve gördüklerim o yöndeydii bende 37 de filen almayı planlıyorum dogumdan öncedee kullanabilirim
doktorlarda öneriyorsa alalım öyleyse .fışkırsın sütler

Son düzenleme:

az kaldı annesiii dogduktan sonra bir gülüşü yetecek bütün özleme göz yaşına acıya sızıya inşallah

he yaa yorumu yazarken bendee güldüm ama sinirlerim çıktı yaaaa sen evlenincede başına gelsin diyecem bişey yazarsaaa

inşallahhh öyle olurrrr cnm yaaa iyi beslerizzz bebişlerimiziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…