Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

AYDIN ın kurtuluş konseri iptal edildi volkan konak gelmicek 25 askerin şehit olması sebebiyle

hayırlı cumalar
bugün çok halsizim

aynen ...kaç gündür halsizlik var bende de ama bu sabahtan beri öyle bişey oluyorki bayılacak gibi oluyorum halsizlikten
nasıl anlatayım böyle kemiklerim boşalır gibi oluyor (insanın eli ayağı boşalır benim kemiklerim:)

9 ay 10 günden mesaj geldi bugün aynı şöyle yazıyor:demir açısından zengin gıdalar almanız çok önemli bebeğiniz kendi vücudunuzdaki stokları arttırmak için sizin vucudunuzdan emer . gün aşırı bir yumurta,haftada iki kez et tüketin .günde bir çorba kaşığı pekmez yiyin .diyor ..
ben vitamin ve kan ilacımı düzenli almıyorum bide yumurta sevmediğim için günlerce yemediğim oluyor .
bu arada eşim ferhanın beyi ile konuştu bebekler iyimiş biri 2kilo diğeri 2.200 doğmuş durumları iyi kuveze bile gerek kalmamış maşallah

ayşe ben sabahtan beri burdayım ama kimse olmayınca ben geziyom

nurcik aynen bende yumurta falan yiyemiyorum hiççç..demek sende bitkin halsizsin .
yaa ferhan doğurdu demek aldı bebeişlerini sağlıcakla..kuvöze girmemesine sevindim normalde 36 dan önce koyuyolar zannediyodum

ay gerçekmiiiiiiiiiiiiiiiii bendee dogurmak istiyorummmm bebeişimi görmek istiyorum yoksa bu sinir geçmiyecek benden oglumu görmeden çok asabiyim herşeye kırılıyorum yaaaa

ferhanın bebekler küveze girmemişmiallahım banada nasip etsin öyle doğumu inşallahhhhh
bende küvezden çok korkuyorummm:18::18::18:

inşallah fatoşşşşş

bugün neden sessiz buralarrrr
ben gece kaşıntıdan uyuyamıyorum bugün her fırsatta uyudum vallaondan çok gelemedim

bilmemki artık hep sesiz ohh bugün kaşıntı yaşamamışsın ne güzellll mışıl mışıl uyudun ogluşlarla
bende annemdeydim gelemedim geldiğimden beride burdayımmm

fatoş kociş tülümüzü yaptırdı dün
bide nevresim aldırdım bebeklere yorgan yapılacak nevresimi mecburen kocişe ısmarladım:26::26:iğrençççç bişey almışbu erkekler ne alem yaaaaa bende kendimce diyorum babası kendi zevkine göre alsın diye
neyse beğenmiş gibi yaptık artık

bilmemki artık hep sesiz ohh bugün kaşıntı yaşamamışsın ne güzellll mışıl mışıl uyudun ogluşlarla
bende annemdeydim gelemedim geldiğimden beride burdayımmm

kaşınmazmıyım kız ayaklarımı bileklerden kesip atasım geliyorrbi krem aldık onu sürünce 1 saat rahatlıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…