AYDIN ın kurtuluş konseri iptal edildi volkan konak gelmicek 25 askerin şehit olması sebebiyle
hayırlı cumalar
bugün çok halsizim
aynen ...kaç gündür halsizlik var bende de ama bu sabahtan beri öyle bişey oluyorki bayılacak gibi oluyorum halsizlikten
nasıl anlatayım böyle kemiklerim boşalır gibi oluyor (insanın eli ayağı boşalır benim kemiklerim:)
9 ay 10 günden mesaj geldi bugün aynı şöyle yazıyor:demir açısından zengin gıdalar almanız çok önemli bebeğiniz kendi vücudunuzdaki stokları arttırmak için sizin vucudunuzdan emer. gün aşırı bir yumurta,haftada iki kez et tüketin .günde bir çorba kaşığı pekmez yiyin .diyor ..
ben vitamin ve kan ilacımı düzenli almıyorum bide yumurta sevmediğim için günlerce yemediğim oluyor .
bu arada eşim ferhanın beyi ile konuştu bebekler iyimiş biri 2kilo diğeri 2.200 doğmuş durumları iyi kuveze bile gerek kalmamış maşallah
tam eşim gelecek sizler damladınızkalkim pilav yapacam
sen hamişsin iki naz yaparsın olur biterr yapma pilav filennnn
yapma dedi ama ben kıyamadım herifime
herkes tüymüş yine
ferhanın bebekler küveze girmemişmiallahım banada nasip etsin öyle doğumu inşallahhhhh
bende küvezden çok korkuyorummm:18::18::18:
girmez cnm ALLAH ın izniyle artıkkkkk sendee rahat nefes alabilirsinnn
inşallah fatoşşşşş
bugün neden sessiz buralarrrr
ben gece kaşıntıdan uyuyamıyorum bugün her fırsatta uyudum vallaondan çok gelemedim
bilmemki artık hep sesiz ohh bugün kaşıntı yaşamamışsın ne güzellll mışıl mışıl uyudun ogluşlarla
bende annemdeydim gelemedim geldiğimden beride burdayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?